Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Azta ez nagyon komoly! Itt fogalmazodik meg bennem hogy mi az a Crysis? Alázás a köbön!

Next PC upgrade: 2022

foxpal
Jah hoppá😄

Tatyla
dehogy,most még csak a béta indul,márciusban jelenik meg a játék

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

uHs Gerzson
Nem lesz

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

[UNQL]Echo
Na megoldodott <#kacsint>

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

foxpal
1 Kérdés lenne srácok 😄
2 nap múlva már az 576 polcain lesz a game?😛

Smithwarden
http://www.battlefieldbadcompany2.com/beta
Itt lehet majd igenyelni kulcsot es infot talalni (letoltesi helyekrol, stb) majd 28.-an.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

uHs Gerzson
Eddig ennyi infót írtak a többi ezen a héten várható de szerintem ingyé lesz gondolom vagy EA Store-ban elõ kell rendelni BC2-t

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

ingyen?
és mit kell ahoz tenni hogy kapjak?XD
uHs Gerzson
"PC beta keys? EA will also be giving them away on Thursday to celebrate the start of the beta"

Csütörtökön az EA is majd osztogat kulcsokat 😊

mNzJean
Sry ha félreértettük egymást , lehet túlreagáltam ,és nem személy szerint rád gondoltam . <#worship>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Nathan66
hü, ehhez az én x2es 6000+om, meg a 9600gt 512, 2gbram os gépem, ugyérzem keves lesz mint leánykollégiumban a fityma csattogás...
bár a crysis highon elég szépen ment.. és ahogy én a dice-t ismerem, tudnak optimizálni!

Carloska
jó köszi szépen akkor majd kiderül milesz velük 😊

Smithwarden
Kozben nemregen ujra kiraktak a mar egyszer torolt 7 perces single videot:

(Fene tudja hogy ezt mikor torlik.)

Smithwarden
Mondjuk ennyi erovel az 576 is gond nelkul megcsinalhatta volna ugyanugy mint a Galaxis, egy kis eloleget kell kuldeni, hogy be legyenek ok is biztositva.
Foleg hogy szinte sehol nem lehet mashol szerezni kulcsot es itt van mindjart a beta kezdes, tehat varhato hogy szinte mindenki aki ki akarja probalni, az megragad mindenfele lehetoseget.
Masik dolog hogy szerintem az 576 mint EA hivatalos disztribotur azert adja ilyen konnyen a kulcsokat mert annyit kapnak amennyit csak kernek problema nelkul.
Ja es persze azt is hozza lehet tenni hogy az EA es/vagy a DICE is igen genyo, mert nem adnak ki demot vagy nyilt betat hanem itt szarakodnak "penzert elrendelt beta" kulcsokkal, ergo durvan hajtanak a penzre, szoval ok sem eppen angyalok ilyen szempontbol.

(Ja egyebkent nehogy azt hidd veletlen hogy veszekedni akarok veled, csak leirtam egy masik oldalat a dolgoknak.
A jatekot tuti jo lesz es megeri igy is elorendelni is siman.)

lemondtam mar kettot emailben, de ha megkapom oket mindenkepp tovabbadom

Carloska
elkérhetem az egyik kulcsodat ha télleg kapsz majd 3 at ? 😊

mindharom ottvan sajnos, irtam emailt nekik, mert telefonon mar nem elerhetoek, zarva vannak

be is baxna, ha annak jutna késöbb aki már rég kifizette
jah, kar hogy megszakadt a netem es pluszban kattintottam ra, es mar jottek is az emailek. nem szokasom megfosztani a jatszotarsaimat beta kulcsoktol, sem pedig mastol. epp most irok szakdogat errol, EMBER! 😛

Boron Power
Nézd meg a rendelés állapotánál hányat rendeltél elõ. Sztem csak egyet, és remélem egy e-mail címre csak egyet küldenek.

mNzJean
lesz , és sajnos sokan már ebben utaznak , ezért elképzelhetõ ,hogy aki tisztességesen elõrendeli és ki is fizeti !!! annak majd nem jut vagy csak késve , pár nap mulva. Tipikus magyar mentalitás , ha valamit el lehet vinni akkor visszük az összeset nem baj ha másnak nem jut........

joebacsi
szeva! 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

LeWyTy
Köszönöm!
Én átnéztem az egész 576-ot de ezt nem láttam sehol.<#worship>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

es ha veletlen 3x kattintottam az elorendelesre, ugyanazzal az email cimmel bejelentkezve, akkor lesz 2 folos kulcsom? :p

Smithwarden

De most komolyan nem ertem baz, ennyire nehez kattintani parat az infokert?

- 576 beta
- CD Galaxis beta

Boron Power
Ez átment, bár ez több mint 1 éve számított jónak, ennél lazán tudsz jobbat venni:
Eredmény

LeWyTy
Akkor küldik a beta keyt ha megrendeltem az 576-nál házhoz szállítással.??
És 2000ft vagy mennyi ami lejön ha küldik a rendes játékot ugye?

Valaki legyenszives azt a pár nappal ezelõtti linket errõl.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Smithwarden
Echo, a movie amit belinkeltel nem mukodik vagy gondolom valamiert levettek az oldalrol.
( http://www.dailymotion.com/video/xbzge9_battlefield-bad-company-2-7-minutes_videogames )

Valahol mashol esetleg fent lehet meg?

Beers
Személy szerint jobban szeretem azt a világot!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Majd meglátjuk. Az viszont megint más világ.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Beers
Ennek csak a neve bf!Majd a bf3 😊!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Bizony ez azért hiányozni fog. Elfért volna egy két vadászgép.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

zotya10002

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

RatBaG
hát ez elég lehangoló 😞((
na mindegy, majd a Bf 1943-ban bepótoljuk.

Per Aspera Ad Inferi.

uHs Gerzson

uHs Gerzson
Meg egy kis videó 😊

mNzJean
Valaki kérdezte ,hogy melyik map lessz a beta-ban , tessék :

"Map Name

Port Valdez

Players

32

Game Mode

Rush

Environment

Snow

Theme

Vehicle and Infantry

Back Story

The battle for Port Valdez is fought alongside the waterline towards a great oil industrial landscape in the Alaskan mountains. Using basically everything they've got the Russian forces are launching an airborne assault to knock out the oil industries in the area. In their arsenal there are Main Battle Tanks as well as fast-moving Quad Bikes and mobile armored AA. It's a vehicle focused battle, but with plenty of infantry combat. "

Carloska
január 28.-án a 576on regisztrált e-mail címedre kapod

Bogdogege
28.-a után oké

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

LeWyTy
Ja mint a COD ban az airstrike.

LeWyTy
Tehát ha én INNEN EZT! megrendeltem akkor kapok egy beta kulcsot?
De hogy, mikor,?
Nemértem :S

uHs Gerzson
Most nem lesznek repcsik, gép írányitja öket. Például Rush mod elején 2db A10 széntja végig az ellenség elsõ pontját 😊

Ki ment át a Can you run it?-os teszten??? És az ajánlott követelményeken kinek nem jelzett problémát??? FONTOS lenne, mert most veszek új gépet, és akkor olyan konfigot veszek, ami kiállja a próbát!! Aki átment az lécci írja oda a konfigját!!

Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró

uHs Gerzson
2 nap mulva szétrugom Gero seggét 😄

3TOMI3
És zúmmolni mivel kell ? :o

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

XenHai
Hogy le esett a muki a lépcsõn , meg azok a hangok 😄
LeWyTy
Cak ez olyan hülyén jött le számomra hogy a 8800GT jobb mint a 9600GT...Ezt a hülye is tudja<#bee1>
De figyi! én kérek elnézést.

LeWyTy
Majd ha keresnek telefonon egyszerûen lemondod 😄