Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yan
jönnek a pt-s arcok? 😊
végre lesz élet a topikban majd 😉

¥ xfire: kistekila

[UNQL]Echo
Nekem szemely szerint a BF2 modern hadviselese megvaltas volt a WW2-es temak utan de ez persze szubjektiv.Az L4d mellett pedig a BF-nek mindig volt nalam letjogosultsaga.Toredelmesen bevallom viszont, hogy a wow nem szippantott be pedig isten a tanum megkapta az eselyt,par napig jatszottam a betajat. 😊

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

DummyBoy
Pics@'ba ... lebuktam <#idiota> <#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Arról nem is beszélve, hogy láttam Én echo-t Left4Dead-ezni is úgyhogy akkor Õ meg zombitoszó!

Inkább egy kedves kis zöld manócska mint egy bûzlõ zombi!

skorpio7
Vagy csak szimplán nem jött be BF2 modern világa (persze ez se lesz nagyon más), másrészt meg 4+ aktív évet eltöltve abban a "manótoszó" világban felmerül az emberben az "elég volt" érzése.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Én már egy éve nem manótoszok.

Beers
tudtam, hogy a cs-re gondolsz 😄

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Zs0lt1
Ment privátban a tRs elérhetõsége!
Landor a zisten a többi nemszámít xD

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

DummyBoy
Azért a BF-eken kívül nem csak a manótoszó világ van ... van itt még lehetõség dögivel, csak meg kell találni xD (Még mielõtt valaki lecsapná a magas labdát, még csak véletlenül sem a kodokra gondolok ...)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

[UNQL]Echo
Hat sok regi pajtit elszipkazott a manotoszo vilag akiknek nem ment ugy elsore BF2 mint vartak 😊 De most, hogy mindenki lvl80 es messze meg az uj wow kieg igy belekostolnak legalabb a regi erzesbe 😊

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

Iceman
Gratula.

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

uHs Gerzson
...

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Semmi gond. Személy szerint nekem semmi bajom a buzikkal.

-tRs-Landor

<#wave> Nézmá, heló Fritz!

Iceman
Csak bízom a bc2-ben 😊

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Iceman
Én is szeretlek Fritzi 😊
/sry az offért/

uHs Gerzson
Akkor csak Infantry pályákon nyomtad BF42ben? <#idiota>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Aztaaaa, debátooor. :-)))

Zs0lt1
degecc 😄

0Fritz0
Amennyiben Iceman is visszatér, akkor kifejezetten örülök annak, hogy nincsenek irányítható repülõk. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Iceman
Halihó brádá😊
Hoze-t se kellett gyõzködni 😊
Tegnap nyomtam is a wowra egy cancel subscription-t.

Zs0lt1
@Demize99 More #BFBC2 PC blogs are in the works. Stick with us folks, answers are coming: FOV, Admin tools, etc. What else do you want to know?

Bizony Ice 😊 Szevasz 😄 Frenki is jön, már megvette a bétát Õ is.

Iceman
Igaz-igaz 😊

uHs Gerzson
Csütörtökön 😊

Iceman
Tök jó...hogy idetaláltak a "régi" arcok.
Remélem holnap mindenki le tudja foglalni a nevét és újra ismerõsökkel játszunk 😊

[UNQL]Echo
Mi meg siman megvoltunk nelkuluk is <#vigyor2>

uHs Gerzson
És elmentek WOW-zni 😄

mesor
Nemsokára kiderül, hogy milyen lesz a BC2. Igazából a BF2 megjelenése elõtt is ilyen sõt talán még nagyobb izgalom volt aztán csak kibújtak a szögek a zsákból...

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Hát nem tudom. Akkor mi lesz a különbség ?
Amúgy valaki itt mondta hogy a BF3-at várja nagy erõkkel, mert majd az lesz az igazi... Mit hoz majd a BF3 ? Miben lesz más ? Lesz benne szupergyors repcsi? Én már - biztos én vagyok a béna fasz - a BF2-ben sem láttam értelmét egy olyan gépnek ami 20 sec alatt végigrepeszt a bejárható terület fölött, és alig van idõd célozni vele. Vagy a 64 fõs mapok lesznek benne újdonság? Szerintem ugyanúgy a frostbite, vagy annak egy kicsit upgrade-elt verziója lesz benne.

Szerintem ha jó lesz a BC2 - márpedig erre egyenlõre lássuk be minden esély megvan - akkor minden ezután következõ taktikai FPS-nek rohadtul fel kell kötnie a gatyáját és komolyan nem tudom hogy mit lehetne még újítani a franchise-on ( itt a BF3-a célzok ) hogy még nagyobbat durranjon a dolog.

Ez tök érdekes, azt hittem az összes bétás teszt eredmény, amit küldesz, megy a devnullba. Ezek szerint van eszük és elolvassák, ráadásul emlékeznek arra, hogy ki vette komolyan a dolgot. Ez tök jó.

uHs Gerzson
Majd a UAV-vel repkedhettek 😄

[UNQL]Echo
Asszem Afganisztanban megy majd a demokracia aktiv kiepitese 😊

Iceman
Hát igen...néhány repcsi elfért volna benne 😊

Smithwarden
Jo hat ugye nem gondolod hogy komolyan irtam a 2.5-ot... <#bee1>
Viszont azert nagyon messze sem fog esni a BC 2-tol...kb ugyanaz/hasonlo motor es ugyanugy modern katonai tema.
Nincs ezzel gond, meg egy talan jo multis jatek, jo motorral ebben az evben.
Na de hagyjuk is sztem az offot, ez nem a MOH topik, csak erdekesegnek irtam le az infot a dice/frostbite motor miatt.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

TDC Geronimo
MOH =/= BF így nem -.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

kigyi
Néhány éve részt vettem egy beta programban, de akkor még nem csak így dobálták a kulcsokat, hanem fel is jegyeztek mindent 😊 Na akkor küldtem elég sok visszajelzést nekik, hogy mi miért, hogy nem mûködött rendesen. Most meg arra a régi címemre amit sok-sok éve használok jött egy kulcs 😄 Battlefield Bad Company 2 beta key. Leírja a levél, hogy beta teszt kezdõdik és, hogy ez csak multiplayer beta a szerverek terhelését és a multi hibáit tesztelik elsõsorban. A végleges változatban ezek a hibák amik itt felmerülnek még benne lesznek, de a megjelenést követõen érkezik az itt felmerült hibák orvoslására egy javítás is ha szükséges. Röviden ennyirõl szól. Tegnap este már elég volt megemészteni a levelet 😊 Nem jár semmi kiváltsággal a dolog, csak meghívnak egy kis játékra 😊

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Zs0lt1
nem, az modern hadszíntéren lesz.

Hoppácska, na ez már hír... Az is II. világháborús hadszintéren fog játszódni?

RatBaG
na de honnan jött?

Per Aspera Ad Inferi.

Smithwarden
"I guess the cat's out of the bag. Medal of Honor's multiplayer will be using the Frostbite engine."

Az igen...
A Medal of Honor single-jet Unreal 3-as engine-el, de a MULTI reszet a DICE-os FROSTBITE motorral csinaljak meg!

BC 2.5? <#confused><#vigyor>

TDC Geronimo
Nincs még egy motor a piacon jelenleg, ami ekkora létszámú multi esetén ilyen grafot, fizikát, rombolhatóságot tud felmutatni.

Nathan66
ja, hullhatna a lemez darabokra is, mint a crysisban. csak hajoljon is azért, ne csak összedöljön, mint egy kártyavár.

TDC Geronimo
Interjú Patrich Bachal. Végre szó esik egy kicsit a PCs verzióról is.

Smithwarden
/off
Hat...
Igaz nem lattunk meg egy PCs videot sem, es ugy nez ki nagyon szep lesz a BC2, de sztem nem lesz olyan brutal ez sem mint a Crysis fullra rakva mindent, az meg mindig a legdurvabb tobb ev utan is, megha nincs is olyan fizikaja mint a BC2-nek.
De nem is baj, mert meg mindig nem tud csont nelkul siman futni a legbrutalabb gepeken sem.
Crysis-hoz is lesz egy hasonlo modern katonai multis mod - a Casus Belli, elvileg mostanaban adjak ki annak a betajat is, de persze az csak egy ingyenes mod, nem pedig egy fullos jatek.
/on

uHs Gerzson
Jobb minõségen ez nem így tûnik, és a fák itt nem annyira úgy viselkednek mint Crysis-ban, de itt is kidönthetõk 😊

Blacksheep333
Tehát ha az 576-tól most megrendelem még az is megeshet, hogy 28.-ra nekem nem jut Beta kulcs?

Az operációs rendszeren is túl...

kigyi
lol jött egy kulcs 😄 Kicsit meglepõdtem, de gondolom nem én vagyok az egyetlen 😊

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

grebber
Bár ha jobban megnézem elég béna ahogy pl a helikopterrõl darál mert leszedi a toronyt tetejét az elég gagyi ilyen papírlapokká hullik szét kb.Ez nem tetszik.Meg ha jól láttam a fák sem dõlnek ki.

Next PC upgrade: 2022