Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Egyik diceos elmagyarázza itt hogy miért nem kell HW gyorsítás a frostbiteos hanghoz és miért jobb nélküle.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Régi videó és ezer éve javítva lett.

pfff ez nagyon gáz. Remélem javítva lesz.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

uHs Gerzson
Inkább vicces, pláne ha kill camben meglátod hogyan öltek meg <#nyes>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

nagyon

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

zooleeh

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

oooohh mivan mááááááhh?!?!

<#violent>
Running
Egy magyar ninja dobócsillaggal is kiszedné a helibõl, szerintem.<#idiota>

Smithwarden
"Epic BFBC2 PC beta playtest yesterday.
Managed to snipe the pilot out of his helicopter from 200m.
Boom headshot!"

Hehe..azt irjak hogy a tegnapi PCs jatekteszteles kozben kilottek a pilotat a helikopterbol sniperrel 200 meterrol. <#buck>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Beers
Neten!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

fook
Hol lehet majd beszerezni a betat ?😄

Beers
Hihetetlen mennyi bajod van!
Nem is értem, hogy bírod!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Grove4
nekem is,a miskoclin társtat😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Snexi
nekem meg lehet hogy idegleinesen apámhoz kell pont költözni ahol nincs pc csak ps3<#rolleyes>

HTS s3rg1nh00
pont jó,27én lesz az utolsó vizsgám(ha nem 29😄)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

desok<#sir>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Running
2 hét és kiderül minden. 😊)

[UNQL]Echo
Teljesen barati gepigeny. 😊
A BF2 engineje meglehetosen optimalizalatlan szoval ne abbol induljunk ki memoria es egyeb hardverigeny temakorben.Bizzunk benne, hogy nem ismetlodik meg a dolog a Frostbite2 eseteben. 😊

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

uHs Gerzson
Részegen mindegyikre rá állok <#banplz>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Running
A COD hibája nem az hogy eltûnik a Claymore (SD-ben nem tánik el),sokkal inkáb az hogy:
1. Saját csapattársra nem robban el nem érzékel. (Mivanbenne társérzékelõ?😊 )
2. Cod6ban már rendesen annyira buta hogy ha mögéállok 1 centire és szétlövöm meg se sebez..😊

Cod4ben egy rakás pályán telereakták a pályát lehetetlen helyekre vele hogy elllõni sem lehetett és esély nem volt arra hogy megsemmisítsd,túléld...Ahelyett hogy megcsinálták volna értelmesre (tehát MINDENRE még csapattársra is robbanjon) inkább vérbe butították..😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Dikkmá szevasz. :-DD
Csak nem!? :-)

Rendszerkövetelményekrõl mit hallani? Kell neki a 4 mag, vagy ennyire nem szállnak el?
REPS0L
remélem vagy olyan hülye, ha az enyémet lövöd, majd közbe rajta állsz <#idiota>

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

uHs Gerzson
Mondjuk az a jó hogyha én mint ellenség aknát látok akkor pisztolyal szét lehet majd lönni 😊

Mondjuk érdekes lenne ha nem,és a kb 50 négyzetméteres pályák rövidesen egy aknamezõvé válnának...
SD módban meg nem tûnik el következõ körig.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

TDC Geronimo
Asszem úgy van, hogy egy meghatározott mennyiségû akna lehet lent játékosonként.

Grove4
Mondjuk ez a COD egyik hibája,leteszem a Claymore-t VÉLETLENÜL(<#vigyor3>) megölnek és csiribi-csiribá eltûnik a Claymore.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

REPS0L
- Aknák a játékos halála után is a helyükön maradnak és nem tûnnek el.

hm. jó móka lesz. útra kidobálom az összeset, suicide, megint kidobálom, újra öngyilok, huááá

vagy azokért az aknákért már nem kapok pontyot? :o

ja

FiveOmensXXXXX
<#eljen> Lehet csalódnunk kell a dice-ban?(pozitívan)<#smile>

Battlefield 1942: 2004-2008 nick: .:5-0:. XXXXX {HUN} klán: FiveOmens clan Age of Wulin: nick: Fivex guild: Relevation

Ezek rendes dobozosat küldenek akár Magyarországra is?

steam, origin: ACE_hun

trident
Korábban is rendeltem a game.co.uk-rõl.

Ékezet nélkül adtam meg minden adatot, utca helyett srt. rövidítést használtam (ahol pedig külön mezõ volt az utcának, oda csak a nevet írtam!) és próbáltam a legegyszerûbb módon megadni mindent.
Más alkalommal is rendeltem külföldön, lekopogom.<#eljen>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Rage47
GAME-n nem megy rá az adó. annyit fizetsz forintban, ami oda van irva fontban.
én csak az utcát adtam meg ékezet nélkül, mert az õ-t nem szereti az oldal (ill. mikor regeltem, nem szerette)
m1garand
na itt akartuk megvenni a MoW-ot, vagyis haver aki Skóciában él megvette volna nekünk vmi baromi akciós áron, erre elkezdtek baszakodni a bankkártyájával utána meg kiderült, hogy az akciós példány elfogyott, szar egy cég nem ajánlom csak saját felelõsségre!

makett.tk

Van egy ilyen ajánlat is (most találtam)

csak nem értem, hogy lehet egyenlõ 27font 36euroval? ha a game.co.uk-ról rendelek akkor a font miatt még rá fog menni esetleg az adó? (euroval való fizetés esetén ugye nincs ado, szóval lehet azért drágább). aki ért hozzá homályosítson már fel pls

Aki segítene nekem ebben az angol oldalról rendelõs dologban az dobjon már privit legyen szives 😊

de leírom ide is, hátha mást is érint a kérdés: Amikor címet kérnek, akkor nyugodtan lehet ékezetesen, magyarul megadni ugye? tehát nem úgy kell, hogy XY Street, hanem lehet XY út/utca/blabla... és az mennyire gond ha a névben nem engedik az ékezetet? attól még gondolom csak idetalál a csomag...
elõre is köszönöm a választ(okat)

TDC Geronimo
A másik meg lehet, hogy megjelenik itt is 2án...Legutóbb Dragon Aget vettem meg és annak ellenére, hogy késõbb kellett volna, hogy kijöjjön 3 nappal, mint USbe, hamarabb kézhez kaptam, mint õk, mert cdgalaxis már hét elején elkezdte árulni 😄

TDC Geronimo
Leszedjük warezt azt toljuk a singlet addig 😊

Smithwarden
Most persze meg messze van, de majd fogtok ti meg anyazni 2.-an latom elore mikor jonnek a release videok, hirek es a kommentek osszevissza. <#vigyor>

REPS0L
hogy a warez már kijöjjön európában a megjelenés elõtt 😄

TDC Geronimo
Minden játék hamarabb jelenik meg náluk

Az élet nagy problémái <#vigyor4>

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Smithwarden
Mondjuk hogy mostmar majdnem biztos kiadjak PCre is (lekopogjuk), es nem halasztjak jo szokasukhoz hiven, azon is elgondolkozik az ember hogy az kisse genyosag hogy az amcsik +3 nappal hamarabb mar tolhatjak. <#levele>
Azt is tudva, hogy a jatekot svedorszagban fejlesztik.
1 napot megertettem volna, idoeltolodas miatt, stb...de miert tolhatjak ok mar 2.-an, mi meg csak majd 5.-etol?
Szemet hamburgerzabalok. <#duhos2>

TDC Geronimo
Március 5

Sziasztok!
EZ a játék pc re mikor fog kijönni végülis mert már láttam márciusi idõpontot meg mindenfélét... idáig rendben is van de akkor az 576 mit árul? battlefield bad company 2 11 ezerért... az ost akkor micsoda?
Bizots buta hülye kérdés de ez most bekavart nekem... itt meg látoma számlálót még csak a beta ra

trident
Én már ittam tiplit, hangulatos kis jószág a maga kis mûanyag pohárkájával. <#buck>
Ízre meg nem rossz, keserûlikõr, bár lehet kevesebb gyógynövénybõl készült, mint a jager.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

TDC Geronimo
Nem próbáltam szétlõni õket, de szerintem nem lehet. Claymore meg nem lesz. Snipernek vagy C4 vagy mortar strike.

Hocsika
Jaja, majdnem 😄 😄
Csak pont errõl beszéltünk, aztán gondoltam felvetem itt is, de látom egy rugóra jár az agyunk... De azért tényleg kíváncsi lennék, hogy szétlõhetõ-e...

BF2: PT-6| Hocsi, Gyalogparaszt11 BF BC2: PT-6 Hocsika \"Minden lehetséges. Csak ami lehetetlen, az tovább tart.\"

ti ikrek vagytok?<#vigyor5>