Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pIIrash
30.-án szombaton rendeltem és ma délután megjött a kulcs.
Elõrendelés esetén kell, hogy adjanak.
Kivéve, ha mondjuk gyök 10 éves vagy és ezt is adtad meg regkor 😄

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

jan 28-ig kellett rendelni. én pont akkor rendeltem meg s másnap jött a kulcs
schrank
ja valamelyik õsbéefes nekem is odaadhatná én csak délelõtt tudok vele játszani amikor "lyukasórám van" <#papakacsint>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

én nem vágom hogy itt egy csomó mindenki milyen szerencsés , én elõrendeltem a gammét az 576-nál , nagyon nem kaptam kulcsot... vagy ahol néztem a neten szinte mindenhol bukó volt a dolog és most is az...
Ez csak béta!!Egy kis teszt!:-) by zotya
csak kár hogy nekem sehogyan sem sikerül.......
díjaznám hogyha valaki aki megunta, az acc-ját vagy netalántán lenne feles kulcsa s megszánna vele PM-be.....
egyszerûen csak ki szeretném próbálni a játékot..
remélem létezenk rendes emberek. . ..
elõre is köszi...............................

BC2 :(HUN) Buffalo Vendel

legalább annyit javíthatnának a sniperen, h lövés után ne zoomoljon ki, -.- nem lehet látni, h hova lövök...
Nekem is elég gyengén megy 15-17 fps... Sajnos jó gép kell hozzá mert nélküle csak szenvedés.

tobias88
Ez nem igaz, hogy mindig lemaradok mindenhonnan! Épp a twitteres feladványt próbáltam, de nem találtam meg a kulcsot! <#szomoru1>
Terawatt
basszus , nem sikerült szereznem több kulcsot ezt elöbbis irhattátok volna srácok hogy már lehet szerezni inygen onnan mert eddig csak préniumosok kaptak, valaki aki kettõt szerzett oda tudná adni az eggyiket légyszives ? :/ hálásan köszönöm elõre is

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

schrank
you are under age <#hehe>

zotya10002
JÓ lesz ez!!Egyre jobban tetszik az egész!!Ez csak béta!!Egy kis teszt!:-)

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

TDC Geronimo
van mouse lag pár embernél. Javítják ezt majd, amit betettem listát ott benne van, hogy tudnak róla.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

balvin
kb 5perc és elfogynak

balvin
Ha siettek, curse.com-on van még pár beta key.
Csak proxy-szerverrel kell ügyeskedni hogy úgy tûnjön mintha amcsi lennél.

Nem véletlenül,konzolport az egész szó se volt itt külön pc-re fejlesztésrõl.Nézd meg a memó használatot,valami kurva kevéset használ konzolokra írják a játékokat memóriaszûkre.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

hát nekem folyamatosan szar. HA ilyen marad asszem megsem veszem meg. Így számomra játszhatatlan.
zotya10002
Egyszer volt csak ilyen nekem!!De re game és jó lett:-)

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

jó ez a demo😄
J ameg néha elmegy a bill meg az egér is. csak ha restartolom a játékot akkot lesz jó megint.
üdv!
Van vkinek az egér-célkereszt mozgással gondja? Olyan mintha rágogumival lenne összekötve a moncsin lévõ célkereszt meg a padon lévõ egér. Pl, ha elkezdem mozgatni a sensy csúszkán az egeret csak picivel késõbb reagál, és kurvára zavaró. Ki lehet ezt vhol kapcsolni?
alma2
epp rabeszeltem haverom nezzuk meg a betat, de jatszhatatlanul lassu volt neki low-on is.
3.00 pentium d dual core, 3870-es ati.
alapban nekem is 3.00 bar e8400 + 4850
mondom atviszem a grafkartyam nezzuk meg mit dob a jatekon.
Beteszem aztan a nagy semmit. ugyanugy 15 fps atlagban.
Fogom elhozom az o 3870-et beteszem kb low-med-en 50-70 fps.
4850-mondjuk 50-110 fps.
Szoval tenyleg nem egy grafkartay gyilkos az alacsonyabb szinteken, csak legyen proci ami birja hajtani.

szerintem

modellmaker
Ami nem is baj.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

hyjal
<#hehe><#taps>

www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9

BFBC2 Lead Designer RT: We will not add prone based on anything

8408 (+312 Ft pk) = 8720,- Ft (zavvi.co.uk)
7796 (+920 Ft pk) = 8716,- Ft (game.co.uk) 😄
asszem veszek fel személyi kölcsönt<#mf1>
pIIrash
Sokan félreértettek valamit 😊)
A kulcsot már felhasználtam. A törlést csak megkérdeztem. Tetszõleges számú katonát lére lehet hozni. Nem fogok azon fennakadni, hogy nem azon a néven, amit akartam 😊

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

tudtam egy jót tolni 16 os serveren és OMG! kurva jó volt, semmi szaggatás semmi lag, és nemtudom miért rinyáltok hogy keveset sebeznek a fegyverek, én assival szinte bárkit lelõttem

engem nem erdekel, hogy ezen a forumon vagy mashol milyenek az emberek, leginkabb csak olvasoja vagyok az SGnek

schrank
nem hiszem hogy kibírod amíg alapos jellemrajzot tudnál készíteni rólunk ... <#taps>

ismerjuk egymast? 😛

schrank
nem vagyok hardverbuzi ha low-on megy akkor azzal én elleszek <#nezze>

HeadHunter86
Sok jóra ne! Én is most cserélek HD5850-re majd, ha minden igaz 😊 A szükség nagy úr 😊

BEAST
Sajnos te meg itt leszel :c

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

schrank
jobb ha szokod a bf-es mentalítást, bár kétlem hogy a te fajta trendi gémerek itt lesznek még húsvétkor is <#wave><#hehe>

Nincs itt oltás, egy csepp sem.
Milka fasz, ennyi...

gec hogy oltjatok egymast ahaha

DummyBoy
Taníccs engem MESTER!

Hogyénhogyszeretemazilyenkisokoskisfijúkákatleoltani xD

Tenagyonhülye 😊 IRL-t hasonlítasz a BF2-höz? Meg a BC2-höz?

Igazad van, rpg-vel el se ... mi a "látol"-nak az elsõ szám egyes személyû változata? ... látok olyan messzire ... de nem is fogok helire RPG-vel lõni ...

Nem fogok veled vitatkozni, mind helikopter-szimulátor, mind BF téren "kicsit" több tapasztalatom van mint neked xD

Egy a lényeg: vonatkoztass el az olyan dolgoktól ... átfogalmazom, úgysem értenéd ...

Szóval felejtsd el azt hogy "a valóságban" ... Ez egy játék ... Itt nem úgy mûködnek a dolgok mint a valóságban ...

HA kicsit szeretnéd kipróbálini, akkor ajánlom az ArmA-kat, DCS: Black Sharkot és a Lock On - Falcon simeket ...

lol ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

csak ahhoz kéne egy rendes csapat is...ami jelen esetben sajnos elég ritkaság<#szomoru1>
majd ha 12000 lessz akkor fogod keménynek érezni magad igazán 😄

Positive Mental Attitude

Nu, megjött a kúcs?

2800 pont elsõ játszott körömben 😊

váá nem hiszem el, még tegnap dél körül elõrendeltem a játékot, és még nem kaptam béta kulcsot 😞 az 576-ból rendeltem, elvileg kéne kapnom😞 mind1 lehet megveszem a gurut, itt nemigazán van olyan csóka akinek akadna felesleges 😄 mindenki játszani akar a gémmel 😄

éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore

schrank
ugyan ez a konfigom, mire számítsak ?! <#help>

HeadHunter86
Kipróbáltam üres szerveren, mennyivel jobban fut, mint mondjuk egy 32 fõsön. De nem a hálózati kód miatt lasabb 32 embernél, mint ahogy itt írta valaki. HAnem a sok piff-puff-tól. a sok számításoktól. Szóval megmozgatja a procit.

Twetr0x
Én meg kilõttem egy Blackhawk pilótáját m24-el. <#vigyor1>
Tetszett is a csapatnak ;D

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

A kis uavhelivel lelõtem a nagydög ezerrakétás vaddisznót egymás után kétszer is !
LooooooooooL <#hehe><#hehe><#hehe><#taps>

Itt a kicsi és a nagy is :

<#zavart1><#banplz>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

tutituti
Rpg-vel a legjobb kiszedni 2 embert egyszerre.
Amúgy nekem 10-15 fps a max ha 32es szerón vagyok.
A sznippelésbe elég gyorsan bele lehet jönni egy olyannak is mint én akinek soha nem feküdt a messzirõl 1 shoot 1 kill.
De szerintem betaba jelenleg az engineer és assault kaszt az amivel gyorsan szintet lehet lépni.Pl. rpgvel kilõsz pl. egy tankot akkor alapból pint kapsz meg ugye a benne ülõk killje.
De ez persze az én véleményem.
És remélhetõleg lesz új map mert azért ez az egy egész hónapban lehet elunalmasodik egy idõ után.De egy új játékmód is jó lenne ugyanezen.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

De az rpg, nem is valami pontos, vagyis én tankokon kívül nem tudtam mit leszedni vele.

Positive Mental Attitude

Metalmilitiakid
ja igen rakéta elhárító , ami itt infracsapda ami a hõkövetõ rakétákra hat, az rpg nem tartozik közéjük, igazából a többi sem amit eddig tudtam gyalogossal a kezembe fogni 😄 majd ha lesz stinger akkor oké

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Ja tök viccbõl vannak rajta a rakéta elhárító kütyük... Meg osztán légi támogatás sem kell olykor...

Positive Mental Attitude

Vannak ninják ám, én mindíg beléjük akadok, mennék fel az emeletre ellátni a csipát erre már hátbakéseltek... :S
Amúgy lehet ám keményen operálni vele. PL: Volt két rosszarcú elõttem háttal, amelyik elõrébb volt, azt xm8al 3-4 lövésbõl halálbaküldtem, amelyik közelebb volt hozzám azt meg jól tarkónszúrtam, és azt se tudták mi lett velük 😄

Positive Mental Attitude