Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Waczkor
Ez szerintem sem beta.Ez valami olyan kezdetleges verzió lehet ha ez így marad,hogy ihaj.Megmondom õszintén,hogy az az érzés fogalmazódott meg bennem,hogy ezt õk sem gondolhatták komolyan😞

remélem holnapra változik a helyzet,nem temetem a játékot

XBOX Live Gamertag:Waczkor

nekem amikor rámentem a server browserre keresett 1 ideig és oszt kidobott a desktop ra😞
de remélem most jo lesz.

PSN ID:misi2mezei

Lehet elkerülte a figyelmedet, de ez egy beta.
alma2
roviden dice...
mindent elmond, regisztracios kulcsnal nem megy a "vagolap"-rol masolas, ha elirja az ember, mert nem megy jol a overwrite/insert mode, kitorli az egeszet ird be ujra.
A fomenu puritan, ez a banner csinosabb mint a jatek fomenuje, de cserebe 16:9-ben diszeleg a 16:10-es monitoron. A serverbrowser nem tud rendezni semmire. Komolyan 5 evvel ezelott is ugyanazek a betegsegei voltak. Ezt aki a korites gui-t irja mar akkor fel kellett volna kotni.
A jatek biztos jo, egyszer kicked from server, azota meg a teljes program is bezarodik, ha kapcsolodni szeretnek.
Ja arrol tajekoztat az also scroll menuben, hogy tudnak a lagrol dolgoznak rajta 😊

jaj, ulhettek volna meg rajta egy-ket evet.

szerintem

hova lehet feedbackeket kuldeni?

Snexi
hát úgy tûnik hogy ma már nem tolom :S

ToCsEk
vagy kick-el, vagy azt irja hogy ellenõrizzem a netkapcsolatomat, nettel semmi baj , nem rétem mi baja -.-
login is vagy 1percig tart...

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Makee
Engem is kidob asztalra, meg laggol meg connection error hegyek.Majd holnap ránézek megint asszem.

Ha letöltesz, a terroristák győznek!!4

Ohh, köszi. Akkor ez is butítva lett...
Szerintem nincsenek benne high textúrák, azért ilyen kicsi a beta kliens. Hiába állítasz maxra mindent, úgy is elég kaki a kinézete.
Kandurex
így van, dedicated szervernek is csak akkor van értelme, ha itthon van, egyébként bukta az egész

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Fpocok
Nos, talán kicsit jobb FPS re gondoltam, de azért lowon elmegy 40-50el is, ami nem rossz, és még így is szép.

Viszont akciót meg nem tudtam megérezni, mert laggol minden, egy embert tudtam lelõni.

Ha nem lesz lagg jó lesz ez. Viszont lehet már tudni hogy itthon lehet e dedikáltat bérelni, mert ha nem igazán, akkor nem lesz jó ping és köszi de nem kell még egy mw2.

Parasite Eve 2, best game EVER!

gabesz752
Egyébként az én gépemen 1280*1024ben árnyékon kívül minden highon megy rendesen.2xAA 4xAF

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

SubZero911
Idézet: fiam, ami jól mûködik, azon ne változtass, mert nagyon meg... az áram... Nesze neked !

De azért toljuk vért izzadva is

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

grebber
Engem is kidobál de engem be se enged sehova!

Next PC upgrade: 2022

15 perc és lejön 😛
SubZero911
Tyûha Ez nem béta állapotú, hanem alfa....

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

A Q betûs "Spotted" menu mûködik csak menü nélkül. Ránézel egy ellenfélre, akár tank, akár gyalogos és nyomod rá a Q-t akkor jelölni fogja a csapatnak. A-ra B-re ugyan így megy a defend és az att.
Nekem még 5percet nem sikerült játszanom a játékkal:S
Vagy oanba kerülök bele a mi 2perc múlva vége,vagy laggol mint állat.

Asztalra kidobálás csak nálam jelentkezik?
gabesz752
Jól látom, hogy nem lehet hasalni? Vagy ezz tudta mindenki rajtam kívül...

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

ToCsEk
értelmes pb-t linekljen már valaki pls amit ha letöltök megy a game vele..

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Printscreenre nektek is csak üres fehér kép készül?😊

Amúgy jól megy, 1280x1024, minden highon.. csak lagolnak a szerverek mint az állat.
c2d 2.8, 4gb ram, 4870 1gb.
Carloska
baszus ugrála szemem jó egy óráig ment minden rendesen utána ko nemis nevezném laggnak inkáb teleportált a játék össze vissza 😄

fenn van a punkbuster?

Snexi
detto

Terawatt
valaki tudna adni egy cd kulcsot ?😊 hálásan megköszönném 😊)

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

én nem tudok belépni egy szeróra sem mert mindenhol azt írja hogy kicked from the server.. :S
Valaki aki játszik vele ad egy ts-t vagy egy ventrit? 😄
grebber
Hát nekem ez nem jön össze bármelyik szerverre akarok csatlakozni KICK feliratot kapok (kidobtak) mikor még be se csatlakoztam.Azután még kettõ ilyen és szó nélkül kilép a béta 😞

Ha holnap is ez lesz akkor valaki megkapja a kodomat.

Next PC upgrade: 2022

hát ja, de én mondjuk a PC-s BFekre gondoltam 😊

kigyi
Na kicsit játszottam, sajnos hatalmas lagg volt a szerveren, de a graf el lett találva és az én konfigomon, ami nem egy nagy durranás megy 1680*1050-ben high-on szal nem lehet panasz a gépigényre 😊 BF hangulat eddig 100%-ban megvan, tetszik eddig. Bár béna voltam igaz inkább csak bámultam 😊

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

zotya10002
Nem rossz game!!Érdekes!!Még szerencsére a gépemen is elmegy!!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

ok szereztem a fileplanet en kulcson én is... hála a leleményességemnek.. már csak ki kell probálni :-)( ha lejön végre)
de a BFBC-hez hasonlit😄

"Spotted menü"-re valaki vmi okosság?
Nálam a BF2 át van mappelve. Sõt, az 1942 is. Vagy lehet, nem ugyanarról beszélünk?
Jó ez a játék, csak igazából semmi köze az elõzõ BFekhez, csak névben. (Najó, még mindig 1 tár kell 1 emberbe, szóval ez még mindig benne maradt a játékban😛)

hát én havernál probáltam és neki laggolt mint az állat és állandoan uj hostra kellet menni....

"Ami nem jött be / nem vágom még:
Billentyûzetet nem tudom átmappelni - én vagyok a béna??"

BF2-õt mind a mai napig nem lehet konfigurálni , úgy ahogy a BF42-õt lehet. wordpad csodákra képes 😊

http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe

ez nem ér semmit😄
ne mmutatja nekem ki,hogy hogy menne mert azt irja,hogy nincs windows a gépen-.-
lehet azért emrt 64 bites xp-m van....

KáTéCé
Ezer köszönet érte!!! <#worship>

Firerock
naa!
egy nap kb 1olyan szervert találok ami laggol,lelépek és csatlakozok egy másikra,ami tökéletes...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Nálam az legritkább esetben laggol, ebben ellövök egy rakétát és 1 mp múlva indul el. A fegyverbõl a skulók ugyanígy hagyják el a csövet... ez így játszhatatlan.

steam, origin: ACE_hun

Server browsert nem értem, nálam nincs ilyen. Az ellenségeket meg szerintem faszán meg lehet különböztetni a csapattársaktól , vagy nem tudom, mire gondolsz. Zavaró ikonokat sem látok. Szerintem alszol rá egyet, és meg fogod kedvelni. 😊
Cichlids. ;-)

http://cyri.systemrequirementslab.com/srtest/intro.aspx

\"Az ember sok mindent hajlandó csinálni, hogy szeressék, de mindent hajlandó megtenni, hogy irigyeljék.\"

na azért mondom😄

Fog menni. Kérdés, mekkora felbontással...
nyugi még 10 perc és én is kipróbálom...<#vigyor>

nem csak így a linkelt képek alapján, hirtelen felindulásból...

remélem neked lesz igazad<#eplus2>

ez még csak béta....
és ha már lagg akkor az MW2-rol ne is beszéljunk....

valaki pls mondja már meg,hogy nekem hogy fog futni?😞
AMD Athlon 64 X2 4800+ 2.51 Ghz
2GB RAM
Nvidia Gforce N9800GT 1GB
csak annyit,hogy legalább szerintetek fog e menni mediumon?