51658
-
#48435 Kb azt sem tudom hirtelen melyik a chat gomb....:) -
RAMyMamy #48434 cod4-et toltam 2 évig, volt benne fov állítási lehetőség. -
#48433 Elegge sok unalmas szoveggel josz. Gondolom jatekban is irogatsz amint fejbelonnek hogy hat,ez mi volt + biztos meg anyazol is a chaten. Ha mar ennyi folos hulyeseget hordasz osszevisza. -
#48432 Hát wallahack sem jelenti, hogy el is tudom lőni :)))))
Ha a játékosok sokasága mondjuk 6X-os scope-al játszik egyesek meg segédprogrammal beállítanak mittudomén 50 szereset az nem csalás??? Hámi ? :)
Vagy ez már megszűnt ?
(A jelzőket meg máskor hagyd légy szíves !!!!) -
#48431 Bocs nemjatszom cod-al,nem is nagyon erdekelt. -
#48430 CODban nem volt? OMG OMG OMG Hogy ne lett volna ............. -.- -
#48429 Te hulye vagy tenyleg? A FOV miota csalas? Jaj ,bocs a codban ilyen nemvolt. BF2-ben is belehetett allitani meghozza jatekon belul. Mivel gondolom konzolport jatek a BC2 ezert erre nem gondoltak annyira. Nemhinnem hogy csalasnak mondhato mivel meg helyetted nem is lo,es nem is celoz az hogy talan elobb latod meg otet nem jelenti hogy eleg ugyes is vagy lelonni. -
#48428 Ez már nincs , ez a 10 -es fov? Nem próbáltam,nem szeretek csítelni !:) -
#48427 Huha, ezt mar patcheltek. Ha nem csak tweak forumokat olvasnal amire mar biztos 5ot kipatcheltek es ugyanazt linkelgeted mar kb. 100-ad szorra akkor mar sokkal elorebb volnank de hagyjuk. Bajgunar te dolgod miben okoskodsz. -
A sniper-nak sokkal előnyösebb a kisebb FOV! Hamarabb észre lehet venni ha egy fűszál is megmozdul a domb tetején pl! És nagyobb a zoom is!
De ha 10-re rakod, akkor az "ostrom"katonával sokra nem mész.
-
#48425 És mit számolgassak ezzel? Sniperek egyértelműen csít kategóriás 10 -es fovját??? ez baromság, persze, így is szokás egy alapvetően multi játékot megcsinálni :D
Nem kell etetni ,trollkodni, tudom mit beszélek ....
http://www.youtube.com/watch?v=MfCi64Ta1kY
-
#48424 Szerintem ha nem vagy kepben a temaval akkor nemkell kitalalni valaszokat amik teljesen baromsagok semmi koze a temahoz,hanem elehet csondben is maradni.
Amugy meg FOV calculator:
LINK -
#48423 Jah, igaz, tényleg, nem olvastam rendesen végig amit írtál, bocs, oldalarányig nem jutottam, csak az első számig :)))
gondolom pontosan leellenőrizted, hogy ugyanannyit láss mint más szélesvásznú user :)
De mindegy, ez van, mai játékok már csak ilyenek, leszarják csak el lehessen adni .
Szerk.:Most nézem a képedet: többet látsz mint ha 16:9- ben tolnád :) -
RAMyMamy #48422 sajnos elég nagy hülyeséget írsz, már ne is haragudj. full hd az 16:9 képarány, ez meg 4:3, csak a kép közepét látom, a széleit levágja
1024
1920 -
gsg16 #48421 mindegy mit mondotok neki,igazatok úgysem lesz -
#48420 nem nem u.a. lát -
#48419 Nem a távcső miatt teszik, akik állítják - elhiheted. -
#48418 1280*800-ban játszom - kényszerből [gép miatt] - hadd állítsam már a FOV-ot!
Az alapértelmezett 55-ös numerikus érték röhej a Settings-ben.
-
#48417 Ugyan annyit látsz mint aki full hd-ban játszik.. De mindegy , túltárgyaltuk ... -
RAMyMamy #48416 1024x768-ban játszom, alapból kitakarja a fegyver az egész képet (nem csak ennél a játéknál), hadd állíthassam már a FOV-ot... -
#48415 Lényeg, hogy eddig még nem sikerült játék alatt látnom, hogy bárki is használta volna, szóval az egyenlő feltételek minden játékos számára ( ami régen mindenek előtt állt...) itt kicsit csorbulni látszik .
Látószög állításról meg ne is beszéljünk... -
overx #48414 get life -
gsg16 #48413 én most ezt használom: ICON7 Z500 -
gsg16 #48412 Üdv!
az én egeremen is van,vagy 4 dpi fokozat állítási lehetőség.és gyorsítja a tank torony forgását,erőteljesen.plusz én mostanság egérrel,és gombokkal helikopterezem,ahhoz is szoktam állítani az egeret.amúgy nem minden egér állítja ugyanolyan mértékben a dpi-t. -
#48411 Tudjuk hogy teged semmivel nem lehet meggyozni, mert te vagy BC2ben is a zsenialis felisten 3 het jatek utan.
Uristen. -
#48410 Ne erőlködj, tudod hogy semmibe veszlek ... ! -
#48409 Sirj tovabbra is sajat hulyesegeiden, atomlama. -
#48408 Hááát... csít vagy sem. Vagyis nem csít, bár nem túl szép dolog. Legjobb az lenne, hogy ha fix sebességgel menne a torony, az jó lenne. -
#48407 Nem kell a duma nekem is ilyen egerem van ennyit nem tudok csalni vele első dolgom volt, hogy megnézzem tankban, mert rohad lomha alapon.:)Látószögről meg ne is beszéljünk ....
Attól hogy legális, mert gagyi a játékmotor, konzolra írták, ott ilyen nincs ugye, még csít kategória más normális multijátékoknál .Itt meg lehet, tehát nem csít, ez ilyen... Ennyi ! -
#48406 Szokasosan total hulyesegeket irkalsz.
Ez mind legalisan atallithato.
Kurva nagy csit mikor minden masodik gamernek mar dpi allitos egere van es egy pillanat alatt allitja az egergyorsasagot.
-
KaBuTo666 #48405 Akkor én hívhatlak túrósfaszú sexmachine-nek. -
#48404 Hívhatjuk BC3 -nak is , nem mindegy? :D -
#48403 hogy lehet ilyeneket megtalálni úristen -.-
nem ez nem CSAK hanem ez Battlefield 3 lesz! -
overx #48402 Jahogy ez csak bf3. Azért bcztem mert én ezt néztem meg és hittem a címnek http://www.youtube.com/watch?v=XbdkkYrmrp0 -
#48401 Ez is felér egy csíttel, szélesebb látószög, tank torony je forog mint az istennyila :)))) -
#48400 De. Valószínű, hogy igen. -
seloka #48399 Sziasztok,
Lenne egy pár kérdésem, de azzal kezdeném, hogy nem küldötök-e el, ha azt mondom hogy tört BC2-vel játszok. -
#48398 Battlefield 3 előrendelés a legolcsóbb helyről! :) -
#48397 Lesz BC3 ? :D
BF3 !
Azt olvasni igen, bár melyik az a játék amiről nem ezt olvasni ...? -
overx #48396 Olvastam valahol, hogy a bc 3 nak jobb lesz az optimalizálása a 2.0 ás akármilyen motornak köszönhetően amivel dolgoznak, így nem kell jobb, vagy legalábbis nem sokkal jobb gép kell majd hozzá. Szerintetek ?
Gondolom azt is le lehet lowozni :)