Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
The Matrix has you...
Ha hallod a sipito hangot, hogy befogtak akkor nyomd meg azonnal es huss, mar nincs is rajtad a nyomjelzo.
Viszont ha kicsit kesel vele es mar kilottek rad a raketat, akkor hiaba szeded le a tracert, az a raketa mar kovetni fog teged vegleg...
Csak ugy uszhatod meg, ha fedezekbe repulsz nagyon gyorsan es annak robban a raketa, nem a helidnek.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
rohadt idegesítõ a ping benne, meg ez a hitbox dolog, ezek nélkül már egész jó élményjáték lenne, de így...pár órát el van vele az ember, aztán ha megunom játszok mást.
a vietnam viszont nagyon hangulatos lett, a zenék, meg a rádiós dolgok az elején, végén azok nagyon jók.
The Matrix has you...
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Átlag 105-160
Most jövök egy hardcore német szerverrõl, ahol pl. stabilan megvolt a 102.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
The Matrix has you...
egyébként elején tényleg nehéz játszani, meg meg kell tanulni a pályákat, a fegyvereket, a jármûveket kezelni, használni, hogy Neked melyik cast fekszik - nekem pl medic tetszik legjobban, tök jó újraélesztgetni a társakat 😊
tegnap volt egy olyan pálya ahol beálltunk szikla mögé, 2 medic 2-3 assault és még akik arra jártak, mert rájöttek mit is játszunk 😊 és feltartottuk a komplett mezõnyt, mert nem tudtak mellettünk elmenni 😊 lõszer volt, élesztgettük, gyógyítottuk a társakat, mindig volt aki fedezzen és lõjön, nagyon nagy fílingje volt 😊 én alig lõttem, de kiszedtem párat az ellenbõl azért. lehet ez tetszik benne, mert tudom, hogy kicsi az esélyem ilyen ping mellett normálisan ölni, de van amikor összejön egy-egy jó kör.
csak most van ez a bosszantó bug, hogy eltûnt minden eszközöm és fegyóm, így nem tudok normálisan játszani 😞
The Matrix has you...
Elvileg erre lenne kitalalva a Tracer ugye, hogy a nyomjelzot ralovod es arra ra tudod loni az RPGt vagy a GUSTAVot, de azt egy jo pilota smoke perkkel (flare) leszedi siman, es mire raloned a masodik jelzot, addigra lemegy ujra a cooldownja (kb 10 sec, ezt nagyon elbasztak), szoval sokszor nem er semmit.
Ha k***a skilles vagy akkor iranyithato AT4-el is le tudod szedni a (nem verprofi) helist, sok gyakorlassal es kis szerencsevel.
Szoval igy mar nem is olyan sok az a csalo, de legalabb latszik, hogy dolgozik a punkbuster valamennyire.
Mas multi jatekoknal is ennyi a cheater, ha nem tobb.
De ez annyira nem zavar tökéletes netkód nincs ...Sokkal inkább hogy a játék maga kínálja fel a lehetõséget a sok élményrombolásra való dologhoz .
Helikopter, kempelés, respawn kempelés , a sok agyon tuningolt fegyver az én alapomhoz képest ( aki kitalálta ez a fejlõdésesdit azt kéne agyonverni ...) stb ...
Én nem veszem komolyan így nagyon nem zavar hogy elég gagyi szegény játék ,esténkén jól elvagyok vele kis ideig, de 10-bõl jó indulatal is csak 3 pont ...
Hangok jók, garfika szép, pályák hangulatosak, csak a játémenet BF -tõl szinte már elvárhatóan átmegy agyatlan darálásba .
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
60Mbit-es net is lehet szar játékhoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Összes Xfire-s haverom szidja, mint a bokrot, azokat a dolgokat, amiket leírtam.
Nekem van a legszarabb a netem közöttünk. A leggyorsabb kapcsolat pedig 70 Mbit.
Laggot ritkán tapasztalok pedig nem egy nagy szám netem van 240k down 20k up
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Tehát egyáltalán nem biztos, hogy arról a szerverrõl rúgták ki amelyiken éppen játszol.
😊
Hidd el, a tömegnyomor megöli a játékot.
Parasite Eve 2, best game EVER!
MoH multija egy nagy rakás szar. Ilyen BF-CoD keverék lett... ráadásul nincs benne rombolhatóság, mint a BC2ben.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Más kérdés, hogy gyakorlott pilóta ellen nincs ellenszer.
Sõt, ha gyakorlott partnerrel játszik, aki bejön utásszal és leszállások után javítja, amikor szükséges, egy meccset is megnyerhet a kopter.
Gyakorlati kérdés: kempelõ helikoptert hogy lehet lelõni ? 😊
Marhéra idegesítõ hogy távolról lövi a respawnt vagy a comot és semmivel nem lehet lelõni ... Van rpg de az nevetséges....
( Mondjuk dice szerintem ne csináljon repülõ eszközt multi játékba, mert vagy lehetetlen játszani ellene pl. BFV, vagy lelövik 10 másodperc alatt BF2 ...)
Nem tehetek róla, hulladék, vezeték nélküli net...
Ezért, német, szlovák, lengyel szervereken játszom.
S bizony, bal felsõ sarokban egy-egy meccs alatt minimum fél tucatszor látom a kiírást, ahogy a szerver kirúg valakit MULTIHACK és más meg-nem-engedett segédeszközök használata miatt.
De, míg ki nem rúgja, 1-2 találatot bevisznek.
[IRAM] leader
[IRAM] leader
Akkor én bizony isten szerencsés ember vagyok, hogy már 3 hete nem volt szerencsém olyan szerveren játszani ahol lett volna egy csaló is. :-)
Szörnyû netkód, még szörnyûbb hitbox (program által számított találatok), rengeteg csaló, zéró taktika.
1000 forint pár hónap múlva? 😄
Te is akkora ász vagy mint a házigazdátok, akkor neked is<#nezze>#nezze><#lama>#lama>
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯