5132
Bakelit lemezekről, gyűjteményekről,egy elfeledett korszakról
-
#4174 Vagy nem Sonyt kellett volna venned. -
#4173 Jajj, az a kazettás magnó, 2 év alatt 20x küldtem be a szervizbe. És sose lett jó :( Mindig nyávogott.
Lehet nem a SONY-hoz kellett volna vinnem. Pedig beküldtem vele vagy 10 rekesz sört ennyi idő alatt XD -
#4172 Egy érdekesség a reneszánszát élő vinyl történetéből!
Minden idők legnagyobb példányszámban elkelt '12-es vinyl formátumban kiadott dala,talán nem érdemtelenül : New Order - Blue Monday
2011-ben egy holland DJ,producer, Matt Pop remixelte.
Egész jól sikerült,de azért a '83-as verzió felülmúlhatatlan!
-
#4171 Megtaláltam! Ha nem is a legjobb, de a legszebb lemezjátszó:
-
#4170 Ebben Eurolaci az illetékes. -
#4169 Ingolstadt környékén tud-e valaki valami jó vinyl beszerző helyet? Esetleg Zürichben? -
#4168 Pár éve vettem egy Heaven 17 CD-t.
A "Being Boiled"-et.
Egy hallgatás-kezdemény után ment a futottak még kategóriába, és nem feltétlen a tartalma okán.
Igazából nem látok rajta dátumot... -
#4167 Hát a nyolcvanas évek végén kezdték el a loudness wart, de kezdetben még csak mértékkel - valamikor kilencvenes évek közepén kezdték el az ész nélkül emelést, ami 2000 óta tetőzik. Én is azt mondanám, hogy kb 93-95-ig még lehet jó CD-ket kapni. (Az ebben az időben - és régebben - megjelent albumok új kiadása ugyanolyan szar [Remastered]. Tehát nem az album eredeti megjelenése számít hanem a CD kiadásának dátuma) -
#4166 Sajnos a vinyltől sem, viszont a CD ma már nem zsákbamacska hanem biztos út a szar felé.... (nem a CD hanem a digitális úgy szumma). Persze ennek mértéke nagyban függ a hallgatandó zene stílusától. Klasszikus, jazz és társaik nagyon jó minőségben érhetők el CD-n az erre szakosodott kiadóktól. A mainstream vonal az ami fullra el van szarva. -
#4165 Vannak itt, akik biztosan jobban tudják ezt nálam, én a '90-es évek elejéig (max. '94) tippelem. -
#4164 Erik bennem az elhatározás... -
#4163 A "régi", korban meddig tartott? -
#4162 A topikban korábban esett már pár szó ezzel kapcsolatban is. Nagyon úgy tűnik, hogy a manapság kiadott cédék a problémásak, a régiek még jók voltak. -
#4161 Most akkor az igazi "szorongás mentes" zenét csak a vinyltől várhatom?
Zsákbamacska a CD? -
Biatomi #4160 hozzá ............... -
Biatomi #4159 ma találtam papírok között -
#4158 Nagyon jók. A héten volt egy kis időm és leporoltam egy szép lemezjátszót. Eredetileg MC volt rajta, gyárilag, de már nincs meg és én is MM-et rakok rá. Remélem hamarosan összeáll és kipróbálhatom. Közben a "hozzávaló" erőlködőmet is meg kéne javíttatnom, mert egy ideje pihen a betegsége miatt. Csak sose jutottam el odáig, hogy cselekedjek is. -
#4157 És még
-
#4156 Japánból
-
#4155 Pont most vettem egy Den Harrow - Overpower lemezt, végre belebotlottam szép állapotban. -
#4154 Maradt! Mivel MM-ből nem találtam ténylegesen jobbat MC-ről meg lebeszéltem magam, így nem történt meg a csere! Viszont lemezeket hoztam megint :) -
#4153 m -
#4152 Nem is figyelte...de már látom. -
#4151 Valahol ez is a bohóckodás és komolytalanság!
Egyébként erre én is felfigyeltem,de ez egy új dal,Ő maga írja hogy hamarosan megvásárolható!
Aztán lehetséges hogy 1984-ben készült és csak most kapták elő a fiókból!:)))
A lényeg:a zene jó! -
#4150 Miért van a lemezcímkén 1984? -
#4149 Szia!
Egyetértek Veled,én sem értem mi a fenének ez a név változtatás,és az örökös bizonygatás hogy Ő volt Den Harrow hangja,azon albumokon!
Szinte mindenki tudja már!
Ilyen jó zenére képes még mindig,felesleges maskarákba bújni és bohóckodni!
A zene vadiúj,nem sokára megvásárolható lesz! -
#4148 Azt nem értem, miért nem jó neki a Tom Hooker név.
Mi a töknek kell neki Zandri-féle művésznévre hajazó nevet választani.
Tam Harrow? Vicc!!!!
Állandóan bizonygatnia kell, hogy ő aztán az igazi...
Megmondom őszintén leszarom...
Ez csont már régen le van rágva.
A zene mikori? -
#4147 Még ez a kép! -
#4146 Ez jó muzsika. -
#4145 Tom Hooker (Tam Harrow) - Fixation
Méltó Den Harrow név alatt megjelent 80s zenéihez! -
#4144 Teherautóról esett le és bucskázott párat.
Ezt az infót kaptam. -
#4143 Inkább olyan, mintha egy súlyos szekrény borult volna rá. -
#4142 Valaki nagyon berágott a minőségre.
-
#4141 Ez is csini:
-
#4140 Mi lett a sorsa az AT150MLx-nek, amit el akartál passzolni? -
#4139 AVX-en mindig van valami szép eladó jószág. Igazából te mit szeretnél? Megpróbálhatok segíteni a választásban -
#4138 Még nem, csak olvasgatom a fórumokat mit keressek, mit kerüljek el, de nem sokra jutottam még. -
#4137 Az a rohadt pénz. -
#4136 Nem rossz, bár én nem vagyok Sony párti. -
#4135 Mi történt a valódi HiFi-vel?
Azt hiszem ez nagyon ide való cikk!!!!!