Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hogyne

Ley Roland
Van 1 keyem kell valakinek?

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

BaLeeX
Akinek sikerült 2 kódot kapnia dobhatna egyet.

4kor amit kaptam "already use" most meg hiába volt kulcs túlterheltség miatt nem küldte el a kérést. Sux.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Bator92
Hát errõl lemaradtam. miért kezdték elõbb? Van akinek sikerült többet szerezni?

Forza Ferrari

danikarate
Elfogyott az összes kulcs, de mit kellett volna csinálni? Mert azt írja, hogy jelentkezzek be felül, de bejelentkeztem és onnan bedobott egy másik oldalra, de ott szó sem volt kulcsokról! Nem igaz. 😞 😞 😞 😞

Hogy lehet kulcsot leszedni mert amit ti többen írtok ki oldalt arról nem tudom mert most van kulcs csak nemtudom hogyan lehet megnézni ?. 😞

Görgess le

Positive Mental Attitude

Már most lehet kérni a kulcsot az alanti címrû

Positive Mental Attitude

van még 140 kulcs de hol lehet igényelni ?

Kajak a játék

glkFox
és ezt minek írja ki TS amikor belépnék egy szobába:
" insufficient client permissions (failed on b_channel_join_permanent (13676/0x356C))"
The Protector
Sziasztok.Abszolút nem figyeltem eddig a topikot de a játékot igen.Haveromnak nagyon tettszik és szereten beta kulcshoz jutmi.Mit kell ahhoz tennie?VAgy hol kell regisztrálni?Egyáltalán lehet még kapni?
Elõre is köszönöm a válaszokat.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Rájöttem, hogy miért jó az, hogy nincs hasalás. Olyan a növényzet meg minden, hogy ha hasalna a sniper, nem látszana, csak azt látnád, hogy villan valami azt meghalsz... ráadásul tényleg pörgeti a játékmenetet. (kedvencem a támadóban kempelés a sziklán 😄)

Tatyla
nem de jobb sniper fegyverek késõbb unlockolhatóak

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Magh
Nekem a medikkel a red dot lett meg, bár ez nem igazán számít scopenak, és itt vége is, mert valami 10millió XP kell a következõhöz, béta cap lehet. Asszem hasonló szintû csipán láttam már custom távcsövet.

Scope-ot lehet a fegyverekre szerezni?
Bator92
Hello!
Letöltöttem a klienst. Lehet még valahonnan béta kulcsot szerezni? Vagy van esetleg valakinek egy fölösleges béta kulcsa?

Forza Ferrari

Elõrendeltem 576-on a gamet még jan.10-én,de még nem küldték el a béta kódot szal írtam nekik e-mailt,most várom a válaszukat.
Van még valaki akinek nem küldték el a béta kulcsot?

Nikknáme in Bed Kompáni túú: Renato1993

ToCsEk
sp2-m van, elég gyakran kidob, de azt vettem észre ez akkor történik mikor jobb gombot használom, ekkor kidob ugye és asztalon elõjönnek a beállítások, érdekes.. 😄

vasárnap felrakok egy 32bites win7et 😊 másik particióra, kérdés gamet is újra kell rakni vagy indíthatom simán onnan ahol most van?

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

3 órát játszottam most, nem volt lag. Playnow-al ki kell fogni egy jó szervert.
Fpocok
Reggel nekem tökéletesek voltak.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nekem a HD4870 1GB 71-72 fokos alatta. MW2 ugyanilyen beállításokkal, tehát szintén 1280-ban, minden highon, 4xAA-val felnyomja 83-ra is.

De szerintem amit a betaban látunk az nem high graf, hiába engedi arra is rakni a menüben. Ki lett szedve belõle a nagyobb textúrafelbontás, hogy a kliens kisebb legyen.
Hamed
Szerverek hogy allnak most? Rendberaktak oket, vagy inkabb menjek kocsmaba?<#pias>

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

haveromat kidobja mindig map valtasnal fiuk miert van ez esetleg ötletek?
0Fritz0
A proci "gyengesége" miatt szaggat és ha feltenné 100-ra, akkor az még jobban terhelné a vasat.
EZT pl. 25FPS-el vettem fel, mert elfelejtettem felnyomi 30-ra. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

hat enmeg feladtam a probalkozast Xp64el szedek egy Windowst 7 et aztan feldobom egy kulon particiora 😊
Terawatt
lehet még valahol kulcsot szerezni? vagy ha van aki temette a játékot kölcsön tudná adni az accot? 😊

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

trident
<#eljen>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

TDC Geronimo
ammo request. Ránézel assira és q gomb. Ugyanez megy medicnél is.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Amúgy ma már lag nélkül lehetett játszani teljesen jól. Kibaszott nagy game lett. Running <#wave>

Remelem a jatek jobban fog szuperalni, mint a regisztracio az elejen, mert az hmmm... Vagy ketszer megallapitotta, hogy az email cimem nem megfelelo formatumu, majd sikerult a regisztracio, de utana azt mondta, az EA nem enged jatszani, mert tul fiatal vagyok(Ruhellem az "add meg a szuletesi datumodat" alibi-vedelmeket, igy tenyleg 2009.01.01-en hagytam.). Azt tippeltem, soha tobbet nem enged jatszani, de mikor ujra beleptem nem talata a regemet, igy megcsinaltam ujra 1943.01.01-el. Ezutan mar csak a nevemet kellett megadni, de az sem tetszett neki. Biztos a-z, A-Z, 0-9 karaktereket hasznaltam? Azt b+, csak tul keveset, de annyi esze nincs, hogy ezt kozolje. Igy most vegre DAQ001 neven jatszahatok mezben futasosat.(A gepem gyenge vagy a halo lassu, az majd kiderul.)

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

TDC Geronimo
OfficialBFBC2

#BFBC2 PC Beta Patch is coming very soon addressing Server Browser crash and other issues. Stay tuned!

nandorb
a frapsot felvetelezesere 100fps-re kell rakni mert nagyon tud szagatni

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

nandorb
jokat laggoltal😊

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Fpocok
Fraps miatt.

hm mintha kicsit darabos lenne<#conf>
Na, az király. Köszi!
Fpocok
Ahh... akkor elnézést. Na majd ha megyek akkor beállítom.

Palesz2
Lamellus
Nem, van ilyen külön az invert controls részben, hogy mouse wheel.

-tRs-Raymond

dronkZero
Nemtom, két vagy három négyzet rémlik, amibõl csak az egyik az invert-mouse. Halványan úgy emlékszem, hogy egy másik meg a görgõ volt.

De _egyszer_ láttam, és most nincs elõttem a játék, úgyhogy nem tudom megnézni.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Fpocok
Mondjuk azért remélem jobban optimalizálva lesz full. Kéne egy jobb proci, csak most másra ment el :S

Az nem az egér mozgásra vonatkozik?
Fpocok
Az más. Az az hogy ha lefelé viszed egeret akkor felfelé néz karaktered.

DICE, sry
BaLeeX
Szerintem nem kell mindent a konzolra fogni.
MW2-ben is meg tudták oldani a térdelést és a fekvést is. Pedig az is konzolport. Ez mindössze a fejlesztõkön múlott. Ha akarták volna akkor külön akár a PC-s verzióba is beletehették volna csak hát ugye ezért kicsit dolgozni kellett volna vele.

Bár MW2-nél meg a kihajolásnál volt ez a téma, hogy szar konzolport, mert nem lehet kihajolni oldalra. Hát lehet én vagyok atom noob de egy ilyen pörgõs fpsnél mint a cod eszemben sem jutna kihajolgatni.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

dronkZero
Nekem rémlik ilyen ikszelhetõ négyzet, ott, ahol az invert mouse-t is lehet állítani...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Szerintem ICE-on kívül mindenkinek fordítva lenne logikus a "fegyver görgetés".
Ne számíts nagy teljesítmény-növekedésre Win reinstall után.
Fpocok
Este volt egy nagyon jó gamem, 0 lagg volt, valami svájci vagy hollnad szerveren.

Ma meg csak nagyon kis lagg volt. Play nowot nyomd.