Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én várom a fullt, mikor olyan emberkékkel játszhatok majd együtt, akiknek hasonló a gondolkodása mint nekem ... Lehet hogy a lista alján fogok kullogni, lehet hogy szar lesz a kéendém, de az tuti hogy jól szórakozom maja XD
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Szal "erõvel elvenni" egy szervert, aztán csókolom. Csak szervezés és elhatározás kérdése lenne.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Together we'll fly someday...
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Mondjuk ebbõl kiindulva lehet, hogy RPG-t is lehet neki adni...
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
Ám: az bug, hogy néha magától felrobban egy pont, 2 pittyegés után robban, tankkal szétlövik ?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Totálisan teljesen biztos vagyok benne, hogy az a rengeteg idióta faszkalap a szervereken is meg tudja magának magyarázni, hogy õ miért spawnolt le 10 sniper mellé 11.ként.
És nem a rohamrekonokkal van gond, hanem konkrétan a sniperekkel.
Nem minden sniper láma. Nem minden sniper felesleges!
Csak 98%-uk ... De sajnos ez a 98% olyan számottevõ mennyiség jelenleg a szervereken, hogy teljesen tönkreteszik a játékot!
"- Fúúúú, te lekéselted a -=]ÛberPr0[=- M4x1Sk1ll -t? Leszophatlak?"
<#idiota>#idiota> <#hehe>#hehe>
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Másrészt egy jó pozíciót foglalva tudva hogy merrõl jöhet az ellenség percekig lehet folyamatosan jelenteni tanktól a gyalogosig mindenkit.
Azt aláírom hogy támadóban,fõleg ezen a Bétás pályán nem sok teteje van a sniper-nak.De 1-1 még ott se rossz a spot miatt,csak ott tényleg az van hogy mikor már 6-an állnak a kezdõ dombtetõn akkor már félig el is van bukva a meccs.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Értelme = 0
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
most lábra max 80-90et sebez 😊 de lényegtelen
ez a mortar striket hogy tudom behívni? mit kell teljesíteni hozzá?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Lehete értelme a snipernek, de nincs ... Jelenlegi formályában ...
Vége lesz a Mortarosdinak is ,amint lesz frendlifájer.
Vegyük a sznájpert aki kilövöldözni a dolgok mögül az embereket ... AT-ként nem a tankból lõné ki a lövész, hanem a díboló tankot lõné ki ... Mounted géppuskák mögül kilövi az embert? Assi kigránátozza AT kirobbantja falastól a géppuskát ...
Ugyanazt tudják csak jobban ... Igaz, nem a félpályáról, hanem közelebbrõl, de közben segíthetnek a csapatuknak - squad-juknak ...
Amit én pl: legjobban utálok a csipákban az eddig leírtakon kívül:
Van 4 squad / szerver ... Minden squadba bemászik 2 láma csipás és elveszi a lehetõséget 2 másik értelmes kit elõl a normális csapatjátéktól ...
Mer annyi esze sincs a fregkirálynak, hogy saját squadot csináljon ...
----------------------------------------------------------------------
Viszont egy dolog errõl eszebe jutott, ami zavaró: nincs squad management (még ...) ergo bárki beléphet a squadba és nem lehet kivágni.
Valamint térfélcserekor újra be kell lépni a squadokba, és általában a lámpák akik hamarabb joinolnak belépnek azokba a quadokba amik jól mentek az elõzõ körben ... ha késõbb loggolsz be, nem tudod folytatni ugyanabban a squad-ban a játékot 😞
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Meg a beta elott azt hittem, pl csak a sniper, recon hasznalhatja az uav-ot, de amikor lattam szakadt maszkos arcokat is a pacman gep korul, megvilagosodtam 😊
Sot ami vicc, most vagy nincs, vagy nem talaltam eddig, az amcsi oldalon uavot, igy inkabb rakerdezek mi a helyzet naluk ? 😊
szerintem