Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Majd rájössz, hogy azokkal nem könnyebb. 😊

lac coo
Fegyvert nem lehet ebben a játékban pénzért venni ? Amennyit én tolom 2 év múlva sem érem utol a közép mezõnyt sem, viszont néha csak ámulok mikor felveszek egy jóval magasabb szintû fegyvert a földrõl, hogy azzal mennyivel könnyeb ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

item
Az ellenségtõl ellopkodni a jármûveit nem szép dolog,pár szerveren ezért bannolnak is.

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

köszi <#eljen>

The Matrix has you...

Smithwarden
Jobb eger gombbal, ha be van rakva az ability/perk.
Ha hallod a sipito hangot, hogy befogtak akkor nyomd meg azonnal es huss, mar nincs is rajtad a nyomjelzo.

Viszont ha kicsit kesel vele es mar kilottek rad a raketat, akkor hiaba szeded le a tracert, az a raketa mar kovetni fog teged vegleg...
Csak ugy uszhatod meg, ha fedezekbe repulsz nagyon gyorsan es annak robban a raketa, nem a helidnek.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

nekem sosem volt kedvencem bf, inkább cod párti vagyok, de most olcsón lehetett hozzájutni ehhez, meg a vietnam-hoz és gondoltam kitolom amíg megjelenik az új mw 😊
rohadt idegesítõ a ping benne, meg ez a hitbox dolog, ezek nélkül már egész jó élményjáték lenne, de így...pár órát el van vele az ember, aztán ha megunom játszok mást.
a vietnam viszont nagyon hangulatos lett, a zenék, meg a rádiós dolgok az elején, végén azok nagyon jók.

The Matrix has you...

Én már lõttem le tankal helikoptert egy lövésbõl (double kill XD ) . [ biztos valami ultraláma pilótát fogtam ki mert folyamatosan olyan alacsonyan és lassan repült hogy tökéletes célpont volt még a tanknak is] Egy kör alatt Port Valdezen kb háromszor csináltam meg velük, ezután már inkább fel sem szálltak és így szépen elhoztuk a helijüket és otthagytuk nekik a tankot amit aztán helivel kb 4 másodperc alatt szétkaptunk (újabb double kill XDD) ! 😄DDD

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

IMYke2.0.0.0
Szerencsére nem folyamatosan 260+ a pingem.
Átlag 105-160 , rosszabbakon szokott 200 fölé csúszni.

Most jövök egy hardcore német szerverrõl, ahol pl. stabilan megvolt a 102.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

helibõl mivel tudom lõni a füstöt amit mondasz?

The Matrix has you...

lac coo
Hát pont errõl beszélek, ha az ilyesmi nektek jó játék akkor gratulálok ! 😄DD

az a 19-25 is egy nagy kamu, egy százast adjál hozzá még...legalább. már itt bukik a baba.

egyébként elején tényleg nehéz játszani, meg meg kell tanulni a pályákat, a fegyvereket, a jármûveket kezelni, használni, hogy Neked melyik cast fekszik - nekem pl medic tetszik legjobban, tök jó újraélesztgetni a társakat 😊
tegnap volt egy olyan pálya ahol beálltunk szikla mögé, 2 medic 2-3 assault és még akik arra jártak, mert rájöttek mit is játszunk 😊 és feltartottuk a komplett mezõnyt, mert nem tudtak mellettünk elmenni 😊 lõszer volt, élesztgettük, gyógyítottuk a társakat, mindig volt aki fedezzen és lõjön, nagyon nagy fílingje volt 😊 én alig lõttem, de kiszedtem párat az ellenbõl azért. lehet ez tetszik benne, mert tudom, hogy kicsi az esélyem ilyen ping mellett normálisan ölni, de van amikor összejön egy-egy jó kör.
csak most van ez a bosszantó bug, hogy eltûnt minden eszközöm és fegyóm, így nem tudok normálisan játszani 😞

The Matrix has you...

Smithwarden
Jo helist leszedni legjobban legvedelmi agyuval (kb 2-3 rovid sorozat ha jol celzol) es tank/telepitett geppuskakkal lehet.

Elvileg erre lenne kitalalva a Tracer ugye, hogy a nyomjelzot ralovod es arra ra tudod loni az RPGt vagy a GUSTAVot, de azt egy jo pilota smoke perkkel (flare) leszedi siman, es mire raloned a masodik jelzot, addigra lemegy ujra a cooldownja (kb 10 sec, ezt nagyon elbasztak), szoval sokszor nem er semmit.
Ha k***a skilles vagy akkor iranyithato AT4-el is le tudod szedni a (nem verprofi) helist, sok gyakorlassal es kis szerencsevel.

Smithwarden
De azokat nem az adott szerver rugja ki, hanem a globalis PB bannokat mutatja minden szerveren.
Szoval igy mar nem is olyan sok az a csalo, de legalabb latszik, hogy dolgozik a punkbuster valamennyire.
Mas multi jatekoknal is ennyi a cheater, ha nem tobb.

lac coo
Én 19-25 -ös pingü szerverekre járok és ott is sokszor szét van csúszva a találat meg amit látok 😄DD

De ez annyira nem zavar tökéletes netkód nincs ...Sokkal inkább hogy a játék maga kínálja fel a lehetõséget a sok élményrombolásra való dologhoz .
Helikopter, kempelés, respawn kempelés , a sok agyon tuningolt fegyver az én alapomhoz képest ( aki kitalálta ez a fejlõdésesdit azt kéne agyonverni ...) stb ...

Én nem veszem komolyan így nagyon nem zavar hogy elég gagyi szegény játék ,esténkén jól elvagyok vele kis ideig, de 10-bõl jó indulatal is csak 3 pont ...

Hangok jók, garfika szép, pályák hangulatosak, csak a játémenet BF -tõl szinte már elvárhatóan átmegy agyatlan darálásba .

OMG... 260 körüli ping cseppet sok ehez a játékhoz ... 110-140 körüli ping még elmegy de azért ott is néhányszor lyukat lõ az ember . 260-as pingel felejtõs a multi ha csak nem akarsz folyamatosan szitkozódni .

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Játéknál nem a sávszélesség a fontos, hanem ping.
60Mbit-es net is lehet szar játékhoz.

IMYke2.0.0.0
Akarom mondani 60. UPC.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Én gagyi nettel tolom - de elhiheted, nem ezért hibáztatom a játékot.
Összes Xfire-s haverom szidja, mint a bokrot, azokat a dolgokat, amiket leírtam.

Nekem van a legszarabb a netem közöttünk. A leggyorsabb kapcsolat pedig 70 Mbit.

Aztán miért? Több célpont és a mortar is szereti a 32 playeres pályákat. A csalók miatt meg nem tudom miért rinyál mindenki, az eddigi 44 óra alatt csak egyel találkoztam az is az én csapatomba és lövöldözte le a szerencsétleneket támadó rush kezdõn úgy hogy ki sem tudtak onnan jönni 😄
Laggot ritkán tapasztalok pedig nem egy nagy szám netem van 240k down 20k up

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Amit látsz a bal felsõ sarokban, hogy bannolja az embereket a pb, az általában a pb pub üzenete, vagyis összes védett szerver ban üzenetét látod.
Tehát egyáltalán nem biztos, hogy arról a szerverrõl rúgták ki amelyiken éppen játszol.

Aha, szóval gagyi nettel tolod de azért a játékot hibáztatod.
😊

Ez vicces a Vietnam többe kerül mint maga az alap BC2. De a videók alapján az is biztos nagyon jó. Csak drága azért 5 pályáért meg 25 fegyverért.
IMYke2.0.0.0
Én nem vettem meg. Így a magyarítás sem fog kiterjedni rá.

Nektek meg van a Vietnam?
IMYke2.0.0.0
S épp ez benne a jó.
Hidd el, a tömegnyomor megöli a játékot.

De egy ilyen rush pályán az a 16 meg 24 ember az nem sok.
IMYke2.0.0.0
...meg a 16-osok.

Fpocok
32 a max... de majd rájössz, hogy néha nem az a legjobb, hanem a 24esek.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Egyébként a szerverek nem laggolnak? És mennyien lehetnek max rajta?
Értem. Akkor megveszem, már régóta meg akartam csak vártam hogy lemenjen egy kicsit még az ára.
Fpocok
Na ez viszont egy könnyebb kérdés: BFBC2>MoH

MoH multija egy nagy rakás szar. Ilyen BF-CoD keverék lett... ráadásul nincs benne rombolhatóság, mint a BC2ben.

IMYke2.0.0.0
Nekem már sikerült lelõnöm tankkal is, RPG-vel is, és rögzítettel is.
Más kérdés, hogy gyakorlott pilóta ellen nincs ellenszer.

Sõt, ha gyakorlott partnerrel játszik, aki bejön utásszal és leszállások után javítja, amikor szükséges, egy meccset is megnyerhet a kopter.

lac coo
Jah, én újonc vagyok de ezt én is észrevettem !

Gyakorlati kérdés: kempelõ helikoptert hogy lehet lelõni ? 😊
Marhéra idegesítõ hogy távolról lövi a respawnt vagy a comot és semmivel nem lehet lelõni ... Van rpg de az nevetséges....
( Mondjuk dice szerintem ne csináljon repülõ eszközt multi játékba, mert vagy lehetetlen játszani ellene pl. BFV, vagy lelövik 10 másodperc alatt BF2 ...)

Köszi, akkor megveszem! Egy próbát megér. Melyik a jobb ez a BC2 vagy a Medal of Honor 2010 multiban? Azt is próbáltam a bétát és az is nagyon tetszett. 😊
Fpocok
Maga a játék nem tökéletes, de ilyen olcsón simán megéri!

IMYke2.0.0.0
Nos, a Battlefield.hu-n kívül az IRAM-mal próbálkoztam egyedül, már ami a magyar szervereket illeti. Sajnos, mindkét szerverrõl ki-kirúg a script, amikor 260 fölé megy a pingem.
Nem tehetek róla, hulladék, vezeték nélküli net...

Ezért, német, szlovák, lengyel szervereken játszom.
S bizony, bal felsõ sarokban egy-egy meccs alatt minimum fél tucatszor látom a kiírást, ahogy a szerver kirúg valakit MULTIHACK és más meg-nem-engedett segédeszközök használata miatt.
De, míg ki nem rúgja, 1-2 találatot bevisznek.

Én régen a bétán játszottam, ott nagyon laggolt a szerver :S. De szerintem megveszem 576-on 2500 Ft.
á,dehogy,nagy igazságot mondott,de csapatban elviselhetõ HC-n.

[IRAM] leader

Fpocok
Úgy érzem, kicsit eltúlzod a dolgot.

Mert pocsék helyeken játszol és nem csapódtál még egy csapathoz sem...úgy kicsit élvezetesebb,pláne ha jól el is szórakozunk a másik baklövésein...

[IRAM] leader

Rengeteg csaló?
Akkor én bizony isten szerencsés ember vagyok, hogy már 3 hete nem volt szerencsém olyan szerveren játszani ahol lett volna egy csaló is. :-)
IMYke2.0.0.0
Röviden:
Szörnyû netkód, még szörnyûbb hitbox (program által számított találatok), rengeteg csaló, zéró taktika.

Miért akarnám kitépni a hajam? 😊
IMYke2.0.0.0
Kizárt. Az EA Hungary inkább bezúzatja a lemezeket, semmint hogy 2990 Ft alá engedje.

Vajon fog még lejjebb menni az ára? 😄
1000 forint pár hónap múlva? 😄
Fpocok
Megéri.

IMYke2.0.0.0
Ki akarod tépni a hajad multiban? Akkor vedd meg!

Férfi vagy vagy félig férfi?
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek megéri megvenni a játékot 3000Ft-ért a cd galaxisnál? Válaszotokat elõre is nagyon köszönöm!
Bogdogege
Aha akkor teszerinted a bfbc2 HC megfelel az igazi háborúban látottakkal.

Te is akkora ász vagy mint a házigazdátok, akkor neked is<#nezze><#lama>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;