Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
4 még kezelhetõnek tûnik. Aztán majd meglátjuk...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Eh, hát nemigen spóroltam meg semmit, a késõbbi események tükrében (lelõttek megint).
Ez az egész az elsõ szakaszban volt, a B lerakó környékén a gödörben. Tankra lõttem, közben oldalról kiszedtek. Ha újraspawnolhattam volna, akkor az építkezés mögé kerültem volna, ahonnan relatíve biztonságban tudtam volna rakétázni. Így felélesztettek, természetesen az _üres_ RPGvel a kezemben...
Szal megint ott tartunk, hogy fel kéne ismerni a szituációt, ami sok embernek nem nagyon megy. Viszont ezen meg változtatni úgysem tudok...
Ha kell vkinek, szóljon privibe, vagy csinálok a kisTekila mellé egy Abszint acc-ot
<#nyes>#nyes>
¥ xfire: kistekila
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
"Nekem is volt olyan szitum védõként, hogy jött egy támadás, lelõttek. Már készültem, hogy honnan megyek megmenteni a szitut"
Ha felélesztenek már ott vagy a "szituban", a csapattársak között. Megspóroltál egy odamenetelt. :p
Az operációs rendszeren is túl...
De igy... Lelõnek,erre 5 másodperc múlva nem is onnan,hanem ha a társa elõrébb ment akkor még jobb pozícióban feléled.Meg a Quad-el beszáguld egy a védõk mögé valami sarokba,aztán 3 másik "ráspawnol",már a védõk mögött van a fél ellenséges csapat...
Teljesen kaotikussá válik néha a csata így.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Azért jobb lett volna, ha hagynak meghalni, _ticketbe_nem_kerül_.
Védõként nem kell medik. Szerintem. Többet árt, mint használ.
lehet lesz meg1x es ennyi😊
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
EA Online maintenance is happening right at its normal scheduled weekly day & time. Should be done soon, no need to freak out. :-)
Persze lehet, hogy valami nyominger volt, aki így élte ki magát.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Na erre kiváncsi leszek.
szokasos a menet, elso privizonek kuldom
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
[IRAM] leader
Én a bank-okkal kezdeném...kettõt hagynék belõle...
[IRAM] leader
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
aki kéri add oda,nem leszel tõle te a megválltó.
A kovetkezo legyen a szoveg:
Nyerni akarok egy beta kulcsot teljesen INGYEN!
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
zero: lehet neked igenytelensegnek tunik én igy szoktam meg nem szepirodalmat irok hanem csak egy postot a neten 😊
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
(egyszer van 'á', egyszer nincs? trendie vagy?)
¥ xfire: kistekila