Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Amikor nemrég megvettem a játékot azon voltam,hogy minél elõbb meglegyen az M95. Mesterlövész b*zi vagyok és tetszett, hogy bele rakták a Barretet a játékba.Nos amikor meglett a score és használhattam jól is ment vele...de mostanában egy kalap szar vagyok azzal a pusekkal.
M24-el meg kb minden találat üt...már több mint 300at öltem vele...M95el meg annyira nem megy, hogy hanyagolom is.Mondjuk ha sniperezni van kedvem akkor HC-ben heavy metalra megyek.Lehet az a bajom,hogy nem érzem a távolságot...kár, hogy nincs a játékban speckó távolságmérõ távcsõ.Helyette a Mortar távcsövével szoktam kémlelni és ha van vmi mozgás akkor közelítek rá a puskával.Van még a játékban tartalék szerintem, pár apróságra jobban odafigyelhettek volna.
Még valami...kedvencem amikor találok egy olyan helyet heavy metalon ahol soha az életben nem vesznek észre.Kussolok és csak tiszta célra lövök.Bespawnol mellém a squad társ és folyamatosan lõ minden ami mozog.Persze, hogy rám küldenek egy mortart vagy tank kiszed...mindig mondom nekik (angolul) hogy csöndben legyenek és ne lövöldözzön össze vissza, de nem értik meg.<#idiota>#idiota><#falbav>#falbav>
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Négymagosított Phenom II-vel és "csak" 2giga ddr3 memóriával minden megy szépen.
Nem lehet hogy nagyon melegszik a géped??
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Mocskos, csaló!
Köcsög német gyerek, helivel, nem lehetett lelõni!!!
GAFA klán! Saftspritze! 92/2 rush-on! Meg a társa is! Állandóan spawn lövi! És meglát mindenhol. x22, wh, aim minden volt ott.
Persze statisztikája nem jegyez semmit sem!
Apache-al 2 kör alatt lõtt vagy 200 kill-t, és meghalt vagy 4x, azt is nagynehezen tudtuk tracerral lelõni!
Hogy miért nem bújik vissza az annyába az ilyen kis tetves csíra!!!
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Nálam is AMD van, és rezzenéstelenül fut a játék, igaz kicsit lassan indul az eljén .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ezért van az, hogy a rendszer összesítõben pl ilyet látsz: Felhasználható RAM: 3,05 GB
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Regedit-et sem árt néha kipucolni, töredezettségmentesíteni.
AdvancedSystemCare4 takarításra! PerfectDisk12 defrag-ra.
SmartRAM memória felszabadításra! Fel lehet pörgetni a rendszert 2x olyan gyorsra, mintha az alap cuccokkal alap beállításokon menne.
Kérdés!
Ha a procid megy 64bit-en, miért a 32-es Win7-et hajszolod rajta?
Így memóriából sem látsz 4Gb-ot! <#idiota>#idiota>
Elég procifüggõ ez a game! Nem lehet h valami vírus terheli le néha a procit?
Illeszd be a parancsikon/tulajdonságok/cél végére a " +fullproc kapcsolót!:
"C:\Games\Battlefield Bad Company 2\BFBC2Game.exe" +fullproc
Am. honnan szerezted be azt a vga-t? Kéz alól? Lehet azért adták el, mert ilyeneket produkál.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
beszereztem egy Asus 5770-es kártyát a dx11 miatt.Olyan gondom van hogy a játék kb 10 percenként leseik 1-2 fps-re pár másodperce utána megint minden rendben.athlon x4 620-as procim 4 giga memóriám és win7 x86.Ezen a gépen futtatom.Driver frissítés ,dx frissítés, töredezettségmentesítésen túl vagyok.Más játékoknál nincs gond.Esetleg valakinek valamilyen ötlete mi lehet a megoldás?
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Azért ez már a ló túlsó oldala. Egy GTA SA-ban még elmegy ilyen bohóckodás de a BF-et nem kellene elhülyéskedni. Legközelebb meg már átrepülünk tankkal a hordozóra, nem?! 😊
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
Ez már fejlõdés!
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
De azért itt egy kis bemutató hogy mennyivel élvezetesebb egy jobb fizikával rendelkezõ jármû vezetése.De ez egy módolt szerveren készült videó és ezzel kapcsolatban érdemes a feltöltõ megjegyzését elolvasni.
a tank tényleg vicc, viszont jól néz ki videókon ahogy épületet rombol,másra kb nme is jó 😄
Jó pár hónapig nem foglalkoztam a játékkal, de tegnap gondoltam felmegyek egyet játszani.. Azaz csak mentem volna, mert bejelentkezéskor ezt az üzenetet kapom, többszöri próbálkozás után is:
unable to login please try again.
Ilyenkor most wtf van? <#nemtudom>#nemtudom>
Mint ahogy a valóságban sem.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Csak éppen elfelejted, hogy ott nemcsak tankok vannak, hanem egypár merev-szárnyú is, amiknek nem árt a hely. A 64 slotról nem is beszélve.
És mi az, hogy használhatatlanok a jármûvek? Te mire használod õket? 😊
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
( ez egy alap tétel itt az SG-n ! Érdemes megjegyezni. ) :-))) 😄 XD
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |