Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nincsenek olyan szerverek ahol 10x 100x vagy mégtöbbször annyi xp-t lehet kapni mint alapból?
Yan
kilõve

¥ xfire: kistekila

akinek kell beta key az irjon privit mert van 1 felesleges 😊
dronkZero
Talán nem lesz ezzel baj, csak 4 emberesek a squadok. BF2-ben, amíg még ki-be lehetett lépkedni halottként is a squadokból(és átpasszolni élõnek a líderséget), akkor voltak elpusztíthatatlan csapatok... 6 ember már sok tényleg, hogy csak úgy egymásra spawnolgasson.

4 még kezelhetõnek tûnik. Aztán majd meglátjuk...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
"Ha felélesztenek már ott vagy a "szituban", a csapattársak között. Megspóroltál egy odamenetelt. :p"

Eh, hát nemigen spóroltam meg semmit, a késõbbi események tükrében (lelõttek megint).

Ez az egész az elsõ szakaszban volt, a B lerakó környékén a gödörben. Tankra lõttem, közben oldalról kiszedtek. Ha újraspawnolhattam volna, akkor az építkezés mögé kerültem volna, ahonnan relatíve biztonságban tudtam volna rakétázni. Így felélesztettek, természetesen az _üres_ RPGvel a kezemben...

Szal megint ott tartunk, hogy fel kéne ismerni a szituációt, ami sok embernek nem nagyon megy. Viszont ezen meg változtatni úgysem tudok...

Yan
Naa, utoljára.
Ha kell vkinek, szóljon privibe, vagy csinálok a kisTekila mellé egy Abszint acc-ot
<#nyes>

&#165; xfire: kistekila

De ha pölö engineer vagy, és rárakod a tracer dartot a tankra, lõsz bele kettõt, és még egy kell neki, de lelõ, akkor jó a medik, ha felhúz. Belelõsz mégegyet és te vagy a nap hõse.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Blacksheep333
Persze van olyan eset, hogy feléledsz-megdöglesz, de a medic ne nézze végig, ahogy kihal az egész squad. Élessze fel, hisz az is plusz ember. Meglehet, hogy azon múlik a csata kimenetele.

"Nekem is volt olyan szitum védõként, hogy jött egy támadás, lelõttek. Már készültem, hogy honnan megyek megmenteni a szitut"

Ha felélesztenek már ott vagy a "szituban", a csapattársak között. Megspóroltál egy odamenetelt. :p

Az operációs rendszeren is túl...

Nekem csak ez a "mindenkire éledés" szúrja a szemem.Sokkal jobb lenne ha csak egy emberre a squad-ból,vagy akár senkire sem,csak kezdõ helyrõl lehet menni.
De igy... Lelõnek,erre 5 másodperc múlva nem is onnan,hanem ha a társa elõrébb ment akkor még jobb pozícióban feléled.Meg a Quad-el beszáguld egy a védõk mögé valami sarokba,aztán 3 másik "ráspawnol",már a védõk mögött van a fél ellenséges csapat...
Teljesen kaotikussá válik néha a csata így.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

dronkZero
De idõbe igen. Nekem is volt olyan szitum védõként, hogy jött egy támadás, lelõttek. Már készültem, hogy honnan megyek megmenteni a szitut, csapattárs vagy kezdõhely, 5..4..3...felélesztettek. Öh, sprint elõre, miapicsa, holisvagyok, futok 5 métert, lelõnek. Na jó, akkor haverra spa...felélesztenek. Elkezdek rohanni a fedezék felé, megint lelõttek...

Azért jobb lett volna, ha hagynak meghalni, _ticketbe_nem_kerül_.

Védõként nem kell medik. Szerintem. Többet árt, mint használ.

Blacksheep333
Mert szar lesz a kápédéd?
Ticketbe nem kerül...

Az operációs rendszeren is túl...

joebacsi
Rudolf?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

nandorb
mar volt 1x😊
lehet lesz meg1x es ennyi😊

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Boron Power
Úgy tûnik, nem update miatt áll:

EA Online maintenance is happening right at its normal scheduled weekly day & time. Should be done soon, no need to freak out. :-)

Boron Power
Hivatalosan senki, de a gyerek esküdözött rá.

Persze lehet, hogy valami nyominger volt, aki így élte ki magát.

dronkZero
Ja, mondjuk várjátok itt az update-et, mint a messiást... Mondta valaki, hogy egyáltalán LESZ update a bétában?

TDC Geronimo
Beta megjelenés óta számos CPU és GPU optimalizálást végeztek. Hangok számítása is jóval processzorigényesebb a betaba jelenleg, ezt is javították. Lehet bepatchelik betaba, lehet nem.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Ki beszélt itt új mapról?

Mostmárt nem ártana mutatnának valami hajlandóságot,a játék optimizálásafelé.

Boron Power
Tegnap egy gyerek végig azt kérdezgette, hogy jártunk-e már új mapos szerveren, mert õ úgy tudja lesz ilyen update.

Na erre kiváncsi leszek.

énis ezt mondtam.

TDC Geronimo
ma karbantartás volt amúgy meg dolgoznak egy új szerververzión ami után lehet kell új kliens, de lehet hogy nem. Updatelik is nemsokára ezt a topikot.

Maak
nekem is van kulcsom ha valakit erdekel, epp az elobb kaptam egyet ea hungarytol meg egy van féjszbúkrú is, bar arra nem veszek merget hogy mukodik is

szokasos a menet, elso privizonek kuldom

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

<#awink>

Köcce itt is <#worship>

[IRAM] leader

Az enyém is.

Bartn73
Az elöbb elkelt

Bartn73
Van nékem is béta kulcs akinek köll a leggyorsabb kapja😊

De csak ha hagyjuk magunkat!!
Én a bank-okkal kezdeném...kettõt hagynék belõle...

[IRAM] leader

dronkZero
Nem megyek! 😛

Hess!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Nekem az EA küldte ma.Kicsit késve.Már kaptam egyet az 576-tól.

Rám meg rám sem bagóztok.Tényleg van egy fölös kulcsom.De ha nem kell,törölhetem is........

Ha huszan ke'rik akkor kinek adjam?Ezert talaltam ezt ki.. 😊

ennyire ne vigyük túlzásba😄

aki kéri add oda,nem leszel tõle te a megválltó.

Solid Snake nyerte meg.Grat!

Kaptam a dice-tol egy pc beta kulcsot.Mivel nekem mar van,igy annak adom,aki eloszor kuld nekem privatot.
A kovetkezo legyen a szoveg:
Nyerni akarok egy beta kulcsot teljesen INGYEN!

dronkZero
Hjah, ezt nevezik igénytelenségnek. Hogy megszoktad, meg hogy megmagyarázod magadnak. Szerintem itt kezdõdne egy magyar ember, de igazából mindegy is. Úgyis kihalunk/kiirtanak a picsába, most már biztos.

Kell valakinek béta kulcs?

nandorb
hat en is,csak nem sok sikkerel hogy en mekkora hulye voltam mikor a vizsgakat jelentettem be😞

mondjuk enmarcsak vizsgazni jarok be fosulira

zero: lehet neked igenytelensegnek tunik én igy szoktam meg nem szepirodalmat irok hanem csak egy postot a neten 😊
Bár aki délutános annak korán van az a 11h.

nandorb
lejjebb linkeltem mar

[UNQL]Echo
Mindez milyen konfiggal?

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

dronkZero
Tehát igénytelen vagy magaddal szemben, minket meg nem tisztelsz meg annyira, hogy a kedvünkért odafigyelj?

ékezetek nelkul irok altalaban de néha becsuszik 😄
Yan
6:11-kor még nincs késõ 😊)

(egyszer van 'á', egyszer nincs? trendie vagy?)

dronkZero
Tanulni sohasem késõ! 😄 😛

hat 11kor már kicsit késõ lenne mar akinek van suli 😊
Yan
inkább suliba menjetek 11-kor.
<#hehe>