Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az én nevem: Silo
We have received your submission! If you receive a PC Beta key, we will email it to you.
Köszi.
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
BF2: PT-6| Hocsi, Gyalogparaszt11 BF BC2: PT-6 Hocsika \"Minden lehetséges. Csak ami lehetetlen, az tovább tart.\"
BF2: PT-6| Hocsi, Gyalogparaszt11 BF BC2: PT-6 Hocsika \"Minden lehetséges. Csak ami lehetetlen, az tovább tart.\"
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Videó / teljesítmény - High settingen nem futott jól a játék, de a High beállítást tegnap este próbáltam, a legnagyobb lagban, simán elképzelhetõ, hogy nem grafikai lag volt a kellemetlenül lassú játék oka, hanem a hálózati... További kísérletezés, optimalizálás biztosan javíthat rajta, és itt nemcsak arra gondolok hogy a tapasztalatok alapján a frostbite textúrázásán tune-olnak, vagy / és a Multiplayerben kiadott map-on kevesebb textúrázásra szoruló tereptárgyat raknak le, hanem simán el tudom képzelni azt is hogy egy új Catalyst jön majd ( vagy kiderül az egyik Catalyst verzióról ) hogy azzal jobban pörög a játék. Tehát egyenlõre medium beállítással játszottam, FPS 30-40 között, minden pillanatban élvezhetõ módon.
Konfig : 2gb DDR900 RAM, Intel Core 2 Duo 2,4 proci, Ati Radeon 4850 1GB videókároly
Hangok : Bekulázás. Egy Medusa headsetem van, az elég jól adja vissza a basszusokat és hát van is mit. Nagyon jól sikerültek a hangok, legyen szó akár a gránát robbanásáról, akár a melletted elsült tank löveg durranásáról. Nagyon nagy plusz a játékban a fegyverek fasza hangja, és ez csillagos ötös.
Gameplay : A Rush játékmód érdekes téma, ugye végülis itt 3 mini pályát játszunk le, ahogy három menetben megpróbáljuk elfoglalni a pályát , de könyörgöm - miben jobb ez, mint a conquest game mód ? Csupán annyiban, hogy a level designer kollégák pontosan tudják, hogy melyik irányból merre fog egy adott támadás folyni a játék egy adott szakaszában.
A conquest mód a játékosok szempontjából sokkal jobb, hiszen sokkal nagyobb szabadságot ad - a rush csak és kizárólag arra jó, hogy a level designerek könnyebben dolgozhassanak. Lesz emiatt még sírás Uraim...
Egy jól összeszokott 16 fõs csapat olyan szinten le fogja tudni megfelelõ pályaismeret birtokában az elõretörés lehetséges útjait, hogy soha nem fog átjutni senki sehová. A rush játékmód tökéletesen alkalmatlan élvezetes clanbase szintû meccsek lenyomására. Arra talán majd a squad rush lesz jó... Remélém.
A hitboxokról, fegyverek erejérõl korai lenne bármit is mondani, fene se tudja, hogy a kilõtt 450 000 skulóból melyik ment tényleg mellé és melyiket ette meg a lagszörny.Ma reggeli játék alapján viszont azt mondanám hogy a fegyverek - hála istennek - visszarúgnak, a kaszálás nem jó, szépen kontrollált sorozatok kellenek és ez szuper, mert realisztikusabb mint ...khmmm.. MÁS... játékoknál.
A szerverkeresõs gondot nyilvánvalóan mesterségesen csinálták a DICE-nál. Aki figyelte, hogy az alsó értesítõsávban milyen üzenetek jelentek meg az este folyamán, láthatta, hogy mirõl lehet szó. Azt gondolom hogy a LAG nagy részét a szerverkeresõ okozhatta, illetve az a tömérdek query amit a szerverkeresõre eresztettek a játékosok, akik be akartak lépni, ezért döntött úgy a tesztvezetõ hogy lelövi a szerverkeresõ központi szerverét hogy tehermentesítse az amúgy is 120%-on pörgõ szervereket. A join now gomb meg ugye kiküszöbölo a folyamatos reload-olgatást, kényszerített logon-okat, egy élhetõbb körülményt teremtett a tesztelõknek - meg hát persze idõt kaptak rá hogy villámgyorsan kitaláljanak valamit a server browser fejlesztésére.
Összegzés:
A játék béta, de csiszolatlan gyémánt. Tökéletes meccseket lehet majd játszani itt kérem a kis haveri társaságoddal 4-esben squadozgatva, és ne felejtsük el hogy a játék még az igazi oroszlánkörmeit, a sok sok vaddisznó pályát és játékmódot még nem is mutatta meg. Amit eddig láttam rendben van, megfelel egy béta állapotú játéknak, sok - sok patch és átgondolás után 3 hónap múlva tényleg felülhet majd a trónra.
Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W
Ha valakinek lenne egy felesleges kulcsa egy kis idõre hogy ki próbáljam azt nagyon megköszönném, már régóta figyelem ezt a játékot és érdekelne a beta legalább egy kis kipróbálás erejéig.
Ha valakinek lenne egy felesleges kulcs az legyen szíves pm-be elküldeni
Elõre is thx.
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Nem tudja valki hogyan lehetne leszûkíteni a servereket?
Láttam egy csomó UK servert 30-as pingel ,de nem tudom meglehet oldani csak ezeket találja meg.
GoGoGordon néven.
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
We currently have 0 keys left.
More keys will be available Friday 12:00 CET
With every PRE-ORDER of a Ranked BC2 game server (PRICING & INFO), you get 10 beta keys
Win7 64bit.
Aztán annyi volt, hogy 5 perc volt, mire loginolt, utána nem tudtam csatlakozni a szerverekre, de nem dobott ki, pedig buzeráltam a server browsert rendesen.