Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lamellus
Pl. ide raknak ki néha ingyen, csak nagyon gyorsnak kell lennie, mert elkapkodják.

-tRs-Raymond

Te vagy a 7893. aki bétát kér. Majd a 10000. kap.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

a 8782-es hozzászólásban az imént írtam...<#buck>
Szolnokboy1
biztos sokat kérdezték már, meg már unjátok is, de hol tudok hozzájutni ingyen egy béta kulcshoz? pls help!

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Lamellus

<#fogmosas>

-tRs-Raymond

Me0w
Akkor csak en vettem eszre ma <#wilting>

Together we'll fly someday...

Lamellus
Nekünk is ment tegnap és az emberek se tûnnek el belõle. <#eljen>

-tRs-Raymond

Boron Power
Kb. 3 napja jó már. Úgy néz ki törõdnek velünk 😊

Me0w
Baszki, nekem mukodik a friends. Mi a pina?

mNzJean
nem lehet ,hogy túl hideg van a szobádban ? <#idiota>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Jól elvagytok <#hehe>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

A tûzfalat kikapcsoltam,a frissítés tényleg lehet gond,a VGA driver szerintem a legfrissebb, de a hangkártyára nem gondoltam, hogy az is gond lehet...
Ja és kb 10 alkalomból 10-szer megfagyott.
pIIrash
Alt + TAB-al nézd meg, hogy nem kérdez-e rá a tûzfal, hogy kimehet-e a netre a progi.

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

Ati 3870,Core2 E6300,2Gbram..stb, szerintem ez elég lenne...
trident
Tûzfal nem engedi ki, illetve alaplapi, hang, vga driver frissítés kell (-erre gondolnék elsõ körben).

Netán kevés WD40-el van befújva az alaplap, kontakthibák megelõzése végett.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

A konfiggal nincs gond, bõven elég hozzá, más gond lehet...
pIIrash
Milyen gépen próbálod?
Hány alkalommal áll meg loadnál? Mert nekem is meghal néha, de az esetek többségében elindul azért.
Driverek legfrissebbek?

Maak
mondjuk a konfigod nem eleg hozza? <#rolleyes>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

:-)
anyád hogy van a tegnap esti után? leülni le tud már? 😄

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Ja és akkor ez csak egy tipp volt, hogy honnan lehet szerezni béta kulcsot...<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>
Maak
az jo, de ha picit visszaolvasnal, vagy beirnad a keresobe akkor rajonnel, hogy mar egy hete kabe kijott a beta es csak annak nincs kulcsa aki nem is akart 😊

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Aki tolja annak szólna a kérdés...miért lehet az, hogy mikor csatlakozna a szerverre a játék, ki írja, hogy loading, és onnan se kép, se hang, megfagy a játék.
Mi lehet az oka?
... természetesen az évszaknak megfelelõen egy igen havas pályán <#nezze><#wave>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

A legfrissebb Pc Guruban ajándékként adnak egy kódot, amivel lehet reggelni a hivatalos honlapon, és a megjelenésig tolhatsz 1 pályát, Rush játékmódban multiban...
pIIrash
Nem. Mi már a teljessel nyomjuk. <#hehe><#nezze>
Az elõzõ 12.000 hozzászólás errõl szól kb.
-8000 béta kulcs kérés <#zavart1>

má' rég <#miaz>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Ezt a Laguna Presa pályát hozzánvághatnák a bétásokhoz ápdéten keresztül
mondjuk ma vagy holnap <#idiota> <#idiota>

Én biztosan nagyon örülnék neki <#zavart1><#pias>

Van már béta?

dronkZero
Nem, mi az?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Sziasztok!
Valaki próbálta a Béta multiplayert?
Üdv!
:-)
Te szerencsétlen selejt...

modellmaker
Egy ilyen privit én is kaphatok? <#miaz>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

<#wilting>

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

<#vigyor>

Running
Egyszerûbb mindenkit lehülyézni, mint gúgliban megkeresni 5mp ráfordítással. Faszfej.

koschwarz
* Map: Laguna Presa - Alapszituációként védelmet kell biztosítanunk embereinknek az ellenséges portyázó tankokkal szemben, mindezt egy változatos, nagy szintkülönbségekkel, burjánzó növényvilággal, tökéletes fedezéket nyújtó bokrokkal, ládákkal szegélyezett területen.

tök édi... mikor jönnek a tankok, beugrom egy ilyen bokor mögé...egy utolsót szarni 😊

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Beers
Na húzhatsz innen a halál faszára!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

zzeN
Az Atacoma Desert se lesz semmi😊.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

dronkZero
Nyilván mindenki csak azért van itt, hogy olyan kérdésekre válaszoljon neked, amire a választ magadtól is két perc alatt megtalálod. Ez teljesen természetes dolog, és persze mindenki más a hülye nyilván.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

megint hülye vagy fiam,március 2.-án jön PC-re,köszipuszi,ennyit akartam,de itt nagyon vagány emberek vannak,és nem tudnak válaszolni 😊

Lamellus
A videókban több pályát is találsz (YouTube, hivatalos honlap), a PS3 bétában meg másik pálya volt, arról is csináltak bõven videót, vagy milyen infóra gondolsz?

-tRs-Raymond

Running
* 8 multi-pálya, ebbõl 5 a Squad Rush módra optimalizálva.
* Map: Atacoma Desert - Video: Here, Here, Here
* Map: Port Valdez - Video: Here
* Map: Arica Harbour - a kiegyensúlyozott harcra koncentráló pálya, ahol is az amerikaiak egy oroszok bázist támadnak. Mindezt sivatagos környezetben, kis falu + ipari körzet, nagyszabású jármûves és gyalogos harcokkal. Video: Here
* Map: Heart of Darkness - bolíviai dzsungeles pálya, a single player bemutaó videókon láthattuk.**
* Map: Panama Canal - leégett erdõ szegélyezte kisebb terület, melynek méretét feledteti a terep változatossága, az elhagyott ipari épületek, törmelékhalmok, hatalmas hajók, jármûvek és roncsok. A pályán 4 zászlót kell behúzni, ebbõl a 2 külsõhöz inkább tankok/apc segédkeznek majd, a pálya szerkezetébõl adódóan a 2 belsõ elfoglalásában inkább a gyalogos küzdelem fog dominálni, meg persze az ide berepülõ helikopterek és az õket levadászni akarók harca. (conquest mode) Source, Video.
* Map: Laguna Presa - Alapszituációként védelmet kell biztosítanunk embereinknek az ellenséges portyázó tankokkal szemben, mindezt egy változatos, nagy szintkülönbségekkel, burjánzó növényvilággal, tökéletes fedezéket nyújtó bokrokkal, ládákkal szegélyezett területen.Video.
* A multiplayer módban szereplõ pályák részben az egyjátékos kampányból valóak, részben külön fejlesztések.**. Source.

amúgy a többi pályáról van infó?

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

En egy madzagos kontrollert is kenytelen voltam venni, mert a radiosnak tul nagy a latencyje.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Me0w
Nem tudjuk, itt mindenki ps3-al es xboxal nyomja, sorry.

de a honlapon van valami visszaszámlálás,24 napot ír,nem az hogy akkor jön pöcsre??

Me0w
Regen volt a Mediamarktban Genius mikrofon 860 ft-ert, azt erdemes megvenni 😊

koschwarz
ja, csak annyit, hogy pont nemrég baxódott tönkre a mikrofonom, úgyhogy pofázni nem tudok (míg nem veszek valamit) 😊

Boron Power
Mondjuk nem csak klánban tudod mással nyomni. Ha van 1 db haverod, aki fent van a friend listában és bármikor rá tudsz kapcsolódni, már egész más játszani.

Egyedüli felmenetelkor szerencse kérdése, hogy milyen squadba kerülsz.

koschwarz
na jó, meggyõztél 😊