51658
-
#47664 jah, most hogy mondod, érdekes mikor romba dől a fél hát és kisétál belőle sértetlenül :) -
pett3rson #47663 nem az a gond, hogy tele van apró lyukakkal, hanem hogy nem halnak meg a tank és az M3 Bradley robbanólövedékeibe vagy a Gatling ágyúk pergőtüzébe..ez a gond...a ping már lúfasz ehhez képest..bár köze ehhez is van. -
#47662 Könnyű ??? Lehet te überskilles vagy, de mi csak karcolgatni tudtuk :)))
Növényben elbújhat, de azt legalább átlövöm...
Nekem jobban bejön... -
SzinesGeza #47661 Vietnam jobb? Sokkal több a növényzet, így a rejtekhely is.
A helit pedig könnyű leszedni még tank-löveggel is. :) -
#47660 Hát megy a törés zúzás, nem mondom, de még így is túl sok odú marad :)
Vietnám jobb ilyen téren.
Csak hát ott meg előjött a BF Vietnám szindróma: helikopterben egy pilóta egy lövész egy enginer aztán mindenki más csak esik-kel a pályán :( -
#47659 Végülis heavy metalon semmi ilyesmi nem szokott történni -
SzinesGeza #47658 Én konkrétan mindig ezt teszem: porig rombolom pl tankkal az épületeket. -
#47657 Nem bántam meg a vietnámos cuccot, sokkal jobb pályák vannak rajta, nem ez a patkánylyukas-kempelős ... -
#47656 ez játék, nem vitatkozom...
Ha szimuláció kell akkor messzire elkerülöm ezt a darálót. -
#47655 lényeg hogy a bf3 elfusson :D -
#47654 Neked jobb a proci meg a memória :D -
#47653 jéé most látom aullah közel azonos gépünk van xD
-
#47652 "#47641 : Ha nem háborút akar szimulálni akkor mit?"
Egy Michael Bay filmet. -
#47651 tudom de akkor még nem volt meg a gépem hozzá :D mostmár megvan sőt! bf3 hoz is :D
-
#47650 Nem rég volt akció 7 Euró volt kieggel meg vietnammal együtt. -
#47649 oké hát köszönöm steamen akartam megveni de ott drágán árulják... -
#47648 Zavvinál fizikai példányt lehet venni, pár hét is lehet a szállítás.
Kulcsvevő oldalt én nem ajánlom. -
determinator #47647 Remélem nagy ívben elkerülöd a honvédséget.
Talán egy 1-2. világháborús ismeret sem ártana.
Vidéken egyik ablakon orosz katona ugrik be, kicsit később meg német.
Érdekes nem romboltak földig mindent és még a civilek nagy többsége is életben maradt. -
#47646 hali ha zavvin veszem meg a játékot az digitális példány? úgy értem csak küldenek egy cd kulcsot és azt kell regelnem?
nekem a doboz nem kellene csak cd kulcs tudtok valami jó helyet ahol olcsón meg lehetne venni magát a cd kulcsot ? -
#47645 Ha háborút akarna szimulálni, akkor légierő, tüzérség porba döntené kezdésként a kalyibákat ;)
De ez hülyeség , ez játék akárhogy is gondolja valaki, és néhol eléggé maga ellen dolgozik ... -
#47644 Pénznyelőt. -
#47643 +1
#47641 : Ha nem háborút akar szimulálni akkor mit? -
Gyuszopapa #47642 Ezt hívják nagybetűs kempnek. -
#47641 Jajj, ne kezdjük ezt, ez nem háború... :)
Ez játék, márpedig ezért itt a játékélmény a legfontosabb, és a lentebb írt dolog szinte teljesen tönkreteszi azt ... -
#47640 háborúban se futkároztak a harctér közepén összevissza :D -
#47639 Igazából halvány gondolatom sincs, hogy dice miért rakott tele majd minden pályát apró lyukakkal, ahol kempelni lehet ?!
Bármilyen jól játszik valaki, lehetetlen egyszerre 50 ablakocskára figyelni, hol lapul valaki, tiszta szerencsejáték az egész . -
#47638 Mert már öregek és lassan tudnak mozogni.. -
#47637 Abban biztos lehetsz, hogy az is ilyen lesz. -
#47636 Azt nem értem mi az anyjáért kempel mindenk iebben a játékban ?!
Még 40-50 -esek is hosszú tíz perceket ülnek valami épület sarkában, fragre várva. Ha BF3 is ilyen pályastruktúrájú lesz megette azt is a fene . -
#47635 jött email, jó lassan dolgozzák fel :) -
#47634 Ja meg ha fedezék mögül lősz akkoris visszabújsz és utána halsz meg mikor már fél msperce a fedezék mögött vagy :S ezért nemigazán számítanak itt a reflexek, el van baxva az egész ezen része :// -
determinator #47633 Letöltés biztos nem lesz, mivel benne volt a legutolsó frissítésben, csak aktiválni kell.
Kódot kapsz majd, de kell neki minimum 1-2 óra. -
#47632 email? :) -
#47631 Valaki vásárolt már az Originen? Gondolom igen...
Megvettem a vietnámot, pénz elment de sehol semmi, se egy kód se letöltés , semmi ...az origin kliens semmiféle játékot nem lát a profilom alatt .... -
#47630 ilyen már nekem is volt :D
pett3rson: jaja, 10€ volt csak, megvettem az egész pakkot annyiért, mint amennyiért az alapjátékot tudtam volna akciósan :D -
pett3rson #47629 hát pedig elvileg jól írtam be a neved, nem sok ilyen van, mégis csak Ramymammy adott visszaigazolást eddig. -
#47628 nemrég írtam le, ezt a már rég a ház másik oldalán vagyok amikor egyszercsak visszaránt a szerver és meghalok mert még az előző oldalon lelőttek dolgot :D -
pett3rson #47627 10 ojró volt? akkor jó, már többre emlékeztem :) -
pett3rson #47626 persze, ha laggol a szerver..eddig fel sem tűnt hogy szar az egész? :D -
#47625 Olyan fura dolgot csak én látok, hogy áll velem szemben az ellen, nem is lő, aztán egyszer csak meghalok, vele egy időben odaér hozzám a kép, hogy lövöldöz ?
Mintha sokszor el lenne csúszva egymástól a látvány és a történés ....