51658
  • KaBuTo666
  • Cris99
    végülis ez lenne a dolga az újabb DX-nek pár fícsörön kívül, persze ahol ilyen agyontesszelálások vannak ott inkább lassulást hoz :/
  • Fpocok
  • barmi
    Úgy tűnik, hogy nálam megoldódott az indításkor jelentkező gigalagg probléma ! A settings.ini-ben a dx verziót átírtam 11-re (9-en volt, nem is értem miért :O ) és eltűnt az a rettenetes jelenség! Ráadásul sokkal folyamatosabban is fut a játék azóta. éljen ! és köszi a infókat !
  • lac coo
    A másik kedvencemim : :)

http://www.youtube.com/watch?v=QmJHRsojelE&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=XQPmYT5yKiY
  • lac coo
    Nem ezt akartam ,de nem találom a másikat, de ebben is van fára ugrálás.Meg sok más is :)))
    Mellesleg megjegyzem, nehéz lett volna egy nem látható falat húzni a pálya köré, hogy ne menjen ki a sok kemper a világból ??? :D
    http://www.youtube.com/watch?v=ffWKyrn0XIg
  • Cris99
    meg ha tüskés a fa akkor sebződjön a noob
  • lac coo
    Láttam videót, ahol felugrálnak a a lombokon.
    Szar foltozott játékmotor... Ütközés kell az ágakra mert ha eldől elsüllyedne, azt viszont már nem sikerült megoldani, hogy a karakterrel ne legyen ütközés, mert azt bonyolult megcsinálni :D
  • Cris99
    az a durva sok helyen látom ahol légi jármű sincs a pályán se magaslati pont ahonnan ráugorhatnának
  • Cris99
    nem, csak elötte nem azzal mentem és felhúztak, köztudott hogy mostanában halálos kezemben a gol
  • byzhouse
    1000ből 1szer összejött?
  • RAMyMamy
    csak most ezen nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek... mindenesetre szánalmas
  • Cris99
  • Smithwarden
  • Czdano
    :>

• Cris99
    hát aki erre veri...
    ma is modnom ne kempeljenek csipával elkezdi hogy akkor mennyek el ha nemtetszik a csipázás, mondom neki nem a csipa nemtetszik hanem hogy hogy játszák... na jólvanbazdmeg elővettem a gol snipert magam kiírtottam mind2 mcomot aztán mondtam hogy bazdmeg így játszál a sniperrel hülyegyerek...
  • Czdano
    Ilyen spotokbol rengeteg van arica harboron :>
  • lac coo
    Jah, ilyent én is láttam már :)
    Haliről kiugrálnak felderített bugos helyekre....

Sokat foglalkozik a készítő ezekkel a hibákkal :)

Valami videot is láttam ezekről, kerítés élén végigsétál, ráugrik a fa ágára stb,stb..egész jó kis kemphelyeket találnak :)
  • RAMyMamy
  • Fpocok
    Lehetséges, mivel nem mai darab, szóval lehet, hogy nem támogatja a több magot. De mondjuk a két gép spec nélkül nem tudom megmondani.
  • overx
    A játék megvan, eredetibe már, de van egy haverom akinél akad (a nem eredeti ) és neki erőmű gépe van az enyémhez képest, nálam mégis faszán elfut az eredeti.
  • barmi
    Akinek van egy csepp esze az
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    minimage-t használ a játékhoz

és így nem kell semmiféle módosított fájlt (krekket) használni.
    vagy még jobb ötlet pl. hogy megveszi az illető kb. 1500 forintért
    és akkor aztán semmi gáz nincs az tuttti ! :9
  • Czdano
    Ezt lehet nem bc2 topikban kéne kérdezni.
  • byzhouse
    3-4évig játszottam vele,de nem tudtam :-D
  • SzinesGeza
    Nézd, külföldi szervereken ahol játszom, az a BR. amit leírtam.
    Hogy magyar szervereken mit találnak ki maguknak egyesek, az már egyéni szoc.problem.
  • KaBuTo666
    Mi a...?
  • Cris99

isteneeem
  • Fpocok
    Egyetértek.
  • Beers
    marha értelmes......
  • szomferi
  • RAMyMamy
    nemgáz:D

#48358: félreértettél, arra gondoltam, hogy mikor az ellenség fő bázisára mész szórakozni (spawnkill), ahova leteszi a meccs elején a csapatot. squad rushnál tudom, hogy nem lehet odamenni, csak a közelébe, pl. a Panama Canal nevű mapon, ha játszok, legtöbbször mindig már a meccs elején spawnkilleket kapok... szóval EZ a baserape?
  • Fpocok
    Hmm... ez milyen már, kitöröltem az egyiket a duplából, és mindkettő eltűnt
    Hát sry...
  • eugabesz
    Nem,fel lettem és világosítva én is...mert ugye én is úgy tudtam.De már nem keresem vissza neked a sok hsz.-t,amiben többen állították,hogy így van.Erre most te meg beírod,hogy mégis én tudtam jól.Akkor hogy is van ez.
    (megbolondult az sg.mellesleg)
  • eugabesz
    Az milyen az a nagyon nagy?Jah...és mire alapozod,mert tőled hallom először?
  • The Protector
    áááá.ott az a lényeg h foglalgass.Szerintem Rush módban lehet csak baserapelni.
  • RAMyMamy
    tehát mondjuk, ha conquest módban odamegyek az ellenséges bázisra és lelövök mindenkit?
  • SzinesGeza
    "BASERAPE ha ki és be lősz a bázisról"

Nem, nem az. Kevered a dolgokat.
    A BASERAPE ha az ellenfél bázisát támadod. Bármilyen módon.
  • The Protector
    Az Iramosoknak nagyon nagy a rossz híre.És sztem is a legalja mindennek.
  • Borg
    Szal ha IRAMos csinálja, akkor kurvajó dolog a főbázison spawnkillelni igaz?:D Csak annyi kell hozzá, hogy a bázis határán kívülről tegye, és máris szentesítve van.
  • Czdano
    Hülyeség a baserape meg a basecamp. Aki sniper szenvedjen (persze ez a standard hegylakó wookieharcosokra értem :>)