Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amd x2 4400+
4giga ram
hd 4670 1gb
1024ben lowon :S
Parasite Eve 2, best game EVER!
Azon gondolkozom, hogy újrarakom win7et, mert már régen lett felrakta, meg lehet kicsit töredezett is. Ha ezt megteszem elképzelhetõ, hogy több fpsem lesz nem?
Parasite Eve 2, best game EVER!
a direct2drive on néztem de ott az irja hogy csak amcsiknak
van beta.
Köszi
Jobbra nyilat beállítom jobbra strafe-elésre. Nagynehezen elfogadja. (nem értem, mintek vár annyit. Tudom, beta...)
Ezután a a fel nyilat be akarom állítani az elõre mozgásra, és akkor írja ki, hogy ez már be van állítva a jobbra strafe-elésre... A fel nyíl...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
steam, origin: ACE_hun
Beállítom a jobbra key-t. Össze - vissza jelöli a mezõket.
Aztán be akarnám állítani az elõre mozgást, és kiírja, hogy ez már hozzá van rendelve a jobbra strafe-eléshez... Persze simán lehet, hogy én vagyok a láma.
steam, origin: ACE_hun
Akinek beta kulcs kell:[/g]
Menjen ide.
Várja meg az adott idõpontot (nálunk pont CET van). Ha épp nem hal le az adott idõpontban a szerver, akkor 1-2 perc után feltesznek 250-300 kulcsot.
Emailt kell beírni, first/last name, country, nyelv majd OK.
2 percen belül kapod a kulcsot e-mailben.
Érdekes módon az enternetes e-mail címemre nem jött meg a kulcs, de utána gyorsan beírtam egy gmail-est is arra megkaptam...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere
Késsel nem tudom, mi a gond, sokkal kiegyensúlyozottabb. Felém senki ne rohangáljon késsel hadonászva, miközben lõfegyverrel ölöm. A funkcióját így is ellátja. Gránát szerintem is botrányos, minden takintetben.
Thank You, Sorry, Follow me, Get in, Need a ride, stb. is elõcsalható ezek szerint? 😊
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Devan devan!! Saját assaultot kell "spottolni".
"- botrány, hogy nem lehet átállítani a billentyûzetet!!"
WTF? Én azzal kezdtem.
"- repülõ (ha jól tudom, nem lesz)"
Ez a LEGJOBB változás BF2höz képest. Talán játszható lesz, és nem változnak a publik szerverek a buzi pilóták céllövöldéjévé.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
- az a bizonyos spotted menu (tudom, spot van, de pl. ammo request nincs)
- commander lehetõség / squad opciók (requestek a commandertõl)
- botrány, hogy nem lehet átállítani a billentyûzetet!! (bal kezes vagyok, nagy szopás)
- repülõ (ha jól tudom, nem lesz)
- driver nézetben a dupla F9 (másodikra eltûnik a mûszerfal)
- kés megoldása
- gránát dobás
- HOVA LETT A BATTLEFIELD ZENE EMBEREK???
Hirtelen ennyi jutott eszembe. Nagoyn remélem, hogy legalább a key mappelést megoldják a teljes verzióban...
Most lehet hogy én vagyok ennyire béna, de reggeltem erre az Ea-re is meg arra az oldalra is ahonnan lelehet szedni a clienst, de nem küldtek nekem kulcsot.
A játékot is felraktam, de semmi valami tipp a kulcs szerzéshez?
Ott lehet péniszhosszt összemérni a spanokkal, skillfactor megegyéb alapján összehasonlítja a faszikat ( pont / óra stb, tök jó kis statisztikák vannak )
Az én SF-em most negativ mert noob vagyok és órákon át álltam a lagban.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Akinek van fölös beta kulcsa megdobhatna egyel. Próbáltam már több oldalon eddig nem sok sikerrel.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Egyébként hol látod más statját? <#vigyor0>#vigyor0>
-tRs-Raymond
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
-tRs-Landor
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
-tRs-Landor
hja amúgy hali 😄
-tRs-Landor
BF2: PT-6| Hocsi, Gyalogparaszt11 BF BC2: PT-6 Hocsika \"Minden lehetséges. Csak ami lehetetlen, az tovább tart.\"

-tRs-Landor