51658
-
eugabesz #48352 BASERAPE ha ki és be lősz a bázisról,szerintem azt hülyeség tiltani,a BASECAMP ha a bázis területén randalírozol,na az ami nálunk tiltott és kizárt dolog,hogy egy IRAM-os ilyen taktikával élt volna,ugyanis nekik eleve tilos,de amúgy is automata védelem van,tehát ha lelősz valakit a védett zónában,azonnal ban,60 percre.És ez mint írtam tehát,ha nincs admin,akkor sem tudnak kempelni a bázison. -
#48351 Ez hasonlo BC2 konfigurator mint amit te linkeltel, csak tobbet tud valamivel. -
#48350 Nemtudom, akkor lehet keverem.
Már megszoktam, h minden szeró írja a ban-t base rape -re!
Erre pont sa-k közül lövi valameik a spaw-nt.
De nem most volt. Lassan 1 hónapja! Akkor is engedélyezett volt?
Vagy csak mióta (1-2 hete) frissítették a szervert? -
#48349 Én már akkor kiakadtam, amikor játék közbeni kérdésre megkaptam ugyanezt a választ - mi az, hogy engedélyezett az, hogy betörjön a bázisunkra, és épp hogy megszülettem, 1 tizedmásodpercen belül a halál animációt lássam... s mindezt minden harmadik újraszületésemkor!
Nem elég, hogy a DICE összes programozója egy dilettáns - síp -, még az ilyesmit is engedélyezni?!
Nem véletlen, hogy nem járok olyan szerverekre, ahol ezt engedik, szabályokban.
-
#48348 Ertsd az iramoon a BASERAPE engedelyezett viszont a BASECAMP tilos. Na most a ketto kozzott a kulonbseget eugabesztol kerdezd. -
#48347 frango:
Érdekes! Nekem +15,20 fps lett a végeredmény!
Borg:
Gossamer's-Config-Launcher engedélyezett!
EA fórum, szintén tweak-ről!
GameFaqs-on is ua.
Itt is ua-van leírva!
Inkább egy pár IRAM-os soldier-t kéne BAN-olni!
Nagybetűkkel figyelmeztet a szerver, h NO BASE RAPE!!!
Erre mit csin. az IRAM-os gyerek???
Lövi a base-t, spawn-t! 32/5 -ös stat-al! Bánom h nem vettem fel!
Beraktam volna ide szívesen!
Azóta 1x-2x voltam IRAM-on! -
#48346 Értem, így már ok. -
Borg #48345 Mi is a neved a játékban?
Csak hogy frissíteni lehessen a ban listákat. -
#48344 Kipróbáltam csak a beállításokat. Fájlokat nem bántottam. 10-15FPS-el lett kevesebb:) -
#48343 Ezexerint!
Engem még nem dobott ki miatta. Végülis grafikai opció! Mert ha medium-ra teszed a graf-ot, akkor átteszi ezt is. De ha meg high-ra, akkor ez is high lesz! Ugyanígy a víz is, low-on fos lesz, de így meg tudod külön csak ezeket lejjebb venni, míg a a textúra meg marad high-on! -
#48342 És bozót illetve fű csökkentését engedi a PB ???? LOL. -
#48341 Itt már írtam pár TIPP-et plusz FPS nyeréséhez!
És a grafika egyáltalán nem lesz rondább!!!
Tény h prociigényes fos port a game, de lehet kihozni belőle elég szép teljesítményt normális grafikával is!
Nekem is így fut, ahogy itt leírtam, alanti konfigon és hibátlanul, korrekt fps-el! ~70-80 megvan, full HD-ban! -
#48340 akkor inkább az utóbbi mert elütni szinte lehetetlenség főleg quaddal átmegyek rajta és semmi... -
#48339 Mindkettő -
#48338 Ugye mondtam hogy mostanában rámentem elmaradt pinekre stb unaloműzés gyanánt:
"Car Warfare
Kill 4 enemies with cars"
ez most mit takar? üssem el vagy pl gránátvetővel is lehet ami pl CAV-on van? -
#48337 Igen alapból felveszi az összes meccset(ha engedélyezve van a szerveren). Saját szerverre menti a demokat. Ha meg akarod nézni akkor onnan tölti le/be.
Kösz Smithwarden!Egész jó ez a Playclaw. Már csak az újabb verziót kéne megszerezni fullosba:) -
#48336 Asszem Black cocknál volt valami beépített felvevő cucc -
#48335 Probald ki meg ezt a kettot fraps mellett: Playclaw, Wegame. -
#48334 Ezek tömörítetlen képkockák, ez ennyi. Vannak olyanok amik tömörítik , kisebb lesz a mérete, viszont a tömörítés processzor teljesítményt igényel ... -
#48333 FullHD felezve, 60fps-el, 30sec 700MB... -
#48332 500gb az simán elég.
Én 30gb ra szoktam csinálni a lolos videóimat. -
#48331 akkor venni kell még vinyót. Vagy felveszed kis méretben ... -
#48330 +1
csben volt a legjobb..konzolba beépítve, mindenki tudta használni. -
#48329 Mindegyik ilyen program megterheli a gépet. Ezért fos az összes olyan játék, ahol nem lehet felvenni demót, replayt
-
#48328 Azt számít, hogy 500GB helyem van rá. Jó pár meccset fel szeretnék venni egyszerre. -
#48327 És az mit számít, szerkesztés előtt ráküldesz valami konvertálót ( javaslom a super video konvertert bármit bármire bárhogyan konvertál ..) aztán ennyi . -
#48326 Csak óriási fájlméret... -
#48325 Fraps...-30 fps durván..de jó minőség. -
#48324 ....mai világ....
ezért lepődtem meg mikor első bf3 gameplayek sorra PC-ről jöttek, meg e3-on is emberkék nem kontrollerrel vigyorogtak hanem leültek a gép elé... -
#48323 Mivel szokás felvenni a BC2-t? Van olyan program ami nem húzza nagyon meg a gépet és kisebb fájlméretben/elfogadható minőségben veszi fel a játékot? -
#48322 Elég gáz port.
Nem is tudom már, vagy csak a procit használta de a VGA-t nem, vagy fordítva... lényeg, hogy tényleg szar port. De hát ilyenek a khhm khhm gta4 khmm khmm szar portok. -
eugabesz #48321 :) igen,sokak szerint elmenne....de nem megy,nyugi,négymagos kell a lelkemnek.:) -
#48320 Nekem még most is kétmagos van, szerintem azért elmenne normálisan ezen a konfigom. Az, hogy miről portolt stb stb. nekem fingom sem volt, szal akkor visszaszívom mert így már nem feltétlen igaz az állításom. :D -
eugabesz #48319 No problemo...de.
Egy kétmagos proci,bármilyen kafa is,akkor sem fogja röccenés nélkül elvinni ezt a játékot.Tapasztalatból mondom.Nekem a kezdeteknél két magos volt,aztán lett 3,most egy nem nagy teljesítményű,de négymagos procim van.A számolásról pedig csak annyit,ez a játék egy konzolról átportolt foshalmaz,tehát nem nagyon érdekli a videókari minősége,milyensége.Nem mondom,hogy jobb kártyán nem megyen jobban,csak azt próbálom megvilágítani,hogy nem egy normálisan elvárható,tökéletesen megírt játékról beszélünk. -
#48318 Sziasztok én új vagyok itt, és a játékkal sem játszom mert azt hallottam róla, hogy manapság nem is igen jó, na mind1. Szóval csak olvasgattam és egy két hozzászólásra reagálnék, remélem fenti okok miatt azért nem köveztek meg :D
@OWEN24: Én azt javasolnám neked, hogy mi hamarabb vegyél plussz 2GB memóriát mert ilyen olcsó többé nem lesz az biztos. Ezek után nyugodtan feltolhatsz már egy WIN7-t hisz 5670 alá az való még ha nem is nagyon gamer kártya. (DX10+ stb. miatt) A beállításokat én sajnos nem tudom mert nem játszom de szerintem így látatlanban 16:10/1440*900/MEDIUM vagy 16:9/1280*1024/HIGH beállítások mellett próbáld.
@NANDI: A CoD6 DX9-ben van írva és ahhoz képest eléggé sokat mutat (ezzel nem mondtam, hogy jobb is). Ha ház összedőlésről beszélünk akkor az fizika már pedig tudtommal azért manapság azt már a videokártyák számolják, tehát nyugodtan próbálhat nagyobb beállításokat. -
#48317 Meg fox halni 1-szer? De lama vagy! -
#48316 Hat pedig,sajna ugy inditottal hogy: "a codban full maxon" De konyorgom egy BF sose volt COD grafika. Itt a proci haz osszedolest egyebbet kell hogy szamoljon ha nem tetszik hogy lowon kell hogy fusson akkor vegyel errosebb procit,problema megoldva. -
#48315 Az elso dolog ami lesz, hogy bfhu-rol bannolak pb_guid alapon hogy ne is tudj felmenni ra.:D -
#48314 eugebasz.Te BC2-zől is?Nagyon jó.AVP-ben nagy csatákat nyomtunk(ConstantinHUN,ahogy bc-ben is). -
eugabesz #48313 Valaki mondja már meg nekem,hol van az az ember,akit nem lehet lelőni?Mert állandóan mindig mindenki azt állítja,hogy ő kezd el hamarabb lőni és mégis meghal.Szeretném már látni annak a faszinak a nevét ,aki ilyen ügyes....