59
  • Kojiro
    ja amikor kitalálták ezt a szót 500 éve lehet hogy 33 év volt egy emberöltő
  • Loverman
    hát ezt eléggé benézted
  • Molnibalage
    Világbajnok.
  • Frosty01
    hmm érdekesnek tünik a film
  • sandor8206
    Amúgy nem is szabadna egy mondatba említeni a FG a BB-nal (jó ez költői túlzás):-) FG ZSENIÁLIS, BB se rossz de csak elmegy!
  • Blasta
    "Azt sem értem Pitt-et miért dicséri mindenki annyira, tudnám miért volt olyan nehéz eljátszani ugyanazzal a fapofával az egész filmet, semmilyen érzelem nem tükröződött az arcán. Cate-et, na őt viszont lehet dicsérni, fantasztikus."

Ezzel teljesen egyet kell értsek.

De nekem azért tetszett a film. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Ezek után, bármibe, ami New Orleans-ban játszódik bele kell lássuk Obamát is?! Kérem szépen, ez nonszensz!
    [Akkor még vagy - hasra ütök - 40 olyan városka létezik az USA-ban, ahonnan külöböző elnökök származnak... - tekintve ugye az egy helyen születések lehetőségét is.]
  • opeca
    Amúgy a cikkírónak:

"mely egy egész emberöltőt ölel fel"

Téves, egy egész emberéletet ölel fel. Az emberöltő az nagyjából 30-33 év.
  • edios
    Valóban sok a hasonlóság a két film között. Úgy érzem a Forrest Gump-nál határozottabban van jelen a humor, mint BB esetén, de alapvetően hasonló stílusú/felfogású/hangulatú filmekről van szó. De ettől még nem lesz rosszabb a BB.
  • gbravoo
    Kelta egyébként teljesen egyetértek veled.
  • opeca
    Mint már máshol is megemlítettem, ez a film egy nagy csalódás. Gyakorlatilag egy gondolat köré épül az egész, a visszafele öregedésre.
    És ezzel ki is fújt, a szoksásos frázisok követik egymást, szeretteinkhez való viszony, élet-halál kérdése, szerelem...
    Monton az egész, egy majd három órás monstro, de nekem változatosabb életem van, mint BB-nek volt.
  • gbravoo
    Már kezdtem azt hinni, hogy egyedül vagyok azzal a meglátásommal, hogy B. Button messze nem az évfilmje vagy olyan jó mint állítják. Az alapötlet tényleg nagyon jó és érdekes, az első félórában, utána viszont 2X is közel voltam ahhoz, hogy bealudjak a filmen, annyira unalmas volt. Lényegében nem történt semmi, ami kicsit is érdekelt volna. Azt sem értem Pitt-et miért dicséri mindenki annyira, tudnám miért volt olyan nehéz eljátszani ugyanazzal a fapofával az egész filmet, semmilyen érzelem nem tükröződött az arcán. Cate-et, na őt viszont lehet dicsérni, fantasztikus.
    Forrest Gump sem akciófilm mégis az egyik kedvencem, bár az klasszikusokkal jobb, ahogy előttem is írták.
    Gettómilliomos viszont tényleg az év legjobb filmje.
  • berserk87
    Szerintem se az év legjobb filmje, de azért a jobbak közé tartozik. Már maga az alaptörténet is nagyon érdekes, ezért nem értem miért lenne unalmas. Bár ha egy akciófilmhez hasonlítva vizsgáljuk akkor talán tényleg az, de ez csak nézőpont kérdése. Én viszont egy percig sem unatkoztam, egyáltalán nem volt unalmas.

Az év legjobb filmje szerintem a Slumdog Millionaire vagy a Dark Knight, de inkább az előbbi, meg az utóbbit nem is jelölték ebben a kategóriában az oscarra. Most láttam a Gettómilliomost és nagyon jó a története, a zenéje és nagyon egyben van a film. Nagyon kellemes meglepetés volt számomra.
  • zsirfecske
    vicces ez a gump párhuzam, nekem is ez volt az első gondolatom.

ezt alátaámasztó videó:
    http://www.scene-stealers.com/blogs/benjamin-button-forrest-gump/
  • Alien!
    kicsit forrest gump akar ez lenni....csak amíg azt megnéztem már kb 30x,ezt elég volt egyszer is...megszórták oscar-ral ez kicsit meglepett..
  • Kelta
    hááát, kb másfél órát birtam, addig unatkoztam..Biztos nagyon müvészi, meg superlativusz meg minden, de nem egy nagy szám.
    Túl nagyok az áthallások a Forrest Gump-al, és az klasszisokkal jobb film, ez hosszú és unalmas..pár jó jelenet nem menti meg. Hol tart a filmipar ahol ez a film a super Oscar esélyes?
    10éve a listára se került volna, persze ma ez inkább a többi filmet minősíti:)
    Akinek tetszik, nézze, nálam alig

4/10
  • Nebojsa
    Engem csak a vége érdekel... Elfolyik? :)
  • temes69
    ma fogom megnézni. kiváncsi vagyok hogy milyen, eddig minden haverom csak dícsérte. nah majd meglátjuk...