Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát remélem is hogy nem lesznek only konzol gémek.Annyira nem ástam magam még bele a konzolok történelmébe ugyhogy ha hülyeséget írok valaki majd felvilágosít.De én úgy vettem észre hogy mióta ilyen jól fogyó-népszerû fps játékokat adnak ki rájuk azóta lettek ennyire felkapva gondolok én az újabb COD(3 ami only konzol lett,4,5,6)szériára,a MOH Airborn és a BF berkein belül a BC1(pedig mikor elõször szóba került azt írták PC-re is megjelenik).Sajnos tudjuk a valóságot mi lett,pedig akkor is kezdtem örülni hogy végre lesz PC-re új BF játék.Most is örültem mikor bejelentették hogy a BC2 és a 43 PC-re is megjelenik.De sajnos elmúlt fél év és a beigért 43-ból se lett semmi illetve annyi hogy késik.De már nem tudom mit gondoljak errõl a késésrõl mert általába ha valami fejlesztõ csapat kiad egy játékot azt azért idõbe elkezdi reklámozni(általába min. fél évvel megjelenés elõtt mégha elõtte ki is adta valamilyen platformra).Mert azért a reklám nagy úr ám és a MW2 be is bizonyította hogy sokat jelent eladás terén az agyon hájpolás(még ha annyira nem is lett nagy szám).És végül,igaz hogy nem ide tartozik de például még olyan játékból se láttunk képet,videót aminek az engine-jét már láttuk PC-n futni és itt a konzolokra is megjelenõ Crisys 2-re gondolok.Mielõtt még beszóltok,valaki látott már FrostByte engine-t PC-n futni közülletek?

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Prince23
Istenem...

nem mindig konzolból áll a világ. Emlékszem hogy a BC 2-õt is egyszer lekonzolosítottátok itt az sg-n. Konzollal nincs semmi bajom, én is birtokosa vagyok, de azért nem kéne a pc-seket megijeszteni, h moh is only console 😄
Most ezt így általánosságban írtam, nem muszáj magadra vedd.
A Codok, mohák, battlefieldek (kivétel BC1, az is max konzol erõsítõ reklámnak) sosem leszenk only konzol!!!!!!!!!!

:-D

TDC Geronimo
Lego BC2 <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BEAST
Inkabb pece betat adjanak mar 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Azt hittem lesz valami single player trailer vagy dzsungeles mapról, de nem 😞

TDC Geronimo
Hiába diktál az ea. Ez az új BF sokkal nagyobb húzónév jelenleg náluk, mint bármi más. Még el se indult a marketinggépezet igazán. Ezt ugye többször is kijelentették, hogy mw2 ellenfelének szánják így biztos dollármilliók mennek majd el marketing részre is. Gondolom új évbe majd beindul.

BEAST
tehibad.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
eh most olvasom mit válaszoltak 😞

TDC Geronimo
baromság

grebber
Mitõl jönne csak konzolra? PC-re is jön mint a szél!

Next PC upgrade: 2022

Gondolom moha is csak konzolra jön.Rendszerkövetelményt pedig aki kicsit ért a pc-hez tud írni.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Sajnos ez az egész nem vicces még ha azt gondolod is.Nem igazán szeretnék konzolt venni hogy normális játékkal játszhassak,föleg nem xbox-ot már csak azért se nehogy a mikrofost támogassam vele.Neki különben is az az érdeke hogy pc-re ne jelenjen meg.

Zs0lt1
Így helyes a mondat:

Gero megkérdezett két dice fejlesztõt twitteren, hogy lesz-e valami képi anyag a pc-rõl vagy lesz-e uj trailer a VGA-n.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Zs0lt1
Ha elsem kezdõdött volna, akkor honnan tudnák hogy mi a rendszerkövetelmény? 😄
Sztem megvan pc-re a motor, csak ugye az ea diktál.
Gero megkérdezett két dice fejlesztõt twitteren, hogy lesz-e valami képi anyag a pc-rõl vagy lesz-e uj trailer. Azt mondták h nem, mert moha lesz.

Bogdogege
Öljük meg mindet<#violent>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Elhiszem hogy te ezt gondolod de nekem még mindig túl gyanús hogy a pc verza elkészítése még el se kezdõdõtt.A 43-nál is kiderült hogy senki le nem égette õket a konkurenciától hogy ilyen balfaszok hogy fél éve meg kellett volna jelennie,ahelyett nagy csönd van meg igégetés.Ez pc-re nemhogy 79-nap de még 279 nap múlva se lesz.Vagy lehet hogy lesz de az akkora konzolport lesz hogy tényleg indokolt hozzá a 4 magos proci.És még igy is fosul fog majd kinézni.Bocsánatot kérek mindenkitõl ezért amit írok de mostanába csak mi pc-sek egyfolytába csak szívúnk a konzolok miatt és ez nekem nem esik jól.<#worship>

FiveOmensXXXXX
Pár napja poénból ezt mondtam én is 😄 Le is lettem érte hülyézve, hogy ez nem fordulhat elõ, mert más emberek készítik a mohaa-t, annyi embere van a dice-nak 😄

Battlefield 1942: 2004-2008 nick: .:5-0:. XXXXX {HUN} klán: FiveOmens clan Age of Wulin: nick: Fivex guild: Relevation

<#whatever>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Zs0lt1
Nagy valószínûséggel azért halasztották el a pc bétát, mert a mohát csinálják a fasszopóék.

<#vigyor5>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

tudod mit?
akkor idegesítõek lesznek
így már megfelel?
téma lezárva

beszólsz meghalsz

látom még nem nagyon esett le, hogy amíg vulgáris szavakkal illetsz másokat, addig törlöm a hsz-ed

-tRs-Landor

FiveOmensXXXXX
Azért nem lesznek bf-ben idegesítõek a sniperek, mert egy tök más játékban se voltak azok? Ez végül is logikus.

Battlefield 1942: 2004-2008 nick: .:5-0:. XXXXX {HUN} klán: FiveOmens clan Age of Wulin: nick: Fivex guild: Relevation

<#banplz><#mf2> az legalább realisztikus volt sebzésileg

beszólsz meghalsz

FiveOmensXXXXX
+ tdm! tdm = "futkosás és kaszálás cél nélkül". Azt hiszem a bf és a graw2 tökre hasonlít egymásra, mint ahogy most kiderült. Lehet levonni következtetéseket, hogy graw2-ben ugyanúgy mûködik a snipa, mint bf-ben, mert hát ugyanaz a játék, csak pár eltérés van ami elhanyagolható 😄

HTS s3rg1nh00
"jármûvek nélkül"
akkor stfo vagy gtfo

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

egy elég realisztikus infantry harcos játék
jármûvek nélkül

beszólsz meghalsz

A dugás már megvolt.<#eplus2>

TDC Geronimo
<#mf2>

TDC Geronimo
Akkor elmegyek! <#rinya>

amíg a konzol és pécé egy topikban van, nem lesz nyugtunk<#hehe>

Bogdogege
Van egy olyan érzésem ,hogy ez a topik többre viszi mint a Bf2-es, jönnek majd a tizenéves fiúkák a bölcs élet meg játék tapasztalataikkal.<#eljen><#vigyor5>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Running
Snipa vs graw téma helyett esetleg dughatnátok valami nõvel, szerintem, mert itt már a tank sem oldja a feszültséget.<#zavart1>

ghost recon advanced warfighter

mi a szar az a graw?

egyedül singleplayer kampányban van benne a piros rombusz és a multinak is csak 1 bizonyos módjában

így már remélem érthetõ

beszólsz meghalsz

de ez akkor is csak singleolayer része nem a multi multiban amiben sokan játszanak tdm ott NINCS spottolás had ne írjam már le még 5 ször

és ez még hogyha a graw2 is akkor sem a PC-s verzió a playstation verziókat meg nem ismerem

beszólsz meghalsz

Nem tudom ki beszélt a név kijelzésrõl én nem.Én csak azt írtam hogy van benne spottolás és piros rombusz jelzi az ellenfelet.Most van benne piros rombusz vagy nincs,most ne nézzük a módokat.Bocsi de ez GRAW 2-es videó.

na figyelj csak akkor... <#ravasz1>

-tRs-Landor

mielõtt baromságokat írogatsz legalább próbáld ki a játékot, ha jobban figyeltél volna a videó amit belinkeltés az a graw1 és annak is a singleplayer része én meg ugye a graw2-rõl és annak is a multijáról beszéltem ott pedig csak recon vs assult-játékban van spottolás csak ebben a módban alig játszanak mert nem valami jó, mindenki a teamdeathmatch-et tolja benne abban pedig nincsen spottolás de még az ellenfelek nevét sem jelzi ki a játék nincsen benne minitérkép sem, és semmi nem könnyíti meg hogy felfedd a pozícióját

beszólsz meghalsz

Hogy is van az hogy nincs spottolás a GRAW-ba.GRAW gameplayNem tudom te hogy játszottál a GRAW-al de itt mintha piros rombusszal (1.48-nál)lenne kijelezve az ellenfél(és még mondja is hogy "contact") a saját egység meg kék rombusz.Esetleg te nem játszottál vele.<#banplz>

szerinted ki az a hülye aki 2 katona közé beszalad, ez nem hollywood hogy te majd lehasalsz közöttük a 2 katona helyetted meg egymást lövik le<#wilting>

beszólsz meghalsz

FiveOmensXXXXX
A fenébe így már nem is akarok vele játszani 😄 Reméljük a pc-s verzióba kitalálnak valamit, mondjuk legyen nehezebb lõni vele. Bár lehet, hogy a többi pályán nemfognak annyira érvényesülni, mint ahogy mondjátok, mint ezen az egy pályán ami van a bétában.

Annó próbálkoztam bf42-ben, hogy mit lehet elérni medic-ek között futkosva snipa-val(mindig pisztollyal kellett megvédenem magam). Egyszer sikerült egy sarkon úgy megijesztenem egy medic-et, hogy ijedtében nem tudott lõni, én meg megijedve egy méterrõl fejbe lõttem reflexbõl snipa puskával😄 Na azóta se sikerült ilyet csinálni 😊

cs-vel meg cod-al sosem szoktam játszani azt nemtom milyen ott a snipa
én régen graw2-vel nyomtam aztán bf2142 vel ezekben meg én voltam az ász snipa

beszólsz meghalsz

jahh😄

XenHai
No commnt <#banplz>
FiveOmensXXXXX
Engem az idegesített sokszor a snipakban, hogy elvitte a tigrist, hogy azzal gyorsan ér a reptérre. Majd a gépbõl kiugrott a pálya szélén, hogy ott feküdjön egész kör alatt és lelõjön 1-embert összesen...

TDC Geronimo
ja hát bc2be se lehet háztetõrõl leugorva, közbe 4* megpörögve fejeseket osztogatni vele 😄 Bf se egy szimulátor, de codhoz képest olyan mint az ofp vagy az arma 😄