Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maak
szvsz ezt mar kiveseztek nagytudasu kollegaim...ezeket megkapja az aki a limited editiont veszi, aki meg nem az meg majd unlockolja, kabe 4-5 ora alatt meglesznek

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Belton
Igen persze de ha az elején már vkinek ilyen van az nagy boost :S

BF:2-3-4(oORedstarOo)

zzeN
Lehet késõbb ezeket unlockolni, nem nagy szám.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Kandurex
Ha jól emlékszem, a normálban is meg lehet szerezni ezeket, csak õk, "ingyen" kapják.

Leszarom.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Belton
Ez mekkora szarság http://badcompany2.ea.com/reserve-limited-edition
....<#schmoll2>
oooo már csak az aimbot kell a limited edisönek :S
Fszert kell premium cucokat adni.

grebber
Úgy mondod mintha eddig a magyar oldalakon kívül valaki pénzért osztogatta volna!

Next PC upgrade: 2022

ingyen osztogatják a keyeket?

http://badcompany2.ea.com/beta

Metalmilitiakid
am. mostmár egészen játszható, mivel már van hozzá konzol , egyik SG s gyerek írt hozzá egy admin progit amit játékból lehet vezérelni ha te vagy a host, én serginhoo val játszok , és esetek 80% ában valamelyikünk a host, szóval egész jó , azért van vele pár probléma mert tört így néha kidobál, de am fasza 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

szerintem minden játékfejlesztõ cég irigy rájuk. semmi munkával rengeteg pénzt szereztek. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Belton
<#wilting>

koschwarz
errõl mindig az jut eszembe, hogy az activision valószínûleg röhög a játékosokon, ilyen eladási mutatók és bevételek után...és még csak attól sem kell tartania, hogy a köv. cod emiatt nem lesz sikeres, mert a sok droid úgyis megveszi azt is.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Boron Power
És ha még így sem, akkor a linkre kattintás után Enter a címsorban.
😊

Boron Power
Ha nem jönne be a kép:

modern warfail 2

Hát 576-nál elfogytak a beta kulcsok, facebook-on meg nemvagyok, ugyhogy ezek sajnos kiestek. Máshogy nemtudnék esetleg szerezni kulcsot?

dronkZero
Ja. Egy hét múlva talán már flottul is menne.

Na az sem lenne hátrány, ha mûködne a friendlist.

Az is de jó volt, hogy vagy 5ször rákérdeztem, mondták is 5ször, hogy Multiplay.co.uk 002. Fél óra után kiderült, hogy igazából a 005. Meh. Addigra már _pontosan_tudtam_hol_van_ a szerverlistában...

Jó lesz ez, legyen kicsit gördülékenyebb, aztán teljesen rendben lesz.

Sokan panaszkodtak játék közben a glre. De voltam a támadó csapatban is, meg a védõben is, és mindkét oldalt volt gl miatt anyázás. 😄
Ez ilyen, az egy geci fegyver. 😛

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Hm. A játékban nem látszik. Pedig benne van egy csomó unlock leírása. Na mindegy, biztos azé' me' béta.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

ühüm

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

havercsotány
jó volt a fan var😊 minden estére jöhet <#eljen>

FlyHigh
Mivel a facebook másodszor sem adott kulcsot és az ea-s kulcsra feliratkozás is kurvára le lesz szarva gondolom, ezért nem szánna meg valaki egy beta kulccsal privátba? Nagyon megköszönném!

Thrash \'Till Death

FlyHigh
facebook-on meghívtam 3 barátomat, hogy legyen kódom, erre itt jelenik meg a kód mezõ megmaradt ahogy van. Ilyennel találkozott már valaki?

Thrash \'Till Death

Carloska
ha végzek a pokerel meek gamelni leszel teis?

Carloska

nem tom hogy ez már volt-e ..
sztem nagyon ott van . . .

http://www.youtube.com/watch?v=eEFfX9NnwJ0&feature=player_embedded

BC2 :(HUN) Buffalo Vendel

trident
Szia,

#10190 és #10186

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

hali!
segitség kellene, megtudnátok mondani honnan tudnék béta kulcsot szerezni?
elõre is köszi

tobias88
Az elsõnek több mint 2 millió pontja van, de squad scoreja csak 40ezer, ezt hogy csinálta? <#idiota>
hat azert video nev alatt en tobbre vagytam 22 masodpercnel 😄
Ide egy artillery vagy gránát :p

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Yan
és az valós??
de a szerelés nem. nahagyá

&#165; xfire: kistekila

ToCsEk
"anyád süllyesszük el" <#taps><#nyes>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

A videó fenomenális.
Annyira tipikus...

Értem. Köszönöm. Üdv!
TDC Geronimo
Ha dx9 módba tolod ott nem is lesz élsimítás. A többibe van, de a skyboxnál nem mûködik betaba az élsimítás rendesen, így ha ránézel pl egy korlátra aminek a hátterében az égbolt van, akkor az egy kicsit recés marad.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Sziasztok! Nektek mûködik az élsimítás? Én akárhogy állítom kint driverbõl sem tudom ráerõltetni, vagy csak nekem tûnik recésnek a széle, vagy még a bétába nem mûködik? (nvidia) Üdv!
Hello !

A BC2 BÉTA HUN FUN WAR alatt készült video és screenshot-tok megtekinthetõk a HRC*** oldal-án megtekinthetõk. (Video - hírek), (Képtár - HUN FUN WAR)

Üdvözlettel: Pala Gyuri
JethroHUN
Már van <#vigyor2> meg szánték vki és dobott egyet <#taps>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

JethroHUN
Na holnap leszedem a beta, rem kulcsot is kapok hozzá vagy szerzek facebook vagy akárhol 😊

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Kajak...

Positive Mental Attitude

Blacksheep333
Azt sajnálom, hogy ilyen keveset játszottunk, miközben olyan sokáig készülõdtünk

Az operációs rendszeren is túl...

0Fritz0
Kirúgtátok a ház falát? 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

mNzJean
Nah , most lett vége a 16vs16 os mókának , nagyon jó volt , köszönet a résztvevõ csapatoknak . / 7th, *818* , HRC, JCSR, Horda, VENY , 25th / <#eljen>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Gyáhhháhá én tegnap ilyenekbõl gyüjtöttem be egy nagy adag dögcédulát (6-7 ember mind védõben a magas b elötti ház mögött csipasorban egy medic-el,lementem quaddal el mellettük fel se tünt nekik mind nézte a dombot medic meg a csipákat,szépen sorbakéseltem õket,az uccsó csipt medig 1 méterrõl fejbelõttem a saját 4x-es támadó m24-esemmel😄)

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

zzeN
1. Febr. 25-ig.
2. Documents and...-ben keresd, vmi sound és a végén van egy szám(az 5 a war tapes).
3. R-el emelkedsz, F-el ereszkedsz.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Prince23
Február 25-ig tarta beta, aztán március 2-án jön a teljes.
Melyik szerón gammázunk? amelyikre bejutunk 😄
de ott van a friends lista, ha találsz magyarokat, jelöld be õket...azt mentek együtt, vagy rájoinolsz...

Daell Drow
Sziasztok, leirnam az eszrevetelemet 20 ora jatek utan.
Nekem nagyon bejott, nagy valoszinu ezt is meg veszem a cod6 utan.
Olvasom itt a kulonbozo sirasokat a C4, GL es RPG-el kapcsolatban, nos ne mar mas dontse el hogy en mire akarom ezeket hasznalni. COD6ban se foglalkoztam amikor sirtak hogy ezt meg amazt hasznalom es ezert noobtubi vagyok stb. Raadasul messze nincs annyi baj es idegeskedes vele mint a COD6ban.
Tetszik hogy van egy kis balisztika, es a jarmuvek is viszonylag korektek hasznalhatosasg/serules szempontjabol. Bar az apache heli erto kezekben eleg durva tud lenni ilyen kis palyakon.
A C4-es lada robantas az amivel egyet ertek hosszu tavon igy nem maradhat, bar en is eleg sokszor hasznalom. Pl tegnap berakot egy bena tamado csapatba, akik a hegyrol is alig birtak lejonni. 15 perc alo haboru utan meguntam felpatantam egy C4-el megpakolt quadra, fordultam par kort es eltuntettem a ladakat. Innentol a jatek is felporgot.
Kedvencem az enginer kaszt, csak azt nem ertem minek neki hangtompitos fegyver mikor RPGzik, illetve nagy csortetve javitja a durogtato tankokat?
Osszesegeben nagyon tetszik.
par kerdes a vegere:
A beta marc 5ig tart?
meik fajlban kel a war tapes-t at irni hogy na valtson vissza hifi-re?
a kis robot helivel meik gombbal emelkedunk fuggolegesen?
ti meik szeron jatszatok? mennek en is oda 😊

Prince23
A és B-t ha felrobbantják kizárólag tannkal vagy c4-el, akkor a következõ bázisduót kell bevennünk?
mert van sokszor olyan pl, hogy az épület teljesen rárogyik a planthelyre, azt kész vége... elpusztult az ellen javára. nem is kellett szenvedni.

egyébként ezen a pályán attackerben a legelsõ bázisok a legerõsebbek, mert ilyenkor a deffensive elõretolja a frontot nagyon... ezt kell csinálni, ez van. és bevállik
nehezen lehet megtörni annál a pontnál. volt hogy simán nyertünk deffenzívben, nem volt esélye az attackernek, szenvedtek ezerrel

Szerintem nem azzal van a probléma, hogy c4-el robbantják fel a pontokat... hanem az, hogy már az elsõ percben... ergó nulla a játékélmény ha egy ilyen baromarcû végigfut a pályán...és ráadásul még annyi pontot se kap a végén amennyiért megérné az elbaszott idõ 😄

Amúgy kemperkecik bevetésen:... A kép elõtt még kb 3-4 emberrel több volt.. <#falbav><#violent>

Positive Mental Attitude

tobias88
Igen, mert egy új katonát irányítasz és nem a régit...
Prince23
Vótmá?

Izé tutorial demo trailer, hivatalos!

FiveOmensXXXXX
hajrá

Battlefield 1942: 2004-2008 nick: .:5-0:. XXXXX {HUN} klán: FiveOmens clan Age of Wulin: nick: Fivex guild: Relevation