Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Makee
Akkor jó, mert a 4vs4 kicsit rossz vicc lett volna.

Ha letöltesz, a terroristák győznek!!4

TDC Geronimo
Nah itt kiderül, hogy a védõknek lesz blackhawk az utolsó pontnál.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Hivatalosan nem tudni még. Jövõ héten jelentik be a 4. játékmódot, de a betaba sima rush lesz, ami 16v16

TDC Geronimo

Makee
Squad rush az 4v4 nem?

Ha letöltesz, a terroristák győznek!!4

TDC Geronimo
Ez a map lesz a betaba. Jobb minõségû videót nem találtam

HTS s3rg1nh00
nem kell hozzá steam,de ha akarod hozzácsatolhatod az acchoz.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

XenHai
1 kérdés ha fel kerül steamra a game ezt bele lehet majd aktiválni a stembe vagy minden így is úgyis bele kell rakni mert nem indul nélküle mint a cs-k?
EA Store gondolom... Nemtudom, igazából nekem egy beta nem éri meg azt, hogy egy BF ne dobozosan legyen meg. Bár, remélem elkapok majd pár beta keyt és tudok játszani én is a betaval, mert megjelenésig el kell ütni az idõt... Már várom 😄

TDC Geronimo
nub digitális verzió vagy dobozos? :p

Zs0lt1
Thank you for your purchase! You will be sent an email with your order details at the address provided.

Your Purchases | Order Date: 08/01/2010 Purchase Confirmation
Quantity Product Name Unlock Code Price
1 Battlefield: Bad Company 2 Limited Edition

* (Pre-Order)

49.99 €
Order Number: 4764576695465466564
Total 49.99 €
MasterCard 49.99 €

Nanekem tuti lesz bétakulcsom 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Smithwarden
Jol elbeszelgetsz magadban.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

alma2
na meg a blogjukon:

Steam Beta: Yes there was a leaked image of a Package file we propped on Steam. People with illegal accounts can see games in this environment, but this is not a Beta in the term of Public Test Beta, but a real development Beta installer client for the Steam version of the full game. We are however working with Steam to have the Public PC Beta available on Steam, but can't confirm this quite yet so cross your fingers Steam users. :-)

bar a steamen semmi nyoma amugy.

szerintem

alma2
Bar gondolom itt csak mintha letoltos jatek lenne kaphato.

http://www.direct2drive.co.uk/8783/product/Buy-Battlefield:-Bad-Company-2-Limited-Edition-Download

De 10 fonttal drgabb mint amit Grebber emlitett.

szerintem

alma2
Letoltos verzio ebbol nem lesz az elejen ?
save the trees ! :p

szerintem

TDC Geronimo
😄

tudnánk ilyen feliratot tenni az egér mellé, gyakorlatilag bármekkorát. 😊

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

TDC Geronimo
Rush módba nem biztos

Smithwarden
Sejtettem hogy te orulni fogsz neki. <#bee1> <#vigyor>
Meg a akik repkedni akartak azok is, majd nyomhatjak a helit.

Egyébként ez simán lehet, mert a dell billnek a jobb oldalon, a dell felirat felett megy ki a vezetéke, a képen meg sehol sincs...

TDC Geronimo
Hát én rongyosra játszottam. Én örülök, hogy nem az lesz 😄 Nem mondom, hogy meguntam, de jó a változatosság :p

TDC Geronimo
HUD, 3D vision.

Hocsika
Ahogy nézem az emberkén az nvidia 3D-s szemüvege van, szal sztem PC-s shot...

BF2: PT-6| Hocsi, Gyalogparaszt11 BF BC2: PT-6 Hocsika \"Minden lehetséges. Csak ami lehetetlen, az tovább tart.\"

Zs0lt1
semmi nem bizonyitja h pc kép

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Dizson
Jah, ez ps3. <#idiota>

Smithwarden
Bazze...

Port Valdez - Snow

A havas map lesz nem a sivatagos...pedig lelekben mar teljesen a masikra keszultem, a sok PS3 videobol mar szinte kivulrol ismerem. <#hawaii>

Dizson
Csak nekem nem akar jelentkezni a bétára?

Smithwarden
Beindul a biznisz gepezet is...

Dr. Pepper (amcsi uditoital) reklamakcio:
"In Battlefield: Bad Company 2 four kit upgrades allow you to become a unique Special Activities soldier, with new camouflage and a modified weapon. Kit upgrades also contain new awards and an additional achievement."
Tehat kb veszel uditot es a kupakjan levo kodokat beirkalod a megfelelo oldalra, kaphatsz uj cuccokat par jatekban... (Spore, Mass Effect 2, Sims 3, BF Heroes, BFBC2)

BC2-hoz: uj felszerelescsomagokat, alcaruhat, "modositott" fegyvert, stb...

Beers
szerintem is, mert a képen nem sokat lehet látni 😊

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Smithwarden
Gyuszopapa - PCs KEP! Nem szabad odanezned mert megvakulsz...!
Ha veletlen megis megnezted a kepet akkor biztosra veheted hogy ez xboxrol fut, csak az asztal alatt ossze van kotve egy eger-bill atalakitoval. <#idiota>

Beers
rush mod only :S

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Bogdogege
<#kacsint>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

TDC Geronimo
Mondjuk nyomhattak volna rendes shotot is print screennel na mind1 😄

Most már legalább hivatalos a beta. Lehet most sírni a hasalás után azon is hogy rush mode lesz nem conquest! :p

TDC Geronimo
az

Bogdogege
Ez 3d kép

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

TDC Geronimo
elsõ pc kép. fasza minõségû 😄

fordítsad is! 😄

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

TDC Geronimo
na hírek nesztek most olvasom én is. Olvassátok 😄

Inferno
Be jelentik hogy csúszik a béta,és a játék kiadási dátuma is,fél évet....😛😄😄😄(Rosszul sikerült a konzol át írat,nem fut rendesen dx11ben...).Nah jóó viccnek is rossz.

PS3/X360 user: Infernohun

Beers
fasza vagy csak jó kifogás!

TDC Geronimo
Nem is tudom mire számítottak miután kiírták twitterre, hogy 30 percen belül jönnek a pc hírek. Elég régóta és elég sokan vártak már erre 😄

TDC Geronimo
Hát még várat magára
"locust9
you guys are breaking the webserver for pc info. In the words of Redford, simmer the fuck down. 😊" 😄

Bence94
na hol a blog ? <#nezze>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

TDC Geronimo
Fél órán belül pc beta blog! Végre 😄

TDC Geronimo
Dehogynem. Miért ne bétázott volna?

A másik meg az hiába európai a fejlesztõ nem õ diktál,oda adja ki a bétát ahová a kiadó megengedi.Megteheti azt is hogy csak amcsiba lesz mit több más játéknál.A másik meg az hogy rajtad kívûl más nem bétázott mámint magyarországról?<#fejvakaras>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

ha elõrendeled, akkor nem kell tenned semmit, kapsz kulcsot. másik esetben pedig a Gero által leírtak valamelyikén juthatsz hozzá

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

TDC Geronimo
Írják oda azt, hogy ha megrendeled tõlünk, akkor tutira kapsz kulcsot, de ha nem akkor is szerzel hacsak nem vagy totál szerencsétlen. Jó kis marketing szöveg lenne nem gondolod? 😄

Értem én,de ha bárhol kapsz kulcsot akkor miért írják ott hogy garantált ha elõrendeled.Ezt most ha értelmeznem kellene azt jelenti számomra hogy ha nem rendelem elõ nem biztos hogy hozzájutok béta kulcshoz.De lehet én vagyok hülye?<#nemtudom>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

TDC Geronimo
Természetesen worldwide volt. DICE svéd fejlesztõcsapat. Szerinted majd pont Európába nem csinálnak betat? 😄 Az a kép meg az volt, hogy elõrendelésnél kapsz egy beta kulcsot garantáltan. Ez hogy jön most ide? PS3 betanal is elõrendelõk kaptak garantáltan kulcsot, emellett kapott a gamespot is vagy 50k kulcsot, meg voltak oldalak ahol egy sima reg elég volt és kaptad is mailbe. Nem beszélve a twitteren kiosztott kulcsokról, amikbõl napi szinten rengeteget szórtak szét.