51658
-
KaBuTo666 #48395 -
#48394 végülis ez lenne a dolga az újabb DX-nek pár fícsörön kívül, persze ahol ilyen agyontesszelálások vannak ott inkább lassulást hoz :/ -
#48393 -
barmi #48392 Úgy tűnik, hogy nálam megoldódott az indításkor jelentkező gigalagg probléma ! A settings.ini-ben a dx verziót átírtam 11-re (9-en volt, nem is értem miért :O ) és eltűnt az a rettenetes jelenség! Ráadásul sokkal folyamatosabban is fut a játék azóta. éljen ! és köszi a infókat ! -
#48391 A másik kedvencemim : :)
http://www.youtube.com/watch?v=QmJHRsojelE&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=XQPmYT5yKiY -
#48390 Nem ezt akartam ,de nem találom a másikat, de ebben is van fára ugrálás.Meg sok más is :)))
Mellesleg megjegyzem, nehéz lett volna egy nem látható falat húzni a pálya köré, hogy ne menjen ki a sok kemper a világból ??? :D
http://www.youtube.com/watch?v=ffWKyrn0XIg -
#48389 meg ha tüskés a fa akkor sebződjön a noob -
#48388 Láttam videót, ahol felugrálnak a a lombokon.
Szar foltozott játékmotor... Ütközés kell az ágakra mert ha eldől elsüllyedne, azt viszont már nem sikerült megoldani, hogy a karakterrel ne legyen ütközés, mert azt bonyolult megcsinálni :D -
#48387 az a durva sok helyen látom ahol légi jármű sincs a pályán se magaslati pont ahonnan ráugorhatnának -
#48386 nem, csak elötte nem azzal mentem és felhúztak, köztudott hogy mostanában halálos kezemben a gol -
#48385 1000ből 1szer összejött? -
RAMyMamy #48384 csak most ezen nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek... mindenesetre szánalmas -
#48383 -
#48382 -
#48381 :>
-
#48380 hát aki erre veri...
ma is modnom ne kempeljenek csipával elkezdi hogy akkor mennyek el ha nemtetszik a csipázás, mondom neki nem a csipa nemtetszik hanem hogy hogy játszák... na jólvanbazdmeg elővettem a gol snipert magam kiírtottam mind2 mcomot aztán mondtam hogy bazdmeg így játszál a sniperrel hülyegyerek... -
#48379 Ilyen spotokbol rengeteg van arica harboron :> -
#48378 Jah, ilyent én is láttam már :)
Haliről kiugrálnak felderített bugos helyekre....
Sokat foglalkozik a készítő ezekkel a hibákkal :)
Valami videot is láttam ezekről, kerítés élén végigsétál, ráugrik a fa ágára stb,stb..egész jó kis kemphelyeket találnak :) -
RAMyMamy #48377 -
#48376 Lehetséges, mivel nem mai darab, szóval lehet, hogy nem támogatja a több magot. De mondjuk a két gép spec nélkül nem tudom megmondani. -
overx #48375 A játék megvan, eredetibe már, de van egy haverom akinél akad (a nem eredeti ) és neki erőmű gépe van az enyémhez képest, nálam mégis faszán elfut az eredeti.
-
barmi #48374 Akinek van egy csepp esze az SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!minimage-t használ a játékhoz
és így nem kell semmiféle módosított fájlt (krekket) használni.
vagy még jobb ötlet pl. hogy megveszi az illető kb. 1500 forintért
és akkor aztán semmi gáz nincs az tuttti ! :9 -
#48373 Ezt lehet nem bc2 topikban kéne kérdezni. -
#48371 3-4évig játszottam vele,de nem tudtam :-D -
SzinesGeza #48370 Nézd, külföldi szervereken ahol játszom, az a BR. amit leírtam.
Hogy magyar szervereken mit találnak ki maguknak egyesek, az már egyéni szoc.problem. -
KaBuTo666 #48369 Mi a...? -
isteneeem -
#48367 Egyetértek. -
#48366 marha értelmes...... -
#48365 -
RAMyMamy #48364 nemgáz:D
#48358: félreértettél, arra gondoltam, hogy mikor az ellenség fő bázisára mész szórakozni (spawnkill), ahova leteszi a meccs elején a csapatot. squad rushnál tudom, hogy nem lehet odamenni, csak a közelébe, pl. a Panama Canal nevű mapon, ha játszok, legtöbbször mindig már a meccs elején spawnkilleket kapok... szóval EZ a baserape? -
#48363 Hmm... ez milyen már, kitöröltem az egyiket a duplából, és mindkettő eltűnt
Hát sry... -
eugabesz #48362 Nem,fel lettem és világosítva én is...mert ugye én is úgy tudtam.De már nem keresem vissza neked a sok hsz.-t,amiben többen állították,hogy így van.Erre most te meg beírod,hogy mégis én tudtam jól.Akkor hogy is van ez.
(megbolondult az sg.mellesleg) -
eugabesz #48361 Az milyen az a nagyon nagy?Jah...és mire alapozod,mert tőled hallom először? -
#48358 áááá.ott az a lényeg h foglalgass.Szerintem Rush módban lehet csak baserapelni. -
RAMyMamy #48357 tehát mondjuk, ha conquest módban odamegyek az ellenséges bázisra és lelövök mindenkit? -
SzinesGeza #48356 "BASERAPE ha ki és be lősz a bázisról"
Nem, nem az. Kevered a dolgokat.
A BASERAPE ha az ellenfél bázisát támadod. Bármilyen módon. -
#48355 Az Iramosoknak nagyon nagy a rossz híre.És sztem is a legalja mindennek. -
Borg #48354 Szal ha IRAMos csinálja, akkor kurvajó dolog a főbázison spawnkillelni igaz?:D Csak annyi kell hozzá, hogy a bázis határán kívülről tegye, és máris szentesítve van. -
#48353 Hülyeség a baserape meg a basecamp. Aki sniper szenvedjen (persze ez a standard hegylakó wookieharcosokra értem :>)