Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Mert azért ilyen 20-15 fpsel nem a legjobb játszani:
amd x2 4400+
4giga ram
hd 4670 1gb

1024ben lowon :S

Parasite Eve 2, best game EVER!

nekem reggelota laggol a játék:S
Fpocok
Én azt nem tudtam beállítani, hogy ellentétesen váltsa a fegyvereket görgövel. Mert ugye ha felfelé görgeted, akkor jobb oldalt lefelé megy (az erõsebb fegyver felé). Én meg ugye vizuális típus vagyok, jobb szeretném fordítva, de nem lehet.

Azon gondolkozom, hogy újrarakom win7et, mert már régen lett felrakta, meg lehet kicsit töredezett is. Ha ezt megteszem elképzelhetõ, hogy több fpsem lesz nem?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Vagy ha egy oldal cimet kérhetek ahol meg lehet venni?
a direct2drive on néztem de ott az irja hogy csak amcsiknak
van beta.
Tud valaki adni egy beta kulcsot?
Köszi
Lehet, hogy nem voltam érthetõ. Tehát:
Jobbra nyilat beállítom jobbra strafe-elésre. Nagynehezen elfogadja. (nem értem, mintek vár annyit. Tudom, beta...)
Ezután a a fel nyilat be akarom állítani az elõre mozgásra, és akkor írja ki, hogy ez már be van állítva a jobbra strafe-elésre... A fel nyíl...
dronkZero
Kiírja, de ez már nem olyan, mint az eddigi BF-ek: azt a kiírást leokézhatod, és akkor az új helyre beteszi, a régi funkcióról meg kiveszi az adott gombot.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Már elkelt! ne üzenjetek

steam, origin: ACE_hun

Én nem tudom állítani a movement key-eket.
Beállítom a jobbra key-t. Össze - vissza jelöli a mezõket.
Aztán be akarnám állítani az elõre mozgást, és kiírja, hogy ez már hozzá van rendelve a jobbra strafe-eléshez... Persze simán lehet, hogy én vagyok a láma.
dronkZero
Azok nem. De waron azokra úgysincs szükség, publicon meg úgyis leszarták, mit óbégatsz. 😛

Az elsõ privátot küldõ embernek adok egy kulcsot, mostantól.

steam, origin: ACE_hun

Magh
Felõlem a quadom kívül az összes jármû mehetne a francba, de amíg repülõ nincs, megfelel. Esetleg valaki harcolt már rendes csapat ellen, akik szervezetten támadtak 2-3 nagyobb döggel? Mennyire nehéz kiszedni?

Boxer HUN
Még szerencse, hogy itt vagy nekünk te. <#hehe>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

BaLeeX
Na srácok ez az oldal tényleg mûködik.

Akinek beta kulcs kell:[/g]

Menjen ide.

Várja meg az adott idõpontot (nálunk pont CET van). Ha épp nem hal le az adott idõpontban a szerver, akkor 1-2 perc után feltesznek 250-300 kulcsot.
Emailt kell beírni, first/last name, country, nyelv majd OK.

2 percen belül kapod a kulcsot e-mailben.

Érdekes módon az enternetes e-mail címemre nem jött meg a kulcs, de utána gyorsan beírtam egy gmail-est is arra megkaptam...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Ma este 18:00 órától itt lehet igényelni kulcsot. Max 1-2 perc lesz rá 😊

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

Magh
Az UI hiányosságokkal nem kell foglalkozni, simán módosíthatják. Ilyen bétáknál mindig az egérmozgás, a hitboxok és az FPS a lényeg, mert ezeket nem tudnak már javítani. FPS-en egy egész keveset talán, de senki ne várja, hogy majd fullon elfut ha most nem megy (hányszor eljátszották már ezt...). Nekem pl. minimumon van 1680-ban, és gyakran lemegy 40 alá ami már hulladék, hiába van relatíve bika VGA-m, ha nem használja ki.
Késsel nem tudom, mi a gond, sokkal kiegyensúlyozottabb. Felém senki ne rohangáljon késsel hadonászva, miközben lõfegyverrel ölöm. A funkcióját így is ellátja. Gránát szerintem is botrányos, minden takintetben.

No, örülök, hogy mégis van ammo request. Köszi a helyesbítést.
Thank You, Sorry, Follow me, Get in, Need a ride, stb. is elõcsalható ezek szerint? 😊
SubZero911
Jesszusom mennyi idióta van ebbe a topicba. Béta kulcs így úgy amúgy jihéééé!

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

El is fogyott 😞

BC1-ben ravasszal ment a célzás. Én is ettõl féltem egyébként, hogy érzõdni fog konzol átirat mivolta.
dronkZero
"- az a bizonyos spotted menu (tudom, spot van, de pl. ammo request nincs)"

Devan devan!! Saját assaultot kell "spottolni".

"- botrány, hogy nem lehet átállítani a billentyûzetet!!"

WTF? Én azzal kezdtem.

"- repülõ (ha jól tudom, nem lesz)"

Ez a LEGJOBB változás BF2höz képest. Talán játszható lesz, és nem változnak a publik szerverek a buzi pilóták céllövöldéjévé.

Pont ez a bajom, hogy semmit. Pl. a wasd-t sem...
Amúgy az egész irányításról lerí hogy a konzolost hozták ide is.Mert ott pont ideális lehet hogy a térdelés nem állandó,mert ott a kontrolleren könnyebb egy gombot folyamatosan nyomni erre a célra.Arra meg van egy fogadásom hogy konzolon a célzás az analóg kar lenyomására mûködik,ezért van itt úgy hogy hogy ha lenyomod akkor következõ kattintásig úgy is marad.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Most 16:00 -tól lesz új kulcsosztás az i3d.net -en.

Mit nem lehet a bill-en átállítani?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Ami hiány / nem tetszik a BF2-höz képest számomra:
- az a bizonyos spotted menu (tudom, spot van, de pl. ammo request nincs)
- commander lehetõség / squad opciók (requestek a commandertõl)
- botrány, hogy nem lehet átállítani a billentyûzetet!! (bal kezes vagyok, nagy szopás)
- repülõ (ha jól tudom, nem lesz)
- driver nézetben a dupla F9 (másodikra eltûnik a mûszerfal)
- kés megoldása
- gránát dobás
- HOVA LETT A BATTLEFIELD ZENE EMBEREK???

Hirtelen ennyi jutott eszembe. Nagoyn remélem, hogy legalább a key mappelést megoldják a teljes verzióban...
Hello
Most lehet hogy én vagyok ennyire béna, de reggeltem erre az Ea-re is meg arra az oldalra is ahonnan lelehet szedni a clienst, de nem küldtek nekem kulcsot.
A játékot is felraktam, de semmi valami tipp a kulcs szerzéshez?

Felvettem Hocsit friendsben. A neve mellett van egy fekete alapon fehér nyíl. Ugyanúgy mint a server browser esetében ( már ha mûködik haha ). A server browsernél ott meg lehet nézni hogy kik vannak fent azon a szerveren, meg hogy milyen mapcycle meg szabályok vannak ( ez a része most kicsit uncsi, mindenhol ugyanaz ) a játékosok esetében ott van egy ilyen sztori hogy compare.
Ott lehet péniszhosszt összemérni a spanokkal, skillfactor megegyéb alapján összehasonlítja a faszikat ( pont / óra stb, tök jó kis statisztikák vannak )

Az én SF-em most negativ mert noob vagyok és órákon át álltam a lagban.

Kivagott. Nehezkesnek tunik a lassu eger miatt. Kicsit egyelore agyatlan, de majd ha kiismerem. Es talan a gepem is keves neki.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

BaLeeX
Öm=Ön

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

BaLeeX
Az Öm otthonában is kemény az víz? <#idiota>

Akinek van fölös beta kulcsa megdobhatna egyel. Próbáltam már több oldalon eddig nem sok sikerrel.

Boxer HUN

Lamellus
Nem olyan vészesen sok az szerintem, sikerült nagy nehezen tegnap bejutnom egy szerverre és 4-5 óra alatt nekem is megvolt 63000 pont. Medic FTW <#eljen>

Egyébként hol látod más statját? <#vigyor0>

-tRs-Raymond

Boxer HUN
És ha tényleg azt használja az új engine??? <#miaz>

glkFox
aki mar gamel melyik TS vagy Ventrin van?
Asus 9600gt 512 ram.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Mert akkor talán lenne fps is a játékba meg kicsit jobban nézne ki.Mert ezek a faszok csak procira írták,de lehet egymagos gépeken is futna élvezhetõen.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

milyen kari?

-tRs-Landor

TDC Geronimo
Nekem 70 fokos volt alatta

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Valaki esetleg használta már valami komolyabb hangkártyával? Gond nélkül kiadja a digitális 5.1-et?

-tRs-Landor

Valaki írja már meg ezeknek a faszoknak hogy jó lenne ha a játék használná a videókártyát is.Mert hogy alapon 35 fokos a kártyám a játékba 40-41 fokos,amelyik játék meg használja a videókártyámat az rendesen felmelegíti 55-58 fokra.<#lama>

TDC Geronimo
Lesz elvileg.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

<#eljen>
hja amúgy hali 😄

-tRs-Landor

Hocsika
Nem egy körben. Tegnap úgy 2-3 óra játék alatt. 😊

BF2: PT-6| Hocsi, Gyalogparaszt11 BF BC2: PT-6 Hocsika \"Minden lehetséges. Csak ami lehetetlen, az tovább tart.\"

legó

és tényleg.. <#idiota>

dronkZero
Egy körben?!

Meg honnan látod te más statját? 😛

oké, de milyen felbontásban...

-tRs-Landor

[UNQL]Echo
Hehehehe <#vigyor4>

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.