Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FiveOmensXXXXX
Lehet ja, ez nem is vita kérdése. Az embereket az zavarja, ha túlsok van belõlük. Oldalanként kb 1-2 az ideális, de általában több van és csak a baj van velük, fõleg hogy csak fragra mennek.

Battlefield 1942: 2004-2008 nick: .:5-0:. XXXXX {HUN} klán: FiveOmens clan Age of Wulin: nick: Fivex guild: Relevation

FiveOmensXXXXX
Az a baj, hogy a bf nem úgy mûködik, mint a cs meg a cod. Ha bf42-ben letudsz lõni snipa-val, úgy mint cs-ben, meg cod-ban megtapsollak.

Battlefield 1942: 2004-2008 nick: .:5-0:. XXXXX {HUN} klán: FiveOmens clan Age of Wulin: nick: Fivex guild: Relevation

Smithwarden
Kb olyan verfurdok lesznek mint amilyet a sniperek rendeznek a medicek kozt bc-ben. <#vigyor>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

TDC Geronimo
Nem lesz itt gond. Tesznek(teszünk) róla itt páran, hogy hamar lecsengjen a dolog <#hehe>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

miután bukta volt az új cod, ezzel lehetett számolni😄

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Smithwarden
De most csak kepzeld el mi lesz par honap mulva...kijon majd a BC2 (vagy akar csak a demoja).
Kb a COD topik fele es minden Nothing117-hez hasonlo 12 eves (agyu) itt fog chatelni. <#kuss>
Landor-nak lesz meloja rendesen... <#buck><#zavart1>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

XenHai
De itt most nem arról volt szó , hogy 50% snipázik hanem arról , hogy snipával is lehet freg vadászaton kívül mást csinálni.
ne flémelj, köszi

-tRs-Landor

az a fajta tüzérség tényleg nagyon fasza volt jó lenne bc2-be is ilyen lenne de azóta csak lebutított szart raktak be

beszólsz meghalsz

zajlik az élet ) megyek is bfdc-zni. én akkor rágtam be a snipákra még 42-be , amikor tüzérkednél , tehetnék a kamerákat ki , hiába adom le a drótot , szartak rá vastagon , azt se tudta a 90 %-a mi a fasz a tüzérségi támogatás. ok, géppityusoknál is ott a lehetõség. sajnos bf2-be a kommandereknek egy lebutított tüzérséget adtak ellen kijelzéssel , nem tom milyen lesz majd bfbc2-ban, de remélem hasonló a 42-höz.

http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe

inkább te húzz oda vissza te faszláma<#lama>

beszólsz meghalsz

általában ha jól rálátok 1 zászlóra és nem jármûben ülnek az emberek onnan nemigen fognak élve távozni

beszólsz meghalsz

persze mert te olyannyira isten vagy hogy minden ellenfelet látsz még akkor is ha nincs uav feletted

beszólsz meghalsz

hiába bújik fedezékbe egyszer úgyis kijön onnan azért te sem lehetsz olyan hülye hogy az egész kör alatt 1 dobozban fosol nehogy lelõjenek ugyanez érvényes a 2 gyalogosra is

beszólsz meghalsz

a fedezékek nem bezárható dobozok hogy 1 snipa ne tudjon lelõni de ha tudod hogy hol van akkor persze könnyen elbújsz elõle csak amikor kiszaladsz a fedezékbõl máris ott a headshot

ha 10 ember a jármûvekkel megy 10 pedig skilles snipa még azelõtt lõ fejbe téged közelrõl is mielõtt te megölnéd õt, ha nézegetnél profi snipás videókat youtube-on akkor rájönnél hogy 10 méterrõl is simán fejest 1 pillanat alatt mert én is így szoktam csinálni snipával és máris foglalom a zászlókat te meg lesel hogy hogyan lõttelek le ilyen gyorsan mert azt hiszed hogy nem lehet gyorsan célozni fejre

beszólsz meghalsz

FiveOmensXXXXX
Hogy védesz meg egy pontot, amit mondjuk két gyalogos akar bevenni? Ha közzéjük szaladsz meghalsz. Ha meszirõl lõdözöl rájuk, ha egyikük meghal a másik elbújik, ha oda mész szintén meghaltál. Marad az hogy le c4-ezed a pontot, de mivan ha a két gyalogos nem egy idõben jön, hanem felrobbantod az elsõt c4-el és a második meg elbújik? vagy mindig szerencséd lesz és mindig lelõsz mindenkit és mindig mindenkire szabad rálátásod lesz?

FiveOmensXXXXX
Nem igen örülnék neki. Ha figyeled hol támadnak és hol mozognak a társaid tudsz úgy menni, hogy ne kerüljenek mögéd. Ha olyan helyen járok akkor meg szokásom sûrûn hátra nézni.

Mivel a zászlókat nem a zászló tövénél állva szokás elfoglalni és általában minden zászlónál van valamennyi fedezék, ha elbújik valaki, a snipa nézheti, hogy foglalják el a pontot.

Gondolod hogy az mûködõ taktika bf-ben, hogy egy 20 vs 20-ban publicon van 10 snipa, akik fedeznek, meg 10 egyéb akik foglalnak? gondolod megtudja majd a 10 snipa védeni õket?(ha a legjobbak a világon akkor se) Megmondom elõre esélytelenek. Mivel ez egy jármûves játék, a gyalogságnak a jármûvekkel összhangban kell támadniuk, 10 snipa nem ér semmit, ha az ellenfél összhangban támad a jármûvekkel gyalogsági támogatással. Ha 10 snipa van nincs elég gyalogság és bukta a snipa fedezet nézheti, hogy halnak az emberek. Ha meg csak 1-2 snipert vetsz be akkor meg ne mond, hogy mennyire hatékonyak.

A snipa arra jó bf-ben, mint amit Geronimo írt a #2118 -ben. Esetleg hidakat c4-ezni vagy pontokat direkt tankok ellen. Távolról lõdözni frag vadászkodás semmi más.

a lényeg hogy folyamatosan változtasd a pozíciódat hogy mindíg ott legyél ahol a legtöbb ellenfél van mert ott tudod legjobban segíteni a társaidat és így nehezen is fedezik fel a pozíciódat

beszólsz meghalsz

igen ha pedig éppen elment az ellenfél az éppen általuk elfoglalt zászlótól és nem látok ott komolyabb veszély amit nem tudnék ki iktatni akkor meg szépen elfoglalom a zászlót hogy a többi csapattársamnak nem keljen meghátrálnih ogy a hátuk mögötti zászlót elfoglalják nehogy 2 tûz között rekedjenek, csak ezt a sok faszláma nem érti meg

beszólsz meghalsz

én általában még azelõtt fejbelövöm mindkettõt mielõtt fel tudnák éleszteni egymást ha meg felésztekik egymást én csak boldog vagyok megint mert még 1 párszor lelövöm

beszólsz meghalsz

szerinted 1 snipa mióta tudja fedezni az egész pályát meg 2 kilómétert szaladni hogy valahova hogy letegyen pár c4 et aztán megint fasza pozíciót találni magának mert az sincs mindenhol a pályán

beszólsz meghalsz

szerintem örülnél neki ha 1 sniper fedezné a seggedet mert gondolom nem csernobilban születtél hogy hátul is van szemed mondjuk te szaladsz 1 zászló felé és nem veszed észre az ellenfelet aki éppen 1 bokorból indulva mögötted szalad hogy lekéseljen na ilyenkor szerintem örülnél 1 snipának ráadásul a legtöbb helyzetben elég szépen tudnak téged fedezni hogy a rohat zászlót el tudd foglalni és ne lõjjön le senki, ha sokat játszottál volna sniperként mint én akkor már rájöhettél volna erre

beszólsz meghalsz

ez a spottolás rohadtul nem hasonlít a graw-hoz mert ott nem hogy az ellenfélt nem jelezte semmi de még a nevét sem szóval ott spottolás nem volt ha meg nem játszottál vele akkor meg ne írogassál már arról a játékról

beszólsz meghalsz

3TOMI3
vér és verejték

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

TDC Geronimo
hajjaj mi lesz itt megjelenés után <#hehe>

Bogdogege
Még meg sem jelent ez a szutyok ,már megy a sírás meg az anyázás. Lámpicsek banda mennyetek CoD-ozni<#mf1><#lama><#taps>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

TDC Geronimo
Ejj mintha csak most csöppentél volna bele a bfes communitybe úgy csinálsz 😄

havercsotány
engem nem zavar a csipa, sok medik kell és lólépésben haladni😊

REPS0L
végülis itt az egész bf sorozat a polcomon, de fogalmam nincs mirõl van szó.

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Running
Ne kezdjétek el itt is a Battlefield 2 topic stílust légyszi!!! Nem kell egyetérteni, de attól még el lehet szépen is vitázni kúrvaanyázás nélkül is!!

Elõre is köszönöm!!

Na, te a baszott nagy béef múltaddal aztán tudod mitõl döglik a légy...
Pont az a probléma, hogy snájper kezébe adják a c4-et, meg a légitámogatást.

Egy normális szkvadba max 1x lelõk valakit a snipa, aztán következõ lövés már nem lesz, mert kést kap a hátába...

XenHai
látom eszed annyi mint 1 töknek ... Ha be nézed snipával a lerakót és nem hagyod le rakni a cuccot ki ne találd már , hogy nincsen értelme.Vagy le van rakva a bomba és nem hagyod felszedni. Hilddel nagy segítség.Az már viszont más téma ha csak freggelget....
REPS0L
mit sírtok, aki gyenge csipa, az szart se ér, aki ért is hozzá, az meg végzi a dolgát. utóbbinak persze örültök ha a ti csapatotokba van, de ha ellenetek, már jöttök ide sírni. 😞

TDC Geronimo
Azt mondom egy legyen aki hátulról támogat, ellenfeleket spotol, légitámadást hív ja meg C4et pakol 1-1 forgalmasabb útra stb. Több nem kell 😄

Azon kívül, hogy a sok várfasz attól érzi magát jedinek, hogy a pálya végébõl lövöldözik, kurvára semmire sem jó egy snipa...
Illetve de, lekéselni...

Az a nagy büdös helyzet hogy nem fõképp a sníperekkel van a baj csak nekik kedvez az a dolog hogy az ellenfél spottolása után a kijelõlt személy nem csak a minimappon jelenik meg hanem mintha egy sisak lenne rajtad és annak a plexijén is megjelenik az ellenfél felett egy piros rombusz(kicsit hasolít a te GRAW-odhoz is),és a snípernek igazából nem is kell látnia a célszemélyt hanem elég a rombusz alá lõnnie.És itt az a gond legfõképp hogy egyéb kasztal(assault vagy medik)még a pálya feléig se jutsz el ha egy pár személy sníperként bekempeli magát és spottolgatnak rendesen.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

XenHai
Csak 1 et nem veszel figyelembe 1 snipa védelembe kurva jó sõt fedezni is durva.
REPS0L
én igazából csak akkor láttam házat összedõlni (az EA videójában) amikor felrobbantották az egyik - A vagy B - bombát... :o

FiveOmensXXXXX
A probléma abból adódik, hogy ennek a játéknak nem a frag szerzés volna a lényege... hanem, hogy elfoglalja a szerencsétlen zászlókat az egyik csapat és elfogyjon a másiknak a ticket. A sniperek pedig rohadtul nem tesznek ehez hozzá semmit, azon kívül hogy a pálya szélén lõdöznek kedvükre. Amíg az egyik oldal szépen foglal, addig a másik oldal fele snipázik és sohase fognak nyerni, mert nincs elég ember aki elfoglalja a zászlókat. Magyarul rohadtul zavaróak maradnak. Ja elfelejtettem a stat a lényeg meg a kitüntetés...

HTS s3rg1nh00
nem érted a problémát:
bfrõl beszéltél,holott a téma a graw(talán 2) volt,és megsértõdtél mikor szóltunk,hogy nem ugyanarról a játékról van szó...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

most azzal mi a bajod hogy beírtam 1 másik játékot amiben brutálisan erõsek voltak a snipák, csak azért írtam be ezt mert ha abban sem voltak idegesítõek akkor szerintem ebben sem lesznek
a másik meg hogy távolra pl 500 méterrõl hiába lõ 1 snipa még 300 ról is baromi nehéz eltalálni 1 mozgó célpontot nemhogy 500 méterrõl vagy messzebrõl ha meg 1 helyben állsz akkor meg tök mindegy milyen messze van a snipa mert úgy meg mindenhogyan könnyû eltalálni valakit

beszólsz meghalsz

TDC Geronimo
Ház alsó részénél összes falat ki kell lõni, hogy összeessen. Nem lesz az, hogy nekiállunk lerombolni a fél pályát harc elején, baromság. Amortizálódik az rendesen magától is harc közbe.

TDC Geronimo
balanceolt 😊

HTS s3rg1nh00
igen csak kurvára nem abban a játékban amirõl te beszélsz
tanulj meg elõször olvasni,mielõtt írsz...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

[UNQL]Echo
Hali!

Jogos a medikes felvetesed.Masreszrol ezt a health regeneralodast sem ertem miert eroltetik.Igy egy nagyon fontos szerepkoretol fosztjak meg a mediket (mert ugyebar az o kozremukodesevel max gyorsabban gyogyul a katona)igaz a defib megmarad.Ezzel az erovel az ammo is novekedhetne idovel magatol es akkor a supportos funkcioja is veszitene fontossagabol.

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

*d

3:46 nál spígi gonzales befigyel.
Ez a támogató fegyó egy kalap szar videó alapján. Fél tárat ráküld egy csókára.

koschwarz
rengeteg droid snipert megöltek ebben a videóban<#fogmosas>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Running
Ahogy nézegetem ezeket a ps3 videókat, egyre kevésbé aggódom az erõs fegyók miatt. A jobb playerek, minden ember, vagy minden 2 ember után táraznak, pedig pontosan lõnek, és 30 golyszli volt a tárban. Mondjuk szép lövéseknél 3 ember egy tár, vagyis sok nem változott a bf2-höz képest, ami jó jel, azzal a különbséggel h a hitbox sokkal jobb. Ez szerintem így tökéletes. Legalább nincs az mint cod4 hc modban, hogy a pálya másik végébõl lõdözött mindeneki, mert 1 lövéstõl elhaltál mint a szar. Persze valósághû meg minden, de ha azt akarok, akkor elmegyek katonának vagy airsoftozni.
Másik megfigyelésem. Erõsítse meg valaki. Azért nem olyan egyszerû szétlõni a terepet. A tankos videóban a csávó azért elég sokat rálõtt egy házra és nem omlott össze. Szóval azért warokon senki nem fog 10 percet lõdözni egy házat, h összedõljön. Szerencsére.
Továbbra sem értem, hogy a medic miért kapott támogató fegyvereket. Még az éleben nem láttam szanitécet, ekkora fegyverekkel rohangálni. Jobb lett volna, valami könnyû fegyverzet neki. Ez mindenképp fekete pont!

REPS0L
írt ám elég böcsületesen!