Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bator92
Pc-re van már virágbolti verzió?

Forza Ferrari

Kandurex
Biztos lesznek tört szerverek, tényleg csak arra vagyok kíváncsi, h fog futni. Legalább adnának ki egy rohadt benchmarkot vagy bár akármit...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
Multi nem fog menni, singlebe meg nem lesz annyira gépigényes így nem fogod megtudni, hogy hogyan fog menni.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kandurex
Lehuszárkodom a PC virágboltit, valahogy le kell csekkolnom, hogy fut a gépemen, bétázni meg bétázzon akinek hat töke van.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ROCKnROLLA
Nem lehet h a bajelentkezésnél véletlenül szarul írtad be az e-mail címedet? Mert nekem is volt egy ilyen eset, de rájöttem h rosszul írtam be.

TDC Geronimo
Nem gold még. Locust nem arra írta azt meg már le is szedték azóta.

Prince23
Aranyban a BC 2, szal konzolra már bármikor kijöhet. virágbolti verzio

Heló!
Van egy jókora problémám a játék indításánál. Tegnap megvettem a pc gurut, felraktam a gamét, reggeltem, beírtam a guru által adott azonosítót. Aznap ment prímán a játék. Ma akartam vele játszani, kérte a felh. és jelszót, megadtam, utána pedig kérte ismét kódot, amit tegnap már ugye beírtam regisztrációnál. Ez alkalommal nem elfogadta hanem kiirta hogyez az azonosító kulcs már foglalt.......
Most ilyenkor mi a lópikula van? Másnál is csinálta ezt? Mert ha nincs erre megoldás akkor ez hatalmas szívás hogy 1szeri kipróbálásra volt ez jó😛
zotya10002
Én is azt várom!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

TDC Geronimo
:d

TDC Geronimo
majd márciusba -.-

DummyBoy
Csak annyi kéne, hogy sniper kit kiválasztásakor felugrik egy gyors IQ teszt ... És ha valakinek sikerül elérni egy bizonyos pontot az sniperkedhet ... (Legyen monjuk annyi,amennyi a MENZA klub tagsághoz kell ...)

Na akkor pont annyi sznájper lenne a pályákon, amennyi szükséges <#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

De jó lenne ha ezek közül valamelyiket hozzánk vágnák ápdéten keresztül :

<#duma><#duma><#hehe>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

SZEG007
öljön 1 lövésel, de akkor legyen limitálva a sniper mennyiség a szervreken, mondjuk 2/team. Egyszerüen hihetetlen a sniper besunnyog c4 packal, és kiszed egy pontot tizedmásodperc alatt, vagy hivja a mortar strikot és épület romokba hever. Ha nem lenne szinte minden sniper egy hatalmas faszláma akkor a játék csak mortar strikbol, és c4 rushbol állna mert annyira imba a sniper föleg HC szerveren.

Blacksheep333
Ugyan annyi.

Az operációs rendszeren is túl...

modellmaker
Még nincs unlockolva. 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

TDC Geronimo
Jó messzire, de miért nem próbálod ki te magad?

modellmaker
Mert ezt a weapon info-ba se írják.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
Ez a darts milyen messzire megy el kb?

adam46
mennyivel kerül majd többe az alapjátéknál ez a kiegészítõ? amibe benne van jelölõ pisztoly
adam46
ja tényleg most már beugrott köszi
TDC Geronimo
elsõ 2 rakéta nem hõkövetõs csak akkor, ha megtracerelik a jármûvet. Akkor rajtatartod a célon pár másodpercig, amíg ki nem írja a távolságát. Utána lõheted.

RatBaG
csak akkor követi, ha elõtte valaki megjelöli a darts gunnal.

Per Aspera Ad Inferi.

drogosgeci
az egy a kevés fegyver közül amivel célozni kell

adam46
valaki elmagyarázná hogy kell az RPG rakétának bekapcsolni a hõkövetést? hogy le tudjam szedni a helit
Az mellékes 😄 ha eleget játszottál csukott szemmel is eltalálod az árnyékát...

Positive Mental Attitude

XenHai
Ja az a laggos szar 😄
kivan írva buzinagy betükkel, hogy HARDCORE 😄

Amúgy engem meg pont az zavar a hcmódban, hogy berohannak rambóként(ha tudnak, és onnan már nem nehéz mert nem lehet öket megjelölni, vagy valamit csinálni, hogy fordulj már meg van valami féreg arrafele) és mindenkit 2lövéssel hátbalõnek, meg a sok sniper...

Positive Mental Attitude

Mégis milyenlegyen egy sniper? 😊
M24 igenis öljön 1 lövéssel ha mellbe nyom valaki vagy hátba😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

XenHai
Ezt a HC modolt szerverek hogyan jelzi a game?
SZEG007
ja csak az igazi csatamezökön nem a hadsereg fele sniper.

TDC Geronimo
HC mód... 10 perc után jöttem le onnan. Nevetséges a sok 1 shotos csipával együtt.

TDC Geronimo
"@MiamiACR We hope to do another beta batch yes, that includes perf fixes & optimizations"

na ez jól jönne -.-

Smithwarden
Kiprobaltam a HC modot is.
Nem gondoltam volna hogy ennyire...de ez kurva jo.
Es nem csak sniperrel termeszetesen. <#wink>
Persze 1 loveses sniper durva (foleg ha teged olnek) de hat kb ugyanigy kell parazni "realisan" is a harcmezokon az orvloveszektol.
Kell 2-3 jobb "antisniper sniper" akik akadalyozzak oket es akkor mehet is a maradekkal a tamadas-vedes.
A hitbox itt latszik igazan hogy milyen szuper.
Pisztollyal is meg lehet oldani gond nelkul szinte barmilyen helyzetet, mert "ahova lovok az talal".
Mindig parazni kell, folyamatosan a kovetkezo fedezeket kell keresned es a szoget zarni hogy minel kevesebb helyrol tudjon golyo eltalalni, mert 2-4 loves akarmilyen fegyverbol megol.
Lassabb a jatek is kicsit, igy taktikusabb is persze es kevesbe arkados "osszevissza rohangal es ugral mindenki", nem lehet minimalisan atgondolt taktika nelkul menni a semmibe.
Es nem lehet csak ugy gondolni egyet hogy na itt atfutok ezen a 15 meteres szabad teruleten siman, maximum bekapok 10-15 golyot es siman tulelem...itt ez nem fog menni, pontosan ki kell szamolni ha tul akarod elni a kovetkezo par metert.
Az olyan jatekokrol lehet tudni hogy nagyon jo aminel az ember szinte azt is "elvezi ha meghal".
Ebben a HC modban tobbszor jott elo ez a feeling, mert mielott meghaltam tudtam mar akkor soxor hogy na ezt nem fogom tudni tulelni es telibe is kaptam az adott helyzetben, de vigyorogva doglottem meg.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

koschwarz
szerintem igazad van. azon kívül, amit itt írtam, ez a másik dolog ami miatt itt nem lesz olyan kvázi közösség, mint pl. a bf2-ben.

akartam is írni akkor, csak elfelejtettem, hogy ez a másik dolog ami nagyon nem tetszik, hogy hiába vagyok squadban, különösebben nem éreztem, hogy lenne értelme. oké, ráspawnolhatok valamelyik csapattársra, azt ennyi. mindenki megy elõre, ahogy tud vagy ahogy kedve van. nem mondom, ez sokszor volt így a bf2-ben is, de ott legalább megvoltak az eszközök a csapat és squad irányításra, és akkor is lehetett egy több körön keresztül együtt maradó squad, ha egyébként soha nem is találkoztam elõtte azokkal a játékosokkal.

bár az is igaz, hogy enél a rush módnál nincs is nagyobb jelentõsége egy kommandernek vagy bonyolult utasításoknak, hiszen annyit meg lehet jelölni, melyik ládát támadd, a kicsi és lineáris pálya miatt meg nem kell nagyívû kommanderi irányítás.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Lamellus
Igen így van, de az alsó részen nem azt írja, hogy a késsel mennyit öltél a körben, hanem, hogy eddig mennyit öltél a késsel az összes meccs alatt, szerintem.

-tRs-Raymond

zzeN
A felsõ egy kör alatti killek/halálozások számát mutatja.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

alma2
teambalance mar a regiekben is volt, igy csak be kell kapcsolni 😊

szerintem

Elvileg felül össz kill, alatta meg, hogy mivel öltél a legtöbbet a körben.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

<#worship>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Lamellus
A kill-ek száma? Az alsó az eddigi összes killt mutatja, nem csak ennek a körnek az eredményét, nem? <#fejvakaras>

-tRs-Raymond

Hm, éérdekes

Na, az korrekt. Mondjuk 2 recon akkor is leszedi, de jobb mint a semmi 😄

TDC Geronimo
~10 c4 kell majd hozzá fix után. Betaba bepatchelhetnék igazán.

BEAST
Nagyon remelem, hogy nem -.-

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

A C4 vs felrobbantandó pont az marad így ? Mert egy így eléggé gány.

Running
Nagydög és Meow megoldották a térképek leírásának lefordítását. Köszönjük nekik! A cikkben, leírásban jeleztem a fordítók neveit természetesen.

BEAST
hé... ez még csak a béta, nem lehet mindent unlockolni.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

hé.. téyleg 100003000 pont kell a következõ unlockig? hogyan van ez?