Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõrendelés esetén kell, hogy adjanak.
Kivéve, ha mondjuk gyök 10 éves vagy és ezt is adtad meg regkor 😄
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Ez csak béta!!Egy kis teszt!:-) by zotya
csak kár hogy nekem sehogyan sem sikerül.......
díjaznám hogyha valaki aki megunta, az acc-ját vagy netalántán lenne feles kulcsa s megszánna vele PM-be.....
egyszerûen csak ki szeretném próbálni a játékot..
remélem létezenk rendes emberek. . ..
elõre is köszi...............................
BC2 :(HUN) Buffalo Vendel
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Csak proxy-szerverrel kell ügyeskedni hogy úgy tûnjön mintha amcsi lennél.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Van vkinek az egér-célkereszt mozgással gondja? Olyan mintha rágogumival lenne összekötve a moncsin lévõ célkereszt meg a padon lévõ egér. Pl, ha elkezdem mozgatni a sensy csúszkán az egeret csak picivel késõbb reagál, és kurvára zavaró. Ki lehet ezt vhol kapcsolni?
3.00 pentium d dual core, 3870-es ati.
alapban nekem is 3.00 bar e8400 + 4850
mondom atviszem a grafkartyam nezzuk meg mit dob a jatekon.
Beteszem aztan a nagy semmit. ugyanugy 15 fps atlagban.
Fogom elhozom az o 3870-et beteszem kb low-med-en 50-70 fps.
4850-mondjuk 50-110 fps.
Szoval tenyleg nem egy grafkartay gyilkos az alacsonyabb szinteken, csak legyen proci ami birja hajtani.
szerintem
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9
7796 (+920 Ft pk) = 8716,- Ft (game.co.uk) 😄
asszem veszek fel személyi kölcsönt<#mf1>#mf1>
A kulcsot már felhasználtam. A törlést csak megkérdeztem. Tetszõleges számú katonát lére lehet hozni. Nem fogok azon fennakadni, hogy nem azon a néven, amit akartam 😊
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Milka fasz, ennyi...
Hogyénhogyszeretemazilyenkisokoskisfijúkákatleoltani xD
Tenagyonhülye 😊 IRL-t hasonlítasz a BF2-höz? Meg a BC2-höz?
Igazad van, rpg-vel el se ... mi a "látol"-nak az elsõ szám egyes személyû változata? ... látok olyan messzire ... de nem is fogok helire RPG-vel lõni ...
Nem fogok veled vitatkozni, mind helikopter-szimulátor, mind BF téren "kicsit" több tapasztalatom van mint neked xD
Egy a lényeg: vonatkoztass el az olyan dolgoktól ... átfogalmazom, úgysem értenéd ...
Szóval felejtsd el azt hogy "a valóságban" ... Ez egy játék ... Itt nem úgy mûködnek a dolgok mint a valóságban ...
HA kicsit szeretnéd kipróbálini, akkor ajánlom az ArmA-kat, DCS: Black Sharkot és a Lock On - Falcon simeket ...
lol ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Positive Mental Attitude
éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore
Tetszett is a csapatnak ;D
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
LooooooooooL <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#taps>#taps>
Itt a kicsi és a nagy is :
<#zavart1>#zavart1><#banplz>#banplz>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Amúgy nekem 10-15 fps a max ha 32es szerón vagyok.
A sznippelésbe elég gyorsan bele lehet jönni egy olyannak is mint én akinek soha nem feküdt a messzirõl 1 shoot 1 kill.
De szerintem betaba jelenleg az engineer és assault kaszt az amivel gyorsan szintet lehet lépni.Pl. rpgvel kilõsz pl. egy tankot akkor alapból pint kapsz meg ugye a benne ülõk killje.
De ez persze az én véleményem.
És remélhetõleg lesz új map mert azért ez az egy egész hónapban lehet elunalmasodik egy idõ után.De egy új játékmód is jó lenne ugyanezen.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Positive Mental Attitude
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Positive Mental Attitude
Amúgy lehet ám keményen operálni vele. PL: Volt két rosszarcú elõttem háttal, amelyik elõrébb volt, azt xm8al 3-4 lövésbõl halálbaküldtem, amelyik közelebb volt hozzám azt meg jól tarkónszúrtam, és azt se tudták mi lett velük 😄
Positive Mental Attitude