Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(személy szerént engem már nem kell meggyõzniük de lehet hogy valaki még mindig vacillál a megvásárláson)
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Mert elvileg én megkaptam,de hiába állítom be a fegyverre nem rakja rá és a sima alap távcsõvel indul.
A 4x-est fel tudom rakni...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
De egyébként valami fura összefüggés van a szar szerver és a kevés FPS közt, pl Uwu sem mert két napig 32-es szerverre menni, mert szaggatott neki a sok ember. Aztán kiderült, hogy nem is a sok ember a baj, hanem a szar szerver. Erre én sem találok rá magyarázatot, de ezt tapasztalta...
Szal sztem egy próbát megér.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Naneee, ezt nem veszem be. De mindegy, hagyjuk, kideríteni ezt úgysem fogjuk. Én a PR-nak azt sem hiszem el, amit kérdez.
Emellett hányszor hazudott a pofánkba már a DICE? Te tényleg hiszel még nekik?
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
"Hihetõ, mivel mint elmondtam egy csomó dolog a boxos demoba már máshogy van."
Ez nem magyarázat a pénteki peccsre, csak melléduma. Ha neked ettõl hihetõ, akkor örülök neki.
ÉN nem hiszem el, hogy hathetes a build. Lehet, hogy a kiadáskor az volt, de jött egy hotfix, ami megjavította a szerverbrózert, többek közt.
Amennyiben a pénteki build hathetes, akkor még rosszabb a helyzet, mert akkor meg egy olyan bétát adtak ki elsõ körben, amirõl tudták hogy rossz, KI IS VOLT MÁR JAVÍTVA, mégis hagyták szopni a népet.
Szal valaki valahol át akar baszni. Nem szeretem.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore
Sztem fotosopp.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Valid emailcímet nem írunk ki publik fórumba! Most már ugyan mindegy, de majd legközelebb ezt tartsd észben!
Fiircsii nevezetû emberke rámírt hogy kérjek neki beta kulcsot itt mert õ nem tud ide írni ( nem nagyon értem hogy miért fõleg hogy pont engem akinek 3 kommentje volt eddig össz itt 😊 ) Lényeg ha már így osztogatjátok akkor én is szivesen "befizetnék egyre" 😊))
Elõre is köszi
mailok:[email protected]
[email protected]
bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma
A "valóságban" a helikopter nem fog "élõ" - mozgó tank vagy neadjitsen AA 4-7km-es közelébe merészkedni az qrvaisten 😊
Miért is menne? Úgy leszedik, hogy köpni nyelni nem tud ... Nem véletlenül vannak rajta távolsági fegyverek 😊
Nos igen, szerencsétlen arab földmûvesek feje felett lehet kamikázézni az Apaccsal, de megnézném azt a pilótát aki éles helyzetben lenne olyan hülye berepülni a nehézfegyverek célkeresztjébe ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub