Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
42+vietnam - lvl1
heroes - lvl2
bf2 - lvl3
Nem?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
steam, origin: ACE_hun
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Belépni az EA account adataival lehet
BF42 és Vietnámhoz CDkulcsot kell beírni, BF2 és 2142höz a pléjer nevével és jelszavával kell belépni egyszer.
Konzolos szarokhoz a konzolos gamertagot kell megadni vhogy.
Hátha mást is érdekel, sztem én megcsinálom, me' mé'ne.
Gondoltam lepasszolok egy-egy régi CDkulcsot haveroknak, hogy õk is lehessenek veteránok, de így, hogy kettõ kell... hát rábasztak. 😛
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
menni fog a bétával???
<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe><#banplz>#banplz>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
ja, nem.<#vigyor5>#vigyor5><#schmoll2>#schmoll2>
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
KB. semmi. Azt hittem a jó öreg BF-es zene lesz valamiféle átdologzásban, de ez így szar.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
amúgy nagyon igaz
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
mer, mi nem veri? <#hehe>#hehe>
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Alien topikba írták a game.co.uk-ról: (csak hogy tudd mire számíts ha innen rendeled mint pl én is 😄 )
"A game tényleg nagyon gyors, legalábbis az oblivion goty-t amit kedden rendeltem ma már ki is hozta a postás. Egy papírtokba volt a játék becsomagolva, még aláírni se kellett. Mondjuk ez nem túl jó mert a postaládából bárki kivehette volna... "
Next PC upgrade: 2022
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
xboxra vagy pc-re érdemesebb megvenni ha majd kijön?
Intel Core 2 Quad Q8400, Radeon HD4870 1GB, 2GB DDR2 RAM, win7
Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard
elõzõ kört meg 3perc alatt buktuk. úgy hogy az ellenség fele 0pontal végzett... valami bugger/hacker úgy eltüntette a lerakókat hogy ott álltam a cucc mellett sehol senki majd 1x felrobban, ellen persze sehol.. juhé..
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Nem valami poster fele ami pl kezel lett festve vagy mit tudom én ?
BF:2-3-4(oORedstarOo)
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN