Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pistike is rájött, hogy hiába csipázik a domboldalon, ha felszalad pár medic és bedarálják ... Inkább átlép az erõsebb oldalra és kész ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
The Matrix has you...
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Szerintem...
Parasite Eve 2, best game EVER!
Hiába játszol normálisan és vagy csapatelsõ,ha elveszted a csatát,biztos boldog lenne minden normális játékos ha a kemperek miatt elbukna egy rakat pontot..😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
szerintem
Elvileg az EA hivatalos bug listjében is benne van ,szóval tudnak róla.
Esetleg hasonló problémát sikerült már valakinek megoldania?
1-2 effekt meglepõ módon mintha jó lenne,meg menüben a gombhang,de minden ambient ,vagy bármi más távolabbi,recseg,torz.
Alaplapi hangkártya (asus p5K premium), ujabb driver nincs, minden más game jó.
szerintem
szerintem
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ha újonnan vásárolsz, akkor sajnos 4670 alá menni nem érdemes, de én a helyedben megfontolnám akár a használtat is: ha szerencséd van, akkor korrekt áron jóval erõsebb kártyához juthatsz (akár az 512 vrammal szerelt változatok is jók, ha jóárasak, az 1 giga vram jobb, de leginkább magas felbontásban, néhány játékban tud felmutatni szignifikáns elõnyt)
Ami rossz hír, az meg ugye az, hogy jelenleg bc2-ben nem a vga szerepe dominál a teljesítményben.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
"...In single-player mode, players conduct missions on an unnamed Japanese island during World War II and then move into the modern day through jungles, deserts, and snowy terrain."
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
DxVersion=9
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
De - ebben - a topikban biztos megmondják neked hogy egy adott összegért melyikkel jársz a legjobban!
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
http://www.argep.hu/product_844647.html
http://www.argep.hu/product_871245.html
vagy
MSI nVidia N220GT-MD1G 625MHz 1580MHz 1GB DDRII 128Bit PCI-E x 20 DX10.1 Fansink
ebbol a 2bol melyik vona jobb?Ja es INTEL procim van.
ON:
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Ezt erdemes akkor?
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Óriási parasztvakítás... nem ér egy kalap gipszet sem <#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#sniffles>#sniffles>
Sok logikat nem talaltam benne. Hiaba hianyzik minden a tartooszlopokon kivul, pl meg kell loni a felso emeletet, hogy osszedoljon. pl a heli mellett a raktarban a "pont" epuletet sikerult valakinek lerombolni ?
szerintem
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
kiprobaltam a hc mode-t, a sebzesek sokkal tetszetosebbek, ha csak nem meseltem be magamnak, hogy tenyleg mas DE:
mi van azokkla a fegyverekkel amiket elfelejtettek leanimalni, hogy a celzokaba nez ? pl jeolo pisztoly hasznalhatatlan, aztan a mortaros tank, hogy a fenebe lassam hova lo ?
Ismet szep duma, hogy hc mode, a code-ban ket sor kikapcsolni a celkeresztet, de atgondolva megint nincs az egesz, igy hasznalhatatlan...
szerintem
Ettõl még használja a 4 magot,ha nem is 100%-osan magonként.
Bf2-vel kb 1 órát és uninstall.