120
A legrosszabb dolog ami történt veled ma
-
#120 Láttam ma egy csomó fejtetűt, mi több fogtam is. -
ba32107 #119 Visszanéztem a képeket, és megláttam milyen csajjal smároltam részegen -
Narusco #118 hol van ez a falábhoz képest -
#117 lakótársam felhoz egy csajt este 11kor, kajálnak beszélnek mennek szobára, (szobája az enyém mellett van szóval áthallatszik minden. . .) éjfélkor lefekszek, ezek meg csinálják a dolgukat de úgy hogy még 2kor sem aludtam n1 -.- -
ba32107 #116 Ja én is itthon vagyok, és szerencsére semmi dolgom (tanuláson kívül), csak idegesítő. Meg azon is aggódok, hogy most végülis mi lesz, doki azt mondta hogy szívzörejem van, de ezen kívül semmit, azt sem tudom, hogy az mit jelent, mennyire komoly, stb.....na mindegy, majd holnap megkérdezem. -
#115 ja,elég cink :D de én mindig itthon voltam,mikor rámtették,ezzel a szarral semmi pénzért nem mennék emberek közé :D amúgy ha 20 percenként mér,az még a jobbik eset,nekem 15 percenként mért...:D este meg fél óránként. amúgy este szerintem nem gáz,ha tudsz aludni,akkor ezzel is menni fog :D csak az a szar,hogy mindig majd nézni kell az időt,hogy mit csinálhatsz,mi fér bele a tevékenységeidbe,mert az úgy cink,ha épp mész valahova,aztán mér és hirtelen meg kell állnod. -
ba32107 #114 Én azt hittem, hogy ez ilyen ruha alatt viselt, teljesen automatikus, real-time cucc (tehát úgy mér, hogy észre sem veszem), erre rámtettek egy vérnyomásmérőt, tarisznyával, gumicsővel, csak hogy még röhejesebben nézzek ki, és 20 percenként berreg :D Kíváncsi vagyok, milyen lesz benne aludni... -
#113 uhh az fasza :S rám is feltették már 4x,de mindig átlagos vérnyomás jött ki -
ba32107 #112 Kardiológia, 24 órás vérnyomásmérő... -
#111 szerintem még mindig jobb,mintha most mennél :D -
#110 most értem haza a munkahelyről -
#109 hosszú történet :S :D -
#108 huha :S mit csináltál? :D -
#107 #105 utolsó sorban az a szerintem m betű nélkül akart lenni :)
hát nem tudom mi lesz....
azt mondta hogy csalódott meg hogy örökre elástam magam előtte.. szóval passz -
#106 hmmm,ebben némi kettősséget érzek...először azt hittem ironizálsz,aztán meg látom,hogy kijelented,hogy te voltál,de nem eléggé magabiztosan.
de ha tényleg csak te vagy a hibás (és nem azért mondod,mert a csaj ezt beszélte beléd),akkor sima ügy,mert tudod mit hibáztál,ki kell javítani. örök harag max akkor lenne,ha valamely hozzátartozóját megölted volna :D -
#105 szerinted?
jó hogy CSAK ÉN vagyok a hibás... szokás szerint ő nem tehet semmiről... de ezt meg sem említettem volna mert akkor mégnagyobb a harag.... szóval szerintem én vagyok 100%osan a hibás... midn1 ráhagytam.. -
#104 és kinek a hibájából vesztetek össze? -
#103 kihalt a topic? :D
összevesztem egy csajjal akit 12éve ismerek. kb örök harag.. :( -
extramagascsaj #102 uhh
komoly? nemá :/
múltkor egy ilyennél úgy százharminccal slisszantam :S 50 helyett -
#101 Jó tudni. Annyukbamá télleg.
-
#100 jah reggel szépen sütött a nap erre esik-.-
Vannak az utcákon ezek a kihelyezett sebességmérők amik villognak neked "LASSÍTS" felirattal ,h ha gyorsan mész..és én is a minap olvastam ,h egyre több ilyenbe trafit szerelnek és egyszer csak kapod a csekket. -
#99 Szakad az eső.
janika: a trafisok már nem leállítóval működnek? (trafi bemér, fakabát kiszed a sorból) -
kicsijanika33 #98 csak igy hamarabb megtudom ,nem kell izgulni 2-3 honapot -
#97 értelmetlen inkább..ha volt úgyis jön majd a csekk ha meg nem akkor szerencse:) -
kicsijanika33 #96 felhivtam a rendörséget volt e trafi vagy nem ,mert lehet bemértek vasárnap. Sztetek ciki megkérdezni. -
ba32107 #95 Köszi -
#94 jobbulást mindkettőtöknek:) -
ba32107 #93 Szétrepedt a fogam, nagyapámat pedig mentő vitte a kórházba... -
#92 még nem aludtam egy hunyásnyit sem ! -
extramagascsaj #91 leszakadt a redőnyöm :/ -
ba32107 #90 Kompromittálódott a jelszavam, ezért újat kell generálnom (10 perc) és mindenhol le kell cserélnem (20 perc) és meg kell szoknom (2 hét). Kicsit paranoiás vagyok -
extramagascsaj #89 -vki haragszik rám vmiért de fogalmam sincs,h miért...és nem is hajlandó elmondani
-e-mailben elutasították a jelentkezésemet egy melóhoz
és még tart a nap -
#88 ma 15.53as vonat 17.05kor futott be, kicsit szarráfáztam :D
mai álmom: egy olyannal álmodtam aki meghalt már másfél éve, ráadásul az álmomban össze vesztünk.. :S nem tudja valaki hogy ez mit jelent? -
#87 jóhogy,meg kell alapozni a napot :D -
ba32107 #86 Kocsmázni reggel 8-kor suli előtt? -
#85 VAGY kocsma. osztálytársakkal gyorsan elmegy az idő valami közeli vendéglátóipai egységben :D -
#84 miért nem mentél haza? -
#83 bemegyek suliba 8ra. err kiderül hogy 11.20ig semmi sincs.. -
#82 vesztettem egy kisebb összeget pókeren -
#81 Féltem a családom a hóesés miatt (nincs téligumi a kocsinkon)