Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma
a cod-ban meg azért utálják a gl-ezést, mert állítólag a kezdõpontról átlõsz vele a másik oldal spawnpontjaira...hát nagyon élvezetes.
Kb egy vagy kettõ szabadna hogy legyen a 16-fõs oldalon, (az is a mortar meg a C4 miatt, nem a puskáért) ehelyett van 10+, mert minden faszláma azt hiszi, hogy az a menõ. Hát kurvára nem.
Ja, meg CSében beidegzõdött, hogy egy lövés egy ember, csak ott ugye 20 méternél nem kellett messzebbre lõni, meg tényleg a kislábujj-lövés is halálos volt. Itt meg nem olyan a szitu és nem olyan a puska, csak ez már nem jut el az agyukig. Jellemzõen 5-6 lövés egy ember, mert nem találják el, vagy ha igen, akkor sem fejbe. De erõltetik, közben meg miattuk bebukjuk a pályát.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
A jo oreg codbol lenyulhatnak az otletet, ha "kempel" 1 helyben 2 percet, akkor felrobbanhatna magatol 😊
szerintem
A gl meg így jó, ahogy van, nem kell ide a gl-lámulás. Sebzés kritikákra meg itt a hc-mód, bár megjegyzem a -kizárólag az inséges idõkre való tekintettel <#vigyor>#vigyor>- cod-ban szerzett tapasztalatok alapján elmondhatom: nem kellemes az sem, amikor smg-vel kaszál az idióta és tényleg mindegy, hogy fejest vagy bokást kapsz(persze a sok agyatlant ugyanilyen könnyen lelehetett szedni <#hehe>#hehe> ), de majd meglátjuk itt milyen lesz, tény, hogy most meg kell dolgozni az enemi kifektetéséért.
bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma
Valami hasonlót el tudnék képzeni itt is (legalább sniper sziten)!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
pl ezeket az athallasokat is tuti kiszednem a veglegesbol.
szerintem
Ha sikerül jó squadba kerülni, akkor Medic - AT- Assi - joker (nem egyenlõ csipa...)squad-al nagyon jól lehet dolgozni a pályán ... akkor tényleg nem szabad elõre menni medic-ként ...
16 védõbõl múltkor csapatmunkával 2 squad-al is tudtuk védeni az elsõ 2 pontot: 2 AT, 1 Assi, 1 Medic mindkét squadban. (Aki kitalálja a másik 8 csapattag kasztját annak adok egy szóbeli félnegrót 😊 )
Igaz, balpénisz volt a támadó is, ettõl függetlenül volt minden, még a jó öreg felveszem a medic kitet, felélesztem a halottakat és folytatódhat minden móka is ... Na az ilyen köröket élvezem nagyon 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
egyebkent nem, csak tul sok mas jatek van korulottem amivel meg jatszani akarok, meg azokra sincs idom, akkor agy betara plane nem lesz, majd talan az egeszre. najo, starcraft 2 betara azert lenne idom 😊
Esetleg a def.pont szobájában le lenne tiltva a c4-plant mindkét oldal számára, bár ez technikai és hangulati szempontok alapján is problémásabb megoldásnak tûnik.
Jól hangzik. Ilyen HC mode volt korábbi BF-ekben is?
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
* No Kill Cam
* Friendly Fire is on
* More realistic damage to soldiers from weapons
* No gameplay HUD elements of any kind, i.e., cross hair, mini-map, enemy icons.
* Can be played on all four gamemodes
* Ranked!
na igymar igazi sniperhaboru lesz, egyelore meg hamarabb spottolom ki a Q nyomogatasaval neha a snipereket minthogy szabad szemmel eszrevennem 😊
amugy lesz pontossagot novelo perk is nefeljetek
A szervereken általában 26, 24, 32 hely van.
Nagyon kevesen vannak akik annyira intelligensek, hogy kiírják a helyek számát. (1%alatt)
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
F
Tehát alaphelyzetben füstgránátvetõ, de ha jön a gonosz ellen közel, akkor hasba lehet vele lõni és nem köszöni meg. Próbáljátok csak ki!
Ha nagyobb lenne a hatótáv, akkor meg mindenki gránátlámázna, az lenne a baj. Minden faszláma assault lenne, nem sniper, mint most. 😊 És az azért sokkal veszélyesebb.
Jó ez így, aki nagyon akar, az tud vele lõni, de nagyon be kell gyakorolni. Én pont azt szeretem, ha ilyen egy fegyver egy játékban.
Egyébként semi szükség rájuk tartósan, az az 1-2 ember amit kiszedeget nem oszt nem szoroz, egy assault 3x hatékonyabb, bár a mortar jól jöhet néha, ennyi.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Ne várj csodát, meg túl sok hatást se nagyon, mikor a lábuk alá lõsz _füstgránáttal_ vagy _shotgunnal_! 😄DD
Csak az elsõ a gránát.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
3 féle van már unlonckolva és mindegyiket kipróbáltam és ugyanolyan szar az összes... az ellenség lába alá lõtem közvetlenül erre õ ugott egyet mint egy kenguru aztán jól kiröhögött én meg gyorsan visszaváltottam rendes stukira oszt jól telepumpáltam ólommal a kis kengurunúbot 😛 ... ezek a gránátvetõk egy kalap sz@rok szeréntem.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
😛 😄
Viszlát, sose lássunk röbbet<#integet2>#integet2>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯