Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát nem tudom Rózsa úr,talán igyon még egy korty vizet amíg gondolkozunk itt a családdal... <#vigyor4>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Megnyugtatásul annak akik itt esetleg nem tolták konzolon a BF BC2-t multiban: Ha csak ugyanolyan a játékélmény és nem javult azóta már akkor is kötelezõ játék!😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

BEAST
hanyszor hallottam mar ugyan ezt a dice-rol is 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Zs0lt1
dice != iw
iw = bullshit
remélem sikerül kibogozni ezt a logikai feladványt 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

TDC Geronimo
mw2vel meg ne említsük már egy napon ezt 😄 Konzol amúgy meg kinek hiányzik, ha lesz admin tool? Olyan felesleges dolgokon sírnak emberek, hogy hihetetlen. De ez legyen a legnagyobb gondjuk 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
utállak <#idiota>

Na még a Dedikált szervert visszaveszik 2 héttel a megjelenés elõtt és akkor pont olyan jó kis sima konzol port lesz mint a MW2.Bár a lehasalás hiányában már lehet sikerül annak is alámenni... (most lehet utálni...)

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

TDC Geronimo
Na a srácok ea fórumon találtak megint valamit ami miatt lehet sírni 😄 Eddig a hasalás volt a topon most majd felváltja az, hogy nem lesz konzol a játékba.

TDC Geronimo
Ja fognak valamit. Fegyver skint talán vagy ki tudja. Majd kiderül.

atomboy
Ja, aimbotot, hogy le tudjuk loni a mozgekony ifju harcosokat. <#vigyor5>

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Beers
Veteran rank-ra tényleg adnak valamit?

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

TDC Geronimo
PC beta lesz nem konzolos. Limitedes unlockok meg elérhetõek bárkinek csak nem egybõl indulásnál. Annyira nem ad nagy elõnyt az a pár cucc. Rendeld meg te is és lesz limitedes neked is -.-

tuti hogy üzletpolitika.
le merném fogadni hogy ha induláskor nem is de egy közeli patchel belekerül a támogatás. majd ha rájönnek a creativék hogy hûdemennyire veszik ezt a bc2-t 😄

-tRs-Landor

magyarázd el, hogy értsük mi is. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

zzeN
Dehogynem szállít.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

game.co.uk szállított Magyarországra legalábbis még 2 hónapja.

kik írják?

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

JethroHUN
Csak? de akkor külföldön rendeli? vagy csak szimplán az EA oldaláról?
game.co.uk gondolom magyarországra csaknem szállít már.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

JethroHUN
Azt írták hogy csak konzol béta lesz 13 nap múlva. PC re akkor semmi nem lesz? És ez a limited edtion is elég non fair a több játékossal szemben. Jobb tankpáncél, géppuska tankhoz. Megint lesz a szerveren 4-5játékos aki 50+kill 0death...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

MrYeti
vegyétek úgy, hogy nem szóltam semmit. nagyon nem vágjátok, mirõl beszélek<#vigyor>

Horda_ [HUN]MRPN - Horda_ Yeti http://battlefield.clanwar.hu

Bence94
szerintem,remélem is ütös lesz az audio de csak élõben lehet megállapítani...Nekem nem fontos az x-fi mega écsdi eax. csak hadrwares támogatás legyen, hogy ne a processzoromat terhelje.
Mondjuk amikor battlefield 2-be x-fi-vel minden opciót a legnagyobbra raktam akkor azért szólt rendesen 😊

Van valamilyen sg-s battelfield közösség ?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

TDC Geronimo
Gáz?! Engine egyik legerõsebb pontja az audio. Brutálisan jól szól minden.

eddigi videók alapján nem rossz. 😊

MrYeti
a lényeg átjött, csak fölöslegesnek tartom, hogy kiakadjak a játék hangján, amikor még semmit sem hallottam belõle 😊
ha meg nagyon gáz lesz, akkor a támogatást utólag is bele lehet rakni

grebber
Na felvettem kapcsolatot haverral remélem sikerül neki megrendelni (és nem ront el semmit) a game.co.ukról 8382ft-ra jön ki kiszállítással a limited verzió!

Next PC upgrade: 2022

a bc2ben is sokszögekbõl állnak 😉
de látom nem ment át neked a lényeg, amit mondani akartam :]
szóval én szkeptikus vagyok ezel a hûdejóhangvilággal szemben. már ha csak abból indulok ki hogy egy átlagos hangkártya csak sztereó jelet tud kiadni magából legyen akármilyen jó is az a megírt szoftver..

-tRs-Landor

Hocsika
Nekem is X-Fi gamer van a gépembe 😛

BF2: PT-6| Hocsi, Gyalogparaszt11 BF BC2: PT-6 Hocsika \"Minden lehetséges. Csak ami lehetetlen, az tovább tart.\"

koschwarz
valami audigy-m van, jobbik fajta (volt akkortájt), de már van 1000 éve vettem.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

MrYeti
2005ben hatszög volt a humvee kereke<#vigyor>

[UNQL]Echo
Detto <#vigyor3>

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

TDC Geronimo
Jó akkor legyen 80%... :d

[UNQL]Echo
Speciel en sosem hasznaltam alaplapi hangkartyat 😊

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

Kami
<#integet2> Az enyém normális. X-Fi gamer. <#zavart1>

miért? 2005ben volt? ugyanmár.. a pénzrõl szól a dolog.. mint mindig

-tRs-Landor

MrYeti
<#integet2>

TDC Geronimo
Hát szerintem meg kurvára nem. Itt pl kinek van a gépébe normális hangkártya és nem alaplapi? Szerintem 90%nak nincs ilyen...

TDC Geronimo
Lesz crossfire és SLI támogatás is.

Running
az apád fasza...

az egy olyan regisztráció amit mások megtévsztése miatt regisztrálsz
mondjuk nem értem mi értelme álreget csinálni

aztán ilyeneket írsz hogy Halálos beteg vagyok, aki már csak hetekig él...

beszólsz meghalsz

te meg hol élsz? akármit mondanak te nem érted<#idiota><#wilting>
beszélni tudsz? vagy csak írni?<#idiota>

beszólsz meghalsz

Mi az az álreg?

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

Halálos beteg volt, aki már csak hetekig él...
Ez volt cirka 1 éve...
De álreg, az tuti.

Running
Mivel a béta majdnem a játék megjelenéséig fog tartani, nem hiszem. A hibákat valszeg egy késõbbi peccsben fogják javítani. Remélem.

Beers
Csak 1 map lesz a bétában!
Elvileg minimális eltérés lehet a béta és a végleges között!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Szega87
és ha lesz bétakulcs akkor azt hol kell aktiválni? steam/EAstore vagy egyéb link

lesz különbség a béta és a teljes verzió között?

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

viszont ha elõrendeled akkor biztos hogy küldenek neked béta kulcsot és nem sorba állnod érte

beszólsz meghalsz

elvileg nyílt béta lesz tehát nagyon sok kulcsot adnak ki és nagyon sokan játszhatnak is vele nemcsak azok akik elõrendelték

legalábbis én így tudom

beszólsz meghalsz

csak azok játszhatnak bétával akik elõ rendelték a játékot?
atomboy
Azt is mondd neki, mi az a jatek. 😉

Btw honnan ismeros nekem willis... mintha valami hulyeseget csinalt a BF2 topicban. Emlekszik valaki?

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka