5132
Bakelit lemezekről, gyűjteményekről,egy elfeledett korszakról
-
Biatomi #4370 sokunknak elég sarkos hely -
#4369 -
#4368 Persze, tudom. Minden csak idő kérdése. -
#4367 Igen de valahol ebben van jövő azért, mert ez még régi szar nyomtatón készült és a csaj aki kitalálta bevallottan a kommentekből értesült arról, hogy lemezeknél van egy olyan dolog is, hogy RIAA! Azóta MÁR jobb nyomtatók vannak, jobb szoftverrel, jobb nyomtatóval már jobb lemezt lehetne készíteni - hát még 10 év múlva!
Utoljára szerkesztette: narumon, 2014.08.15. 13:22:53 -
#4366 Köszi! -
#4364 Megnéztem, a videó érdekes, hát ez még tényleg nagyon trágyán szól... -
#4364 Az apasághoz grat, de főleg sok türelmet és kitartást kívánok. A cikkedet szégyenszemre nem láttam, de el fogom olvasni. -
köszönet György74 - nek -
#4362 Én azt már letudtam, csak most nagyon sok dolgom volt ráadásul mindjárt apuka is leszek :P
Azt gondolom, hogy most már egy kicsit több időm lesz, így ma frissítettem is a blogot!
Általam már nagyon várt lemez jelenik meg a Trónok Harca soundtrack végre elérhető lesz vinylen is! -
#4361 Erről én már itt írtam:
http://www.vinylnirvana.hu/?p=299 -
#4360 Remélem, ti is nyaraltok, ezért (is) ilyen kihalt a fórum! -
#4360 Régi szép idők! -
#4359 Hanglemez 3D nyomtatóval... -
imre007 #4358 Bocsi, rosszul emlékeztem...Tényleg T.golyó volt.
Az AVX-re néha én is bekukkantok. -
#4358 Ő volt. -
#4357 T.golyó volt talán.
Az AVX en valaki 30 ért kínált most egyet, de szerintem Narunál ezt senki nem tudhatja jobban, hisz Ő is oda jár infókér. -
imre007 #4356 Talán Wind fórumrárs lehetett, de nem biztos. Engem is érdekelne az ára, de lehet,, a hangszedő vásárlásis... -
lodarazs #4355 Igen, néha ránézek, de nincs újdonság. :( -
#4355 Elvileg kell kapnod a feltöltés után egy linket. -
#4354 Feltöltöttem a megára az összehasonlítani valót, de hogy lehet ezt megosztani? Regisztrálnom kell hozzá? -
#4353 Valaki említette, hogy itthon tud olcsón AT440Mla-t szerezni. Mi most az ára? -
#4352 Feltöltöm mindjárt!
Iszonyatosan el vagyok veszve, elöntött a munka, közben mászkálnom is kell. Szegény blog is pihen már több mint egy hónapja, annyi időm nem volt, hogy valami cikket rittyentsek. Igazán beszállhatna valmelyikőtök :) -
#4351 Csak negatívumokat olvastam róla eddig , de sebaj az Sg szarik rá. -
#4350 Hol van a hallgatnivaló? -
#4350 Mobilon nincs változás (még)... -
#4349 Vazzeh ez az új forum ugyanolyan ocsmány mint az új design... tördelném le a kacsóját annak aki csinálta....
Pl ez ahova be kell írni az üzenetet olyan vékony kis betűvel van, hogy innen ahol én ülök alig látszik :D -
#4348 Nos? -
#4347 dropbox pl, azt egyszerű és nagyszerű :) -
#4346 Van egy csomó tárhely szolgáltató, pl. a Mega is elég jó. -
#4345 Hova lehet feltenni 2 nagyobbacska fájlt ahonnan le tudjátok tölteni?
Pitnyes kollegának csináltam egy digitalizálást és megkért arra, hogy két különböző setuppal is csináljam meg legyek szíves.
Nem meglepetésre de teljesen máshogy szól a két felvétel 1-1 számot feltennék összehasonlításra, hogy ti mit mondtok rá, kinek melyik jön be jobban és miért.
Maga a lemez nem szól különösképpen jól (annyira rosszul sem mint a 7"-ok amiket előtte kaptam ;) ). A két setup között (2 tök más lejátszó 2 tök más hangszedő) jelentős árkülönbség van, szerintem hallatszik is, hogy miért, bár feleségem szerint nincs is, megkülönbenis :)
Van kedvetek hozzá?
[Lehet, hogy érdemes lenne egy arra érdemes lemezzel is megcsinálni ezt a tesztet csak ez most itt van én meg lenni lusta :)] -
#4344 A Discogs-on mindenképpen. -
#4343 Ismét egy remek lemezt ajánlok egy fantasztikus dal 30-ik esztendejének megjelenésére.
Lengyel barátaink készítettek egy 300 példányos korongot újra feldolgozva ezt a remek dalt.
De szerencsére a stílus maradt a régi , de mégis új hangszerelésben szólalnak meg a dalok.
A B. oldalon meg hát ugye ott a Save Me.
Savage – Only You (30th Anniversary Remix) 2014
Itt lehet belehallgatni .
Rendelni pedig itt! -
Biatomi #4342 Ti hogy vagytok vele?
nem tudok segíteni,mert csak az italo disco-ig látok -
#4341 Nagy szívfájdalmam, hogy ez a lemez nem jelent meg vinylen;
http://www.discogs.com/Unique-II-Level-II/master/102718
Imádom és szinte minden szám jó rajta. Van valami nagyon egyedi hangzásuk nem az a teljesen szokványos és mégis az :)
Ti hogy vagytok vele? -
#4340 Az tuti nagyon jó. Én is Edirol (Roland) eszközt használok, de az enyém külső, USB-s. UA-5-ös. Szintén 24/96-os, de analógról 24/48-ban tud digitalizálni, ami nekem pont jó, mert én arra vagyok ráállva, mivel szerintem bőven elég. -
#4339 Edirol (Roland) UA-1EX hangkártyáról tud valaki valamit? 24bit 96khz, németben vettem, de nem próbáltam még. -
#4338 Hol lesz megvehető? -
#4337 Igen Magyar de Angliában él.
Elvileg Jul 30-án kint lesz a lemez. -
#4336 Ez magyar srác? Nekem kicsit furcsa, de szóljatok ha kapható lesz, nekem is kell egy belőle! -
#4335 Most láttam a vaterán egy JVC F4-est, na az egy kiváló gépezet!