51658
  • Jim Morrison
    mi? :D nem is, most tettem fel megint mert letöröltem :o új honlap...
  • lac coo
    Spedhack is pc konfig, mondom fiatalok vagytok még ehhez, és nem vág ki miatta a PB ... Merthogy köze nincs hozzá .

A mi korosztályunknak ez még csalás, ott nem volt szokás semmit sem piszkálni, nem mindegy hogy két házsarkot látsz be egyszerre míg más csak egyet , csak mert ő nem áll neki mindenféle segédprogramokkal variálni. Azt nem kétlem viszont, hogy ez nektek teljesen rendjén való , mint ahogy az is , hogy a tank ágyúját rángatni lehet mint az állat....Vagyis szerintetek ha nem vág ki a PB akkor az nem csalás... Erről ennyit.
  • Cris99
    de mert akkor megvennék pc-re, kész, ne mai fejjel gondolkodj ma csak a pénre mennek, akkor talán több lenne az igényesség, fejlesztő/felhasználói oldalon egyaránt
  • KaBuTo666
    VÍRUS JÁÁÁÁÁÁÁÁÁJ NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

:D
  • Jim Morrison
    nandor linkelt neked calculatort, akkor en hadd ajanljam a progimat, egyszeru.
    link
  • gsg16
    ha ennyire nem értesz hozzá,akkor minek égeted itt magad?egy dolog a játék konfigolása,és egy dolog a hack-elés.az egyikért kivág a PB,a másik csak játék beállítás.én amúgy valamelyik hivatalos BFBC2 fórumon láttam hogy tanácsolták a FOV értékének állítgatását.amúgy próbálj meg más érvet is felhozni azon kívül,hogy "de akkor is nekem van igazam!".
  • lac coo
    ..speedhack is pc feature, akkor azt is lehet? :9

Chris: akkor most nem igen lenne mivel játszanod...
  • Cris99
    Így igaz,
    de örülnék ha fel sem találták volna a konzolokat...
  • lac coo
    Úhh tényleg.. .bocsánat! :)
  • Fpocok
    Azt én írtam.
    Amúgy nem kellene terjeszteni a baromságokat. A FoV állítás az egy PC feature... tudod, mint a lan, mod tools meg a többiek.
  • Cris99
    ezt Fpocok írta megbocsáss....
  • Cris99
    ezt ki írta?
  • lac coo
    "...Meg ők messziről nézik a TV-t, azért van ilyen 55 meg 60 FoV..."
  • Cris99
    "Cris: azért változtatják a fov-ot mert más távolságban ülnek? LOL
    "
    mivan???
  • lac coo
    Trollkodik a tököm, csak azért rakjuk helyére a dolgokat...:)

Cris: azért változtatják a fov-ot mert más távolságban ülnek? LOL

Amúgy csak nektek szabályos, régen ha ilyenen kaptak mikor lehívtak egy screenshotot tőled, simán mentél a szégyenfalra :)

De valóban kicsit hosszúra nyúlt, elnézést...
  • Smithwarden
    Sztem hagyd ra.
    Laccoonak egy a lenyeg, hogy neki igaza van es ilyen faxsagokon lovagol trollkent folyamatosan.
    Es ezt elvezi, azert spammeli ujra es ujra.
  • Fpocok
    A FoV-ot mindenki úgy állítja, ahogy kényelmes. Ez teljesen szabályos, ez semmit nem sért. A konzoloknál azért van lekorlátozva... mert... nos mert konzol. Meg ők messziről nézik a TV-t, azért van ilyen 55 meg 60 FoV. PCn viszont teljesen más a helyzet, van 46464 féle monitor. Én általában 80-90en nyomom, nekem így kényelmes.
  • lac coo
    ..ezért külső segítséghez nyúltok ! ;)

De nézzük meg még másik oldalról a kérdést: ha nem lenne semmilyen lehetőség állítani ezeken a dolgokon, de én belenyúlnék a cfg file-okba az csalás lenne ?

Vagy tegyük fel BF3 hasonló állítási lehetőségekkel jön majd, és első hónapban nem lesz semmi editor hozzá ,akkor belepiszkálok az becsületes dolog ?

Ne azon lovagoljatok már, hogy lehet-e vagy sem ...
  • frango
    Akkor Én egy rossz ember vagyok...

Cris99: Azzal csak azt akartam mondani, hogy totál bar....gokat beszél lac coo :)

Én 2 hete játszom BC2-t. Szinte az összes FPS-t kipróbáltam már. Elmondom, hogy BC2-ben nagggyonaggyon kevés a konfigolási lehetőség. Meg kell nézni egy COD 1,2,4,5,7-et, ET-t, Quaket stb. stb. Rengeteg dolgot lehet állítgatni. ET-ben configolás kb. 20%a De meg lehet nézni a COD-ok Quake-ek beállítási lehetőségeit. A sensitivity-t meg alap, hogy lehet állítani egy ilyen kaliberű játéknál. Minden player más és más felbontást, DPI-t, egérpadot, egeret, és polling ratet használ, ezért fontos a sensitivity pontos beállítása. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy a BC2 ilyen téren nagyon le van korlátozva és ez nem is baj.
  • Cris99
    Nekem 90fov, 1680x1050, Saitek Cyborg RAT5
    nemtudom ez miért tisztességtelen de nem akarok belefolyni :D
  • lac coo
    Részemről lezárva: én ezt tisztességtelennek tartom, aztán ennyi ! :)
  • frango
    Nem manapság mennek ilyenek. Mindig is volt ilyen. Az csak jó ha személyre szabhatod a beállításokat. Én is 90 FOV-ot használok FHD-t, Full grafot. Ja meg Mx518-at szilikonos paddal. Túl jól csúszik lehet, hogy inkább 100-as csiszolópapíron fogom lökdösni az egeret.Nehogy előnyöm legyen már...
  • Cris99
    Úristen mi megy itt egy ilyen szarságon... elképesztőő :S
    Én most 90el használom és tökéletesen adja a csipa
  • redmonk
    maradj=magyar :D pöttyet elírtam

nem hiszem nandi, hogy ha bárki példát hoz a COD-ból vagy azzal próbál meg nem belekötni a BF-be hanem egy adott gondol/problémát megoldani helyre tenni más egyből SÁTÁN-ként kell kezelni itt.

BF jó játék persze vannak hibái, de hiszen egy tökéletes game sincsen. Legújabb részét biztosan tolni fogom akkor talán már lesz jogom ide írni ;)
  • RAMyMamy
    nem szeretem a multit amúgy...
  • redmonk
    Én úgy vagyok vele, hogy azokat a beállításokat használom melyet a játékon belüli options mögött találni. Ha már valami config fájlhoz kell nyúlni az engem nem érdekel. De nem itélem el azt aki kihasználja és nem fogok anyázni chatben stb.
  • IMYke2.0.0.0
    Még mindig csak csodálkozom - multiban (évek óta) játszó Hölgy :)
  • IMYke2.0.0.0
    Kimaradt:

Quake 1 óta [u]egyedire szabott[/i] FOV-ot használok - multiban is.
  • IMYke2.0.0.0
    Quake 1 óta FOV-ot használok - multiban is.
  • lac coo
    Kiakadás nem jó szó, inkább csak meghökkentem, hogy manapság ilyen mennek ...

Ha ti ezt elfogadjátok semmi bajom vele, ti dolgotok, de azt senki ne magyarázza meg, hogy ezek a dolgok nem állnak szemben egy multi játék alapelvével, miszerint mindenki egyforma eséllyel játszon.
  • nandorb
    Te akadtal ki a FOV miatt, Kupakon es Versenyeken elarulom 3dolgot lehet allitani a FOV-t,a ReenderAheadLimit-et es a DirectX verzioszamot. Ha a Videokartyan belul probalod lebutitani a grafikat az mar videohack lenne es azert maga a PB bannol.
  • redmonk
    És akkor mivan ha nem toltam vele? Majd pont te fogod megmondani mit csináljak.

Tudok én tudok olvasni és nem kell ahhoz játszani, hogy igaz legyen xy állítás. Valamint vannak logikus kapcsolatok bizonyos dolgok közt, melyek világosabbak a napnál.

Azért mert te rá vagy kockulva a game-re meg nagy klános vagy ne hogy azt hidd, hogy majd össze szarjuk magunkat tőled. Kicsit vegyél vissza, olvasgass némi maradj irodalmat aztán meg értsd meg ki mit és hogyan ír.

PEACE BUDDY! :D
  • lac coo
    Szerintem fejezd be, már csak belemagyarázni próbálsz.Ezekhez a kiskapukhoz minek kellene játszani vele, van aki ezt természetesnek veszi van aki felhúzza a szemöldökét... Túltárgyaltuk ! :)

Béke !
  • nandorb
    De megint ugy irtal ide a topikban,hogy a jatekkal megcsak nem is jatszol. Mi alapjan hozzol le kovetkeztetest?
  • redmonk
    Azt vágom, hogy nem tudtam, hogy konzol port a játk amit meg is említettem mi után informált itt valaki. Le is írtam, hogy ez esetben más a helyzet de a PC-re irt játékok fizikáit már igen a procik nyomatják. Amit meg te írsz PhysX az még ennél még többet jelent. Tudom ajánlani BATMAN AA, Mirrors Edge megtekintését YT-n PhysX-el.
  • nandorb
    Azt is vagod hogy a PhysX-nek semmi koze a jatek fizikajahoz?
  • redmonk
    vágom én, hogy Szerbiában laksz ezért nem igen megy a magyar. csak egy példát mondtam a lenti veszekedésetekre, hogy milyen szemszögekből lehet nézni illetve, hogy nem egyedi eset az ilyen "kiskapu"
  • lac coo
    LOL!

Miért, Battlefieldben elnézhetők ezek a kiskapuk ?
    Vagy mire gondolsz ?
    Tankot simán megcsinálhatták volna úgy, hogy akárhogy is okoskodik az user az egérrel, annyit fordul amennyit tud... Nagoyn régen is így volt ez már, nem nagy dolog, ezekre illene odafigyelni egy ilyen tapasztalatú cégnek, mint a dice.

Na mindegy, ne ontsuk tovább sz@rt, mindenki másként gondolkodik, nincs ezzel baj .
  • nandorb
    De a COD nem Battlefield ne keverjuk mar.
  • redmonk
    Mint már mondtam én nem játszottam még ezzel,de ez olyan mint például COD-t meg fixálnád 125/333 fps-re, hogy gyorsabban lőj meg nagyobbat ugorj. Inkább kiskapunak nevezendő, más kérdés ki, hogyan fogja fel. Szerintem azért gáz kihasználni de ez én vagyok.

Az meg a másik, hogy COD-ban is van ilyen.