51658
  • lac coo
    Kb azt sem tudom hirtelen melyik a chat gomb....:)
  • RAMyMamy
    cod4-et toltam 2 évig, volt benne fov állítási lehetőség.
  • nandorb
    Elegge sok unalmas szoveggel josz. Gondolom jatekban is irogatsz amint fejbelonnek hogy hat,ez mi volt + biztos meg anyazol is a chaten. Ha mar ennyi folos hulyeseget hordasz osszevisza.
  • lac coo
    Hát wallahack sem jelenti, hogy el is tudom lőni :)))))
    Ha a játékosok sokasága mondjuk 6X-os scope-al játszik egyesek meg segédprogrammal beállítanak mittudomén 50 szereset az nem csalás??? Hámi ? :)

Vagy ez már megszűnt ?

(A jelzőket meg máskor hagyd légy szíves !!!!)
  • nandorb
    Bocs nemjatszom cod-al,nem is nagyon erdekelt.
  • V43 1105
    CODban nem volt? OMG OMG OMG Hogy ne lett volna ............. -.-
  • nandorb
    Te hulye vagy tenyleg? A FOV miota csalas? Jaj ,bocs a codban ilyen nemvolt. BF2-ben is belehetett allitani meghozza jatekon belul. Mivel gondolom konzolport jatek a BC2 ezert erre nem gondoltak annyira. Nemhinnem hogy csalasnak mondhato mivel meg helyetted nem is lo,es nem is celoz az hogy talan elobb latod meg otet nem jelenti hogy eleg ugyes is vagy lelonni.
  • lac coo
    Ez már nincs , ez a 10 -es fov? Nem próbáltam,nem szeretek csítelni !:)
  • nandorb
    Huha, ezt mar patcheltek. Ha nem csak tweak forumokat olvasnal amire mar biztos 5ot kipatcheltek es ugyanazt linkelgeted mar kb. 100-ad szorra akkor mar sokkal elorebb volnank de hagyjuk. Bajgunar te dolgod miben okoskodsz.
  • bajgunar

A sniper-nak sokkal előnyösebb a kisebb FOV! Hamarabb észre lehet venni ha egy fűszál is megmozdul a domb tetején pl! És nagyobb a zoom is!
    De ha 10-re rakod, akkor az "ostrom"katonával sokra nem mész.

• lac coo
    És mit számolgassak ezzel? Sniperek egyértelműen csít kategóriás 10 -es fovját??? ez baromság, persze, így is szokás egy alapvetően multi játékot megcsinálni :D

Nem kell etetni ,trollkodni, tudom mit beszélek ....

http://www.youtube.com/watch?v=MfCi64Ta1kY
  • nandorb
    Szerintem ha nem vagy kepben a temaval akkor nemkell kitalalni valaszokat amik teljesen baromsagok semmi koze a temahoz,hanem elehet csondben is maradni.

Amugy meg FOV calculator:
    LINK
  • lac coo
    Jah, igaz, tényleg, nem olvastam rendesen végig amit írtál, bocs, oldalarányig nem jutottam, csak az első számig :)))

gondolom pontosan leellenőrizted, hogy ugyanannyit láss mint más szélesvásznú user :)

De mindegy, ez van, mai játékok már csak ilyenek, leszarják csak el lehessen adni .

Szerk.:Most nézem a képedet: többet látsz mint ha 16:9- ben tolnád :)
  • RAMyMamy
    sajnos elég nagy hülyeséget írsz, már ne is haragudj. full hd az 16:9 képarány, ez meg 4:3, csak a kép közepét látom, a széleit levágja

1024
    1920
  • gsg16
    mindegy mit mondotok neki,igazatok úgysem lesz
  • Cris99
    nem nem u.a. lát
  • IMYke2.0.0.0
    Nem a távcső miatt teszik, akik állítják - elhiheted.
  • IMYke2.0.0.0
    1280*800-ban játszom - kényszerből [gép miatt] - hadd állítsam már a FOV-ot!
    Az alapértelmezett 55-ös numerikus érték röhej a Settings-ben.
  • lac coo
    Ugyan annyit látsz mint aki full hd-ban játszik.. De mindegy , túltárgyaltuk ...
  • RAMyMamy
    1024x768-ban játszom, alapból kitakarja a fegyver az egész képet (nem csak ennél a játéknál), hadd állíthassam már a FOV-ot...
  • lac coo
    Lényeg, hogy eddig még nem sikerült játék alatt látnom, hogy bárki is használta volna, szóval az egyenlő feltételek minden játékos számára ( ami régen mindenek előtt állt...) itt kicsit csorbulni látszik .

Látószög állításról meg ne is beszéljünk...
  • overx
    get life
  • gsg16
    én most ezt használom: ICON7 Z500
  • gsg16
    Üdv!
    az én egeremen is van,vagy 4 dpi fokozat állítási lehetőség.és gyorsítja a tank torony forgását,erőteljesen.plusz én mostanság egérrel,és gombokkal helikopterezem,ahhoz is szoktam állítani az egeret.amúgy nem minden egér állítja ugyanolyan mértékben a dpi-t.
  • Smithwarden
    Tudjuk hogy teged semmivel nem lehet meggyozni, mert te vagy BC2ben is a zsenialis felisten 3 het jatek utan.
    Uristen.
  • lac coo
    Ne erőlködj, tudod hogy semmibe veszlek ... !
  • Smithwarden
    Sirj tovabbra is sajat hulyesegeiden, atomlama.
  • Fpocok
    Hááát... csít vagy sem. Vagyis nem csít, bár nem túl szép dolog. Legjobb az lenne, hogy ha fix sebességgel menne a torony, az jó lenne.
  • lac coo
    Nem kell a duma nekem is ilyen egerem van ennyit nem tudok csalni vele első dolgom volt, hogy megnézzem tankban, mert rohad lomha alapon.:)Látószögről meg ne is beszéljünk ....

Attól hogy legális, mert gagyi a játékmotor, konzolra írták, ott ilyen nincs ugye, még csít kategória más normális multijátékoknál .Itt meg lehet, tehát nem csít, ez ilyen... Ennyi !
  • Smithwarden
    Szokasosan total hulyesegeket irkalsz.
    Ez mind legalisan atallithato.
    Kurva nagy csit mikor minden masodik gamernek mar dpi allitos egere van es egy pillanat alatt allitja az egergyorsasagot.
  • KaBuTo666
    Akkor én hívhatlak túrósfaszú sexmachine-nek.
  • lac coo
    Hívhatjuk BC3 -nak is , nem mindegy? :D
  • Cris99
    hogy lehet ilyeneket megtalálni úristen -.-
    nem ez nem CSAK hanem ez Battlefield 3 lesz!
  • overx
    Jahogy ez csak bf3. Azért bcztem mert én ezt néztem meg és hittem a címnek http://www.youtube.com/watch?v=XbdkkYrmrp0
  • lac coo
    Ez is felér egy csíttel, szélesebb látószög, tank torony je forog mint az istennyila :))))
  • Fpocok
    De. Valószínű, hogy igen.
  • seloka
    Sziasztok,
    Lenne egy pár kérdésem, de azzal kezdeném, hogy nem küldötök-e el, ha azt mondom hogy tört BC2-vel játszok.
  • Drang
    Battlefield 3 előrendelés a legolcsóbb helyről! :)
  • lac coo
    Lesz BC3 ? :D

BF3 !

Azt olvasni igen, bár melyik az a játék amiről nem ezt olvasni ...?
  • overx
    Olvastam valahol, hogy a bc 3 nak jobb lesz az optimalizálása a 2.0 ás akármilyen motornak köszönhetően amivel dolgoznak, így nem kell jobb, vagy legalábbis nem sokkal jobb gép kell majd hozzá. Szerintetek ?
    Gondolom azt is le lehet lowozni :)