Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eh
Remélem hogy néhány hét múlva betolnak még 1-2 mapot ápdéten keresztül mézesmadzag gyanánt 😮 <#duma><#eljen>
(személy szerént engem már nem kell meggyõzniük de lehet hogy valaki még mindig vacillál a megvásárláson)

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

mát=már

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

A reseteléssel kapcsolatban szerintem meg maradnak a pontok ,ugyanis a kövi rangomhoz mát 100 m. feletti pont összeg kell ,és ezzel akarja az EA elérni, hogy ne legyen meg senkinek az 50-es rang béta végére!!!..de ez csak egy észrevétel ...

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

nandorb
felraktam mar,nem olyan jo az a red dotnak jobban orulnek😊

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

12x-es távcsõ a sniper-re felrakható amúgy?
Mert elvileg én megkaptam,de hiába állítom be a fegyverre nem rakja rá és a sima alap távcsõvel indul.
A 4x-est fel tudom rakni...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

TDC Geronimo
Lehet. Ezért van a beta 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

nandorb
a szerverek nincsenek jo beallitva az a gond,meg maga a jatek szerver nincs optimizalva gepigenyre gondolok es nem kepes elviselni annyi jatekost,pl. 100fps-el vagyok a bf2-ben semmi lag... itt meg 1-15fps korul ingadozik mikor kozel vagyok vkihez nagyon leesik... szal kb. az a gond hogy vmi. hianyzik a szerverbol...

TDC Geronimo
Ez tényleg így van amúgy. Elsõ nap mikor azok a szerverlagok is voltak már az elsõ védekezés pontnál is 20-25 fpsel ment max. Másnap jóval jobban ment ugyanott.

dronkZero
Akkor "szaggat" a szakszó, amit kerestél... 😛

De egyébként valami fura összefüggés van a szar szerver és a kevés FPS közt, pl Uwu sem mert két napig 32-es szerverre menni, mert szaggatott neki a sok ember. Aztán kiderült, hogy nem is a sok ember a baj, hanem a szar szerver. Erre én sem találok rá magyarázatot, de ezt tapasztalta...

Szal sztem egy próbát megér.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

TDC Geronimo
aha <#rolleyes>

dronkZero
Aha, és szerverterheltséget kliensoldali peccsel javítanak? Terheltség miatt vágott asztalra, mikor még egy bájt adatot nem küldött keresztül a brózer?

Naneee, ezt nem veszem be. De mindegy, hagyjuk, kideríteni ezt úgysem fogjuk. Én a PR-nak azt sem hiszem el, amit kérdez.

Emellett hányszor hazudott a pofánkba már a DICE? Te tényleg hiszel még nekik?

[UNQL]Echo
Sztem a multi videokon eddig csak Mi-28 volt de lehet, hogy rosszul emlexem.Az Apacherol meg a tobbi jarmurol pedig annyit, hogy csak nem lesz ez a nagy janizas veluk ha vegre lesz friendly fire es limitalt ammo, zal elvezkedjenek a jarmuhuszarok amig lehet <#vigyor3>

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

fps kevés nem net miatt lagol.

TDC Geronimo

zotya10002
576-nál rendeltem elõre!De azt nézem hogy mi a különbség a sima pc-s és a pc-s gyûjtõi változatnál??

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

nandorb
mutassal mar changelog-ot😊

TDC Geronimo
Server browser azért crashelt meg halt be, mert kurvára le volt terhelve. Szerinted ezt ott a kis studiójukba, hogy tudták volna tesztelni? A másik meg , hogy olyan dolgok mint pl, a a HUD egyes részei, sniper/rpg scope stb. Ezek egyformák lesznek mindegyik verzióba. Na most a PCsbe még a régi ps3as van, boxosba meg már az új. Még a spotolás sincs javítva a PCs verzióba, amit pedig már twitterre kiírtak hetekkel ezelõtt. PC beta lényege az hogy terhelés alatt, hogy szerepelnek egyes elemek. Ilyen volt a server browser is többek között. Én elhiszem, hogy régebbi build, mert látszik sok mindenen. Mint mondtam elég csak ránézni a changelogra és rájössz te is.

dronkZero
Keress másik szervert! Vannak jók is. EA UK Rackage-k, EA CH-k, WWW.NLS.ES-ek meg az Elliott Ness-ek bizonyultak eddig a legjobbnak nekünk.

mármint fps ben.

jesszusom ez úgy lagol mint állat 😄

dronkZero
Az hogy mi van az XBOX verzióban, az annak tükrében tökmindegy, hogy azt is mondták, hogy minden platformra másmilyen BFBC2 lesz. Lehet, hogy az XBOXos változtatások egyáltalán nem kerülnek bele a PC-sbe.

"Hihetõ, mivel mint elmondtam egy csomó dolog a boxos demoba már máshogy van."

Ez nem magyarázat a pénteki peccsre, csak melléduma. Ha neked ettõl hihetõ, akkor örülök neki.
ÉN nem hiszem el, hogy hathetes a build. Lehet, hogy a kiadáskor az volt, de jött egy hotfix, ami megjavította a szerverbrózert, többek közt.
Amennyiben a pénteki build hathetes, akkor még rosszabb a helyzet, mert akkor meg egy olyan bétát adtak ki elsõ körben, amirõl tudták hogy rossz, KI IS VOLT MÁR JAVÍTVA, mégis hagyták szopni a népet.

Szal valaki valahol át akar baszni. Nem szeretem.

nandorb
a szervere de emigy game-n belul nem...

Terawatt
nekem is megjöhetne már a cdgalaxisból.....

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

nekem mûködik a ping kijelzése van ahol 100 at ír, van ahol többet stb.

ezazzzzzzzzzzzzzz küldött keyt az 576.

Tatyla
reset lesz mindenkinek,nem lenne fair

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

nemtudjátok ha megveszem eredetibe és ugyanerre a ea-accountomra regelem majd a keyt akkor megmaradnak a lvl-ek? vagy resetelik szerintetek?

TDC Geronimo
Hihetõ, mivel mint elmondtam egy csomó dolog a boxos demoba már máshogy van. Az meg egy újabb build. Elég csak megnézned a ps3as changelogot. Abból van egy rakat dolog, ami pcs betaba nem került még bele, de ezt el is mondták elõtte. Serverbrowser crasheket meg belsõleg nehezebb azért tesztelni, mint ilyen környezetben.

zotya10002
Meg fog jönni!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Nem néztem köszi a javítást
Tatyla
linkelni azt nem tudsz...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

nandorb
sehol,nincs ne eroszakoskodjatok mar... amit itt osztogattak azok nem is jok...

Bratyizni kell a trafikossalbéta kulcs
hali srácok, tegnap elõrendeltem a játékot, és reménykedtem kapok beta kulcsot, deh még mindig nem kaptam 😞 576-ból rendeltam am. ha valakinek van egy fölös beta kulcsa, odaadhatná, elõre is köszönöm

éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore

dronkZero
Ez baromira hihetõ annak tükrében, hogy a csütörtöki béta pénteken lecserélte az .exéjét egy update keretében... Vagy kiadták a fél évvel ezelõtti buildet, aztán felpeccselték egy hathetesre?

Sztem fotosopp.

uHs Gerzson
Ha minden igaz akkor ja

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Valaki nem tudja honnan lehet ingyen béta kulcsot szerményolni?? PLS help me 5 órája folamatosan azt kersem...:@
dronkZero
A fasznövesztõszer-spamot is biztosan meg fogja köszönni... 😛

Valid emailcímet nem írunk ki publik fórumba! Most már ugyan mindegy, de majd legközelebb ezt tartsd észben!

Sziasztok!
Fiircsii nevezetû emberke rámírt hogy kérjek neki beta kulcsot itt mert õ nem tud ide írni ( nem nagyon értem hogy miért fõleg hogy pont engem akinek 3 kommentje volt eddig össz itt 😊 ) Lényeg ha már így osztogatjátok akkor én is szivesen "befizetnék egyre" 😊))
Elõre is köszi
mailok:[email protected]
[email protected]

TDC Geronimo
Sebzésekrõl és a szórásról is azt mondták, hogy a legtöbben már változtattak

szuku
Profi csapat, a heli meg 2-3 percig fennt van, úgy, hogy közben csak vele foglalkoztok, hmm, nna errõl beszéltem. Hisz, a helinél elég 1 kiemelkedõ képességû pilóta, az ellenoldalon meg 10-15, szintén átlag feletti skill-lel bíró, teamplay játszó csapat kell a kiegyenlítettséghez...

bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma

zotya10002
Sziasztok!MI-24 heli is lesz a játékban??

TDC Geronimo
Most írták twitteren, hogy ez a PCs build amivel mi játszunk ez 6 héttel ezelõtti. Mondjuk érdekes így, mert reportonak egy csomó bugot, ami már ki van javítva. Igazából ez csak arra, jó most hogy a teljesítménybeli és az egyes videókártyáknál fellépõ hibákat javítsák.

DummyBoy
Ájjjííííjjáááá ... Ha csendben maradtál volna ...

A "valóságban" a helikopter nem fog "élõ" - mozgó tank vagy neadjitsen AA 4-7km-es közelébe merészkedni az qrvaisten 😊

Miért is menne? Úgy leszedik, hogy köpni nyelni nem tud ... Nem véletlenül vannak rajta távolsági fegyverek 😊

Nos igen, szerencsétlen arab földmûvesek feje felett lehet kamikázézni az Apaccsal, de megnézném azt a pilótát aki éles helyzetben lenne olyan hülye berepülni a nehézfegyverek célkeresztjébe ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

szuku
Említettem a helisek fejlõdését is, de leginkább nem konkrétan a videó, hanem azt nézve, a beugrott tegnapi élmény vezetett a hsz-hez, miszerint beültem gunnerként(megjegyzem nem tartom magam kiemelkedõ helisnek) egy elég jól manöverezõ archoz és gyalorlatilag leszedhetetlenek voltunk, jól helyezkedett, én aprítottam népet a 30mm-sel, õ addig kiszúrta az aa-t, nem írányítottal kinyirta, oszt hello(sokszor még be sem szálltak és végük volt), tracerdartnak(bocs az elõbbi trackerolásért) esélye sem volt, mounted raksik tracking hangjára lebukott vagy kilõtte/ttem õket, szval eléggé uralta a heli a terepet. Elõtte jónéhány kört lenyomtam azzal a bandával és az ellen sem a 10csipavárjaasültgalambot típusúak voltak, bf2-t alapúl véve, olyan közepes-jó csapatnak tünt. Hasonló, csak épp fordított szituációban is voltam, nem volt kellemes. (bf-ben is nem véletlen, hogy egy ídõ után szinte inf szerverekre jártam) Persze mindez szubjektív élmény, de nekem úgy tünt, értõ kezekben (fõleg a pilóta számít, lévén nincs tv) boríthatja az egyensúlyt a heli. Szval véleményem szerint vagy a gyorsabb tracerdart vagy egy limitált képességû AA kaszt (tehát más fõfegyvere ne nagyon legyen, nehogy mindenki olyannal rohangásszon, mert így a heli lenne esélytelen) nem ártana.

bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma

mNzJean
Tegnap amikor "meccs" szerûen játszottunk bebizonyosodott ,hogy a heli csak akkor marad fenn az égen ha szar a lenti csapat. Mi Ricsivel 4x szálltunk fel és mind a 4x darabokra szedett az ellenfél , persze nem public ellen volt. Utánna térfélcserénél ugyanez volt a helyzet , az ellen helise kicsit ügyesebb volt nálunk de így sem bírt 2-3 percnél tovább fennmaradni , lõttük mindennel ami kéznél volt. <#violent>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

En mindig is szerettem a .50-es geppuskaval mindenfele legi izeket irtani, de itt nem sokat er. A legvedelmi agyut meg nem nagyon volt idom probalgatni, mert a helikopter ritkan marad fent annyi ideig. Black Hawkot viszont mar lottem oldalba granatvetovel. Latvanyosan odebloditja, de hogy mennyire sebzi, azt nem tudom.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Me0w
Valoban, nem csinalhatjak tul erosre, de gyengere sem, nekem pont megfelel, ahogy msot van.

Together we'll fly someday...