Benjamin Button különös élete
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mint már máshol is megemlítettem, ez a film egy nagy csalódás. Gyakorlatilag egy gondolat köré épül az egész, a visszafele öregedésre.
És ezzel ki is fújt, a szoksásos frázisok követik egymást, szeretteinkhez való viszony, élet-halál kérdése, szerelem...
Monton az egész, egy majd három órás monstro, de nekem változatosabb életem van, mint BB-nek volt.
És ezzel ki is fújt, a szoksásos frázisok követik egymást, szeretteinkhez való viszony, élet-halál kérdése, szerelem...
Monton az egész, egy majd három órás monstro, de nekem változatosabb életem van, mint BB-nek volt.
Már kezdtem azt hinni, hogy egyedül vagyok azzal a meglátásommal, hogy B. Button messze nem az évfilmje vagy olyan jó mint állítják. Az alapötlet tényleg nagyon jó és érdekes, az elsõ félórában, utána viszont 2X is közel voltam ahhoz, hogy bealudjak a filmen, annyira unalmas volt. Lényegében nem történt semmi, ami kicsit is érdekelt volna. Azt sem értem Pitt-et miért dicséri mindenki annyira, tudnám miért volt olyan nehéz eljátszani ugyanazzal a fapofával az egész filmet, semmilyen érzelem nem tükrözõdött az arcán. Cate-et, na õt viszont lehet dicsérni, fantasztikus.
Forrest Gump sem akciófilm mégis az egyik kedvencem, bár az klasszikusokkal jobb, ahogy elõttem is írták.
Gettómilliomos viszont tényleg az év legjobb filmje.
Forrest Gump sem akciófilm mégis az egyik kedvencem, bár az klasszikusokkal jobb, ahogy elõttem is írták.
Gettómilliomos viszont tényleg az év legjobb filmje.
Szerintem se az év legjobb filmje, de azért a jobbak közé tartozik. Már maga az alaptörténet is nagyon érdekes, ezért nem értem miért lenne unalmas. Bár ha egy akciófilmhez hasonlítva vizsgáljuk akkor talán tényleg az, de ez csak nézõpont kérdése. Én viszont egy percig sem unatkoztam, egyáltalán nem volt unalmas.
Az év legjobb filmje szerintem a Slumdog Millionaire vagy a Dark Knight, de inkább az elõbbi, meg az utóbbit nem is jelölték ebben a kategóriában az oscarra. Most láttam a Gettómilliomost és nagyon jó a története, a zenéje és nagyon egyben van a film. Nagyon kellemes meglepetés volt számomra.
Az év legjobb filmje szerintem a Slumdog Millionaire vagy a Dark Knight, de inkább az elõbbi, meg az utóbbit nem is jelölték ebben a kategóriában az oscarra. Most láttam a Gettómilliomost és nagyon jó a története, a zenéje és nagyon egyben van a film. Nagyon kellemes meglepetés volt számomra.
vicces ez a gump párhuzam, nekem is ez volt az elsõ gondolatom.
ezt alátaámasztó videó:
http://www.scene-stealers.com/blogs/benjamin-button-forrest-gump/
ezt alátaámasztó videó:
http://www.scene-stealers.com/blogs/benjamin-button-forrest-gump/
kicsit forrest gump akar ez lenni....csak amíg azt megnéztem már kb 30x,ezt elég volt egyszer is...megszórták oscar-ral ez kicsit meglepett..
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
hááát, kb másfél órát birtam, addig unatkoztam..Biztos nagyon müvészi, meg superlativusz meg minden, de nem egy nagy szám.
Túl nagyok az áthallások a Forrest Gump-al, és az klasszisokkal jobb film, ez hosszú és unalmas..pár jó jelenet nem menti meg. Hol tart a filmipar ahol ez a film a super Oscar esélyes?
10éve a listára se került volna, persze ma ez inkább a többi filmet minõsíti:)
Akinek tetszik, nézze, nálam alig
4/10
Túl nagyok az áthallások a Forrest Gump-al, és az klasszisokkal jobb film, ez hosszú és unalmas..pár jó jelenet nem menti meg. Hol tart a filmipar ahol ez a film a super Oscar esélyes?
10éve a listára se került volna, persze ma ez inkább a többi filmet minõsíti:)
Akinek tetszik, nézze, nálam alig
4/10
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
Engem csak a vége érdekel... Elfolyik? :)
ma fogom megnézni. kiváncsi vagyok hogy milyen, eddig minden haverom csak dícsérte. nah majd meglátjuk...
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
← ElőzőOldal 2 / 2