Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Leszarom.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
....<#schmoll2>#schmoll2>
oooo már csak az aimbot kell a limited edisönek :S
Fszert kell premium cucokat adni.
BF:2-3-4(oORedstarOo)
Next PC upgrade: 2022
http://badcompany2.ea.com/beta
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Na az sem lenne hátrány, ha mûködne a friendlist.
Az is de jó volt, hogy vagy 5ször rákérdeztem, mondták is 5ször, hogy Multiplay.co.uk 002. Fél óra után kiderült, hogy igazából a 005. Meh. Addigra már _pontosan_tudtam_hol_van_ a szerverlistában...
Jó lesz ez, legyen kicsit gördülékenyebb, aztán teljesen rendben lesz.
Sokan panaszkodtak játék közben a glre. De voltam a támadó csapatban is, meg a védõben is, és mindkét oldalt volt gl miatt anyázás. 😄
Ez ilyen, az egy geci fegyver. 😛
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
sztem nagyon ott van . . .
http://www.youtube.com/watch?v=eEFfX9NnwJ0&feature=player_embedded
BC2 :(HUN) Buffalo Vendel
#10190 és #10186
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
segitség kellene, megtudnátok mondani honnan tudnék béta kulcsot szerezni?
elõre is köszi
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Annyira tipikus...
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A BC2 BÉTA HUN FUN WAR alatt készült video és screenshot-tok megtekinthetõk a HRC*** oldal-án megtekinthetõk. (Video - hírek), (Képtár - HUN FUN WAR)
Üdvözlettel: Pala Gyuri
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Positive Mental Attitude
Az operációs rendszeren is túl...
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
2. Documents and...-ben keresd, vmi sound és a végén van egy szám(az 5 a war tapes).
3. R-el emelkedsz, F-el ereszkedsz.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Melyik szerón gammázunk? amelyikre bejutunk 😄
de ott van a friends lista, ha találsz magyarokat, jelöld be õket...azt mentek együtt, vagy rájoinolsz...
Nekem nagyon bejott, nagy valoszinu ezt is meg veszem a cod6 utan.
Olvasom itt a kulonbozo sirasokat a C4, GL es RPG-el kapcsolatban, nos ne mar mas dontse el hogy en mire akarom ezeket hasznalni. COD6ban se foglalkoztam amikor sirtak hogy ezt meg amazt hasznalom es ezert noobtubi vagyok stb. Raadasul messze nincs annyi baj es idegeskedes vele mint a COD6ban.
Tetszik hogy van egy kis balisztika, es a jarmuvek is viszonylag korektek hasznalhatosasg/serules szempontjabol. Bar az apache heli erto kezekben eleg durva tud lenni ilyen kis palyakon.
A C4-es lada robantas az amivel egyet ertek hosszu tavon igy nem maradhat, bar en is eleg sokszor hasznalom. Pl tegnap berakot egy bena tamado csapatba, akik a hegyrol is alig birtak lejonni. 15 perc alo haboru utan meguntam felpatantam egy C4-el megpakolt quadra, fordultam par kort es eltuntettem a ladakat. Innentol a jatek is felporgot.
Kedvencem az enginer kaszt, csak azt nem ertem minek neki hangtompitos fegyver mikor RPGzik, illetve nagy csortetve javitja a durogtato tankokat?
Osszesegeben nagyon tetszik.
par kerdes a vegere:
A beta marc 5ig tart?
meik fajlban kel a war tapes-t at irni hogy na valtson vissza hifi-re?
a kis robot helivel meik gombbal emelkedunk fuggolegesen?
ti meik szeron jatszatok? mennek en is oda 😊
mert van sokszor olyan pl, hogy az épület teljesen rárogyik a planthelyre, azt kész vége... elpusztult az ellen javára. nem is kellett szenvedni.
egyébként ezen a pályán attackerben a legelsõ bázisok a legerõsebbek, mert ilyenkor a deffensive elõretolja a frontot nagyon... ezt kell csinálni, ez van. és bevállik
nehezen lehet megtörni annál a pontnál. volt hogy simán nyertünk deffenzívben, nem volt esélye az attackernek, szenvedtek ezerrel
Amúgy kemperkecik bevetésen:... A kép elõtt még kb 3-4 emberrel több volt.. <#falbav>#falbav><#violent>#violent>
Positive Mental Attitude