Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2x sikerult loadingig eljutni de amikor indult volna a map akkor kicked és annyi...
a connection failed az azért lehet,mert tulterhelt a szerver!
a kicked meg a punkbuster végett de azt meg nem lehet frissiteni mert nincs benne még a játék....
PSN ID:misi2mezei
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
Parasite Eve 2, best game EVER!
The register code is already in use!
Tapasztalt mar valaki ilyet? 576-os email-ben kuldott kod!
server browsernél kidob az asztalra,a másiknál ahol kiválasztom a játékmódot meg a pályát ott meg vagy nem történik semmi vagy kiír valami network errort
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Voltam az assault (asszem) ill. recon kasztokkal is, a mesterlövész "dolog" nagyon ott van, sokkal jobban lehet érezni, hogy egy igazi vadászpuska van a kezedben. Az assault fegyvere, az AK eléggé félrehord, ám közelre igazi veszedelem. A gránátvetõt próbáltam embereken használni, félsikerrel... De miközben rohansz társaiddal az ellenfél felé, közben üvölt a sok száz töltény a fejed körül, az valami fantasztikus. Vannak hiányosságok is, mint pl. hogy nem lehet szûrni a szervereket ping szerint, vagy hogy kicsit sokáig tölti az adatokat kezdetben, vagy hogy friendet MÉG nem sikerült felvenni. Az is érdekes, hogy társaid milyenek, hisz hiába írtam ki többször is, hogy MARK THE ENEMY WITH THE "Q" BUTTON, oda se bagóztak, szerintem a legvégén én spotoltam a legtöbb ellenfelet.
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Persze ezzel semmi baj nincsen, csak ne eroltesd a dolgot.
Vagy te lennel a helyi ea-s megbizott ?
Mar a hivatalos forumon is anyaznak a browserre, de ott is volt egy rookie, aki mondja a magaet 😊
szerintem
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Hát van mit javítani meg rajta, de szerintem ütõs lesz. Lenyomja majd a Modern Warfare 2 is <#violent>#violent>
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
itt lehet feedbackelni.
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Tank csöve nagyon lassan fordul.
A next weapon/previous weapont nem lehet átbindelni, pont ellenkezõleg lenne jó nekem.
Ennél a mapnál csak akkor lehetett volna szarabbat adni, ha egy esõs éjszakait kapunk.
Friendbe nem lehet berakni senkit még ugye?
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
kilép...
lehet rossz a verzio amit leszedtem?
de amig probáltam play now-ozni akkor azt irta,hogy connection failed please try again later...
PSN ID:misi2mezei
Az árnyékot kivéve minden high, 1x AA(nem nagyon láttam off-ot).
Ja és 1xer sem dobott le.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
A legegyszerubb ingyenes multis jatekoknak is igenyesebb/hasznalhatobb a koritese mint ennek.
Az oke, hogy a helyzet megfordul ha el is indulna, de egyelore nem indul 😊
nem beszeleve a fent felsorolt hianyossagokat fel ora alatt ki lehetne javitani, de csak nem hajlandoak ra 5 eve sem.
szerintem
A jatek televan bugokkal...Ez tenyleg nem beta,hanem alpha.
Es miert pont egy ilyen fos mapot kellett berakni?Miert nem lehetett volna azt,ami ps3-n volt?Elveszi a kedvemet ez a map a jatektol..kicsi,es szar.
Grat Dice,ezutan leshetitek hogy megveszem-e a jatekot!
mindenki próbál 2 percenként csatlakozni hátha 21.jére jó lesz
persze hogy túlterhelt a rendszer
Nekem ne mondja senki, hogy nekik rossz ez a felhajtás, hiszen ha minden fasza lenne vennék mint a cukrot. Így meg az emberben felmegy a pumpa, aztán vesz egy Alien3-at inkább.
Azt sem értem, miért laggolnak a szerverek. Ha menne már a játék sokkal többen mennének fel.
Meglátjuk
Nekem a menüvel nincs bajom, teljesen jó(akár 16:10 akár 16:9)
Grafika is okés.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
sajnos várható volt hogy a mai nap rámegy arra hogy az összeomlott rendszert heylrerakják és kicsit "eloszoljon" a tömeg
azt hiszem majd 7végén neki ugrok még 1x,addigra talán rendbe lesz.
amúgy a játék HATALMAS 😊))))
(soha nem próbáltam ki beta játékot még, és nem is fogok)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯