Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor mi volt az a kép amit tegnap felraktál?Ott azt írták hogy ha elõrendeled akkor garantáltan kapsz béta kulcsot.Nem beszélve róla hogy ezt az usa ea letöltõ oldalon írták,az európain szó sincs ilyenrõl ott még a bétáról se írnak.Mellesleg megkédezhetem az is hogy egyátalán ps3 béta usa only volt vagy worldwide?Mert ha usa only akkor elfelejthetjük a bétát,mert csak a chipszandsültkrumplizabálóxboxps3rafarkátverõteppedtkövérállatmajom amcsi gyerekek nyomulhatnak vele.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

TDC Geronimo
Rájöttem, hogy a FAQ teljesen felesleges. A többség aki azokat a dolgokat kérdezi úgy se veszi észre, még akkor se ha 50as betûmérettel van kiírva. 19 nap múlva landornak úgyis figyelni kell a topikot 24/7, mert lesz mit moderálni 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

összekéne szedni pár infót és vagy bannerba, vagy FAQ ként feltölteni valahová. 😊

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

DummyBoy
Akkor az ARMA-kkal nem sokat játszottál xD

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Snexi
elég nagy öngól lenne ha nem így lenne
mivel pc-n a béta lesz a demó

TDC Geronimo
Leírom huszadjára akkor megint, hogy a kulcsok patakokba fognak folyni, mint ahogy a ps3as beta esetében is. Nem kell itt pánikolni.

Hocsika
Nah igen! Ide vele, és akkor majd megmondjuk jól, hogy mi nem tetszik 😉
Amúgy az nem tetszik ebbe az egészbe, hogy ha én dobozosba szeretném megvenni (a többi mellé), akkor a bétát cseszhetem? grrr... :/

BF2: PT-6| Hocsi, Gyalogparaszt11 BF BC2: PT-6 Hocsika \"Minden lehetséges. Csak ami lehetetlen, az tovább tart.\"

Beers
Szerintem nem lenne ez rossz az eddig látottak alapján, de hogy nincs benne repülõ...!(repülõ nélkül nem bf számomra)
Megveszem, aztán elszórakozok vele a bf3-ig 😊!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Khabbas
Oh, igazad van, kevertem 😊 onnan a dõlést vették ki..

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

TDC Geronimo
Pontosan. Kár itt ilyen lófaszok miatt siránkozni. Összetehetjük a 2 kezünket, hogy kapunk egy tisztességes PCre megírt BFet és nem egy konzolos átiratot vagy még azt se.

nah,a leszólást hagyjátok meg nekem,de majd csak ha kijött 😊 az eredeti BF kivételével minden béna hamisítványát eddig leszóltam,de csak a próba után.elõre sose.

http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe

TDC Geronimo
Én játszottam vele. Nekem se hiszel? <#bohoc>

TDC Geronimo
100% nem 99.

TDC Geronimo
<#eljen>

A gond ott kezdõdik, hogy ugrik aztán hasal majd ugrik és így tovább.
Egyik sem jó. Szerintem várjuk ki a végét. Nem hiszem, hogy ettõl lesz rossz ez a játék. Vagy inkább az mondanám, hogy legyen ez az egyetlen dolog ami picit keserû szájízt ad a játékosok felének kb.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Hocsika
Ugribugri nekem se jön be. Hasalás sztem jó lenne. Kihajolás meg egyedül a Vegasokban volt jól megoldva. Szerintem legalábbis...

BF2: PT-6| Hocsi, Gyalogparaszt11 BF BC2: PT-6 Hocsika \"Minden lehetséges. Csak ami lehetetlen, az tovább tart.\"

Na nehogymár az legyen a probléma ha valaki hasravágja magát lövésnél...lol...
Mi életszerübb? Amikor valakire rálõsz és az hasraveti magát hogy ne találd el,vagy az ha akire lõsz elkezd szökdécselni hogy ne találd el?????
A hasalást kivenni az egyik legnagyobb gáz egy fps akciójátékban...

Kihajolás probléma jóval elhanyagolhatóbb mint a hasalás probléma....

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

inkább fikázok elõször valamit, minthogy minden szart lenyomjanak a torkomon akadály nélkül...

Rage47
MW2ben inkább a hasalást kellett volna kivenni, nagyon irritáló, mikor fut felém, majd azt látom, hogy hasalva lõ le
Remélem ez lesz a legnagyobb probléma a játékkal, hogy nincs hasalás...
Akinek nem tetszik nem veszi meg. Vagy megszokja így. Az MW2 ben meg kihajolás nincs. Mégse ez a legnagyobb probléma.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Látszik, hogy még nempróbáltad ki az mw2-õt😊a hasalás meg szerintem sem rosz, azon az erdõs pályán szerintem még igen jól jöhetne...

Hamed
Ha ennyi lesz az ossz butitas az meg talan belefer, bar sztem ha sokat sir a nep visszarakjak vmi patchel.

Bar en se ertem hogy ez mennyiben tudna befolyasolni a jatekmenetet. Kempereknek nem egy nagy elony, tele a jatek jarmuvekkel, nehezfegyverekkel, nem oszt nem szoroz hogy guggol vagy hasal a csipas a bokorban. Tankkal odaversz egyet ugyis repul az egbe😊) Gyalogos szituban meg alap hogy hasraveti magat az ember kozep es tavoli celpontnal, ugrabugra max kozelharcnal jo. Mindegy, betaban meglatjuk majd, ez legalabb nem zsakbamacska mint az MW2.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

El kell hogy keserítselek.Azért mert az EA 6 év után végre pc-re is csinál nektek egy Battlefield-et,az még nem csak a tiétek (õs BF játékosok) lesz,hanem attól azt még más játékok rajongói is ki fogják próbálni.
Sõt még véleményt is fog róla mondani.
Márpedig annak megállapítása hogy a nem lehasalás máris egy óriási fekete pont,nem Call of Duty függõ.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

te minden játékot fikázol.<#szomoru2>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Jeffjohnson
Ott van a sok dolphin diver is na az milyen élethû... ha ez az ára ,hogy az ilyen baromság eltûnjön ám legyen. Remélem a bunny hoppot is kigyomlálják majd belõle.

Khabbas
MW2-ben nincs hasalás.

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

FH2-ben ezt olyan szépen megoldották. A hasalás viszonylag gyors, de mire hason fekve a célkereszt összemegy, hogy pontos legyen, az legalább 1-2 másodperc. Persze jóval pontosabb fekve...

[UNQL]Echo
Kb. november kornyeken volt vmi cikk, hogz a konzolos verzioban tuti nem lesz a kis felbontas (720p) miatt merthogy nehez spottolni a fekvoket.Viszont mivel PC-n ez a felbontaskorlat ugyebar nem zavar be ezert lehet, hogy beleteszik ....
Kicsit azert bizakodtam 😊

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

Hocsika
Lassítja? Valahol biztos igaz lehet, mert lesznek olyan noob-ok, akik szépen valahova becsücsülnek, és lövöldöznek mindenre. Valószínûleg így majd könnyebben kiszurhatóak lesznek a tereptárgyak mellett.
Abban persze egyetértek, hogy az lenne már a legjobb, ha nem úgy beszélnénk errõl, hogy "miért nem lesz benne", hanem hogy "lehet nem is kell bele, jó ez így is" 😊😊

Legközelebb nem lehet majd guggolni se, meg ugrani se. csak szaladgálni lehet... vicces lesz. még egy árkád de ugyanakkor pörgõs játékban (MW2) is benne van a hasalás, nem értem miért veszik ki egy katonai játékból a hasalást. OFP Dragon Risingba sincs asszem, de engem az is nagyon zavart... egyszerûen fura nekem az, hogy egy nagy dzsumbujban nem hasalhatok le, hanem guggolnom kell... nem értem a DICE-t.

Running
Nem a plusz gomb miatt nem tették be. Grafikai dolgokra hivatkoztak és arra h fölöslegesen lassítja a játékmenetet. Mi a valóság? Nyilván sose fogjuk megtudni miért döntöttek így. Egyébként meg teljesen mind1, ez lesz, ezt kell majd szeretni.
Minden PC-s örülhet, mint majom a farkának, hogy kiadják egyáltalán PC-re is. Maradjunk ennyiben.

Hocsika
Teljesen egyetértek veled. Mondjuk megnézném, hogy egy support-os csávó a nagy gépkarabéllyal hogy lõ állva meg ülve 😛
Nah meg ugye ott a sniper... Nem is tudom... nálam úgy kezdõdik, hogy a sniper fekve lõ, mert 1. úgy éri el, hogy ne vegyék észre legfõképp, 2. jobban célra tud tartani, ergo több esélye van arra, hogy a célpontot eltalálja... Most az, hogy a konzolos verziókba nem rakták bele, mert hogy plussz gomb, attól még nem értem, hogy miért veszti el a lényegét egy olyan játékban, ami pont arról szól, hogy szimuláljon egy háborús övezetet. Jó hogy nem már egy sima tankot át lehet ugrani, ha pont át akar menni az emberen...

[UNQL]Echo
Hali!

Nemigazan ertem mi a gond a hasalassal.A Bf1942,BF2 es a BF2142 is tudta(a Vietnamban nem emlexem volt e)Biztos nem veletlenul kerult be majdnem minden reszbe.Tulajdonkeppen eletszerubb tole a jatek es ha jol van konfiguralva a lehasalasi es felallasi folyamat akkor nincs belole tisztessegtelen elony.Az, hogy olyankor nehezebb eltalalni es a fegyoja pontossaga is megno a fekvo embernek az ertelemszeru.Annyit emelnek at a COD-szeriabol (talan az egyetlen dolog amit atvennek) az a lefekvesnek tereptargyak altali blokkolasa.Akarhogyis dontenek a keszitok a harcteren gyakrabban hasalnak a katonak tuzharcban mint amennyit bakugrasban kozlekednek 😊

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

Running
Az aranyat farmolo bot is csak ember.<#hehe>

Kami
Mondjuk ez jó kérdés?
Ezen én is elgondolkodtam <#confused> hogy mi lehet, de passz...<#nemtudom>

Szega87
szerintem nem kell fórumtrollkodni, hogy ki mivel játszik, teljesen mindegy hogy elõtte counter-strike-ot, call of duty-t, battlefieldet, quake-t, half-life-t vagy FEAR-t játszott, ha megveszi vlki a BFBC2-t és más játékból jött nem kell lehurrogni.

Oszt az minket miért is érdekel?

A MW2ben volt hasalás?

tonyr
ja ha nem lesz hasalás... én deflinezni szoktam bf2-ben is.. és ? pl aki bunnyhoppol az se zavar.. meg kell tanulni felfele is nézni és le lehet szedni ...
igaz h bf2-ben ez kicsivel nehezebb me miko ugrál akko a hitbox mintha mögötted lenne, de más játékokban sima ügy .. csak a 10 éves kis lama sir h apuuu ugrál a bácsi ilyenko mit tegyek ? LÖDD LE ! követni kell merre ugrál... érdekes azt nem tiltják h állando gugolás, pedig az még durvább me fedezéknél gugolgatva lö és kicsi az eséje h eltalálod...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

tonyr
"harc elõtti Squad ellenõrzés" ???
mit ellenöriz ? hogy nincs e a szkwadba arany farmolo bot ? <#hehe>
amugy ... beta-t akarok 😊

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

DummyBoy
Az mondjuk igaz, hogy majd kiderül, milyen lesz hasalás nélkül ...

Csak meglepõdtem, mikor meghallottam ... Ettõl függetlenül tartom azt a véleményemet, hogy hosszú idõ óta ez az elsõ olyan game ami a videók és leírások alapján lehet ki tud majd mozdítani a pilótafülkébõl ...

Viszont tanulva a BF2-es videókból ... hiszem ha látom ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Beers
Szerintem nem!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Én az 576-hoz sétáltam be érdeklõdni a játékról, de nem mertem elõrendelni. Inkább várok vele és meghallgatom a játékosok véleményét, de még egy CoD6 multiba nem sétálok bele.
Azt elõrendeltem...
FlyHigh
Ti hol rendeltétek elõ? CDGalaxisnál van olcsóbban dobozos limited?

Thrash \'Till Death

atomboy
A Limited Editiont meddig lehet beszerezni? A teljes jatek kiadasa utan elerheto lesz meg?

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

koschwarz
az nem feature, az wallhack? <#hehe><#hehe><#hehe>

na jó, értem már.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Beers
Azért szerintem sem lenne hátrány a hasalás!

konzolon biztos nem hiányzik még egy gomb😄

de pcn nem volna hátrány...

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Jeffjohnson
A játékban benne van a hasalás mert már korábban tesztelték és ezután vették ki a játékból de minden fedezék a "guggoláshoz" van igazítva. Gondolom a dolphin diverek meg camperek ellen próbálnak így valamit tenni. Az eddigi beta teszterek nem hiányolják belõle a fekvést de majd kiderül élesben milyen is ez.

Smithwarden
Ugy erti hogy atmegy a golyo szinte mindenen, a fedezekeken is.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D