Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
game.co.uk a legolcsóbb ami van szerintem.aztán majd márciusban kiderül mit küldtek és mennyiért <#banplz>

Next PC upgrade: 2022

modellmaker
Itt viszont nem látom kis hazánkat. Szal ha küldenek is, nem ingyér.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

TDC Geronimo
mind1 ide nem szállítanak 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Itt 8100ftra jön ki ingyenes szállítással. Már csak azt kéne megnézni, hogy ide postáznak-e, mert ezek is adnak kulcsot és dobozos verzió.

TDC Geronimo
#BFBC2_PC Beta will be region free w/ servers in US, Western & Eastern Europe, South Africa, Brazil, Middle East, Oz, New Zealand, & Japan.

Gondolom ez vonatkozik majd megjelenés utánra is. Úgyhogy Németeknél tuti lesz.

Smithwarden
Arrol nem tehetek hogy valaki nem tudja elolvasni amit (magyarul) irtam le: "a DICE-tol lehet majd szervereket berelni". <#vigyor0>
En arra tippelek hogy MO-on nem lesznek szeverek, de a kozelben nemet/francia szerverpark biztos lesz.
Amugy sztem nem lesznek (komoly szamban) public EA-s szerverek sem, hanem "rahagyjak" a kozossegre, a lenyeg hogy toluk bereljek majd a szevereket.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

TDC Geronimo
Hát itt szerintem senki 😄

SubZero911
Hát nem tudom ki írta, hogy az MW2 = BF2 és BC2 de nem is olvasok már vissza, mert felidegesítem magam!

Az MW2-t megjelenése óta tolom (+COD2 is megvolt milliószor). A Különbség : A BF2-höz kellett egy kis ész is, ja meg taktikai érzék stb. Nem is ragozom tovább, mert így is 180 a vérnyomásom. Ja és siperrel nem lehetett valakit fejbelõni 3 cm-rel arrébb célozva. <#wave><#action>

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

TDC Geronimo
Ezért mondtam hogy páran félreértik 😄 Lesznek public EA szerverek is, de természetesen bérelhetsz a saját klánoddal egyet és megkapod hozzá az adminjogokat stb. Lesz admin tool is külön a szerver kezeléséhez.

Hamed
Hat errol jo lenne tobb info. Igy latatlanban kb. olyasmire gondolok ebbol, hogy lesz mittudomen "Official BFBC2 Server no.125 by EA" mint '42-ben volt anno es mehetsz pubolni.

Remelem lesz fizetos berles opcio is adminjogert cserebe, hogy a kompetitiv jatek ne legyen eselytelen, mint mw2-ben. Ingyen meg nem hiszem, hogy ad nekem az EA egy szervert itt pesten rendes pinggel, admin joggal, stb, ahova elvonulhat az ember gyakorolni, meccselni, stb.

Bar ha ez az "authorised hosts" azt jelenti hogy harmadik felnek kiadjak a szerveruzemeltetes jogat, akkor szvsz megjelenes napjan meglesznek a szerverfileok<#hehe>

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

TDC Geronimo
Most már 100% hogy a squad rush a 4. játékmód. Igaz DICE még mindig nem jelentette be pedig erre a hétre ígérte na mind1, de a nemrég kiadott képpel elárulták 😄

MrYeti
nem az én döntésem, de szerintem maradunk

Horda_ [HUN]MRPN - Horda_ Yeti http://battlefield.clanwar.hu

grebber
Írták emelni nem emelhetik csökkenteni meg úgysem fogják szal nem értem a miértjét!

nem vonhatják le egybõl,mert az árválltozás jogát fenntartják.

ez olyan veszel valamit,akkori áron azt majd utánna dfutkároznak ,hogy te figyi emelekedett az értéke dollár, font -nak így jössz nekem még 3 ezer ft-al.😄 Vicces lenne.😄

grebber
Hm valaki aztmondta levonják egybõl.Márciusig tuti becsõdöl a forint azt lesz vagy 15 ezer a game amilyen szerencsém van<#banplz>

TDC Geronimo
Ja, de attól még a klánodnak lehet "saját" szervere 😊

Smithwarden
Hat vegulis ez az igazsag mert kulon sajat gepen, sajat fajlokkal nem lehet szervered, csak berelheted par megadott helyrol.

TDC Geronimo
Bagoly mondja... <#hehe>

ne röhögj, köcsög xboxos <#mf2>

-tRs-Landor

TDC Geronimo
" sajat kulon szerverunk nem lehet " Emiatt a megfogalmazás miatt lehet sokan félreértik majd :p

Smithwarden
DICE BC2 szerverberles...
"...
Right now the only way to host a private dedicated server is by renting from one of DICE's authorised hosts.
..."

Tehat a lenyeg kb hogy CSAK a DICE-tol lehet majd szervereket berelni, sajat kulon szerverunk nem lehet (vagyis a szerverfajlokat nem adjak ki a kezukbol).
Azt irjak hogy ez naluk non-profit lesz, nem akarnak belole hasznot huzni, viszont normalis felugyeletet akarnak a jateknak.

ha a game.co.uk oldalról rendelted, akkor nem vonják le azonnal az összeget a számláról, mert mint a megjegyzésben olvasható az árváltozás jogát fenntartják, az viszont csak negatív irányban mozoghat, tehát nem lehet több mint mikor "leütötted". Egyedüli befolyásoló tényezõ csak a valuta árfolyama lehet, ami a forint gyengülése esetén dobhatja meg a vételárat. Ha erõsödik a forintunk, akkor még olcsóbban is megkaphatjuk a game-t.

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

TDC Geronimo
<#kuss>

"documentary style"
ha már nincs hardveres hang support, akkor van recsegõ gramofon effekt.. bravó..

-tRs-Landor

TDC Geronimo
"@GordonVanDyke: Playing #BFBC2 SP with the sound option "War Tapes" on makes for an Epic experience!

What is "War Tapes": Creates an extremely aggressive soundscape setting simulating documentary style war movies."

Hm jól hangzik :o

ha szeretnétek a bc2.hu valamelyik subdomainjét a clanwarra, szólj 😉

-tRs-Landor

MrYeti
<#eljen>

Horda_ [HUN]MRPN - Horda_ Yeti http://battlefield.clanwar.hu

grebber
Na hála egy jó barátnak megvan rendelve a Limited.Pontosan még nemtudom mennyi lesz mert haver még nem nézte mennyit vontak le kártyáról de kb 8400-8500Ft között lesz.

TDC Geronimo
PCs ugyanez xbox felirat nélkül :p

mától ez a fórum elérhetõ a forum.bc2.hu címen

-tRs-Landor

xbox...<#szomoru1>
TDC Geronimo
na látom letiltja ez a szar onnan

[UNQL]Echo
Jatekmenet szempontjabol (szigoruan a videok alapjan) nekem nagyon ugytunik mint egy mai techinikai szintre emelt BF2.
A BC1rol nemtok nyilatkozni mert nem konzolozom.

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

TDC Geronimo
BF1 nem volt a 2vel meg egyetértek <#hehe>

Azért páran itt nagyon abban a tudatban vannak régi BF rajongók hogy ez olyan lesz....Nem olyan lesz a Battlefield 1-2 NEKEM személyszerint egy kupac szar volt fõleg a sérülésmodell és egyéb anomáliák miatt, a BF BC-t szerettem sokkal jobban bejött minden téren (és egyébként teljesen más volt a játékmenet a BF-ekhez képest) és ez bizony arra fog ütni nem a BF 1-2re...😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

[UNQL]Echo
Csako raerzett a BF erzesre ez elsore is latszik.Remelem nem ereszkedik majd le a szintunkre es messze elkeruli a BF sorozat reszeit. 😊

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

igaz, azzal még egy óvodás tudni fog játszani minden gond nélkül (mint cod4tõl kezdve az összessel).

sajnálom hogy eltûntek a normális játékok a játékpiacról. nincs átmenet, vagy full árkád, vagy full szimulátor. régen volt átmenet a kettõ közt

TDC Geronimo
Áh, majd az új cod <#idiota>

TDC Geronimo
Ja erre emlékszem én is 😄D

2010ben majd a BC2 lesz a GOTY :p

Higher
asszem gttv-n az mw2 game of the year awardot kapott pc-n és nem hazudok a videóba igy mondták szó szerint: ".... with the added bonus of keyboard and mouse control" 😊) ez mekkora röhely bár az még nagyonn hogy goty-t kapott

DummyBoy
MIIIIIIIIIIIIIII????

NINCS KONZOL????? A hasalást még lenyelem ... de nincs konzol???? <#falbav> <#boxer> <#violent>

Hova fogjuk beírni hogy IDDQD - IDKFA ??? <#idiota>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

TDC Geronimo
ja múltkor volt valami bfes hír és ki voltak rakva a sivatagos mapról képek. Azon voltak kiakadva, hogy milyen fakó az egész és hogy miért ilyen a színvilága... 😄

zzeN
HW-n mindig is sok volt a hülye😊. Ja meg mindenki ért a modellezéshez, mindent leszólnak.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

"Nem mind1? BF még árkádébb, mint az MW2 normalban, két centirõl le kell majd úgyis tárazni AK-ból az ellenfélre, de tökmind1, nem ezért szeressük.

Csak lehessen tankkal gázolni, és az istenért, ne akadjon be a villanypóznába meg minden szembejövõ textúrába, és minden okés.. 😛"

BF árkádabb mint MW2? :AS😄AS:_DSAF

TDC Geronimo
Jóhát ahogy néztem ezek HWn mind mw2es fanboiok :d

Jaffa 2843

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Zs0lt1
ez a jelenlegi állapotot tükrözi és direkt nem jellemeztem a dice-ot!

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Zs0lt1
Akkor majd azon puffognak, hogy vki bekempelte a fõbázist 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Running
Nem értem ezt az egészet. Ha már most kipufogjátok magatokat, nem marad tartalék rá, ha már megjelent. <#hehe>