51658
-
#48555 ja-ja, dimenziókésés van a játékosok között -
Gyuszopapa #48554 Az a legnagyobb gond hogy itt a BC2-ben nem a pingel van baj.
Többen állították hogy pl.proci csere után(2 magost 4 magosra)jelentősen csökkent a játék alatt a ping.Na már most mi a fene köze van a procicserének a pinghez attól nem lesz jobb az internetkapcsolat.Hacsak az a szám amit a játék pingnek nevez valójában semmi köze a pinghez.Inkább itt kurva sok packet loss van szerintem,mert nem egyszer egy egész tárat belenyomok az ipsébe és semmi még találatjelzés sincs,olyan mintha el se jutna a szerverhez hogy én egyátalán lőttem vagy mi a fene. -
gsg16 #48553 nekem 25 Mbit-es netem van,1,5Mbit-es feltöltéssel,de 100 alá csak egyszer ment le a pingem,különben minimum 120-125.a 20-as ping csak városi legenda.csinálj róla egy képet,hadd lássa mindenki,hogy te láttál ilyent. -
determinator #48552 Ha lenne normális géped, neted és normális szerverre mennél fel, akkor nem találkoznál ilyennel. Lehet hogy csak én vagyok ilyen szerencsés, de nekem nem szokott lagolni.
Szerintem az nem normális ha átmész Neo-ba és mindenhol kódot látsz. -
#48551 20 akkorsem lehet... az tutifix, nálam a best volt 85 kb... 20 lehetetlen -
#48550 De a csökött agyadig nehezen jut el a mondandó lényege, hogy összevissza dolgozik a netkód, a legszarabb amit eddig láttam! :)))
Nem , baj felőlem túráztathatod magad :) -
eugabesz #48549 Ahja... 20 pontot értél el,na látod az lehet,de hogy a pinged nem annyi volt,az hot fix. -
#48548 Hát a ponttáblázaton néztem ott 20 volt! :))) -
eugabesz #48547 Nem hittem a többieknek és tényleg...Nálad okosabb embert nem hordott a hátán a föld b+
Nincs olyan,hogy játékon belül 20-as ping.NINCS,NOT,NAIN értve???!!
Még aki a szervergép mellett ül,annak sem!!Több mint egy éves a játék és SENKINEK sem,neked sem volt 20-as ping a játékban.Érhető??már végre... -
#48546 Játék alatt néztem 20 volt az.
Klasszikus értelemben vett laggom nincs, nem ugrál senki meg teleportál ,egyszerűen csak össze-vissza történik minden....Lehet olyan szinten próbálja felzárkoztatni a magas pingüeket, hogy én szívok.. Nem tudom nem értek hozzá .lényeg hogy alacsony pingen nekem rosszabb, magasabban , 100 alatt jobb de ugye az ismert furcsaságok ott is megvannak azért,, Remélem BF3 jobb lesz ennél ...Bár BF2 -ben ugyen ez a szar hitbox volt, sokszor csak mögé lőve lehetett a futó embert lelőni .... szóval reménykedem, de sokat nem mernék feltenni a javulásra :) -
pett3rson #48545 ha a keresőben lévő 20-at nézed akkor csak szólok, hogy az nem létező érték...lebegőpontos számításból kapott differenciál-egyenletes gyökkettő...kb...amikor játszol..szerintem az a mérvadó, mégiscsak állandóan frissül, nem? de az fix, hogy nem 20 az...akkor nem ugrálnának a helik ide-oda...na meg az emberek sem. -
#48544 Nem, 20 !
Ha jó a pingem akkor vannak ezek a megyek, szikla mögött nem hallok nem látok semmit, találatot nem érzékelek, megállok aztán meghalok :)
Killcamból látom hogy honnan mivel lőtt le :))) -
pett3rson #48543 20??? 200 az nem?? kéééét nulláával -
#48542 Huszonegynéhány óra után igazat adok nektek . Ilyen csapnivaló netkódot nem igen láttam még :) Ritkán jó minden de legtöbbször a játszhatatlan kategória, ami érdekes nekem jobb ha a magasabb pinggel játszom, 20 körülivel anomália minden :)
Jellemzően ilyeneket látok, azt sem tudom sokszor mi is történik éppen :)
http://www.youtube.com/watch?v=Bbnvl6bNFSA&NR=1
-
#48541 Megjavult! -
gsg16 #48540 nekem sem megy. -
#48539 Tényleg rossz a banner? Vagy csak nekem nem megy? -
eugabesz #48538 SzinesGéza:Szeretném ha felfrissítenéd a basecamp és a baserape-ről szóló fogalmakat,mielőtt minősíthetetlen hangnemben elküldesz valakit a mittuoménhová.
A csapattársam egy kempelő csipa miatt ment fel a dombra,akit le is szedett,mikor te lelőtted,én nem messze voltam tőle,bőven a bázisotoktól távol és Istenuccse nem láttam,hogy oda spawnoltál vagy sem,csak annyi tűnt fel,hogy mozog a bokor és odalőttem.
Az ilyen dolgokból jön aztán,hogy az IRAM-osok kempelnek a bázison stb.,holott ebben az esetben erről szó sem volt,csak a barátom már megunta,hogy nem tudom hanyadjára szedi ki onnan a csipa.
Amúgy adott időben sajnos nem ment az admin-progi,így nem tudom az igazam bebizonyítani,mivel ha basecamp lett volna,az azonnal ki dobott volna.
Ennyi.
Nem kívánom tovább ragozni,csak annyi,hogy ha legközelebb felidegesít valaki,ne gyere játszani. -
eugabesz #48537 ..én akkor se... -
KaBuTo666 #48536 "Hiszem, ha látom." -
#48535 Nem fog annyi fps-t levenni amikor a videót veszed fel. -
#48534 Mert azt írják, hogy ez lesz a világ legjobb felvevő programja... ultrabrutál optimalizálás, alig érzed meg blabla... :D -
KaBuTo666 #48533 Honnan tudod hogy jó program ha még nem jelent meg? :D -
#48532 Vedd,meg...szar a crack. -
#48531 http://mirillis.com/en/products/action.html Ez jó kis progi lesz csak jelenjen meg. -
czifra28 #48530 Hello all.Tudnátok segíteni.A bad company 2 campányban van az a küldi hogy snowblind.A végén amikor felszállok a helire akkor elsötétül a kép mintha jönna valami videó és ennyi nem történik semmi.Mitcsináljak. -
#48529 Ha fut az Afterburner akkor a BC2 betöltésnél kilép. Valami színösszeállítás nem kompatibilis...grrr -
#48528 Xfire felejtős. PlayClaw az van. Kb. ugyan annyira húzza a gépet mint a fraps viszont tömörít is és nem korlátozza a játékban az fps-t a felvétel fps-re. Szerintem ezt fogom használni továbbra is mert csak 500GB helyem van videóknak.
Nem is tudtam, hogy Afterburnerrel lehet felvenni:o. Pedig új játékoknál mindig használom. Most nézem tényleg lehet. Na meg is nézem mit tud:)Kösz -
#48527 Probald ki az MSI Afterburnert vagy X-fire-t vagy PlayClawt ezek nemfogjak annyira a gepet vagyis az X-fire meg valamenyire de a masik 2kevesbe. -
#48526 Nem rossz.
DE... ezt a 360as szarságot haggyad, ilyet csak a béna konzolosok csinálnak, mert ott csak ezzel lehet kitűnni. (értsd: alapból az marad élve, aki előbb nyomja a zoom gombot... ott nincsen skill shot, nincsen rárántás. De pcn van).
Másrészt:
-
#48525 biztos -
#48524 Mert nem full verzió. 30mp-et nem? -
#48523 nekem is hasonló, bár frapsel csak egy rövid darabot tudok felvenni ez mitől lehet? -
#48522 Szerintem ezt ne nagyon hangoztasd:)
Tök jó most felmentem egy OldManGaming szerverre ugyan így FullHD, minden maxon a szerver 32/32 és most stabil 60FPS-el vettem fel a videót. Fraps nélkül 80-110 FPS-em volt... -
#48521 A video tetszik, jol meg lett csinalva. Grat.
A tartalmat mar annyira nem tartom nagyra. Ugrabubra es utana egybol loves.
Bar ezzel annyira nem teged es a haverodat akarom fikazni, inkabb a DICE-t, aki hagyta hogy ugras utan/kozben egybol zoomolva is pontos legyen a loves. :p
Teljesen irralis.
BF3ban mar nem lesz ilyen, ott az alfa tapasztalataim alapjan nagyon durvan skillesnek kell lenni a reconhoz, hogy hasonlokat ossze lehessen hozni.
-
RAMyMamy #48520 én is be szoktam rajzolni a pontot néha, az is csít? -
#48519 Azért én arra a 64 fős szerverre kíváncsi leszek. BC2ben a 32es szerók is elég lagosak meg durván dropol rajtuk az fps. Mi lesz 64esen? Nagyobb a map, több füst/por/fény/effektek. Izzadni fognak a gépek rendesen. Meg a szerverek is. Lehet, hogy Furmark helyett majd csak betoljuk 1 percre a 64 fős BF3at a VGA stressz teszthez...:) -
#48518 köszi az infókat -
#48517 Igen lehet, hogy jobb lenne, de nekem kell a max graf:) Mindegy akkor majd, ha nagyon akarok felvenni videót leveszem a felbontást. -
determinator #48516 Szerintem sincs cheat a felvételen. Szerintem mindenki össze tudna vágni ilyen jeleneteket, csak az idő kérdése hogy mennyi játék után lehet ennyit összeszedni.
Csak ezt az ugrálást nem értem. Sík terepen mint a kenguru . Ilyet idáig csak COD-ban láttam.
A BF3-ban már nem lesz ilyen.
"BF3-ban is ilyen jó nagy mapok lesznek mint BC2-ben?" Lesznek repülők, és 64 fős szerverek, ezért valószínű hogy nagy pályák lesznek.