Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem is ugyan ez van
2x sikerult loadingig eljutni de amikor indult volna a map akkor kicked és annyi...
a connection failed az azért lehet,mert tulterhelt a szerver!
a kicked meg a punkbuster végett de azt meg nem lehet frissiteni mert nincs benne még a játék....

PSN ID:misi2mezei

gagax
pár napon belül sztem tuti csinálnak valamit a laggal.... úgyis tudják hogy egy jó játék élményt kell átadniuk itt hogy mégtöbb vásárlót megmozgassanak... mert ha valaki itt lagg miat fog eltántorodni az csak nekik pénz kiesés... meg ha itt a multit elcseszik és elmennek az emberek hogy egy ilyen laggos fos a háta közepére nem kell akk lewarezolja azt szervasz 😄 na szal LAGG OFF EA😄

Ha olvasod, fõmenüben írták alul, hogy nonstop dolgoznak a lag problémán, énszerintem az egész csatlakozást letiltották.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Fpocok
Szopás. Valaki már használja azt. :S Én is tõlük kaptam, enyém jó volt.

Parasite Eve 2, best game EVER!

ez a nagy kérdés számomra is <#wilting> <#fejvakaras>

Nah, most ertem haza, szepen lejott a game es mikor szeretnek belepni kozli a kov.:

The register code is already in use!

Tapasztalt mar valaki ilyet? 576-os email-ben kuldott kod!
Firerock
hogy lehet játszani ezzel a játékkal?
server browsernél kidob az asztalra,a másiknál ahol kiválasztom a játékmódot meg a pályát ott meg vagy nem történik semmi vagy kiír valami network errort

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Nos, körülbelül 15-20 percet játszottam eddig, és meg kell valljam megfogott valami benne. Az, ami a cod 4-5-6-ban nem tudott, ez pedig az atmoszféra. Játszottam BF2-õt is, de hát arról most szót se.
Voltam az assault (asszem) ill. recon kasztokkal is, a mesterlövész "dolog" nagyon ott van, sokkal jobban lehet érezni, hogy egy igazi vadászpuska van a kezedben. Az assault fegyvere, az AK eléggé félrehord, ám közelre igazi veszedelem. A gránátvetõt próbáltam embereken használni, félsikerrel... De miközben rohansz társaiddal az ellenfél felé, közben üvölt a sok száz töltény a fejed körül, az valami fantasztikus. Vannak hiányosságok is, mint pl. hogy nem lehet szûrni a szervereket ping szerint, vagy hogy kicsit sokáig tölti az adatokat kezdetben, vagy hogy friendet MÉG nem sikerült felvenni. Az is érdekes, hogy társaid milyenek, hisz hiába írtam ki többször is, hogy MARK THE ENEMY WITH THE "Q" BUTTON, oda se bagóztak, szerintem a legvégén én spotoltam a legtöbb ellenfelet.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Gyere oktass minket, úgysincs elég fasság még ebben a topikban 😊
hádde nekem csak egy szervert talál, nem értem én ezt...

nandorb
igy van,az utolso 1.5-os patch a bf2-esben elbaszta a bf2-est,most jott ez a game es tan jobb lesz, meg van kb 10% es megtudom😊

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

alma2
bahh, te aztan egy elnyomott vilagban elhetsz... 0 hattertudassal/tapasztalattal 😊
Persze ezzel semmi baj nincsen, csak ne eroltesd a dolgot.
Vagy te lennel a helyi ea-s megbizott ?
Mar a hivatalos forumon is anyaznak a browserre, de ott is volt egy rookie, aki mondja a magaet 😊

szerintem

Fpocok
De jó, másodszorra áll le a program :S

mindegy, menjenek csak tovább. 😊 ezt aki nem érti meg, az ne is maradjon itt.

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

glkFox
Valami i3D szerveren voltam 30-40ping elég elvezhetõ volt a harc.
Hát van mit javítani meg rajta, de szerintem ütõs lesz. Lenyomja majd a Modern Warfare 2 is <#violent>
NEEE rémálom, leszedtem valahonnan és hibás a fájl WÁÁÁÁÁ

Palesz2
sok kis köcsög szájbabaszott kocka mindig elviszi elõlem a helit. hát ....

Fpocok
A lagg szar. Nem érdekel, hogy nincs benne minden, csak hadd nézzem már meg lagg nélkül 😛

REPS0L
1024en lowon megyek úgyahogy 2core 3.0, 8600-al, 2g rammal

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Mondjuk ez tény, hogy nem a rush módot kellett volna rakni a betaba, mert ez kurvára nem Battlefield stílus...
Csak a map a szar..de nagyon

Mit adtak ki? Bétát. Nem a játékot... Ráadásul nyilván a lehetõ legkisebbre akarták venni a beta klienst, csak annyi van benne, ami a teszteléshez kell. Nincs ezzel semmi gond szerintem.
mNzJean
Nah , 1 óra játék után : vegyesek az érzéseim, ez nagyon messze van a bf2 feelingtõl , inkább cod ez mint bf, lehet ettõl még jó játék de számomra csalódás , elsõ körben.Egy rohadt nagy káosz és kavalkád az egész , okés ,hogy 1 map meg beta de az irányvonalat már látom. Egy game ahol a heli lebeg egyhelyben ha elengedem a billentyûket ....... ,a 8 éves pisdtike is elvezeti, ettõl féltem ........

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Majdnem minden szerver leallt.. lol

nandorb
majd elkuldi turelem rozsat terem

Fpocok
http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc-beta/

itt lehet feedbackelni.

SubZero911
MOst majd az jön, hogy mindenkit ledobnak a szerverekrõl, rebbot, aztán holnap újra próbálkozhat. The end mára....

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

Szevasztok . lenne valakinek egy feles kulcsa. Galaxis, kbszott velem, nem küldte el 😞. [email protected] cimre kérhetném ha akad, köszi elõre is

Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard

Blekk Síp
Kb 1 órája elõször ekem elindult, de most hiába próbálék fellépni, elõször nekem is a kick-es üzenet jött, de most már a server browsernél is kidob. Semmi hibaüzenet...

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Fpocok
A szerveren meg tudom nézni mekkora pingem van? Mert nyomtam tabot de mintha nem lett volna ott ilyen, csak a pontok.

Tank csöve nagyon lassan fordul.

A next weapon/previous weapont nem lehet átbindelni, pont ellenkezõleg lenne jó nekem.

Ennél a mapnál csak akkor lehetett volna szarabbat adni, ha egy esõs éjszakait kapunk.

Friendbe nem lehet berakni senkit még ugye?

SubZero911
Tényleg baxxxát meg. A Tesco-ban is felkészülnek a nyitás napra.... <#duhos2>

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

Palesz2
laggos lófasz az egész, nem birok rendesen játszani

odáig nem merészkedtem még el sose😄

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

ez nemigaz😞
kilép...
lehet rossz a verzio amit leszedtem?
de amig probáltam play now-ozni akkor azt irta,hogy connection failed please try again later...

PSN ID:misi2mezei

zzeN
Pár kép:

Az árnyékot kivéve minden high, 1x AA(nem nagyon láttam off-ot).
Ja és 1xer sem dobott le.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

kigyi
Ez pont azért lett public beta, mert érezték, hogy elcsesztek valamit, de nem volt kapacitásuk ennek kiderítésére. És mivel mi vagyunk olyan marhák és nekiugrunk így fény derül ezekre a dolgokra, már csak a javítás van hátra 😊 Igen csak szar verziót sikerül kiadni a kezükbõl ez már biztos.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

alma2
es akkor mi van, ezt 10 eve is ciki lett volna kiadni ilyen minosegben.
A legegyszerubb ingyenes multis jatekoknak is igenyesebb/hasznalhatobb a koritese mint ennek.
Az oke, hogy a helyzet megfordul ha el is indulna, de egyelore nem indul 😊
nem beszeleve a fent felsorolt hianyossagokat fel ora alatt ki lehetne javitani, de csak nem hajlandoak ra 5 eve sem.

szerintem

Nah,kiprobaltam..

A jatek televan bugokkal...Ez tenyleg nem beta,hanem alpha.
Es miert pont egy ilyen fos mapot kellett berakni?Miert nem lehetett volna azt,ami ps3-n volt?Elveszi a kedvemet ez a map a jatektol..kicsi,es szar.

Grat Dice,ezutan leshetitek hogy megveszem-e a jatekot!

Snexi
ma már nem fog megoldódni
mindenki próbál 2 percenként csatlakozni hátha 21.jére jó lesz
persze hogy túlterhelt a rendszer

SubZero911
Én sem értem az egészet. Már vége egy BÉTA tesztelésnek, tudják, hogy fél millió hülye nyomul majd elsõ körben, ezekre fel lehet készülni.

Nekem ne mondja senki, hogy nekik rossz ez a felhajtás, hiszen ha minden fasza lenne vennék mint a cukrot. Így meg az emberben felmegy a pumpa, aztán vesz egy Alien3-at inkább.

Azt sem értem, miért laggolnak a szerverek. Ha menne már a játék sokkal többen mennének fel.

RiCSi1234
Nekem is! 😞

GTA V (*.*)

Sheltem
Én várok 1 órát ha akkor sem lesz jó akkor majd holnap próba. Engem a laggon kívül az egérmozgás is zavar. Kurvára nem "smooth" mint amit "igényesebb" fpsben megszoktam(lehet a lag miatt?).
Meglátjuk
Nekem a menüvel nincs bajom, teljesen jó(akár 16:10 akár 16:9)
Grafika is okés.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Snexi
azért nem kell temetni a játékot már most
sajnos várható volt hogy a mai nap rámegy arra hogy az összeomlott rendszert heylrerakják és kicsit "eloszoljon" a tömeg

nem nem
Alul írja az infó csíkban,h dolgoznak a lag problémán.
azt hiszem majd 7végén neki ugrok még 1x,addigra talán rendbe lesz.

Franciák is jók, én ott toltam, PB nélkülin. Nem dobált ki, lag is csak egyszer volt, de akkor ugrált minden oda vissza.
glkFox
szerver keresésnél csak nálam lép ki most ?
amúgy a játék HATALMAS 😊))))
nandorb
te nyomod mar a gamet?

Kandurex
beta...

(soha nem próbáltam ki beta játékot még, és nem is fogok)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

német szerverek elég jók azért, 30-40es pingel még lehet jót játszani és warozni😊