Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Van egy jókora problémám a játék indításánál. Tegnap megvettem a pc gurut, felraktam a gamét, reggeltem, beírtam a guru által adott azonosítót. Aznap ment prímán a játék. Ma akartam vele játszani, kérte a felh. és jelszót, megadtam, utána pedig kérte ismét kódot, amit tegnap már ugye beírtam regisztrációnál. Ez alkalommal nem elfogadta hanem kiirta hogyez az azonosító kulcs már foglalt.......
Most ilyenkor mi a lópikula van? Másnál is csinálta ezt? Mert ha nincs erre megoldás akkor ez hatalmas szívás hogy 1szeri kipróbálásra volt ez jó😛
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Na akkor pont annyi sznájper lenne a pályákon, amennyi szükséges <#hehe>#hehe>
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
<#duma>#duma><#duma>#duma><#hehe>#hehe>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Positive Mental Attitude
Amúgy engem meg pont az zavar a hcmódban, hogy berohannak rambóként(ha tudnak, és onnan már nem nehéz mert nem lehet öket megjelölni, vagy valamit csinálni, hogy fordulj már meg van valami féreg arrafele) és mindenkit 2lövéssel hátbalõnek, meg a sok sniper...
Positive Mental Attitude
M24 igenis öljön 1 lövéssel ha mellbe nyom valaki vagy hátba😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
na ez jól jönne -.-
Nem gondoltam volna hogy ennyire...de ez kurva jo.
Es nem csak sniperrel termeszetesen. <#wink>#wink>
Persze 1 loveses sniper durva (foleg ha teged olnek) de hat kb ugyanigy kell parazni "realisan" is a harcmezokon az orvloveszektol.
Kell 2-3 jobb "antisniper sniper" akik akadalyozzak oket es akkor mehet is a maradekkal a tamadas-vedes.
A hitbox itt latszik igazan hogy milyen szuper.
Pisztollyal is meg lehet oldani gond nelkul szinte barmilyen helyzetet, mert "ahova lovok az talal".
Mindig parazni kell, folyamatosan a kovetkezo fedezeket kell keresned es a szoget zarni hogy minel kevesebb helyrol tudjon golyo eltalalni, mert 2-4 loves akarmilyen fegyverbol megol.
Lassabb a jatek is kicsit, igy taktikusabb is persze es kevesbe arkados "osszevissza rohangal es ugral mindenki", nem lehet minimalisan atgondolt taktika nelkul menni a semmibe.
Es nem lehet csak ugy gondolni egyet hogy na itt atfutok ezen a 15 meteres szabad teruleten siman, maximum bekapok 10-15 golyot es siman tulelem...itt ez nem fog menni, pontosan ki kell szamolni ha tul akarod elni a kovetkezo par metert.
Az olyan jatekokrol lehet tudni hogy nagyon jo aminel az ember szinte azt is "elvezi ha meghal".
Ebben a HC modban tobbszor jott elo ez a feeling, mert mielott meghaltam tudtam mar akkor soxor hogy na ezt nem fogom tudni tulelni es telibe is kaptam az adott helyzetben, de vigyorogva doglottem meg.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
akartam is írni akkor, csak elfelejtettem, hogy ez a másik dolog ami nagyon nem tetszik, hogy hiába vagyok squadban, különösebben nem éreztem, hogy lenne értelme. oké, ráspawnolhatok valamelyik csapattársra, azt ennyi. mindenki megy elõre, ahogy tud vagy ahogy kedve van. nem mondom, ez sokszor volt így a bf2-ben is, de ott legalább megvoltak az eszközök a csapat és squad irányításra, és akkor is lehetett egy több körön keresztül együtt maradó squad, ha egyébként soha nem is találkoztam elõtte azokkal a játékosokkal.
bár az is igaz, hogy enél a rush módnál nincs is nagyobb jelentõsége egy kommandernek vagy bonyolult utasításoknak, hiszen annyit meg lehet jelölni, melyik ládát támadd, a kicsi és lineáris pálya miatt meg nem kell nagyívû kommanderi irányítás.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
-tRs-Raymond
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
-tRs-Raymond
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."