Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hocsika
Motion sensor vajon szétlõhetõ lesz-e? Úgy azért már lenne értelme szerintem, mert azért ha elpusztítható lenne, attól még el lehetne helyezni olyan helyekre, ahol azért nem olyan feltûnõ.
A másik, hogy claymore lesz ugye a sniper-nél? Mert nem nagyon emlékszem, hogy a videókon találkoztam vele. De lehet, hogy én voltam figyelmetlen...
Be is pótolom mindjárt 😊

BF2: PT-6| Hocsi, Gyalogparaszt11 BF BC2: PT-6 Hocsika \"Minden lehetséges. Csak ami lehetetlen, az tovább tart.\"

[UNQL]Echo
Arrol volt mar szo hogy a motion sensor megsemmisitheto e?

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

koschwarz
(õszintén szólva ennek örülök)

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

uHs Gerzson
Amikor én nyomtam akkor sebeztek. Kiszedtek egy szegény snipert <#idiota>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

uHs Gerzson
Nem lesznek repcsik ezt megmondták, BF3-ban nagy valószínûséggel. Az A10-ek meg Rush mod ellen piritják meg az ellenséges bázist 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

TDC Geronimo
Azok nem irányíthatóak. Hangulatelemként vannak csak ott. Pl rush módba játék elején és minden egyes dupla ládarobbantásnál amikor a front arrébb vonul, akkor jönnek és felszántják a pályát. Sebezni nem sebeznek senkit de jól néz ki és kurvajó hangjuk van 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

atomboy
Koszonom mindenkinek a valaszokat.
Nem kar azert, hogy kevesebb jatekos lesz egyidejuleg, max a nemzetkozi funwarok fognak hianyozni. 😊

Ja meg valami, mi a helyzet a repulokkel? Egyik videoban A10-es tankgyilkosokat lattam. Terveznek kesobbiekben mas repulogepeket betenni?

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

HTS s3rg1nh00
igen,mondjuk all class lett volna a minden kasztnak,de a fogalmazás tényleg nem egyértelmû.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

uHs Gerzson
rakjál belle még 2gb ramot és szerintem med-high jól fog menni 😊

Ngeri
Szerintetek ezen a masinán hogyan futna?
intel core 2 quad q8300 2,5ghz
ati radeon hd 5750
2gb ram

Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.

Smithwarden
Jaja..."each" mindegyiknek - csak hat kulon-kulon. <#vigyor0>
Milyen "szep" is lenne ha medkittel es defibrillatorral rohangalna mindenki... <#bee1>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Smithwarden
#3124 helyett #3122-nek akartam a valaszt a epuletekrol.

TDC Geronimo
Te meg a végét értelmezted félre 😊 Motion sensor marad a sinpernél.

"The Ammo Box, Medkit, Defibrillator, Repair Tool, and Motion Sensor are now unlocks for each class." Maradtak class specifikusak. Nem lesz ammo box pl a medicnél vagy defi az assinál. Csak nem egyértelmûen fogalmazták meg.

TDC Geronimo
"Fixed so the player can properly spot from the UAV." Valóban. A from szó elkerülte a figyelmem 😊

Smithwarden
"Többé nincs különbség a reddot, és az iron sight(az a kis fém pöcök 😊 ) látószöge között." <#taps>

"A játékos mostantól minden gond nélkül megjelölheti az UAVot."
"Fixed so the player can properly spot from the UAV."
- Sztem az UAV-ROL (from) jelolhet mostantol a jatekos, nem pedig az UAV-ot.

#3122: - A szerver ugy "jelzi" a jatekosoknak hogy ronggya van love a haz es LATSZIK hogy nem erdemes kempelni nagyon sokat benne... <#idiota>
#3124: - A mozgaserzekelo labdat, "Motion Sensor"-t sok beta videoban is lehet latni, granathoz hasonlo es eddig csak snipereknek volt, de mostmar minden class unlockolhatja ("Motion Sensor are now unlocks for each class"). Ahova el van dobva, ott egy bizonyos korben erzekeli a MOZGASt).

TDC Geronimo
- Játékosként. Sniper classnak van csak.
- UAV megjelölés betaba néha bugos volt és nem jelölte be. Javították és már rendesen mûködik.
- Hogy hogy hogyan jelzi az új játékosnak? 😊 Ugyanúgy látja a pályát majd, mint ahogy a többiek. Csatlakozásnál gondolom elküldi az adatokat a pályáról.

REPS0L
Motion sensor, a labda egy bizonyos korzeteben jeloli a terkepen az ellent. (csak annak aki eldobta a labdat)

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

MrYeti
a mozgásérzékelõhöz nem tudok hozzászólni, mert nem játszottam vele. az uav megjelölése meg nyilván úgy történik, mintha egy helit, vagy embert jelölnél. mivel az uav itt nem passzív, hanem irányított jármû. a szerver meg úgy közli a késõbb érkezettekkel, hogy mi dõlt össze, hogy kör végéig eltárolja, hogy melyik falon mekkora lyuk van, és hol. ezért lehet kevesebb játékos, mint bf2ben.

Horda_ [HUN]MRPN - Horda_ Yeti http://battlefield.clanwar.hu

én azt sem tudom, milyen az a mozgásérzékelõ labda. 😄

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

koschwarz
bf2-ben nem lehetett megjelölni uav-t<#fejvakaras>

atomboy
Szep munka. Par megjegyzes:
- Mozgásérzékelõ labdák száma kettõre csökkentve és egyszerre csak 1 lehet a harctéren.
- Új mozgásérzékelõ labda eldobása esetén az elõzõ eltûnik.

Jatekosonkent vagy palyankent? Azert megvan mindketto hatranya:

Jatekosonkent: 32-es palyan 16 labdat kell kerulgetni
Palyankent: A palya ket pontjan akarjak a harcosok letenni a labdat, es elkezdenek vitakozni, megis ki rakhatja a labdat. Mint repcsi/kopter vitaknal...

- A játékos mostantól minden gond nélkül megjelölheti az UAVot
Azt hiszem, nem ertem. Ujdonsag a BF2-hez kepest?

Illetve egy dolog jutott eszembe. Hogyan jelzi a szerver a kesobb belepo jatekosnak, hogy egy epulet mar osszedolt? Illetve azt, hogy mar nincs tul allapotban, egy szalmaszal tartja csak.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Hocsika
Várjuk a játékot, remélem lesz kulcsom hozzá 😊

BF2: PT-6| Hocsi, Gyalogparaszt11 BF BC2: PT-6 Hocsika \"Minden lehetséges. Csak ami lehetetlen, az tovább tart.\"

Kami
F@sza a fordítás! <#eljen>
THX! <#worship>

uHs Gerzson
<#eljen>

Running
Köszönjük<#eljen>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

koschwarz
annyira izgatott vagyok!

Az derék!
Kösszép...

király! 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

trident
<#eljen>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

MrYeti
Geronimo testvérrel vért izzadva lefordítottuk a changelogot 😊 na jó, annyira nem volt vészes. Köszi megint, hogy bevállaltad a felét<#worship>

MrYeti
ezt már tudjuk pár hónapja<#mf2>

Smithwarden
aha
Ugyanigy forditottam en is az utolso mondatig.
Es arra kerdeztem ra hogy jol ertelmezem-e...
De akkor igy mar ertheto, tehat nem a celhoz kell "closer" lenni, hanem a celkeresztnek kell kozelebb lenni a celhoz a spottolasnak.
thx

TDC Geronimo
Amúgy nagyon jó ez az új designer csapat ami most a BF szérián dolgozik DICEon belül. Ez a Demize gyerek is köztük van. Elég csak ránézni erre a changelogra is. Szép jövõ vár erre a sorozatra 😊

HTS s3rg1nh00
"Lowered the duration of spotted targets. Aiming at a close target will refresh the spot timer automatically.
Lowered the effectiveness of the Sniper's Spotting Scope, targets must be tracked longer before spotting.
Fixed so the player can properly spot from the UAV.
Added an overheat to spotting to prevent spot and order spamming.
Spotting now requires the player be aiming significantly closer to the target."
ez a fordítás nem sikerült jól...kevesebb ideig lesznek spottolva,közeli ellenekre célzáskor automatikusan újraindítja a spot timert(ez az ami megakadályozza a spamet,kb mint mikor bf2ben letiltott,de Gero úgyis tudna többet mondani...a csipának hosszabb ideig kell követni az embert hogy tudja spottolni...a vége meg annyit jelent,hogy pontosabban kell "célozni" az emberekre hogy spottold(nem pedig közelebb kell lenni hozzá)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Hoopsz kimaradt 1 "b" betû.És EA <#idiota>

mesor
hmmm, hmmm... <#hawaii>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

m1garand
á nem figyeltem kinek írok XD, megint vásárolsz, hihetetlen, nyertél a lottón?

makett.tk

m1garand
remélem mert rendeltem

makett.tk

Smithwarden
"Tonnanyi kulcs" - hogy leirtak ezt a kifejezest, a szememben tisztaztak veglegesen hogy tutira nem csak elofizetosok kapnak kulcsot hanem egy csomo lesz szetosztva mindenfele. (ugy mint a PS3as betanal)

Fehercsoki
Persze.

TDC Geronimo
Az

trident
Igen, megbízható.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Megbízható oldal? napokban elõrendelném innen, mivel jóval olcsóbb mint itt magyarhonban/URL]

" Ujra tobb oldalas interju, amiben 95%-ban ugyanazt tudjuk meg amit az eddigiekbol is " errõl a blizzard és a starcraft 2 jut az eszembe 😄 bc 2 mellett másik játék amiért gépet vennék.

TDC Geronimo
Csak nevében lesz closed beta mégpedig azért, mert kulcs kell hozzá. Minden másban inkább egy open betara fog hasonlítani.

Beers
Veteran Rank 3 <#eplus2>

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

tonyr
igaz... 😊

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Kami
Mint hamarabb írták, idézem "tonnányi kulcs" lesz.
Különben meg szerintem nekik sem érdekük, hogy csak azok kapjanak kulcsot aki elõrendelték, hiszen ezek az emberek már tuti megveszik, inkább azokat kell, kellene meggyõzniük, akik gondolkodnak a megvételen, vagy nem is tervezik a vásárlást. Egy jó kis bétatesztel õk is vásárlásra csábíthatók.
Szerintem!