5132
Bakelit lemezekről, gyűjteményekről,egy elfeledett korszakról
  • Musachy
    Erre én is kíváncsi vagyok.
  • narumon
    Én mást témában gondokodom. Az új kiadású Depeche Mode-ok terén belefutottam egy olyanba, hogy USA Warner kiadásban és Music On Vinyl (Holland) kiadásban is jönnek. A régebbi holland lemezek hangzásvilágát, minőségét nagyon szeretem, ebben az esetben konkrétan a Music On Vinyl változatok 1000Ft-al kerülnek többe mint az USA pressingek. Vajon lesz-e közöttük minőségbeli különbség és ha igen melyik javára? Gyanítom 2-t kell vennem, hogy ez kiderüljön :(
  • kaposi1
    A négyből számomra Brian Ice & Albert One albumai igazi meglepetések.
    Mind a kettő a négy négy verziójával tökéletes album.
    Amúgy most igazán gyorsak voltatok.
  • dj adrián
    A kanapé (és néhány lemez) Wind fórumtárs tulajdonát képzi.
  • dj adrián
  • dj adrián
    Valamiért nem műkszik nekem a képfeltöltés. Eddig ment rendesen. Mi lehet a gond?
  • dj adrián
    [IMG][/IMG]
  • dj adrián
    Hát ez jó kérdés. Nem a legjobb zene az tény.
  • tgolyo
    Hali!
    ki sem látszom a munkából. már mindent összeszedtem Neked, remélem a hét végén sikerül eljutnom otthonodba.
  • sanyo71
    Az első italo maxi lemez amit beszereztem fizikailag,hogy mért,azt még én sem tudom megmondani

• sanyo71
    Én aztán hiába várlaklassan elfogy a 17 éves piám amit elraktam nekedajánlom hogy siessa zene remek,nem kevésbé a lemez is
  • tgolyo
    egy picit zenélgessünk is:
  • sanyo71
    Jól van Laci,ahogy gondolod..
  • Wind 67
    Miért tenném, csak a tényeket közöltem (csak a képet nem jeleníti meg a fórum). egyébként Laci-Laci
  • kaposi1
    Nem csak ezt a négyet.
  • sanyo71
    Csipkelődős kedvedbe vagy...
  • dj adrián
    Sajnos tényleg elég borsos az áruk
  • dj adrián
    Még szép...
  • Wind 67
    Persze, nem kérdés ! Egy igazi gyűjtő csak vesz pár példányt...

• dj adrián
    Te megvásároltad az összes kiadványt Laci?
  • dj adrián
    Örömmel látom, hogy egyre szaporodik a vinyl gyűjtők tábora. Ez látszik abból is, hogy egyre több fórumtárs tűnik itt fel a gyűjtők topikjában. Van még esetleg valaki aki komoly gyűjtő az itt hozzászóló urakon kívül? Ha van akkor elő a farbával, had peregjen itt is az élet!
  • narumon
    Jah nekem meg mindig feltűnik amikor a már lentebb írt Depeche Mode Violator nagylemez szállítással együtt nincs ennyi :(
  • narumon
    jó helyen van ez itt is!
  • kaposi1
    Bocs, ezt az írást a saját topikba akartam.
  • kaposi1
    Úgy látszik kezdik felismerni hogy ennyi pénzért illenék is adni valamit.

Két lemezt végig hallgatva ami mind a kettő 4 -4 track-es ( már ez is nagy szó manapság) azt kell mondjam nincs egyetlen verzió sem ami hasonlítana a másikra.

Nincs más szó rá tökéletes lett mind a Brian Ice - Inside My Lonely Nights mind a Time Machine Feat. Albert One - Cold As Ice lemez is.
    Az Új Italove album a Disco Queen nóta miatt nem igazán villanyozott volna fel, bár igaz a (Flashback Re-Edit) azért igen jóra sikerült.
    Ezen a lemezen viszont a Rhythm Of Love olyan formája található ami eddig még nem volt elérhető ebben a 7:09-es verzióban. Teljesen átdolgozták a videó-hoz képest is, és nagyon brutálisra sikerült.

Various - New Generation Vol. 1

Mirko & Elen nótája már szerepelt már kiadványon is .
    Nagyon jó dal de már ismert volt.
    Sam Sam Häggblad nótáját már kielemeztük ( lehetett volna más )
    Energy Voice - Call Me (Maxi Version)( Egyértelműen a húzó nóta a lemezen)
    Joey Mauro - Black And White Dreams ( kellemes iparos munka és most még a hangja sem zavaró ami nem minden zenéjénél mondható el sajnos.

Szóval aki vásárláson gondolkodik annak nagyon ajánlott kategória Brian Ice ill. Albert One maxi lemezei.

• kaposi1
    Most hogy mondod tényleg nagyon drága, de én sajnos már hozzászoktam a Flashback-es árakhoz .
  • Musachy
    Néztem a Junonál nagy (akár 75%) akció van, de a flashback lemezei így is ÖTSZÖRÖS áron vannak, mint a többi! Nem koplett társulat...
  • narumon
    Köszi!

Vazzeh 25juró egy maxiért? Noooormálisak ezek? Valami jobb áron nem lehet ezt rendelni kiadótól vagy valami?
  • kaposi1
    Hello!

Ha egy abszolute tökéletes Italo lemezt szeretnél vásárolni akkor ajánlom neked az új Albert One Maxit.
    Egyszerűen briliáns mind a négy verzió a vinyl-ről.

Nálam most ez a csúcs.

INFO

Egy kis izelítő , de ez egy nem hivatalos verzió úgy hallgasd.

ITT !!!!!!!!

• Biatomi
    kösz az infot....
  • narumon
    Albumok ahogy már előttem is írták.
  • pointer4
    Jó, akkor motantól kisujjeskü, hogy sokkal nyitottabb leszek XD
  • Musachy
    Amazon
  • Musachy
    Az albumokról van szó egyelőre...

"Depeche Mode's catalog, over a dozen albums in all, will be reissued on vinyl throughout the winter and spring. Everything from their 1981 debut, SPEAK & SPELL through last year's release will be available in glossy gatefold sleeves with thick slabs of 180-gram vinyl, all containing inserts and liner notes."
  • Biatomi
    Egyrészt az összes Depeche Mode lemezből jön 180g Audiophil reissue,
    Szia Kolléga!
    az összesbe benne van a maxi single is ,gondolom én.
    Kemény forintba ez mit jelent,azt nem tudod?
    Hol érdemes majd megrendelni?
  • Musachy
    Na, legalább nem vesztél el. A DM vinylek hírét már én is hallottam!
  • narumon
    Kicsit elvoltam - olyan dolgok történtek mostanában itthon, hogy csak kapkodom a fejem (semmi negatív csupa pozitív!).

Néhány érdekesség (ha nem olvassátok a blogomat rossz fiúk! :D).
    Egyrészt az összes Depeche Mode lemezből jön 180g Audiophil reissue, a Def Leppard kiadja az eddig vinyl-en meg nem jelent lemezeit vinylen. Mike Oldfield márciusban új lemezzel jön, Florence and the Machine akció van (volt) amazonon, haver épített egy olcsó Hagerman féle Bugle phonot, valamikortól nálam lesz hosszú ideig így letesztelem.
  • narumon
    VÁlaszoltam magánban.
  • narumon
    Te meglepően jó volt. Sokan voltak eladók és vevők is. Legközelebb szerintem mint eladó is lemegyek.
    Amúgy egy Roxette - Tourism duplát vettem mert ez még hiányzott a roxette kollekciómból (meg más is hiányzik még :() Meg egy Sting-et azért mert teljesen pöpec állapotú ami nekem volt az meg egy pöttyet viseltesebb volt így azt kicseréltem.
  • imre007
    Akkor ez a suszter meg a kaptafa klasszikus esete...Nem oda ment, ahova szántam, de úgy is jó!
    Gondoltam, hogy rád is vonatkozik, de így volt -igaz helyesbítve- korrekt!