Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
szerintünk ne vedd meg.<#ravasz1>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Ez mi szar. Xp-n nem volt szép de gyors a game, megpróbáltam milyen win7-en. Felraktam szebb, de piszok lassú, néha meg gyors. Nem tudom talán mikor sok mindenki van egy csomóban már nem elég a 2 mag, hanem 4 kéne. Annyit meg nem ér a játék hogy vegyek most egybõl egy négy magosat. Pedig már elõrendeltem a game.co.uk. Most mit csináljak szerintetek?
Faszt osztod itt akkor az észt?
Hányd be, hogy nem tetszik, de ne gyere már te is a fasságaiddal, mint érv a játék ellen...

Kód...b+...Úristen... Az való nektek...

koschwarz
<#hehe><#eljen>

Magh
UAV-t bármelyik fegyverrel le lehet lõni, egy csipa meg 1 lövéssel leszedi. Ha a csapat nem figyel és ezt bereptetitek, meg is érdemlik. Azért mókás lehet 😄

dronkZero
Kicsit tuszkolni meg helyezgetni kellett, de bement. 😊

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Boron Power
Befér a tetõablakon? 😊

Remélem a szerverek majd konfigurálhatóak lesznek, és a megjelenés után hamar lesznek egységes liga szabályok(mondjuk CB vagy ESL), ami az esetleg bentmaradó hülyeségeket leszabályozzák warokon.

dronkZero
FelC4ezett quad illetve UAV ellen mit csinálsz? Fõleg, ha nem is az robbantja, aki a quadon ül, hanem a csapattársa?

Tegnap csináltunk olyat, hogy támadóként a legutolsó szakaszban, az utolsó 10 ticketnél felC4eztünk egy UAV-ot, és az utolsó B lerakót úgy robbantottuk fel, hogy berepültem a tetõablakon, haver meg megnyomta a gombot.
Rettentõ paraszt megoldás, sztem azt sem tudták, mi történt. Persze mi jókat röhögtünk közben, de ez nem lesz túl fasza így...

dronkZero
Mindenesetre te vagy az a sztereotíp idióta vérpistike, akit már vártunk. Nem fogod fel a béta fogalmát, mindent azonnal elvársz, a legminimálisabb beletanulás nélkül, elhiszed magadról, hogy prõ vagy, közben meg lõni sem tudsz, és mindez persze a játék hibája.

Közben meg nem tûnik fel neked, hogy a CoD egy primitív tímdetmeccs fix pályával, ez meg egy jármûves, nagyteres, csapatjáték rombolható tereppel.

Szal tökéletesen megtestesíted azt a faszláma idiótát, amibõl egy is sok lenne, de nagyjából a CoDosok háromnegyede ilyen. Igénytelen, ostoba fasz vagy, kelleténél négy számmal nagyobb arccal. Nagyon remélem, hogy _tényleg_ nem veszed meg, kurvára rühellenék ilyen pöcsökkel játszani együtt.

Na csõ, menjé', nem kellesz ide.

koschwarz
...hogy ez szar, lehet vele taktikázni, csak meglepõdtem, hogy már a battlefield-et is elérte.

koschwarz
ja igen, ezt nem is értettem: automata gyógyulás? miafasz? azt hittem rosszul látok...nem mondom

s0n1c
defib azért elég hasznos egy-egy gyors akciónál 😊 health regent viszont én is kivenném... néha, mire odaérek sérült csapattárshoz már felgyógyul...
koschwarz
na szóval, tegnap este én is belevetettem magam a jóba. általánosságban: imádtam a hangulatot, a hangok zseniálisak (káromkodás rulz!), egyedül az a "megsüketülés" effekt (az a mélyebb dobbanás) egy kicsit valószínûtlennek tûnik, de végül is még nem robbant fel igazából mellettem semmi eddig, úgyhogy nekem így is jó 😊

az elsõ pár körben káosz a köbön, azt sem tudtam merre induljak (na jó a narancssárga izék felé, annyit tudtam 😊), épületek dõlnek, fák dõlnek, füst, hó csapódik fel, király. már szinte sok is a jóból, alig láttam. viszont jól lehet elõrenyomulni, mert az ellenfél sem lát a sok fától, füsttõl.

a grafika: nem tudom, 1024-ben játszottam, annyit állítottam még, hogy az általános médiumot low-ra raktam. asszem sem fps problémám nem volt.

a fegyverek szerintem gyengék, ahogy többen is írjátok, legalábbis azok amiket elõször kap az ember. vagy csak a lag, vagy csak még szokni kellene a "lövést", nem tudom. mindenesetre egy kill után cserélnem kell a tárat. pl. az engi alapfegyverével sokszor még a pisztolyt is elõ kellett húznom, olyan nem sikerült, mint a videókban, hogy egy ember egy tár abból a hangtompítós 10 töltényes fosból. az hogy assi gránátvetõvel belövök az ablakon, ahol egy csomó fejet látok mozogni, és semmi sebzés vagy kill...pattan ez a gránát?

jól láttam azt a tippet, hogy az full automatán pontosabbak az assault rifle-ok? mert olyan bf2 módon próbáltam pötyögtetve lõni, de valahogy nem volt az igazi.

tipik publik játék: támadóként csak valami hegytetõn a ledobási pont közelében vagy 4-5 sniper kempelt a csapatból, és még RENGETEG snipert láttam. így meg aztán lehetett izzadni azoknak akik elõretörtek. egyébként tetszik ez a játékmód, bár a conquer-t jobban várom, mert ezen a térképen ez a kvázi "csõpálya" azért nem valami változatos, bár a rush-hoz nyilván valami ilyesmi pálya-felépítés célszerû.

nem értem minek kell az ablakba telepített géppuskákkal elõször szétlõni a keretet, tök hülyén néz ki, ahogy beállok, és kitakarja a fél képernyõt a középsõ ablakkeret.

egyébként komolyabb bugokat egyelõre nem vettem észre, már amennyire figyelni tudtam.

pörgõs játékhoz sokkal jobb lenne, ha a célzás az egérgomb elengedésével visszaugrana, és nem ottmaradna. a guggolás viszont jó így ahogy van. nekem a lefekvés egyáltalán nem hiányzott, egy gombbal kevesebb, mert ahogy néztem, a legtöbb fedezékként használható tereptárgy pont guggolás-magasságúak.

egyelõre ennyi jutott eszembe. elsõ benyomások jók, félek is, hogy megint több évig le sem tudok majd cuppani róla...

morphologu
Sziasztok. Ebben is megmaradt az a jó kis csapatjáték mint régen. Nekem csak a BF 2 van meg ott sokszor nagyon jók voltak a csapatok, és összedolgoztak. Itt is van ilyen vagy mindenki megy amerre lát?

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

Boron Power
Nem egyedül fog menni...
Ha benne van egy squdba nagy esélye van. És így nincs idõd defusolni, gyakorlatilag ha odaér, buktad a pontot. Azt meg, hogy egyszer se jusson a plant közelébe(mert az is elég, ha a ház mellé ér), azt elég nehéz megakadályozni.

Maak
hanyszor hoztam mar el leserult tankot/bradley-t amit a jokepesseguek elhagytak...tegnap meg, kezdon beulunk a tankba, at mindenen le a B pontra, loveszem bent ul es kaszal, en meg szepen kiszalok, aktivalom a szart, (kutya nem lo ram kozben) majd visszaulok a vasba...

egyebkent mar kezdenek rajonni az emberek, hogy nem muszaj aktivalgatni, eleg ha dobsz ket c4-et es robbantasz...vagy en meg azt is szoktam, ha van ra ido, hogy radontom az epuletet...

egyebkent jo ha vannak sniperek, foleg ha 3-4 egy ponton, kerek rajuk mortar strike-ot azt csa 😄

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Magh
Szerinted egy rendesen spotoló csapat között mekkora esélye van egy C4 csipának bejutnia a pontra a koszos Thompsonával? Hetvenötször lelövik.

Boron Power
És megjelentek a thompsonos sniperek. Akiknek az a fõ profilja, hogy c4-el berohan a plantra, teleszórja (nem is fontos, hogy a dobozra magára) és bumm, repül a plant / a ház. Ezzel is kezdhetnének vmit, mert ezt a játékmódot el tudja cseszni. Pl. a snipernek ne lehessen más fegyvere csak a távcsöves, ha már megkapta a c4-et, mert akkor nem rohangálna be az ellen arcába.

Magh
Mivel a mediket összevonták a support-al valamennyire, nem kell csodát várni a fegyverétõl. Így is túl pontos szerintem, plusz egy tárral elintézel 10-15 ellenséget is. A valódi funkcióját meg ebben a játékben képtelen ellátni az automata gyógyulás miatt.

DummyBoy
Én látom a sniper-nek mint kasztnak az értelmét ... csak ne lenne ennyire overpovered ... Ha a LMG-k el lesznek baszva, legyen a sniper is ...

Ha szükség lenne bármilyen skillre a mesterlövészfegyverek használatához, és nem tudna minden láma 2 perc után egészpályás fejeseket osztani (Mint pl én ...), akkor talán kevesebb lenne a láma sniper ... a sok kis nyomi, ha nem sikerül neki statpaddolni, akkor átmenne úgyis mediknek és akkor talán valami hasznuk is lenne ...

Természetesen egy-két aggyal is rendelkezõ homo sapiens sniper qrva jól tudja támogatni mind a támadó, mind a védõ brigádot, de addig még sok dolga van az evolúciónak ...

Ráadásul kezdenek az emberek rájönni a dolgokra ... sajnos a homo erectus fele is ...

Beugrik a helibe, megvárja míg telelesz, felszáll és belezuhan a vízbe ... szuper ... 1 squad minusz.

Kiugrok mint engi javítani a Bradley-t - tankot, beugrik a sniper, berobog vele az ellenfelek közé, kiugrik a még mûködõ vasból!!! és lelövik ... 1 tank minusz - jó lesz ez így ...

A tankkal és a Bradley-vel ugyanúgy rengeteg pontot össze lehet hozni, ha ésszel és összedolgoznak a használói ... kényelmesen 7-8k-s köröket lehet így menni, úgy hogy közben csak a feladatra koncentrál az ember ... erre jön a nyominger, lenyúlja a gépet alólunk, és átadja az enemynek ... meg is van a bukta ...

Az lenne a király ha olyan lenne mint valamelyik BF2 mod-ban, hogy csak az engi vihesse a gépeket ...

Ráadásul hiába spotolok a nyominak ... Mondjuk az idióta szájperei múltkor csináltak nekem egy valag pontot ... hiába spotoltam az idiótáknak, hogy felettünk van egy egész squad, csak berohantak eléjük "csipások" , meghaltak, én dobtam eg gránátot, felélesztgettem mindet, majd figyeltem tovább az enemy squadot ... lámacsipa megint elhelezkedik - ugyanoda - spotolok - leseszarja - lelövik - gránát az enemynek - revive - revive patch xD - goto 10 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Boron Power
Ha a sebzést kicsit rendbe teszik akkor az UO óta ez lesz az elsõ normális játék amivel játszok(cod2-ben a hitboxot baszták el).

Nyomod itt a konzolátiratos szöveget. Hol fogsz tdm-ezni? Az atomszar, egy az egyben konzolátirat cod6-ban?

nem értek veled egyet... a sniperek nem csak a lámák miatt vannak benne.. nagyon is szükség van rájuk..( pl helibõl kilõni a pilótát jó móka 😄 tegnap meg sikerült az ejtõernyõs embert lelõnöm 😄 vad volt azis 😄) jó persze egy csapatba nem 10 sniper kell ez tény...

pIIrash
Csapatmunka (link) I'm lovin it!

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

uHs Gerzson
Persze mert BF2-ben betöltésnél elmehetél az asszonyol egy gyaors menetre és még egy cigi is simán belefért <#idiota><#pias>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

DummyBoy
Nekem nincs bajom az XM8-al, emiatt szeretek assizni ...

DE: a támogató fegyvereknek a legnagyobb elõnyük a tárkapacitás mellett az átütõerõ ...

A PKM a 7,62-es lõszerrel és 650 RPS szemben az XM8-al ami 5,52-vel 750 RPS ... Nem is beszélve mondjuk az M249-es 700-1000 RPS-ével ...
A Type 88-ról elég érdekes adatok futkároznak a neten, mindenesetre az sem yengéb 5,8-as lõszerrel olyan 700 RPS körül ...

Technikai szempontból ezek a támogató fegyverek mind "jobbak" mint az assault társaik, cserébe viszont, nagy és qrva nehéz, nem egyszerû vele rambózni (Nekem volt AS M249 Para-m, üresen több mint 8 kiló, összecsukva 80 centi hosszú, nem az a kifejezetten "apró és könnyen kezelhetõ" jószág ...)

Viszont egy BF szintû játékban csak úgy lehetne ezeket az elõnyöket ellensúlyozni, hogy ha limitálva lennének, (Mint pl a sniperek ... de jó is lenne ...)

Persze ilyen sosem lesz ... Sajnos a medic nem tud mindig hátul lenni fedezékben, fõleg nem akkor mikor a squad meg a tûzvonalban nyomul ...

És igaz, a nagy erõ és a tûzgyorsaság miatt nagyobb a szórás is ... de eddig ez a BF-ekben azt jelenti hogy 3 méterrõl nem találok el egy elõttem ugráló enemyt ...

Tudom, hogy a fegyverek balanszolva lesznek ... a kérdés csak az hogy hogyan?

Remélem Irinka kishuga jól teljesít majd 😊

Visszatérve egy picit a "ki lenne assi" témára ... Ami nekem a legjobban bejön az új BF-ben, hogy minden kaszt Support kaszt lett ... szükség van rájuk ... (Kivéve a szájperre, azok jelenleg csak a lámák miatt vannak benne ...)

Hiába védi 6 AT-s a pontot, 2 mediccel, ha elfogy a lõszer ... Én nagyon élvezem, hogy bármelyik kasztot is választom, az szükséges lehet a gyõzelemhez 😊 Ezt jól kitalálták ...

Viszont egy negatív kritika is jöjjön akkor most:

Gero: Ti vagytok a komunikácós fõszakemberek: Nem lehet valahogy rávenni a DEV-eket, hogy növeljék meg a betöltési idõt?

2 pálya között nincs idõm kimenni cigizni, mert kidob a szerver mindig <#idiota> <#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

A kés COD ban is erõs. Ez nem jó érv a BC2 ellen.
A gépigény az nekem is picit magasnak tûnik, de még csak BÉTA.
És igen pl az assault alap fegyver az használhatatlan ,de viszonylag hamar meg lehet tõle szabadulni.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

modellmaker
Nem is rátok gondoltam, hanem a "lemondom az elõrendelésem mer' szar" emberekre. 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Running
Nem tetszik a játék? Nem baj. Leírtad a véleményed, köszönjük. Most már tényleg nincs itt semmi dolgod a továbbiakban. Viszlát.

trident
Tudom nem erre számítottál, de most örülj neki.😊

Olvasgattam itt-ott, teljes katyvasz van, hogy milyen konfigokkal, milyen beállításokkal, milyen operációs rendszerekkel hogy fut. Van akinek feljebb véve a beállításokat és plusz szûrõket adva is ugyanúgy fut.
Sokan panaszkodtak, hogy a gpu terheltség relatív alacsony, van panaszuk a dual core-soknak is, de nem sorolom.

Amennyire lehet bármi tanulságot is, az az, hogy talán a minél erõsebb processzor számít és valószínûleg a Windows 7 a nyerõ. Ezen felül még konfig fájl buhera jöhet szóba, de az is inkább egyénenként változik...

A lényeg, hogy azoknak van igaza, akik türelemre intik a játékosokat, mind balance, sebzés és optimalizáció tekintetében. Ezeket szépen ki lehet csiszolni még.<#eljen>

A 40-50 fps-t meg relatív nagy felbontásban, high-on, hidd el, sokan elcserélnék veled.<#wink>
Én a helyedben biztos nem butítanám, natív felbontás alá fõleg nem mennék, esetleg medium beállításokra.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Az a gond, hogy legtobbunk itt regebbi BF-ekkel is jatszott, es a BF2 is igy mukodott. Volt egy csomo baromsag benne, amit kijavitottak mas baromsagokra, aztan vartak fel evet, kijavitottak a lanctalp csorgest, kiigazitottak az LMG-t(onnan mesterlovesz puska volt 100-as tarral). Sz'al kicsit aggodunk, de azert remenykedunk.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

item
A fene tudja a gépigényt 1680x1050-asra húztam fel high-on, olyan 40-50fps-el ketyeg. Q6600, 8GB ram, 5850.

Kérdés,hogy itt is érdemes lesz-e kisebb pl 800x600 ban vagy kicsivel nagyobb felbontásnban játszani,mint a bf2 ben, bár ahogy észrevettem a kis felbontás az a távoli ellen nagyon nem lesz jó, mert lehet,hogy nem fogod meglátni,vagy rosszul gondolom ?? <#fejvakaras><#confused>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

item
Van egy két jó dolog benne, meg egy pár idegesítõ,de hát az igazi harcmezõn sem mondhatod hogy a fenébe nem látok a füsttõl semmit,kapcsoljuk ki az effekteket. <#idiota> Égõ roncs mellett,meg asszem még hordta is a szél a havat szal nézek a tévcsövesen egyszer látok egyszer nem, kénytelen voltam máshova helyezkedni mert néha eltakarta az ellent a füst! <#eljen>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

modellmaker
Mikor fogtok leszakadni róla, hogy nincsenek balancolva a fegyverek? Gero elnyögte már párszor, hogy a box demo-ban má sokkal jobbak, és NEM fog így maradni... Meg hogy ez egy stabil BETA, ami kb. novemberi lehet. De ezt írták a fejlesztõk is. Azóta már fejlesztettek pár dolgot, csak azok még nem kerültek bele a beta-ba.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

En 1024x768-ban jatszom. Feltettem 1280x1024-re, es szemre ugyanugy megy, csak epp par percnel tovabb nem birja, es visszatesz az asztalra.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

lehet szarul van optimizálva,de nekem úgy megy jól,ha nem maxon nyomom a játékot.

Másrészrõl,észre vette gondolom már mindenki,hogy a 3.unlockolható fegyverek 1milla pontól érhetõek el?😄😄

Viccesnek tartom, gondolom a beta-t ilyenre állították,de a teljeseben is ez lessz ,dühös leszek.

Beers
Ne vegyél, nem fogsz hiányozni <#integet2>!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

soo277
Nem csak neked!nekem 260 os van de nem produkál sokat!!<#szomoru1><#confused>
Dehát ezcsak" BETA "

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Facek
Ahogy figyeltem szvsz rendkivul procifuggo, szerintem a tul sok fizika miatt, igazan lehetne rakni bele egy opciot amivel lehet tweakelni, en meg lennek elegedve egy scriptelt katona elesesevel is.
Smithwarden
Ha visszanezed akkor be kell latnod hogy eleg offenzivan irtad meg a velemenyed a BETA! jatekrol. (#8184)
(..visszamondod, gl & hf, jobb a mohaa is, tapsikolos/lamazos/stb jelek..)
Szoval nem ertem miert csodalkozol ha hasonloan es persze akar erosebben kapod vissza a stilust foleg azoktol akik szeretnek ugrani az ilyenekre, illetve egy olyan helyen ahol nagyreszt amiatt vannak az emberek mert tetszik nekik mar ebben a felkesz formaban is a game.

Amugy az utolso irasod tetszett es van benne igazsag is. <#vigyor>

Viszont amit irtal azok nagy reszet mar jeleztek is a fejlesztok (ha utanaolvastal volna a neten vagy akar itt a topikban akkor tudnad), hogy javitottak es a veglegesben elvileg meg lesznek oldva.
Ha nem akkor tenyleg gazos lesz valamennyire, de emiatt adtak a PCseknek "csak" egy betat es nem egy "demot".
En is szidom oket soxor amikor most ezzel a verzioval jatszok, de a jatek alapja lenyegeben nagyon jo es sztem a veglegesre valoszinu kurva jo lesz ha par dolgot rendberaknak - amiket meg is igertek (foleg az uj 3* jobb mapokkal mint ez a mostani havas).

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Fpocok
http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc-beta/883406-bad-performance-measure-your-gpu-load-usage-here.html

Ezt érdemes olvasgatni.
Nagyon szarul optimalizálták, én nem fogok venni olyan játékot amit nem tudok normálisan tolni.

Parasite Eve 2, best game EVER!

trident
Sok információ és kérdés is felmerült a topikban a játékkal kapcsolatban. Ráadásul pörög is a topik, érdemes lenne egy jó FAQ-ot csinálni. (*)

Személy szerint arra lennék kíváncsi, hogy ezt a blurt hol is lehet be-kikapcsolni, a konfig fájban?

* ilyenkor tudom, jön a válasz, hogy akkor csináld meg, sajnos én egyszerû idecsöppent hobbijátékos vagyok, hozzáértõ, agilis személynek viszont érdemes lenne egy jót összehoznia.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

bajgunar
Konzolt nem tolok, me ocsmány!
Utánam meg 3 hsz -be is ugyanazt írták, amit én írtam!
Leegyszerõsítem hogy megértsétek:
Kurvaszar a sebzésrendszer!!!
A fegyverek rohadgyengék! lásd:
"gépfegyverrel 4x ikszelte a találatot" , és nem hal!
A kés kurvaerõs! lásd:
" összes fegyver túl gyenge,mint a kés túl erõs..."
Atom gépigénye van! lásd:
"HD4850-el csak nekem produkál gyengén?"
És akkor már kinéz valahogy!
Totál konzol átirat!
Le írtam a retkes véleményem errõl az istencsászár játékról.
Nektek meg fáj! Hova írjam?? A DukeNukem topic-ba???
Ha ezt a játékot próbáltam ki, elõrendeltem, aztán meg ide leírtam a véleményem, erre itt rinyáltok.
Ha azt írom hogy:
Áááhh mekkora zsír!!! Nem hal az ember 4x találatra, aztán meg lekésel, és akadozik a game atomerõmûvön, és egy DN3D-t alig felülmúló a grafika.
Akkor most nem okoskodnátok, meg menne a flame, meg a hurrogás!!!
Grat hozzá. Csak így tovább!
Most toljatok megint valami okos flame-t, mivel ezt a játékot csak eszes emberek tolják! Én meg meek tímdítmeccsezni, nemkonzolon!
Csoki.
alma2
A lovom de nem hal meg, leszurom de nem hal meg jelensegeket, mind arra fogom, hogy a szerver teljesen mashol jar, el mint a kliensem.
LANba valaki probalta barmelyik bf-et ? Biztosan. Ott is vannak ezek a jelensegek ?
COD-ban meg singleplayerbe is van, hogy fejbelovom es tovabbfut 😊

szerintem

alma2
"Valamint Engiként unlockoltam az RPG helyett valami szart ... Rájött már valaki, hogy az miben kéne hogy jobb legyen mint az RPG?"

Mas az alakja, jobban megy az egyenisegedhez :p

szerintem

SZEG007
nekem se valami rozsás föleg közelharcba esik le nagyon az FPS

alma2
kinek mi a gyenge.

szerintem

REPS0L
HD4850-el csak nekem produkál gyengén?

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

nemtom mi a problema az XM8-al
unlockolt fegyver tehat jobbnak kell lennie mint az alap (jo az fn2000 pl szar, de kozelre jol daral 😄 )
a mediknek meg nem eppen az elso sorban kene harcolni hanem hatulrol a nagy taru geppuskaval fedezni aztan elore szaladni ha eleszteni kell ÉS biztonsagos
azert azt negondoljatok hogy assault rifle szintre felhozzak majd a geppuskakat akkor ki lenne assault? semmit nemtud aza kaszt ennyi elonye legyen mar hogy erosebbet lo

termeszetesen a fentebb leirtak csakis egy idealis 'haborura' vonatkoznak 😄
Igen,csak az a baj hogy sokkal inkább az összes fegyver túl gyenge,mint a kés túl erõs...
Nem tudom ha az a sebzés erõsítõ cucc meglesz mennyit dob a fegyvereken,de ha nem hoz drasztikus változást akkor ez így elég bajos lesz.
Volt hogy az ablakba telepített gépfegyverrel 4x ikszelte a találatot egy emberen mire lefeküdt.

Ja meg volt egy vicces szitu múltkor.Támadó áll egy bódéban lõ ki az ablakon.Sikerül mögé lopakodnom,bedobok mellé egy C4-et,kb fél méterre tõle leesik odébb megyek,katt,robbanás,a bódé két fala kidõl a detonációtól a csávó meg kiront a porfelhõbõl és széjjel lõ...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.