Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
4kor amit kaptam "already use" most meg hiába volt kulcs túlterheltség miatt nem küldte el a kérést. Sux.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Positive Mental Attitude
Positive Mental Attitude
" insufficient client permissions (failed on b_channel_join_permanent (13676/0x356C))"
Elõre is köszönöm a válaszokat.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Letöltöttem a klienst. Lehet még valahonnan béta kulcsot szerezni? Vagy van esetleg valakinek egy fölösleges béta kulcsa?
Forza Ferrari
Van még valaki akinek nem küldték el a béta kulcsot?
Nikknáme in Bed Kompáni túú: Renato1993
vasárnap felrakok egy 32bites win7et 😊 másik particióra, kérdés gamet is újra kell rakni vagy indíthatom simán onnan ahol most van?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
De szerintem amit a betaban látunk az nem high graf, hiába engedi arra is rakni a menüben. Ki lett szedve belõle a nagyobb textúrafelbontás, hogy a kliens kisebb legyen.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
EZT pl. 25FPS-el vettem fel, mert elfelejtettem felnyomi 30-ra. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
#BFBC2 PC Beta Patch is coming very soon addressing Server Browser crash and other issues. Stay tuned!
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
De _egyszer_ láttam, és most nincs elõttem a játék, úgyhogy nem tudom megnézni.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Parasite Eve 2, best game EVER!
Parasite Eve 2, best game EVER!
MW2-ben is meg tudták oldani a térdelést és a fekvést is. Pedig az is konzolport. Ez mindössze a fejlesztõkön múlott. Ha akarták volna akkor külön akár a PC-s verzióba is beletehették volna csak hát ugye ezért kicsit dolgozni kellett volna vele.
Bár MW2-nél meg a kihajolásnál volt ez a téma, hogy szar konzolport, mert nem lehet kihajolni oldalra. Hát lehet én vagyok atom noob de egy ilyen pörgõs fpsnél mint a cod eszemben sem jutna kihajolgatni.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Ne számíts nagy teljesítmény-növekedésre Win reinstall után.