Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A másik, hogy claymore lesz ugye a sniper-nél? Mert nem nagyon emlékszem, hogy a videókon találkoztam vele. De lehet, hogy én voltam figyelmetlen...
Be is pótolom mindjárt 😊
BF2: PT-6| Hocsi, Gyalogparaszt11 BF BC2: PT-6 Hocsika \"Minden lehetséges. Csak ami lehetetlen, az tovább tart.\"
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nem kar azert, hogy kevesebb jatekos lesz egyidejuleg, max a nemzetkozi funwarok fognak hianyozni. 😊
Ja meg valami, mi a helyzet a repulokkel? Egyik videoban A10-es tankgyilkosokat lattam. Terveznek kesobbiekben mas repulogepeket betenni?
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
intel core 2 quad q8300 2,5ghz
ati radeon hd 5750
2gb ram
Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.
Milyen "szep" is lenne ha medkittel es defibrillatorral rohangalna mindenki... <#bee1>#bee1>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
"The Ammo Box, Medkit, Defibrillator, Repair Tool, and Motion Sensor are now unlocks for each class." Maradtak class specifikusak. Nem lesz ammo box pl a medicnél vagy defi az assinál. Csak nem egyértelmûen fogalmazták meg.
"A játékos mostantól minden gond nélkül megjelölheti az UAVot."
"Fixed so the player can properly spot from the UAV."
- Sztem az UAV-ROL (from) jelolhet mostantol a jatekos, nem pedig az UAV-ot.
#3122: - A szerver ugy "jelzi" a jatekosoknak hogy ronggya van love a haz es LATSZIK hogy nem erdemes kempelni nagyon sokat benne... <#idiota>#idiota>
#3124: - A mozgaserzekelo labdat, "Motion Sensor"-t sok beta videoban is lehet latni, granathoz hasonlo es eddig csak snipereknek volt, de mostmar minden class unlockolhatja ("Motion Sensor are now unlocks for each class"). Ahova el van dobva, ott egy bizonyos korben erzekeli a MOZGASt).
- UAV megjelölés betaba néha bugos volt és nem jelölte be. Javították és már rendesen mûködik.
- Hogy hogy hogyan jelzi az új játékosnak? 😊 Ugyanúgy látja a pályát majd, mint ahogy a többiek. Csatlakozásnál gondolom elküldi az adatokat a pályáról.
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Horda_ [HUN]MRPN - Horda_ Yeti http://battlefield.clanwar.hu
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
- Mozgásérzékelõ labdák száma kettõre csökkentve és egyszerre csak 1 lehet a harctéren.
- Új mozgásérzékelõ labda eldobása esetén az elõzõ eltûnik.
Jatekosonkent vagy palyankent? Azert megvan mindketto hatranya:
Jatekosonkent: 32-es palyan 16 labdat kell kerulgetni
Palyankent: A palya ket pontjan akarjak a harcosok letenni a labdat, es elkezdenek vitakozni, megis ki rakhatja a labdat. Mint repcsi/kopter vitaknal...
- A játékos mostantól minden gond nélkül megjelölheti az UAVot
Azt hiszem, nem ertem. Ujdonsag a BF2-hez kepest?
Illetve egy dolog jutott eszembe. Hogyan jelzi a szerver a kesobb belepo jatekosnak, hogy egy epulet mar osszedolt? Illetve azt, hogy mar nincs tul allapotban, egy szalmaszal tartja csak.
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
BF2: PT-6| Hocsi, Gyalogparaszt11 BF BC2: PT-6 Hocsika \"Minden lehetséges. Csak ami lehetetlen, az tovább tart.\"
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Kösszép...
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Ugyanigy forditottam en is az utolso mondatig.
Es arra kerdeztem ra hogy jol ertelmezem-e...
De akkor igy mar ertheto, tehat nem a celhoz kell "closer" lenni, hanem a celkeresztnek kell kozelebb lenni a celhoz a spottolasnak.
thx
Lowered the effectiveness of the Sniper's Spotting Scope, targets must be tracked longer before spotting.
Fixed so the player can properly spot from the UAV.
Added an overheat to spotting to prevent spot and order spamming.
Spotting now requires the player be aiming significantly closer to the target."
ez a fordítás nem sikerült jól...kevesebb ideig lesznek spottolva,közeli ellenekre célzáskor automatikusan újraindítja a spot timert(ez az ami megakadályozza a spamet,kb mint mikor bf2ben letiltott,de Gero úgyis tudna többet mondani...a csipának hosszabb ideig kell követni az embert hogy tudja spottolni...a vége meg annyit jelent,hogy pontosabban kell "célozni" az emberekre hogy spottold(nem pedig közelebb kell lenni hozzá)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Különben meg szerintem nekik sem érdekük, hogy csak azok kapjanak kulcsot aki elõrendelték, hiszen ezek az emberek már tuti megveszik, inkább azokat kell, kellene meggyõzniük, akik gondolkodnak a megvételen, vagy nem is tervezik a vásárlást. Egy jó kis bétatesztel õk is vásárlásra csábíthatók.
Szerintem!