Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Positive Mental Attitude
mar csak azert is jobbak mivel duplaakkora a respawntime tehat van ertelme okosan harcolni nem az van hogy lelovod és 5 masodperc mulva ugyis ottvan mar valaki
egy nyomorult kört nem lehet letolni, és persze értelmetlen igy...
menek avp-zni fakk 😊
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
persze mivel ures szerveren nyomtam a pancelnovelo perkkel nemtudtam tesztelni 😊
Squad rush modrol meg mar regota irtak es infoztak sok helyen (vagy google power, elso video).
Mindenkeppen a limitedet erdemes megrendelni, foleg hogy ugyanannyiba kerul mindketto.
Azzal gondolom tudok mar 2.-an singleplayert nyomni, de amcsi szerverekre fel tudnek-e maszni (kb 200as pinggel)!?
Alapbol vajon letiltanak a szerverek, valamilyen regiokodot raknak a szoftverbe vagy esetleg egy az egyben teljesen megegyezik az europai verzioval a jatek es a jatek kulcsa is...
Szted az alap verzioban par dolgot kihagynak a limitedhez kepest...ezt te sem gondoltad komolyan sztem.
Regebben irtam egy hirrol ami szerint csak Eszak-Amerikaban tiltjak a squad rush modot 1 honapig az indulastol szamitva es csak azok hasznalhatjak majd akik a Gamestop-nal rendelik meg a jatekot - de ez a tiltas csak KONZOLokra van amugy (jo nagy bunkosag amugy).
Az AK-val nem tudom pontosan mi a helyzet, ugy latom azt is a gamestop adja bonuszkent, meg majd ingame store-bol lehet beszerezni (kodert), meg persze majd valamelyik szinten automatikusan megkapod siman is.