Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Én legtöbbször medic vagyok, míg társam assault. Reconos, c4-es objective robbantgatást elítéljük, és legtöbbször hardcore szerveren vagyunk.
A netem 80/25-ös DigiNet, úgyhogy lagproblémáim ritkán vannak, illetve az aláírásomban szerepel a gépem konfigja. Headhet + mikrofon adott.
Szóval ha van valahol felvétel, akkor kérem egy webcímet írjon valaki (vagy akár többet is ^^).
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Összes dev áradozik az új reklámfilmrõl hát kíváncsi leszek :p Bár hangulatfokozó videókhoz értenek náluk az biztos 😄
A halál csupán a kezdet...
C2de8400-asom anno nem látott 50 foknál többet (4ghz-n volt max 58 fok 1.26v-n).
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Egy kicsit nem bed kámpeni akinek E8400-e van az tudja, hogy mi a barbiért van az, hogy bármekkora nagy baszott hûtõt rakok rá 100% terhelésen prime 95-el 72 fokos?
a totalscore pedig 313896, húwow.
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
(igen vagom, hogy fake a kep, ezert irtam mar az elso ezzel kapcsolatos hozzaszolast is...)
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Én lemaradtam a bétáról, így majd ha megjelenik a dvd akkor ugrok bele, de a videókon feltûnt valami. Az ellenség fölé mindig kiteszi a kis narancssárga jelzést? Mert ahogy elnéztem helibõl is meg sniper is pl: füstön keresztül csak a narancssárga jeleket szórta aztán kész. Olyan mintha egy céltáblát rajzolnának a fejemre villogó piros fénnyel 😞 pedig a harcmezõn szokás ám elbújni, viszonylag észrevétlenül megközelíteni valamit stb. Mondjuk ez legyen majd a legnagyobb bajom 😊
Forza Ferrari
1-2 rakétát levéd a 3. kivégzi.
de sok szep magyar szo lett ebbe is 😄
Forza Ferrari
Teljesben pedig ott lesznek a hõkövetõ cuccok,szóval méginkább csak a jó pilóták fognak érvényesülni,azok sem sokáig...
de amugy meg ott van a heavy MG az UAV mogott a tankok is szoval ha egy csapat nagyon akar akkor pillanatok alatt lekapja a helit, csakhat ugye ez public 😊
esetleg szarszemét alakok siman kibillenthetik UAV vel is <#mf1>#mf1>
Forza Ferrari