Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez sem velem játszott xd😊)
oks megoldva újra raktam no updata és simán fut
CharrDen
Pontosan, nem is egyszer volt hogy sima rakétavetõvel leszedtem a helit, mert képes nyíl egyenesen menni...

TDC Geronimo
lehet akármilyen jó a helis, ha a másik oldalon van 1-2 ügyesebb player. Ezer módja van lekaparni az égrõl azt a helit. Szerintem tökéletes egyensúlyba van.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

kemper? 😄 nézd meg jobban a képet léccives 😊

beültem egy iszonyat pro helikopteres mellé... az egész mappot mi uraltuk.. khm inkább õ mert olyan durva manõvereket csinált hihetetlen.. ezzel csak azt akartam mutatni hogy iszonyatosan kiegyensúlyozatlan a game.. 1 jó pilóta odaveri az egész teamet ha nembirják kiszedni :S 😄

danny94
miért lehet az, h Loading-nál lefagy?
hang van, de megáll a töltés...

Bogdogege
Hogy mekkora pernahajder kempel volt

大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯

TDC Geronimo
Mit kell nézni? <#fejvakaras>

TDC Geronimo
<#wilting>

SötétBarom
singleplayer > multiplayer 😄D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

TDC Geronimo
IGN video preview

Running
<#hehe>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Nekem_minden_high_noAA,AF_1024x768_gépem_E2200_3850_3Gb_ram_Win7_és_30-35fps <#mf2>

TDC Geronimo
frissíts directxet, videókari drivert, futtasd admin módba stb hátha segít.

nincs huzva a procim..

tonyr
nem, win7.. eddig minden ok volt most meg 15 percet tudok kb jáccani és kikressel.. uj paccs ota van ez... dejo

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

hello all én is fel javítottam 1.02 de sokkal rosszabb lett eddig simán futott semmi akadás de most akad futás alatt eddig ilyen nem volt win 7 2 magos proci 2 gb memo viszont havernak eddig akadt a 4 magon most meg neki fut simán ejjj 😞(( nem lehetne vissza csinálni valahogy ,
TDC Geronimo
Párszor láttuk már a munkahelyüket, de azért rohadjanak meg 😊

s0n1c
fraps
TDC Geronimo
függõen nem függetlenül

TDC Geronimo
Hát érdekes nekem ugyanezzel a procival med/highon átlag 40 fps, de van hogy leesik 30 alá így is forgalmasabb helyeken. Nekem se sokat javított a patch, annyit hogy most már 100% körül megy mindkét mag és olyan 5-20 fps javulás lett szituációtól függetlenül. 40 alá nem menne már örülnék. Majd finalba remélem ez a probléma megoldódik.

Asztat hívják HC szervernek

Positive Mental Attitude

CharrDen
fps-t hol lehet megnézni? Nekem minden mediumon van, úgy nem szaggat és tiszta is a kép.

Jahh, nekem low-on _átlag_ 40 fps.

s0n1c
húzva van a procid?
CharrDen
Igen, én is, elõször egy nagy darab páncél leesett, ugyanoda lõttem és nem<#szomoru1> Dehát úgyis ritka, hogy a tankot oldalról tudod lõni<#vigyor> Viszont ma találtam egy szervert, ahol nincs térkép, nincs célkereszt, nem mutatja a töltényeket stb ez tök jó szerintem, nincs olyan hogy a bolondok ott rohangálnak és ugrálva lövöldöznek

nekem e8400, hd4850, 2gb ram, és átlag 80 fps.. nagy harcban 40fps körül van

s0n1c
Nekem nem nagyon javított az új patch :/ config: core2 E7400, 9800 gt 512, 4g ram, win7, 15-30 fps... (minden low-on) Én készülékemben lenne a hiba? Valami ötlet esetleg? 😊
TDC Geronimo
winxp?

TDC Geronimo
Ez az elsõ olyan játék, ami valóban igényli a 4 magot és nem csak kamuból van odaírva recommendedre. Nem örülök neki én se. Jobban örülnék, ha a videókarimat jobban nyüstölné.

egesz jok ezek a HC serverek rendesen feltem a kis eletem 😄
mar csak azert is jobbak mivel duplaakkora a respawntime tehat van ertelme okosan harcolni nem az van hogy lelovod és 5 masodperc mulva ugyis ottvan mar valaki
tonyr
kikressel desktopra uj javitás után, GRAT !
egy nyomorult kört nem lehet letolni, és persze értelmetlen igy...
menek avp-zni fakk 😊

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

trident
Igen, de már az utolsó javítás is sokat segített szerintem, tehát szerencsére nem veszett fejsze nyele -javulhat még a helyzet, valószínûleg a fejlesztõk erõsen a jövõre gondoltak (nem is csodálkoznék, ha kiderülne a bc2 leginkább egy elõkészület a játékmotor számára, fõpróba egy nagy dobáshoz).

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

mNzJean
Hát ahogy olvasom : processzor , processzor , processzor. <#rinya>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Smithwarden

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Running
hat en csak rpgbel lottem meg a ket fajta tankot de mindegyiknel 2 oldal 2 hatul 4 szembol kellett (mondjuk en a lanctalpra lottem eloszor és ott le is dobott egy nagyobb resz pancelt lehet azis szamit hogy mar ilyen gyengitett reszre lovod a masodikat, bar nemhiszem)
persze mivel ures szerveren nyomtam a pancelnovelo perkkel nemtudtam tesztelni 😊
Smithwarden
Bazze sztem magyarul irtam, ertelmezd a mondatot.
Squad rush modrol meg mar regota irtak es infoztak sok helyen (vagy google power, elso video).

Meg egyébként a hivatalos oldalon írnak valami artwork-öt is de a többi magyar oldalon semmi ilyenrõl nincs szó.
De most akkor mi van? A 6 unlock nem lesz a simában? Nem early access-ek ezek a limitedben?
Smithwarden
Na en is elirtam - szoval a limited verziobol biztosan nem hagynak ki semmit ami az alapban is megvan. <#vigyor0>
Mindenkeppen a limitedet erdemes megrendelni, foleg hogy ugyanannyiba kerul mindketto.

na most ezt nemértem milyen 1 hónapos letiltás? vagy mivan ?😊 meg mi az a squad rush mód? :S

CharrDen
Én csupán annyit tartok érdekesnek, hogy CDGALAXISban ugyanannyiba kerül a limited, és a sima, akkor ki veszi a simát?😮

Ok sorry, ezt az egy hónapos tiltást nem tudtam. A lényeg, hogy lesz mindkettõben 6 unclock, meg a Garand, meg a shotgun képesség. Csak késõbb kapjuk meg õket.
Smithwarden
Mondjuk azt nem vagom en sem hogy mi van ha Europabol rendelek egy amcsi verziot...
Azzal gondolom tudok mar 2.-an singleplayert nyomni, de amcsi szerverekre fel tudnek-e maszni (kb 200as pinggel)!?
Alapbol vajon letiltanak a szerverek, valamilyen regiokodot raknak a szoftverbe vagy esetleg egy az egyben teljesen megegyezik az europai verzioval a jatek es a jatek kulcsa is...

Smithwarden
Ne legyel mar ennyire agyilag zokni. <#vigyor0>
Szted az alap verzioban par dolgot kihagynak a limitedhez kepest...ezt te sem gondoltad komolyan sztem.

Regebben irtam egy hirrol ami szerint csak Eszak-Amerikaban tiltjak a squad rush modot 1 honapig az indulastol szamitva es csak azok hasznalhatjak majd akik a Gamestop-nal rendelik meg a jatekot - de ez a tiltas csak KONZOLokra van amugy (jo nagy bunkosag amugy).
Az AK-val nem tudom pontosan mi a helyzet, ugy latom azt is a gamestop adja bonuszkent, meg majd ingame store-bol lehet beszerezni (kodert), meg persze majd valamelyik szinten automatikusan megkapod siman is.

Halihó! Azt nem tudja valaki, hogy ugye a Limited Edition-be van a 6 unlock ami a simában is benne lesz, csak már egybõl/hamarabb megkapod õket, meg sok helyen az AKS-74U-t is megadják egybõl, meg most láttam hogy "early access to squad rush mode", amit mondjuk nem értek, ezek szerint majd ezt is ki kell érdemelni. A lényeg az, hogy nem lehet még tudni, hogy a simában mikor kapom meg õket? Mert most így elgondolkodtam, és jobb lenne a sima, mert úgy az igazi, de a GAME-en meg csak Limited van, de ott meg kapnék a reward cardom-ra pontot.😄