51658
-
Gyuszopapa #48515 Bizos nem,ehhez az infratysághoz minek. -
#48514 5nap és választ kapunk talán -
KaBuTo666 #48513 Metró már kivételek közt szerepel. -
Gyuszopapa #48512 Vedd le dx11-ről dx9-re kb 120-150 lesz. -
#48511 Joval nagyobb mapok lesznek BF3ban. (A conqestesek.) -
#48510 ronda? csak szeretnéd...:D -
#48509 50-90 FPS, FullHD, Minden maxon. -
Gyuszopapa #48508 Nehogy azt mond hogy ezzel a konfiggal nincs 100+ fps-ed. -
#48507 Milyen gépetek van nektek?:O Vagy nem full graffal? 60fps alatt nem szeretek játszani.Fraps meg egy 30ast lehúz.. -
Gyuszopapa #48506 Jobb gépen jobb is játszani,szóval 20-30 fps-el nem lehet jól játszani mert még zoomra se adja be a találatot nemhogy csípőből. -
mark24842 #48505 Frapsel vettük fel :) -
Gyuszopapa #48504 "Viszont az ilyen 360akat nem értem:D"
MAKRO
-
#48503 Semmi bot nincs ott. Én nagyon meglepődtem mikor elkezdtem játszani, hogy nozummot ennyire adja a sniper.Ez a Hiperaktív sniperkedés. Én erre még COD-ban szoktam rá. Betolni valami jó kis pörgős DnB-t(esetleg még egy kis gyorsítót) azt úgy játszani.Így a legélvezetesebb a játék. Viszont az ilyen 360akat nem értem:D
mark24842: Mivel vettétek fel a játékot? Próbáltam már sokmindent de nagyon lehuzzák az fps-t. 40-50 fps-el meg nem igazán jó gamelni... -
Gyuszopapa #48502 "BF3-ban is ilyen jó nagy mapok lesznek mint BC2-ben?"
Persze kb. -
Nagydög #48501 Gondolkodik! Osszevagdalt video a sikeresebb megmozdulasaibol. Kulonben meg kozelharcban en is gyakran lovok ironsight nelkul csak erzesre. -
mark24842 #48500 Semmi féle aimbot nincs nem volt és nem is lesz egyszerűen mi így jáccunk -
#48499 Ebben igazad van, viszont a srác neve nekem azt árulja el, hogy gyakorlatilag más fegyvert még ki sem próbált ;)
Reméljük aimbot móka nem környékezte meg :D -
gsg16 #48498 erősen aimbot szaga van ennek a videónak.sziklákról leugorva,egylövetű sniper puskával,célkereszt nélkül lelőni valakit,1-2X mázliból sikerülhet.de folyamatosan csak így gyilkolni,az azért már kicsit túlzás.a távcsőbe még véletlenül sem nézel bele,miközben lövöldözöd le az embereket.minden esetre bátor dolog volt tőled,hogy ide beraktad -
#48497 Nekem nagyon tetszik, állat killek, zene is jó.
Más:
BF3-ban is ilyen jó nagy mapok lesznek mint BC2-ben? -
Gyuszopapa #48496 Látom már megint megy a vita hogy mi előny mi nem.Akkor beszéljünk a makro-ról egy kicsit kinek mi a véleménye róla? -
mark24842 #48495 Helosztok csináltam haverommal egy BC2-es videót NÉZZÉTEK! :D
Remélem tetszeni fog :D -
#48494 Igaz, befejeztem, tényleg :)
Más ...azt lehet tudni miért van ilyen sok "kamu " fegyver a játékban, ami hasonlít az igazira nem teljesen más, nem volt pénz licenszre ? -
eugabesz #48493 Ezt most már tényleg nem értem...kinek mi köze hozzá,hogy én milyen FOV és DPi értékeket állítok be?De most komolyan?
Mindenki szíve joga a fórumba írni,aki teljesíti a feltételeket és nem szeg szabályzatot,de nem mindenkinek kellene ezt annyira erőltetni,hogy a normál fórumozó messzire elkerülje a topikot. -
#48492 Annál az egérnél azért már kb. csak jobb lehet:)))
Igen meg a nagy HC gamerek filcel rajzolták be a monitoron a középpontot mert sniperen nincs célkereszt:DDDDDDDDD.....Meg azokkal a húdes.ar MS WMO, meg MX510(amik máig a legjobbak) optikai egerekkel tolták... -
#48491 az hazugság volt, aki ott volt simán tudja, semmi ilyesmit nem csináltam ..... -
gsg16 #48490 igen,tényleg ronda.és ahogy a nagy öreg gamer lac coo rámutatott,mindjárt cheater is a használója,mert jobb egeret használ mint ő.mindenki térjen vissza a görgős egérhez,és használjon 14"-os monochrome monitort,mert anno minden hardcore gamer ilyent használt,és ők nem csaltak még olyasmikkel,mint a játék beállítása,a jobb játék élmény érdekében. -
#48489 Olyan ronda egered van? :)) -
determinator #48488 "Büntetőpontok
Dátum: 2011.08.04. 19:14 Adta: Kandurex
anyázás, folyamatos flém, és offolás a Bf3 topicban
házigazda kérése"
Úgy látom átkergettek ide. -
RAMyMamy #48487 az fisheye (halszem) -
#48486 Itt főleg torzul mert csak vízszintes irányban szélesedik ki, függőlegesben nem !
azért látod gyorsabbnak, mert távolibban látszanak a tárgyak, olyan mintha 50 métert szaladtál volna egy fedezékig de valójában az csak 20 méter volt :) -
#48485 55, ja a torzulást észrevettem, meg mintha gyorsabban futna :D
de itt ezzel a fabrikálással más hatású a fov növelése mint máshol egy beállított csúszkával mert olyan kétoldalt mintha eyefinity lenne vagy tudomisén :D
na mind1 én használom azt jóvan, máshol is maxon szoktam álltalában tolni -
#48484 Normal és wide között egyértelmű különbség van, de felbontásnál nincs...
Amúgy azért van alapon 50 ( vagy 55? ..) értéken a fov, mert kisfilmre viszonyítva ez áll a legközelebb az emberi szem látószögéhez...Hogy te szélesebben látsz az egy dolog, de ha növeled a FOV-ot torzul a tér, és hátrébb kerülnek a tárgyak ...Ezért rakják erre az értékre alapon, mert így olyan távolságúnak érzed a tárgyat mint ahogy valójában van ... Ha van kéznél fényképező , meg lehet lesni ... -
#48483 Azthiszem a nagyobb felbontással is több teret lát be az illető, főleg ha normál és widescreen van összevetve! -
#48482 Engem az a más kérdés érdekel :)
No mindegy valóban már csak beszélünk a semmibe, ebben nem győztök meg úgy sem. monitornak meg semmi köze a FOV-hoz, régen is volt szélesképernyős mód hogy ne legyen hátrányban a többiekkel szemben mert a két szélén kevesebbet lát...
De rakjanak be aim assistot is, hátha valakinek a szar monitor mellett szar egere is van :))) -
#48481 Nyugodtan vergődhetsz, a FoV akkor is teljesen legális, szabályos, ALAP DOLOG.
-
#48480 Az egy sz..os gomb a qrva egeren. Nem ám már ne lehessen megnyomni. A FoV meg nem kevés játékban benne van, szóval nem egyedi eset és ahogy lejjebb valaki említette mindenki más és más monitoron és felbontáson tolja tehát szíve joga azt kényelmesre beállítani. Az más kérdés, hogy ebből valamilyen előnyhöz jut-e vagy sem. -
#48479 Ebben egyetértek veled, sírunk hogy ez gagyi meg az gagyi ,de valójában ilyen vacak megoldásokra van igény... PC userek között is ... -
#48478 -
#48477 Nincs bajom vele, csak véleményem van ;)Olyan amilyen, szórakozásból játszom tojok rá ki mit hogy mivel hekkel :)
Amúgy a fov állítás és az egér érzékenység állítása külön-külön járműre-gyalogosra stb nem terméken belüli feature.... -
#48476 speedhack, aimbot, wh stb az csalás.
FoV állítása, vagy az egér érzékenységének beállítása terméken belüli feature...
ha kiszalnálják a bugokat mint mondjuk lejjebb egy képen a srác a fa tetején dudorászik az csak szimpla szánalom...
de ha ennyi bajod van a játékkal akkor miért nem váltasz, van egy csomo alternativa. :)