Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon várom már a full kiadásának napját. Sõt, azt is várom már, hogy leadhassam a rendes elõrendelést a BC2 Limited Editionért... húú de jólesz😊

Tökéletes ötlet. Bannerbe kiírni hogy fav szervert azt puszi.

Szintúgy! <#eljen>

DummyBoy
Mondjuk én nem bánom, hogy ki van kapcsolva a FF, de ha be lenne, akkor ez egyszerû lenne, ha valaki meglát egy snipert, az lelövi és kész 😊

Én várom a fullt, mikor olyan emberkékkel játszhatok majd együtt, akiknek hasonló a gondolkodása mint nekem ... Lehet hogy a lista alján fogok kullogni, lehet hogy szar lesz a kéendém, de az tuti hogy jól szórakozom maja XD

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

dronkZero
Ki kéne jelölni egy szervert, és kollektíve megszállni azt. (Ha már sajátot nem indíthatunk... Bár... osztrák szerver is van.)

Szal "erõvel elvenni" egy szervert, aztán csókolom. Csak szervezés és elhatározás kérdése lenne.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Hát mert ha nem egyedül ront feléd, hanem egy medicel, akkor pont szart sem érsz vele. Vagy nem is kell medic, elég, ha 4 ember megy egyszerre egy squadba - és ugye valljuk be az a normális - akkor végig születgetnek egészen a pofádig...Spotolni meg tudsz bármivel...Próbáld ki. lefelé rohanva nyomogasd a q-t...

Me0w
Remelem lehet majd valahogy classbalance-ot hekkelni a szervereken, mert ez tenyleg kiborito, hogy a kezem lerohad, annyira igyekszem Cinoval meg Rattal elore, medic, assault engineer felelassal, es butan nezzuk, hogy a minimap szerint mi harman vagyunk elol, a tobbiek snipereznek, 1 buzi az uav helivel repked ossszevissza, ketten a tereptargyakat csodaljak, a tobbi meg elviszi a tankot, felboritja feluton, stb. Hihetetlen farok jatekosok vannak.

Together we'll fly someday...

DummyBoy
Na, akkor a mortar mehet az enginek és lehet is a sznájpert kigyomlálni a játékból xD

ha thompsont választasz assaultként akkor tudsz C4et választani mellé

nandorb
azt nem,assaultnak ugy birsz adni ha shootgunt adsz, a standard fegy helyere es mivel nincs 2.loveg akkor C4-et raksz helyere,ami jobb dolog hasznosabb...+meg loszer is van😊

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

dronkZero
Az bug lesz. 4x-es meg 12x-es scopeot is lehet csinálni, ha sniperrel kiválasztod azt, assaulttal meg a semmit.

Mondjuk ebbõl kiindulva lehet, hogy RPG-t is lehet neki adni...

nandorb
c4-es van az assaultnak ha nemfedeztetek fel...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

BEAST
5db c4 toltettol instant felrobban a pont

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

[UNQL]Echo
Cod-ot csinalni en?Pont en aki vilageleteben BF-el jatszottam?Erdekes gondolat... Arra probaltam ramutatni, hogy sztem a BF2-es beallitassal teljesen jo lenne.Ott sem azzal rohangalt mindenki.Azt ne mond mar, hogy normalis ha a felem futo sniper laba ala lovok es tovabbfutva lekesel.Erre azert nem artana kitalalni vmit.

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

Könnyebb lerakni, nincs aki védi a pontot 😄

Ám: az bug, hogy néha magától felrobban egy pont, 2 pittyegés után robban, tankkal szétlövik ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Boron Power
+1

dronkZero
Tényleg CoDot akarsz belõle csinálni? Inkább legyen kurvanehéz vele lõni, de ha megcsinálnák, amit mondasz, akkor mozdulni nem lehetne a pályán a gránátesõtõl. Láttuk már milyen az, köszönjük, nem kérünk belõle. Akkor inkább maradjon felesleges, meg falbontó eszköz, úgyis a játék legjobb puskái járnak mellé.

dronkZero
Éppen ez a bajunk, hogy túl sok is van belõletek.

Totálisan teljesen biztos vagyok benne, hogy az a rengeteg idióta faszkalap a szervereken is meg tudja magának magyarázni, hogy õ miért spawnolt le 10 sniper mellé 11.ként.

És nem a rohamrekonokkal van gond, hanem konkrétan a sniperekkel.

DummyBoy
Nem az ... A "RUSH" játékmód és az oldalanként 8 - 8 csipa akik egymást lövik a két sarokból, az csak nekem tûnik paradoxonnak?

Nem minden sniper láma. Nem minden sniper felesleges!

Csak 98%-uk ... De sajnos ez a 98% olyan számottevõ mennyiség jelenleg a szervereken, hogy teljesen tönkreteszik a játékot!

DummyBoy
Elképzeltem a szitut:

"- Fúúúú, te lekéselted a -=]ÛberPr0[=- M4x1Sk1ll -t? Leszophatlak?"

<#idiota> <#hehe>

[UNQL]Echo
Nem tûnik túl erõsnek hisz a BF2-ben ha 3 ember volt egy talpalattnyi teruleten es alajuk lottel akkor simán haltak.Sztem egy falat kibontó fegyvertol el nem tulzas.Vagy ha nem is hal meg legalabb lassuljon le,csokkenjen a cselekvokepessege vmennyire...

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

na végre vannak itt olyanok is akik szeretek a sniper <#taps><#mf1>

Zsoltika 007
Gyakran már az eldönti az eseményeket ha nem engedsz senkit beülni az anti tank cuccokba. Igenis hasznos a sniper ha okosan és csapat orientáltan játszanak vele. (Bár most nekem inkább az assault jön be. De ez inkább helyzet függõ.)

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

dronkZero
Mondjuk kemény lenne, ha a BF2-es ~1000 késelésemet meg tudnám nézni név szerint... 😄

0Fritz0
Jah, majd az összeset kinyomtatom, kivágom és a nyakamba téve lemegyek az ócsai disco-ba tini lányokat felszedni. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Zsoltika 007
Sniperrel is ugyanúgy tudni kell játszani. Én simán megoldottam vele egy defuse szitut egyedül. Motion sensor bedob embereket legyak (no zoom-al és/vagy pisztollyal) granyóval takarít defuse done. És egyáltalán nem kell sok golyó egy emberbe csak fejbe kell lõni. (M24-et favorizálom) Ennyi.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

BEAST
Dehogynem! Gotta catch 'em all! <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nem értem sniper-nek mért ne lenne létjogosultsága,fõleg védõ oldalon.Persze igy nem könnyû vele hogy mindenkibe minimum kettõt kell lõni alapesetben,de még az se rossz ha megsebesíti és a közelben bóklászó assault társának már egy rövid sorozattal kell bevégezni a munkát.
Másrészt egy jó pozíciót foglalva tudva hogy merrõl jöhet az ellenség percekig lehet folyamatosan jelenteni tanktól a gyalogosig mindenkit.
Azt aláírom hogy támadóban,fõleg ezen a Bétás pályán nem sok teteje van a sniper-nak.De 1-1 még ott se rossz a spot miatt,csak ott tényleg az van hogy mikor már 6-an állnak a kezdõ dombtetõn akkor már félig el is van bukva a meccs.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

dronkZero
Azoknak a nevei, akiket lekéseltél.

0Fritz0
Azoknak a dögcédulái vannak ott, akiket megkéseltél.
Értelme = 0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

my stats-on belül dog tags mi lenne?

s0n1c
<#eljen>
BEAST
Mar miert ne vennem meg? -.-

s0n1c
Hah, megveszed núb? (ajánlom!)
BEAST
Recon unlock, a c4 helyere lehet betenni.

ToCsEk
hát az nem most volt 😄😄😄
most lábra max 80-90et sebez 😊 de lényegtelen

ez a mortar striket hogy tudom behívni? mit kell teljesíteni hozzá?

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

DummyBoy
Nem ... csak jó lenne xD

Lehete értelme a snipernek, de nincs ... Jelenlegi formályában ...

Vége lesz a Mortarosdinak is ,amint lesz frendlifájer.

Vegyük a sznájpert aki kilövöldözni a dolgok mögül az embereket ... AT-ként nem a tankból lõné ki a lövész, hanem a díboló tankot lõné ki ... Mounted géppuskák mögül kilövi az embert? Assi kigránátozza AT kirobbantja falastól a géppuskát ...

Ugyanazt tudják csak jobban ... Igaz, nem a félpályáról, hanem közelebbrõl, de közben segíthetnek a csapatuknak - squad-juknak ...

Amit én pl: legjobban utálok a csipákban az eddig leírtakon kívül:

Van 4 squad / szerver ... Minden squadba bemászik 2 láma csipás és elveszi a lehetõséget 2 másik értelmes kit elõl a normális csapatjátéktól ...

Mer annyi esze sincs a fregkirálynak, hogy saját squadot csináljon ...

----------------------------------------------------------------------

Viszont egy dolog errõl eszebe jutott, ami zavaró: nincs squad management (még ...) ergo bárki beléphet a squadba és nem lehet kivágni.

Valamint térfélcserekor újra be kell lépni a squadokba, és általában a lámpák akik hamarabb joinolnak belépnek azokba a quadokba amik jól mentek az elõzõ körben ... ha késõbb loggolsz be, nem tudod folytatni ugyanabban a squad-ban a játékot 😞

BEAST
Speccel 4 granatja lehet, es igy is tul eros mar a GL, sok lama rohangal vele es csak azzal lo. Amint elfogy a 4 granat elbujnak valami sotet sarokba ammot toltogetni.

[UNQL]Echo
Igenis javitsanak a GL-en foleg mivelha csak 2 granat van hozza.Vicces, hogy falat bont a cucc de ha 3 kempingezo koze belovom akkor 1 fexik meg a tobbi meg siman tueli.Tudom az assault ujra tudja tolteni az ammot de azt sem olyan gyorsan ami jol is van igy.Nagyobb teruletre hato sebzes kellene.

dronkZero
Nem vágom a nyú vév csét, én 2001-ben, 1.2-nél (BF42 kiadásakor) abbahagytam. Akkor az AWP egy lövéssel ölt, BÁRHOL. Csak a légpuskával kellett fejre lõni.

Elé, a lábához lõjjé vele, oszt lesz halál dögivel...

koschwarz
most hogy is? ez lehet alapbeállítás szerveren? mármint sniperlimit?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Magh
Normál szerveren lesz egy 3-as sniper rifle limit azt hello. Statikus célpontot félpályáról kiszedni, magaslatról mindenkit spottolni nagyon jó, a mortar szintén hasznos. Recon limit nem kell, mert shotgunnal, detektorral és C4-el szerintem jobb CQB class az assaultnál.

szuku
576, pcguru(bár ez nincs ingyen) ad ß-kulcsot, bc2 kliens letölt, install, ea account reg/belép, kulcs beír

bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma

angyal2232
kitudom valahogy próbálni ingyen a bétát?

A legvedelmi agyubol mondjuk tenyleg sniper szokott altalaban kiloni. Mivel a legtobb figura amugy is offroad chalengekent eli meg az ugyet, ezert celozni nem nagyon tudok, ha meg vegre megall, akkor egy teli sorozat nem ol meg egy embert belole, szoval inkabb csak disznek jo.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

ToCsEk
õõõõ csben a sniper léblövéstõl senki sem hal meg<#nezze>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

hm én meg olyanokkal találkozom hogy folyamatosan pörög a rangjuk ha jól láttam kb 70 szintig.. érdekes..

ehh.. :/

alma2
Bar mar negyen korberitok, de mindenhova ertsd, tisztelet a kivetelnek, Talan egyedul en irtam, hogy ertelmet is latom a snipernak, ha arra hasznalnak amire jo, ami segit a tobbieknek.

Meg a beta elott azt hittem, pl csak a sniper, recon hasznalhatja az uav-ot, de amikor lattam szakadt maszkos arcokat is a pacman gep korul, megvilagosodtam 😊

Sot ami vicc, most vagy nincs, vagy nem talaltam eddig, az amcsi oldalon uavot, igy inkabb rakerdezek mi a helyzet naluk ? 😊

szerintem