Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pedig sajnos ebbe bele kell torodni sracok nemlehet mindenkit kigyogyitani a hulyesniper kórból, annyit tehetünk hogy képessegeinknek megfeleloen jatszunk aztan ha szar a csapat ecceruen atallunk a masik oldalra 😄
Skynet
A snipernek sosem az volt a dolga hogy egy szírtre kiüljön fragelni,hanem az hogy hátulról lefedezze a saját társait ergo mozog velük le le maradva, de próbál minden létezõ veszélyforrást megszüntetni a saját társai körül.
Az nem sniper aki felül a dombra és onnan lövöldözik a szemközti ház snipereire,miközben a társai jóval odébb másik irányban szenvednek az ellenféllel úgy hogy akikre a "sniper" lõ ahoz közük nincs...Sima fragvadász az ilyen aki azt hiszi magáról hogy pro...Nem mesterlövész...😊
Skynet
Igen errõl nem is beszélve,az is elõny,hogy aki betazott 12-es szintig kívülrõl tudja mit mikor kell használni,és ismeri ezt a pályát mint a tenyerét,elvégre fél hónapig csak ezen volt.😊

Ha emellé még ráadásul a lvl és a fegyverzet is megmaradna...Az gusztustalan húzás lenne a többi játékossal szemben.
tugyiti
Miért kell fikázni? Azért kedvesem mert õ aztán nem vált kasztot az adott szituációtól függõen mindegy hogy mellette pörög egy apache meg egy t90 azért ,sose tudtam megérteni hogy nem bírják felfogni egyes emberek hogy az ilyen squad alapú online fps-ek nem arról szólnak hogy beállunk regeléskor egy kasztra és semmi mással nem tanulunk meg lõni csak azzal a retkes csipával,nem egy nagy tudomány felé célozni valakinek...
Skynet
Nincs is annál szebb mint amikor támadó oldalon mész lefelé az ejtõernyõvel és látod ahogy a sniperek pattannak fel a quadokra és támadás helyett arra használják hogy gyorsan elérjék a sziklaszirtet. Utána pedig csak néz az ember amikor ott áll a kezdõn és nincs semmi amivel gyorsan tudna menni a társaknak segíteni.

A hab a tortán amikor nagy nehezen ketten hárman le tudjuk tenni a bombát ránk jönnek az ellenféltõl vagy tízen (már ha nem sniper a fél ellencsapat<#vigyor3>. Persze tíz jó játékos ellen nehéz védeni,meghalunk. És mi fogad a spawnon? A szírten ácsorgó csipák akiket abszolút nem érdekelt hogy mi történik.

A múltkor már kiakadtam és a szirten füstöztem meg lövöldöztem õket miközben elõttük ugráltam,irogattam hogy ez nem snipergame támadjatok lowok... Erre jött a válasz: Low? Ezerszer jobb statot csinálok mint te bármikor.
Egyébként igen,sajnos ide gyûlt a fél harci fps világ akik egy normális játékra vártak de a csipázáson és a kampelésen kívül nagy nullák tudásban.

Tisztelet azon nagyon kevés kivételnek akik tudnak értelmesen támadni/védekezni a csipával és aktívak a pályán,védik a cspattársaikat.és ha kell hajlandóak felvenni a hullák fegyvereit hogy közelrõl védjék a robbanni készülõ bombát/próbáljanak hatástalanítani.
Smithwarden
Van egy erdekes dolog a patch ota.
Az M1911 pisztoly sok embert "laggoltat" elovetelkor illetve loveskor.
Nagyon furcsa dolog, de tobb embernel is elojott.
Valaki valami tapasztalat ezzel kapcsolatban?

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Czdano
Nem értem miért kell fikázni a snipereket. 6 éve játszok versenyszerûen neten fpsekkel, mindig sniper vagyok és általában örülnek az emberek ha egy csapatban vagyok velük.

Pl én szoktam rusholni sniperként, csak elõször ahova indulok nyomok egy mortart, nagyjából letisztul a szerep, onnantol kezdve elsõt eldragelem távcsövessel, többi meg kapja pisztolyfejeseket 😊

Az más kérdés hogy a sniperek 99% szerint az a dolguk hogy a hegy tetején csücsüljenek.
Én is szoktam kör elején, de legalább spottolok és nem ritkán kapok spot assistért pontot, szóval valamire mégis jó vagyok olyankor 😊

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Üdv! van vkinek egy felesleges beta key? az megdohatna priviben vele, havernak kellene...

Czdano
Ezt rohadtul igaz..De gondolkozzunk picit. Aki BETA-zott az már tudja mit érdemes mikor választani, melyik fegyver után mi jön, nagyjából tisztába van a dolgokkal. Azért ez nem kis elõny. Szép is lenne ha már lvl20as fegyókkal irtanánk a sok kezdõt akinek még fingja sincs a játékról.

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

TDC Geronimo
hah tegnap egy sniper az elsõ B pontnál a part felõl lövöldözött teljesen nyugodtan miközben 5 méterre mellette a T90 szétlõtte a ládát. vannak ilyen tehetséges játékosok. Nem akarom mondani, hogy honnan jöttek... <#hehe>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

tugyiti
Az úristenke húzza a pöcsére az összes faszláma sniper köcsögöt mikor látják bazmeg hogy egy t-90 meg bradley végig rusholja a pályát és bazmeg senki nem állna be még enginernek hogy szétkapjuk áááááá senki persze hogy 3 parc alatt vesztettünk is :VV@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Nem akarsz kódozni?

Skynet
Világ baromsága lenne ha a beta-ból bármit a neven kívül át lehetne vinni,mert a betaban olyan szinten lehet tornászni magunkat probléma nélkül amit nemhinném hogy fullban bennehagynak...

Lásd: Bemész üresz szerverre beállsz támadónak és gyorsan végigrobbantasz mindent...😊
Így elérni soksok xp-t majd a full változaton mondjuk lvl20-on kezdeni sok sok fegyverrel nem épen fair...
Carloska
jah és fél alkoholista meg picit hülye vagyok de csapatember 😄

Smithwarden
Nem igazan erdekel.
Az sem hogy hol jatszol es mennyire "regi" emberke vagy.

Carloska
Catalyst 10.2 Suite (Windows XP 32bit)
Catalyst 10.2 Suite (Windows XP 64bit)
Catalyst 10.2 Suite (Windows 7/Vista 32bit)
Catalyst 10.2 Suite (Windows 7/Vista 64bit)

itt browing

Carloska
de ha érdekel a sly.hu serverein kezdtem még anno bf2 vel

Carloska
nem láttlalak még téged de annyit mondok sztem régebbi emberke vagyok bfben min itt te de ez nem téma abbahagyom a stat buziságot és kész

Sapphire
Ati radeon HD 3850
Carloska
de hát ha miden új játék elmegy akkor ittse a driver miatt fog kilépni de milyen a videokarid?

Carloska
itt a direct x

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=en&FamilyID=0cef8180-e94a-4f56-b157-5ab8109cb4f5

Carloska
megtartom, a hivatalos stat temetésem akkor 😄 lehet márc 5tõl újra vérpistiznem 😄

búcsú tõled ....

rip

<#banplz><#taps><#taps>

a gép teljesítményével nem lehet gond mert minden új játék fullon megy.
szóval akkor talán a driverek frissességével lehet gond
ha ez lenne probléma akkor mit frissítsek?
Smithwarden
Pontosan ugy van ahogy Gero is irja es ha valaki elnez egy infot az nem gond, szolunk neki ahogy tettuk neked is.
De te tovabbra is erolteted a kamu/elnezett infoidat mindenkinek, mikor az utobbi hetekben legalabb 10szer le lett irva hogy torolve lesznek a szaros beta statok, ahogy az teljesen logikus is.

Carloska
géped milyen? , friss videokari driver? , friss driectx, ?

fasza a játék most már betölt. már hallom a lövéseket amikor, amikor egyszer csak kilép...
ez mért van?
TDC Geronimo
Hülyeségeket irkálsz, mert NEM marad meg a stat. Ez amit linkeltél ez arra vonatkozott, hogy PS3 beta alatt lehalt a statrendszer és azt csinálták meg még aznap.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

SZEG007
hát azért 500,200, 100 kill/spot/assist kell ezek az értékek szerintem full verzioba növelve lesznek ha valaki ugyanis nagyon akarja akkor 1 hét alatt a fél medál kirakatot betudja szerezni.

Carloska
mindegy attól még úgyis megveszem 😊

Belton
Én csak le irtam a tapasztalatom mivel sok jatekal betaztam mar 😊
Nem baszogatas keppen irtam.
Majd ki derul 12 nap mulva, hogy mi hogy lesz.

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Carloska
pontosan nem is az a lényeg hanem a megszerzett awardsok

SZEG007
Amugy hatalmas tévhitbe él az aki azt hiszi hogy unlockolt fegyverel kiskirálykodhat mert ö már bétába megszerezhet. Alap Ak assaultnak talán a legpontosabb fegyver, alap sniper M24 szintén a bétába találhato legjobb fegyver, alap engineer fegyver tárkapacitásba van csak hátrányba de talán kicsivel pontosabb is mint a többi(megérzés), medic fegyvereknél szintén nem vettem észre egetverö különbséget.
Szoval minden riogatás, vagy nyálcsorgatás hogy majd unlockolt fegyverel lekapkodhatják a kezdöket a vérpistik teljesen alaptalan.

Carloska
mert ez voltt novemberben ott akor azt irták bc betának megmarad de minden máshol reset lesz

Carloska
# RT @OfficialBFBC2: #PS3 #BFBC2 Beta stats & ranking should be back. More on #BFBC2PC Beta will come later, but we can say it's not canceled.

ja😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

?
igaza van carloska-nak nemkell egybõl ráugrani a torkára.. Õ így tudta.. mi máshogy.. majd ha kijön meglátjuk hogy lesz ennyi.. <#mf1>

mert valami feedback-et ír az nem a visszajelzés
Carloska
akkor ezvan én ugy tudtam nemkel 6emebrnek rámászni egyre

trident
Tûzfalon, routeren ki van engedve?

A fényújság pont az ami a neve is. Különbözõ információkat, felhívásokat olvashatsz ott.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Carloska
te már csak nagyon tudod mi?

senki nem akar válaszolni ?
álmodta biztos😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Belton
Rengeteg betaval toltam mar es meg sose volt olyan hogy meg hagytak a betas dolgokat 😊
Gondolj bele van egy bug es el ered gyorsan a cucokat pl.
Betanak vege teljes adatbazis torles es ha meg veszed akkor kezdheted ujra de mar a fullt 😊

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Smithwarden
Hulyesegeket irkalsz.

SZEG007
az lenne buziság ha nem törölnék a bétába szerzett pontokat. Hol irták hogy megmaradnak az elért pontok amugy valami linket is lökhetnél.

Carloska
de azis kibaszás ha azokét is törlik akiknek már megvan fél awards...

heló
az lenne a kérdésem hogy mért van az hogy betöltöm a játékot kiválasztok egy servert-->start és tölt, tölt, tölt DE nem tölt be.
valamit kihagytam?
mert ott lent megy egy szürke fény újság, az vmit akar?
hm hát oké így legyen😊 és akkor amit megszereztél azokat gondolom átváltják lvl-ekbe.. csak ez igy elég kibaszás mert pl aki nem bétázott és megveszi márc 5.én az lvl 0-ról kezdi.. aki meg bétázott és nagyon belefüggött az meg lvl 15-20.. stb... hát kíváncsian várom mi lesz ebbõl 😄

Carloska
bár ha törlik akkor az elég nagy buziság lenne..

de kitudja majd kiderül mit csinálnak