Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az nem sniper aki felül a dombra és onnan lövöldözik a szemközti ház snipereire,miközben a társai jóval odébb másik irányban szenvednek az ellenféllel úgy hogy akikre a "sniper" lõ ahoz közük nincs...Sima fragvadász az ilyen aki azt hiszi magáról hogy pro...Nem mesterlövész...😊
Ha emellé még ráadásul a lvl és a fegyverzet is megmaradna...Az gusztustalan húzás lenne a többi játékossal szemben.
A hab a tortán amikor nagy nehezen ketten hárman le tudjuk tenni a bombát ránk jönnek az ellenféltõl vagy tízen (már ha nem sniper a fél ellencsapat<#vigyor3>#vigyor3>. Persze tíz jó játékos ellen nehéz védeni,meghalunk. És mi fogad a spawnon? A szírten ácsorgó csipák akiket abszolút nem érdekelt hogy mi történik.
A múltkor már kiakadtam és a szirten füstöztem meg lövöldöztem õket miközben elõttük ugráltam,irogattam hogy ez nem snipergame támadjatok lowok... Erre jött a válasz: Low? Ezerszer jobb statot csinálok mint te bármikor.
Egyébként igen,sajnos ide gyûlt a fél harci fps világ akik egy normális játékra vártak de a csipázáson és a kampelésen kívül nagy nullák tudásban.
Tisztelet azon nagyon kevés kivételnek akik tudnak értelmesen támadni/védekezni a csipával és aktívak a pályán,védik a cspattársaikat.és ha kell hajlandóak felvenni a hullák fegyvereit hogy közelrõl védjék a robbanni készülõ bombát/próbáljanak hatástalanítani.
Az M1911 pisztoly sok embert "laggoltat" elovetelkor illetve loveskor.
Nagyon furcsa dolog, de tobb embernel is elojott.
Valaki valami tapasztalat ezzel kapcsolatban?
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Pl én szoktam rusholni sniperként, csak elõször ahova indulok nyomok egy mortart, nagyjából letisztul a szerep, onnantol kezdve elsõt eldragelem távcsövessel, többi meg kapja pisztolyfejeseket 😊
Az más kérdés hogy a sniperek 99% szerint az a dolguk hogy a hegy tetején csücsüljenek.
Én is szoktam kör elején, de legalább spottolok és nem ritkán kapok spot assistért pontot, szóval valamire mégis jó vagyok olyankor 😊
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Lásd: Bemész üresz szerverre beállsz támadónak és gyorsan végigrobbantasz mindent...😊
Így elérni soksok xp-t majd a full változaton mondjuk lvl20-on kezdeni sok sok fegyverrel nem épen fair...
Az sem hogy hol jatszol es mennyire "regi" emberke vagy.
Catalyst 10.2 Suite (Windows XP 64bit)
Catalyst 10.2 Suite (Windows 7/Vista 32bit)
Catalyst 10.2 Suite (Windows 7/Vista 64bit)
itt browing
Ati radeon HD 3850
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=en&FamilyID=0cef8180-e94a-4f56-b157-5ab8109cb4f5
búcsú tõled ....
rip
<#banplz>#banplz><#taps>#taps><#taps>#taps>
szóval akkor talán a driverek frissességével lehet gond
ha ez lenne probléma akkor mit frissítsek?
De te tovabbra is erolteted a kamu/elnezett infoidat mindenkinek, mikor az utobbi hetekben legalabb 10szer le lett irva hogy torolve lesznek a szaros beta statok, ahogy az teljesen logikus is.
ez mért van?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nem baszogatas keppen irtam.
Majd ki derul 12 nap mulva, hogy mi hogy lesz.
BF:2-3-4(oORedstarOo)
Szoval minden riogatás, vagy nyálcsorgatás hogy majd unlockolt fegyverel lekapkodhatják a kezdöket a vérpistik teljesen alaptalan.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
A fényújság pont az ami a neve is. Különbözõ információkat, felhívásokat olvashatsz ott.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Gondolj bele van egy bug es el ered gyorsan a cucokat pl.
Betanak vege teljes adatbazis torles es ha meg veszed akkor kezdheted ujra de mar a fullt 😊
BF:2-3-4(oORedstarOo)
az lenne a kérdésem hogy mért van az hogy betöltöm a játékot kiválasztok egy servert-->start és tölt, tölt, tölt DE nem tölt be.
valamit kihagytam?
mert ott lent megy egy szürke fény újság, az vmit akar?