Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yan
nem keveset 😊
lehet ez volt a gond 😉

¥ xfire: kistekila

Yan
de csak azért hogy ne unatkozzatok <#awink>

&#165; xfire: kistekila

Tatyla
ez pont így jó

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

mNzJean
Én is kodoztam búzák ...... és öszintén elmondhatom,hogy azért ott is akad pár nagyon jó arc , nem csak 14 évesek játszanak ott sem .De majd a BC2 -re beömlik ide is a 14-15 éves generáció nem kell a codos tábortól tartani lesz itt nyomorék anélkül is bõven....<#hehe>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

[UNQL]Echo
Csak en voltam figyelmetlen vagy telleg nem latni sehol a harckocsik hud-jan az ammo szamlalot a PS3 betaban?

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

nincs mit😊

DarkSector
kijavítottam igazad van...😊 thx a helyesbítést.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

multi -> Frostbite 2 esetleg

Te nem szoktál FH2-ni?

DarkSector
jah énis elvesztettem az álkapcsom, hogy mik vannak manapság!!!
ien a világon most lesz elõször...

MOH - 2 grafikus motorral (single -> Unreal3 .... multi -> Frostbite (javítva!!!))

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

joebacsi
Legutóbbi bftalin még ivott 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

0Fritz0
BB-t utoljára a 42 topicban láttam (jó régen), de vannak itt tájékozottabb egyedek, majd õk megmondják a frankót.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Running
ez komoly?<#hehe>

0Fritz0
A hatékony hadviselés alapja a rugalmasság. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

DarkSector
én meg lehet inkább egyikse, és medálos leszek.
ott elõször fogják alkalmazni, hogy 2 grafikus motorja lesz.

U3 a 2 single kampányhoz (Airborne)
és
DICE a multihoz (BC 2)

Boron Power
Hááát én Bf1942-ztem is, de még csak lanokon, online cod uo-tól kezdtem. De most köszönhetõen az iwnetjüknek, meg a hülye perkjeiknek úgy tûnik elválnak útjaink és visszatérek a BF-hez(34 éves vok).

DarkSector
az mindegy, ha steam, vagy ea kell neki...nemtudod kikerülni ezeknél a játékoknál.

cod6 hoz steam kell, hogy feltelepíthesd.
bc2-höz meg majd ea fiók kell

ua mindkettõ, csak más néven fut....1x beregeled ubinál a játékodat, és utána ahhoz a fiókhoz foja hozzárendelni, ha el akarod adni, akkor az egész EA fiókodat el kell adni...:S

steam-ben is ha el akarja passzolni valaki, akkor az accját is el kell adni, ha több játék is van az acc-ján, akkor bukfenc

Kandurex
Ezek normális okok,

Csak nem ismered még a helyi kis köcsög klubbot. Néha hónapok telnek el, h csendben vannak, néha meg heteken át partizán akciókat folytatnak az aktuálisan ki-kiállított ellenség játék topikjába.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Van alapja, de én most csak szítom a tüzet. :-)
Elvesztettünk pár katonát annak idején, a "nagy BF-kód csatában"...
Isten nyugosztalja nickeinket.

Legnagyobb ellentét az életkor - és az ebbõl adódó IQ - különbség, ami a nem tolerálható gyerekes viselkedéssel párosul. Ha pöttyet visszaolvasol, 100% bizonyossággal leszûrhetõ ki jött a másik oldalról. :-)

uHs Gerzson
Még jó hogy maradok a dobozos verziónál 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

DarkSector
<#vigyor3>
ez egy rakás szar megveszed bereggeled, és ha valami hiba van a steam-en pl, mint egyik havernál telepités közbe, és elveszett a cd-kulcs. se az aktuális fiókba nem jelent meg a játék telepités után, se ujból regelni nem engedte azóta...ugrik neki 10ezre, ha nem járkál utána és neki kell bizonygatni hogy megvette, szar köcsögök, ráadásul korrekt módon angolul lehet csak elérni a kurva steam-et.

Boron Power
Mondom normális oka <#vigyor4>

joebacsi
mert mi köcsögök vagyunk, flémben pedig keményebbek

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

uHs Gerzson
Mert sokan nem tudják az igazságot 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

joebacsi

DarkSector
hozzá kell rendelni a cdkulcsot egy fiókhoz? Ez újdonság?steam-en az összes regisztrált játék ien, pl a cod6 is...mit kell ezen meghökkenni...😄

Boron Power
Kben mi a faxért van ez a nagy codos utálat itt(a mostani részek 5. és 6. úgy szar ahogy van)? Fordítva nem észleltem, senki nem baszogatta a cod4-be átjövõ BF-eseket(pl. JCSR, HEG).

Van ennek vmi normális oka?

FiveOmensXXXXX
A múlthéten összefutottam BB-vel egy német bf42 szerveren, ha jól tévedek!

Battlefield 1942: 2004-2008 nick: .:5-0:. XXXXX {HUN} klán: FiveOmens clan Age of Wulin: nick: Fivex guild: Relevation

Zs0lt1
Sztem ennek csak örülhetünk!
Ha csal valaki bukja az ea accountját. Szóval az összes cd kulcs ami benne van. Az összes játék, amit az ea downloaderrel töltött le stb.

Abban meg szinte biztos vagyok, hogy privát hack már a játék indulásakor elérhetõ lesz. Túl nagy pénz van benne, hogy ne legyen. A PB meg nem fogja tudni megfogni. Sajnos.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Gamestar, öcsém...
Uszítja csak itt a népet. Kódbérenc...

Csinálsz egy ea accot és oda regeled, amit annak adsz el, akinek akarsz. Baszottnagy ész kell ehhez is.

"Dedikált szerver? Csak ha bérelsz!"
Eddig ingyé volt?

Köszönöm isten vagy de erre a 2 napra már nem kell ebbe energiát nyomni.

Iceman
híjjá fel ha megvan még a számom, odaadom az enyémet.

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Kandurex
Ilyen a Battlenet is.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Újabb érdekesség,bár gondolom ez itt senkit sem fog érdekelni különösebben...

Bad Company 2 - Továbbadni tilos

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Elvesztettem a példányomat és nincs hozzá kódom.

Ja az nem rossz ötlet.
Aztán lehet oda menni flémolni.

majd a Battlefield 2 Community át lesz nevezve Battlefield Community-re, aztán annyi

-tRs-Landor

uHs Gerzson
Lesz egy béta oldal ahol jan 28-án regisztrálni lehet a kodot és leszedni a BC2 bétát.

Hocsika
Akkor miért nem BF2-vel próbálod meg visszanyerni a reflexeid?

BF2: PT-6| Hocsi, Gyalogparaszt11 BF BC2: PT-6 Hocsika \"Minden lehetséges. Csak ami lehetetlen, az tovább tart.\"

Mer a kódosok pöcsök. :-)
Jahh, BB nemrég még tolta az lssah-ban.
42 topik.

nemlesz 😄

-tRs-Landor

BurnBaby ? Játszik még?

Egy szóval sem mondtam hogy rossz a Cod, tök faszán ellövöldözök vele, amíg jön a BC, legalább visszafpsezõdnek a reflexeim. Nem tudom mi a bréért kéne a két communitynek egymást basztatni, amikor a narancsrajongók sem robbantgatják fel a banánszeretõk dzsunkáit.
Pic láv uniti.

0Fritz0
Háj, már csak Fritz Von Bischof hiányzik és teljes a móka.

Hocsika
Freddy is kódos pöcs lett 😊 (na nem eredetivel)
De tudom, hogy csak azért játszik vele, hogy az ingereit eltolja olyan negatív irányba, hogy a bc2 bétával való játék közbe mennyei érzésekkel teli töltse el idejét, ezzel isteni állapotba hozva magát, és embertársait. <#buck><#vigyor4>
Amúgy annyit még az egészrõl, hogy a béta nálunk mikor is lát világot? Vagy most mihez kell viszonyítani? Szerdán megéri kivárni az éjfélt, vagy alapból akkor mindenki rázuhan és inkább csütörtök reggel...?

BF2: PT-6| Hocsi, Gyalogparaszt11 BF BC2: PT-6 Hocsika \"Minden lehetséges. Csak ami lehetetlen, az tovább tart.\"

Yan
jó a bf-es 😊

&#165; xfire: kistekila

Nem kell, így legalább nem mernek írni a kódos pöcsök...

uHs Gerzson
Szólj Joebácsinak 😄

Szerintem még a dolgok elharapózása elõtt kérjünk gyorsan egy BC2 community fórumot 😊)))

uHs Gerzson
Ja hogyha valami felbasz BF-ben akkor levezetd L4D-ben. Na látod ez egy jó ötlett 😄