Bakelit lemezek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Musachy
Részemrõl nem kell elnézést kérni, legalább van itt valami élet néha.

imo :) science fiction is science fact

kaposi1
Na meg a heyesírásért is mert telórol pötyögök.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kaposi1
Sajnos mivel érdekelt voltam benne nagyon nagyon sok esettel találkoztam.
A facen külön oldaluk van a károsultaknak ahol leírják az esetüket, és próbálnak egymásnaksegíteni a károsultak.
Döbbenet hogy hányan élnek az országbsn ilyen internetes csalásokból meglehetõsen jól.
A számonkérés gyakorlatilag nulla.
órákig tudnám írni a stikliket de már így is szét ofoltam a topikot .
Elnézést.

Musachy
Érdekes, azzal rengetegen így jártak.

kaposi1
Tudom.Soha többet apród. Vagyis már az utódja.

Musachy
<#vigyor5> Fakockát! Azért még szerencséd, hogy egyáltalán visszakaptad.

kaposi1
Örülj neki hogy hogy nem úgy jártál mint én.
Kamu web ( utólag derült ki) áruházból S3 helyett méretre vágott fakockát kaptam.
Szóval te még csak ne panaszkodj.
Fél év volt mire vissza kaptam a pénzem.

Musachy

narumon
Hogy téma legyen - tök ideg lettem megint magyar vásárlástól. Azazhogy NEM vásárlástól. Megegyeztem tegnap eladóval egy hangkártya megvételérõl, hogy utalom a pénzt õ meg postázza. Erre ma reggel ír egy levelet, hogy sztorno az egész mert jelentkezett érte más aki elmegy érte és az neki jobb.
Olyan tipikus magyaros - le van szarva a virtuális kézfogás (de mostanában a szemtõl-szembeni is). Érdekes, hogy külföldi biznisszel még soha nem futottam bele hasonlóba sem, itthon meg nem ez az elsõ. 😞

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Musachy
Fene. Ma délelõtt két Kajagoogoo lemezt pörgettem végig.

narumon
Biztosan nagyon meleg van vinyl hallgatáshoz 😊

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
Jah 😊

Musachy
Most én mondom, hogy nagy a csend. Ezt utálom, hogy megy a nyafogás, aztán meg eltûnik mindenki a bánatba. Pedig még témát is dobtam be.

gyorgy74
Tudom hogy mindenkinek megvan a dal de vinyl lemezen mégis csak más. Ez legalább perceg....:-)))Ha lesz rá idõm akkor átforgatom a gépre és megosztom mert számomra etalon kategória.

Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))

Musachy
Nekem is.

reynaud
Szintén Colour Of My Dreams a legfõbb favorit! <#eljen>
Unhatatlan muzsika,de jól sikerült a Can't Love You zenéjük is!

Mindkét dal producere és társszerzõje Jam El Mar aki a Jam & Spoon formációban a lekvár vagy ha úgy jobban tetszik a dzsem volt!😊

ItaloDisco4Ever !

Musachy
Jobb késõn, mint soha a mai mottó.
Igen, akkor én írtam, hogy megvan a lemez, képet mellékeltem, mire te kértél egy mintát. Gondolom azért, hogy hogyan is szól. Most pedig jöhet a vélemény. <#nyes>

gyorgy74
Nekem a B.G.-tõl a Color of dreams címû szám a favorit.

Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))

reynaud
A nem találom a lemezt amit éppen keressek ismerõs,gyakran elõfordul velem is!

P.Ü.

ItaloDisco4Ever !

narumon
Van vele konkrétan valami terved? Mert akkor elõtúrom!

reynaud
Igen nem véletlen kérdeztem,ezt a verziót vinylre felrakták,valamint az angol kiadású maxi cd-re!

Szólj ha megtalálod!😊

ItaloDisco4Ever !

narumon
Kurvára meg kéne csinálnom a listámat mert marhára nem találok semmit! Határozottan emlékszem, hogy megvan, de most csak a Can We get enough maxi került a kezembe 😞

narumon
Asszem ez is megvan vinylen de ha vársz egy pillát megnézem.

reynaud
B.G The Prince Of Rap - Can't Love You

Valóban ahogy Te írtad 'überállat' hatalmas zene,nekem is egyik favorít 90s eurodance nóta!
Maxi cd-n meg is van,ám nekem ebben a verzióban tetszik leginkább!

B.G.

Talán ha jól emlékszem az egyik soralbumukon is ez a verzió volt felrakva,az is megvolt de eladtam!

Kérdésem ,Te mirõl hallgatod ezt a dalt ha megvan Neked?

ItaloDisco4Ever !

narumon
Reynaud kollega nyomására itt egy külön Köszönöm! (Bár szerintem ez egyértelmû volt 😄)

reynaud
Segítek neked!
#15936 new-italo topik!

"Tudom hogy nem new-italo,de valakinek nincs meg esetleg ez a maxi vagy lossless digi változata?
Írta Narumon 2013,aug.08 11.00 óra!

Egy köszönömöt nyomhattál volna Musachy fórumtársunknak,így illik!

ItaloDisco4Ever !

narumon
Jó lenne tudni, hogy miért kértem 😊 A zenére voltam kíváncsi vagy valami techikára?

Musachy
Valamikor régebben egy másik topikban kértél egy mintát a Master Genius - Let's Break maximról, akkor nem volt meg a technika éppen, de most eszembe jutoot, ha még érdekes: A MINTA

narumon
Én a jobb lemezeimre vettem külsõ fóliát 50 v. 100 forint szokott lenni darabja tehát nem nagy tétel. Japán használt lemezeket eleve belerakják ilyenbe.
Viszont tárolásra szerintem egyik sem jó megoldás, inkább polcban gondolkodnék, bár nem tudom mennyi lemezrõl beszélünk és mennyi helyed van. Ha abszolút nincs hely polcnak akkor inkább a láda, bár elég soknak tûnik ez az ár egy ládáért...

kaposi1
Szerintem amiket mutattál az hát hogy is mondjam gagyi kategória.<#shakehead>
Ha már komolyan gondolod a gyûjtést akkor inkább érdemesebb beruházni egy ilyenre.
Nem feltétlenül mindjárt egy ekkorára ( nem tudom mekkora a gyûjteményed) de ez így kissé kulturáltabb.

A külsõ védõfóli meg használat fügvényében elgondolkoztató szerintem.
Ha gyakran használod a lemezeket ki be szeded a polcról akkor érdemes a külsõ mûanyag fólia, és akkor is ha esetleg ritkaságokat tárolsz bennük , vagy késõbb eladásra is szánnád õket. Ha vigyázol rájuk , mint ahogy a "nagyok" akkor szerintem nem annyira lényeges.Bár hozzáteszem a a nagy gyûjtõk biztos hogy minden vinyl-t fólia mögött szeretnek látni.Szóval attól függ mennyire vagy a szó nemes értelmében "igényes" a lemezeidre. Inkább belül legyen fólia mint kívül szerintem. De ha már tárolod akkor így tedd.

Üdv!
Szeretnék tanácsot/véleményt kérni a bakelit lemezek tárolásával kapcsolatosan. Nem tudom eldönteni melyik tárolási módszer a legjobb a lemezeknek. Van a régi szovjet tároló: EZ és van a láda: EZ

Melyik a jobb véleményetek szerint?

És véleményetek szerint kell a lemezekre külsõ mûanyag védõfólia?
Szia!
Van netes elérhetõséged eme lemezboltok ról?
narumon
No bekk én is. Jelentem felmértem a Zürichi terepet és tudok néhány lemezboltot mondani amibe érdemes benézni. Ha valaki esetleg arra jár akkor adok tippeket. Persze sajnos nem olcsóak mert míg egy svájcinak a 10CHF ugye perselybe aprópénz addig nekünk az már komoly valuta 😊
Minden esetre vettem pár lemezt, Enigma, Italo Boot Mix, néhány 90s maxi. Viszont terveztem még megvenni a Toto- Dune Soundtracket állítólag pont kijött új kiadásban, de sem Zürichi új lemezeket áruló boltban nem volt, sem a német Media Markt-Saturn háromszögben nem, München belsõ részébe meg nem volt idõm bemenni.

Sziasztok!

SCOOTER maxi, remix cd-k és bakelitek érdekelnének. Valamint régi FREEE magazinok cd-kel.
Írj, ha van eladó és megbeszéljük.

Elérhetõségem: [email protected]

Köszönöm

Üdv: Attila
Tyia
Ez nekem való téma.

A Flock Of Seagulls angol New wave banda.
Különös jellegzetesség: az énekes "súlyos" hajkoronája.
Elsõ slágerük a kicsit vicces hangszerelésû "Telecommunication" 1982-bõl.
A "Wishing" már remek darab, a "Heartbeat Like A Drum" pedig a legjobb szerintem.
Ime:

New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0

zalrobto
nem azt vettem meg, egy másikat a szedöt meg nem tudom még nem szedtem le tényleg nem értek még hozzá ,ezt kaptam mellé még

amúgy 15000 ft volt ez igy <#wink>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

bigivan
Szevasztok Tagok !

Végre jelentkezett valaki, aki értékeli az én zenei világomat !!<#integet2><#taps> Mint a Tiéd, ilyenek nekem is vannak ! A Collegium musicum igazi unicum !!<#vigyor2><#taps>

Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !

Hornando
Ja, sirályok :-) bocs

Talk loud say nothing... do you have any tobacco?&#65279;

Musachy
Mármint Flock Of Seagulls.

Hornando
Estére én is stílust váltottam <#vigyor2>
Ismeri valaki? A flock of seagulf (1982)

Musachy
Hmmm... Scotch! Szeretem én is.

Hornando
Kedvet kaptam egy kis Csehszlovák Prog Rock és Jazz orchestra muzsikához.
Szóval ez a lemez pörög: Blue Effect (Modrý Efekt): Kingdom of life

Musachy
Hacsak nem pont a hibát akarja demonstrálni, akkor én se értem. Az elõerõsítõ phono bemenetének egyik csatornájának a hibájáról vakerál. Nem hiszem, hogy nem tudott másikat használni, ha jól látom van ott még sok vas.

Hornando
Ilyen búgást, gerjedést mi okozhat?
Szerintem elég igénytelen így zenét hallgatni.
A helyében nem töltöttem volna fel ezt a felvételt a videómegosztóra...

Hornando
Nem ismerem a típust, de picit utána néztem. Nem rossz darab.
Konkrétan ezt vetted meg?
Csak azért, mert találtam olcsóbbat is.
Na és milyen hangszedõvel hallgatod a muzsikát?

Musachy
Épp kérdezni akartam. <#vigyor3>

zalrobto
ezzel hallgatom <#wink>

PHILIPS F7111
NEKEM MEGFELEL <#nyes>
MINT KEZDÕ BAKELITES <#smile>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

Hornando
Egy kis olvasnivaló

zalrobto
igen hallom csak kicsit <#awink><#nyes>