Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DummyBoy
Nem jó, már most is divat átmenni a jobb oldalra ...

Pistike is rájött, hogy hiába csipázik a domboldalon, ha felszalad pár medic és bedarálják ... Inkább átlép az erõsebb oldalra és kész ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Ezen kívül sose BF-eztem, de gecc, vannak itt nálam is hülyébb arcok 😄 Lõnek rám, kimek az épületbõl, 2-t lelövök ablakból (mind oda néz, ahol kimentem), utána másik 2-t meg hátbakéselem 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

:-)

No most jött mail a pcguru-tól, kicsit elszörnyedtem mikor láttam hogy beta kódokat osztogatnak... majd jönnek a jófej csíra vérpistik okoskodni. Alig várom.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

én fülessel játszom, és nekem folyamatos búgás hallatszik. de csak ha csend van, olyan meg nem gyakori 😊

bigapó
nekem az a Manuel ugrott be aki Basil Fawlty-t idegesitette, mert hogy Õ Barcelona-i 😊

The Matrix has you...

Csak azért hogy legyen arról is fogalmad hogy ott azért hogy mentek a dolgok.A squadok rendes irányítását is megszüntették meg egyebek.Nem beszélve nincs kommander össze-vissza mortalozik mindenki nincs aki koordinálja a csapatokat.Szaladtam a ládához robbantani erre fedezés az nuku,ugrott mindenki a ládára a pontért,persze hogy kiszedték az egész brancsot.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Fpocok
http://www.youtube.com/watch?v=tO7137LzHJk&translated=1

Szerintem...

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ez egy dolog de akkor is baromság amit mondasz mert a normális játékosokat is szivatná egy ilyen húzás.
Hiába játszol normálisan és vagy csapatelsõ,ha elveszted a csatát,biztos boldog lenne minden normális játékos ha a kemperek miatt elbukna egy rakat pontot..😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

alma2
oszinten rohadtul nem erdekel hany pontom van, miutan megvan minden fegyver amit szivesen hasznalok /unlock/. De ha jatszol normalisan akarva akaratlanul is az elso 5-ben vagy mindig.

szerintem

Kíváncsi lennék mennyire lennél a tizedelés híve ha a gyopárok miatt a te csapatod bukik😊

EndreMan
Van még valaki akinek recseg a hang a játékban mindenhol? Már a menüben is!
Elvileg az EA hivatalos bug listjében is benne van ,szóval tudnak róla.
Esetleg hasonló problémát sikerült már valakinek megoldania?
1-2 effekt meglepõ módon mintha jó lenne,meg menüben a gombhang,de minden ambient ,vagy bármi más távolabbi,recseg,torz.
Alaplapi hangkártya (asus p5K premium), ujabb driver nincs, minden más game jó.

alma2
A sok kiscsirke ellene aki kilepne a kor vege elott, termeszetesen nekik is tizedelnem a pontjaikat, mindenkinek aki abban a korben azon az oldalon allt. A visszaesoknek pedig a mar elert pontjait is ritkitanam. Egybol elkezdenenek jatszani az emberek publicon is.

szerintem

alma2
Komolyan bevezetnem a vesztes csapat tagjainak a koron belul elert pontjat megtizedelnem. Erdemes lenne a forumukba is beirni. Egyszeruen hihetetlen, hogy mindenki codozik a maga kis sarkaban, szarik az egeszre.

szerintem

Benny04
ASDASD:_ASD?AS:_D?ASDASD:_?ASDAS?:

0Fritz0
A késrõl ez jutott eszembe <#hehe>:

http://www.youtube.com/watch?v=9_vBun-8nk8

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

trident
Nézz körül esetleg használt vga piacon (netán 4830, 4770, 4850 nVidia fronton 9800gt, gts250, 8800 gt.) Mondjuk erre. (Bár igen, értem, az átutalás nehézkes, de akkor találd meg ott a lehetõségeket.😊

Ha újonnan vásárolsz, akkor sajnos 4670 alá menni nem érdemes, de én a helyedben megfontolnám akár a használtat is: ha szerencséd van, akkor korrekt áron jóval erõsebb kártyához juthatsz (akár az 512 vrammal szerelt változatok is jók, ha jóárasak, az 1 giga vram jobb, de leginkább magas felbontásban, néhány játékban tud felmutatni szignifikáns elõnyt)

Ami rossz hír, az meg ugye az, hogy jelenleg bc2-ben nem a vga szerepe dominál a teljesítményben.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

zzeN
Hoppá... az ESRB elszólta magát...
"...In single-player mode, players conduct missions on an unnamed Japanese island during World War II and then move into the modern day through jungles, deserts, and snowy terrain."

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

trident
Igen, csak 9 és kész.
DxVersion=9

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Oké de ezt miért nekem mondod?😊

tobias88
256
Noigen. Az lenne az optimális. ddr3 ÉS 256 bit!

De - ebben - a topikban biztos megmondják neked hogy egy adott összegért melyikkel jársz a legjobban!

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

nandorb
az mind 12k din. nekem csak max. 6.6k din mehet,eloszor 640GB-s hard disket akartam venni de ugylatszik veszek grafikust. csak nemtom mient erdemes.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

tobias88
128 bit? inkább válasz valamilyen 250 biteset
nandorb
csak annyit mondok hogy Szerbia\Vajdasag-ban lakom😊

Fpocok

http://www.argep.hu/product_844647.html

http://www.argep.hu/product_871245.html

nandorb
MSI ATI Radeon HD 4650 1GB, DDR2, 128Bit
vagy
MSI nVidia N220GT-MD1G 625MHz 1580MHz 1GB DDRII 128Bit PCI-E x 20 DX10.1 Fansink
ebbol a 2bol melyik vona jobb?Ja es INTEL procim van.

Hát ja. Ez legalább ddr hármas. De ha tényleg csak 1000 pénzel drágább az 1 gigás ugyanebbõl a fajtából akkor érdemes elgondolkodni a dolgon mert ezek a mai játékok úgy zabálják a vga memóriát hogy nem is értem ... <#pardon1>

ON:

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Fpocok
Most nem tudom mi a fenét bunkózól? Én csak mondtam, hogy akkor már kétszer annyi memoriával nem jobb? És már 17e tõl lehet kapni.

nandorb
meg mi a rossz a ddr2-esben?

nandorb
ha adsz ra pizt... nekem nem apuka meg anyuka adja ra a penzt hanem en a sajat zsebembol ez meg a hatar.

Fpocok
Akkor már az 1gb memoriásat vedd meg 4670bõl, nekem is olyan van. Max egy 1000el drágább

nandorb
Asus EAH4670 DI 512MD3,DDR3 128bit,750MHz,Active,DualSlot,DVI-I,HDMI,HDCP

Ezt erdemes akkor?

alma2
Ebben igy mar van logika.
Kar, hogy igy oldottak meg, tiszta rts utanerzes 😊

szerintem

Ha játszottál volna vele tudhatnád hogy van külön gomb a squad irányítására is amit itt kifelejtettek.Sokszor voltam leader és fene tudja milyen nyelvû tagjai voltak a squadomnak de ott legalább egyértelmû parancsokat tudtam nekik adni nem küldtem õket bele a harc közepébe hanem fix helyekre tudtam õket irányítani és érdekes nagyon sokszor meg is értették mit akarok.Itt meg kijelõlõm hogy támadják a ládát és kész belesétálnak a csapdába.Nem lehet velük megértetni hogy például kerüljünk hátulról.Szóval publicon a squad vezetés halott ügy.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

TDC Geronimo
Az engine maga port, mivel konzolon csinálták ez elsõ részt is, de a kezelõfelület nem olyan tróger szar konzolos, mint mw2 esetében. A másik meg, hogy pont nem konzolon fogja verni, hanem PCn. Körökkel ráadásul. Majd ha megjelenés után is ilyen szarul használja ki CPUkat akkor lehet õket szidni, addig nem.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DDR 2 memóriával szerelt vidókártyát nehogy vegyél!
Óriási parasztvakítás... nem ér egy kalap gipszet sem <#felkialtas><#felkialtas><#sniffles>

TDC Geronimo
Azt az épületet nem lehet. Amúgy meg az épületeknek van egy bizonyos HPja és az alapján dõl le.

alma2
Valaki kikiserletezte melyik epulet miert dol le eppen ?
Sok logikat nem talaltam benne. Hiaba hianyzik minden a tartooszlopokon kivul, pl meg kell loni a felso emeletet, hogy osszedoljon. pl a heli mellett a raktarban a "pont" epuletet sikerult valakinek lerombolni ?

szerintem

Olvasom én is,de nem ez a baj hanem az hogy ha egy proci gyenge egy játékhoz azt általába kiüti 100 százalékra és itt a gond hogy sok embernek relatív alacsony a proci használat közbe meg szaggat ez a szar vagyis nem gyenge a proci hanem nem használja ki rendesen a játék.Az hogy 4 magoson jól fut(de azzal is vannak egyeseknek probléma)semmi mást nem jelent csak azt hogy több szálra van írva a játék,aki ezek alapján nem veszi észre hogy ez nem pc-re fejlesztés az akkora láma hogy nem igaz.Mert ugyebár a konzolgépekre jellemzõ a többszálú fejlesztés.Nem beszélve a kimaradt egyébb funció gombokról most ezt nem akarom részletezni de ha akarod megtehetem.Verték a mellüket hogy most nagyot durrantanak és a pc-sek kapnak egy külön fejlesztést,lófaszt,portoltak szemrebbenés nélkül.MW2 verõ lesz aha esetleg konzolon de pc-n tuti bukta lesz mert ezért nem fogok új alaplapot meg procit venni és szerintem sokan mások is.

?😊

Fpocok
Úgy hogy van még remény nekem is, remélem csinálnak valamit, mert szeretném ha jól menne.

Smithwarden
Hopp ezt Skyline-nak akartam az elobb.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

TDC Geronimo
Tudom olvasom én is. Pont azt mondták, hogy õk maguk se tudják 😊

Fpocok
Nem biztos. Viszont ezt a devek mondták. Ha gondolod keresek linket mindjárt.

alma2
ures szerveren kell jatszani fix 95 fps 😊

kiprobaltam a hc mode-t, a sebzesek sokkal tetszetosebbek, ha csak nem meseltem be magamnak, hogy tenyleg mas DE:
mi van azokkla a fegyverekkel amiket elfelejtettek leanimalni, hogy a celzokaba nez ? pl jeolo pisztoly hasznalhatatlan, aztan a mortaros tank, hogy a fenebe lassam hova lo ?
Ismet szep duma, hogy hc mode, a code-ban ket sor kikapcsolni a celkeresztet, de atgondolva megint nincs az egesz, igy hasznalhatatlan...

szerintem

TDC Geronimo
Egyáltalán nem biztos, hogy betaba bepatchelnek optimalizálást.

Fpocok
Nekem a GPU az 25% on megy végig, és ilyen 20fps a max minden lowon. Na ezek után ne mondja senki, hogy optimalizálva van.

Fpocok
Pedig nincs optimalizálva. De ez mondjuk csak béta. DICE is elismerte hogy nincs, de mondta, hogy adnak ki patchet bétához, amin kicsit állítgatnak, illetve full már teljesen jól lesz optimalizálva.

Épp ezért optimalizálatlan de továbbra sem annyira mint ahogy egyesek lefestik (Stalker,Arma,Gta4...Na ezekhez képest bakfitty probléma).
Ettõl még használja a 4 magot,ha nem is 100%-osan magonként.

Bf2-vel kb 1 órát és uninstall.