51658
  • RAMyMamy
    az IRAM szerver asszem HC
  • drofti
    Megnéztem igen, és pont ez a bajom, a spec1-nél és a spec2-nél nincs felsorolva semelyik képesség sem, nem tudom kiválasztani, Olyan mintha meg se szereztem volna őket. Csak a spec3-nál van minden megszerzett felsorolva és azt ki is lehet választani.
  • overx
    Sziasztok van Magyar Hardcore szerver ? vagy csak olyan HC szerver ahol magyarok is játszanak ? Hcn az igazi a hangulat :p
  • bypass
    Apám, nem semmi...a lottó 5-ösre véletlenül nincs 4 tuti számod..:)
    Egyébként respect...nagy vagy....kár, hogy kevés az ilyen lelkes ember...:)
  • IMYke2.0.0.0
    Megnézted a képet, amit készítettem?
  • drofti
    Mindig reconnal vagyok gyakorlatilag és ott oldotta föl nekem mindegyiket. Ezért nem értem h miért nem tudom használni vagy beállítani.
  • IMYke2.0.0.0
    Igyekszem :)))
  • KaBuTo666
    Fogadtam egy rekesz sörben, hogy BF3 megjelenéséig eléred az 50 lvlt.
    Ne okozz nekem csalódást!
  • RAMyMamy
    ha általában vagy reconnal, nem pedig mindig, akkor nem lehet, hogy nem annál oldotta fel a red dotot és azért nem találod?
  • IMYke2.0.0.0
    Parancsolj, válasz a kérdéseidre.

Klikk a nagyobb mérethez!
  • Jossua
    hali nem tudjátok mitöl dob ki egy csomoszor a BP valami hibával.. ha ujra telepitem a punkbuster setupot utána meg beenged ... de csomoszor el kell ezt játszanom
  • drofti
    Sziasztok! Általában recon-nal szoktam lenni és már megszereztem a 4x-es 12x-es zoomot és a red dot-ot a puskámhoz de nem tudom hogy kell beállítani. Szerintem egész biztos, hogy nem közelít rá jobban a távcső, és a red dot-ot sem tudom használni. Hogy kell beállítani, hogy használhassam? Légyszi segítsetek! Válaszotokat előre is köszönöm!
  • szomferi
    vagy mert lesüllyedsz a szintjükre, és a tapasztalatukkal nyernének :D
  • gsg16
    ahogy Murphy mondta:"hülyével ne vitatkozz,mert összetévesztenek vele!".
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintem is bolondság már ezen rágódni - a dolog megtörtént, változtatni úgy sem tudtok rajta...
  • redmonk
    Mindkettőtök ugyanannyira szánalmas és nevetséges, hogy ilyenen vitázik. Ismeritek a mondást, hogy "Okos enged, szamár szenved."?

Majd kiderül melyikőtök kicsoda.
  • SzinesGeza
    Váó! Most meg már 150 méterre voltam? Egyre jobb.
    Legközelebb mennyi lesz? Egy KőbányaKispest – Újpestnyi távolság?
    Egyre szánalmasabb vagy.
    De ne hagyd abba, mert ugyanakkor vicces is. ;)
  • redmonk
    childish boys
  • eugabesz
    Akkor lehet,hogy magyarázkodásnak tűnik...baszki kb.150 méterre voltál a bázisodtól,nehogymá ne lőhesselek le úgy,ahogy nekem jól esik.
  • SzinesGeza
    Aha, még jó, hogy eszedbe sem jut magyarázkodni. Látom. :)
    Azt fogd már fel, hogy tök mindegy hányan vagytok, ha a hátulról indulókat lövöldözitek hátba.
    Azt is megsúgom, hogy azért lőhettél le végül szemből mert (láss csodát):
    MEGFORDULTAM!
    Jó pár rakasz lőszerből végül csak sikerült leszedne(d)/tek.

Egyébként a "nem is ajánlok" és a "sajnálok" szavak különböző jelentéssel bírnak. Diszlekszia rulez.
  • KaBuTo666
    1. A serial-ra tekints ezentúl úgy mint egy elhasznált óvszerre. (Ugye hogy te se használnád 2xra 3xra azt az óvszert?)
    2. Ha tudod az emailod és a passwordot együttes kombinációját, azzal be tudsz lépni.
  • Essencia
    Sziasztok!!

Egy olyan problémám lenne, hogy a játékos ismét feltelepítettem és amikor be akarok loginolni, akkor Kéri a Serial key-t be is írom és azt írja, hogy már használatban van.

Viszont régen meg játszottam.
    Nincs ötletem.

Válaszokat előre is köszönöm!
  • Cris99
    van itt olyan aki jön a holnapi Gamenight-ra és már benn a csapatba?
  • Nagydög
    Khm... Azert velek itt felfedezni nemi bagoly-vereb relaciot.
  • eugabesz
    Nem a kedvedért váltottam ilyenre,nyugi...ez volt a véleményem.Tisztán,érthetően.
  • lac coo
    Jó, ez már így emberibb hangnem ! :)
    Maradjunk ennél .
  • eugabesz
    3-4 hsz.-en keresztül váltig ragaszkodtál az igazadhoz,de már látok benned fantáziát,mert részben elismerted a tévedésed...
    Mind tévedhetünk,nyugi,sem kisebb,sem nagyobb ember nem leszel miatta..
    Neked is szól,hogy szerintem nagy merészségre vall,ismeretlenül véleményt formálni...Lehet téged kevesebben ismernek,mint engem,bár sokat ez nem számít,de attól még így van.Előbb kérhettél volna talán azoktól véleményt,mielőtt bárkit is ilyen fényben tüntetsz fel..
  • eugabesz
    Merész dologra vállalkoztok,ha ismeretlenül mondasz véleményt....
    Amúgy Géza,az meg sem fordult a fejedben,hogy valaki más is lőhetett rád?
    Nem,eszembe sem jut a bizonyítványom magyarázása,nekem te csak egy senki vagy a többségből,s nagyon tudlak sajnálni,mert ugyanis én szemből lőttelek le,s akkor értem fel oda.
    Amúgy meg kapja be neked a harapós ló....
    A fasza kis szerverünket meg csak ne sajnáld,el leszünk valahogy nélküled is...
  • lac coo
    Rosszindualtú az ember, itt is nagy az arca ... ahogy hallom más sem nagyon szereti azt a csapatot ...

Persze a többiek hülyék csak ő helikopter! :)
  • SzinesGeza
    Akkor tisztázzuk: A bázisUNK és a "C" pont között voltam mikor jöttek a lövéseid a HÁTAMBA! Előttem a betonfalon is kopogtak a skulók.
    Akkor honnan is lőttél?
    Kicsit kínos ez a bizonyítványmagyarázás, hogy mindez csak azért mert a csapattársad sniperre vadászott.

Azt persze meg sem említetted, hogy mindhárom pont a mienk volt és ahelyett, hogy a csapatodat (akik a hozzátok legközelebb eső "A" pontért küzdöttek) segítetted volna vagy ha már ott vagy, foglalod magatoknak a "B"-t vagy a "C-t", inkább ezzel a gerinctelen harcmodorral szórakoztál.
    (ami még hülye taktika is, mert ha csendben megvárod, hogy csatlakozzam elöl az enyéimhez, akkor nyugodtan foglalhattad volna az üres zászlót)

Ja, és én nem küldtelek sehová, hanem amikor normális hangon megkérdeztelek, hogy mi lenne ha rendesen játszanál és még neked állt feljebb, akkor a te cinikus válaszod után írtam: "Esetleg bekaphatod gyökér"!

És ezután hagytam ott a fasza kis szervereteket, amit a fentiek fényében ezek után nem is ajánlok senkinek.
  • frango
    Én tudom. COD4-5-6-7,APB,Homefront, MOH:D ezek az ingyenes "MMOFPS"-ek mind ilyenek és még lehetne hosszasan sorolni..
  • Gyuszopapa
    A fedezékes dolog másik variációja az mikor felnézel és látod hogy még van vagy fél-egy méter a fedezék tetejéig aztán kapsz egy headshoot-ot.
  • lac coo
    Nem hiszem. Bár mostanában már alig játszom, akkor is csak szórakozásból, de más mai játékoknál nem olvasok ilyen horrort mint ennél :))
    A rombolhatóság nem gondolom, hogy magas adatforgalommal járna, talán kb mint egy user HP-ja: ha elér egy értéket mindenki infot kap, hogy dőljön össze vagy tűnjön el az adott object. Néhány bájt adat ... ....
  • frango
    Ez kb. mindegyik játéknál így van. Csak itt a szar ping még rá is tesz egy lapát s.art:). Kivéve a régebbi játékokat amik nagyon le vannak egyszerűsítve.
  • lac coo
    A másik jellemző dolog pedig, hogy kilépek a szikla mögül, látok 3 enemyt, gyorsan visszamegyek fedezékbe és láthatóan a sziklán, dombon keresztül jönnek a lövések! Gyanítom ilyenkor sem sikerül a netkódnak szinkronba hozni a játékosokat egymással és náluk kint állok a fedezéken kívül. Sajnos ilyesmit BF3 alpha videóban is látni, szóval kicsit aggaszt a dolog...
  • shpongle
    http://shop.ogc.hu/products/fps/505/Battlefield_3_Limited_Edition_-_PC
  • lac coo
    Nézd, lehet hogy elnéztem, nem vagyok az a játékos aki állandóan a pontjait lesi... a lényeg az volt, hogy alacsonyabb pingnél rosszabb a helyzet mint magasabbnál.

Gyuszópapával egyetértek, néha komolyan közöm nincs ahhoz ami mással történik a szerveren. írtam is , hogy van hogy egyszer csak meghalok pedig senki nem lő rám, persze nyilván lő , csak valahogy hozzám már nem jut el az info.
    Gépemmel nem hiszem, hogy baj lenne, bőven jó ennek a játéknak, maxon 80-90 fps-el játszom nagyon ritkán, tömény füstöknél leesik 50 -re....

De olyat is sokszor látok, hogy befordulok a sarkon, szemben van velem az ellen, és csak megáll bámul rám nem lő, no ezt sem hiszem el, hogy annyira béna hogy csak csodálkozik, szerintem lő csak nem látszik nálam. Aztán meg mikor már darál látok két lövést és elfekszem ...
  • eugabesz
    Te meg ne makacskodj,forogj együtt a földdel...
  • frango
    Én tegnap meg most nézegettem a szerver elhelyezéseket. Az a baj, hogy játékon belül nem lehet országokra keresni a szerverek között. Így maradt a GT pl. A magyar szerverek nem olyan rosszak, de kevesebb az fps rajtuk. A német szerverek kb. ugyan olyanok mint a magyarok. Nekem a legjobb szerverek a Holland szerver elhelyezésűek. Stabil, magas FPS(nem dropol ugy mint pl. a magyar szervereken), "alacsony" ping(85-100 között) és még egész jól adja is. Ugyan az mint Black Opsban. Ott is mindig a Holland szerverekre jártam mert sokkal jobban adták. Érdekes, hogy az Olasz szervereken magasabb a pingem viszont nem lehet észrevenni és adja is rendesen...
  • IMYke2.0.0.0
    Bizony.