Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dronkZero
Ja, hát igen. "Mekkora egy szar játék már ez, hogy nem lehet kilõni pisztollyal a tankot! Itt kempelnék nyugisan, erre jön ez a nagy halom vas, amivel nem is lehet semmit csinálni!"

Fasz kivan egyébként a sok ilyen idiótával, akkor szokott elborulni az agyam, amikor 32-es szerveren megtracelem a tankot, és... semmi nem történik. Én lövöm, azt' annyi, mindenki más leszarja. Õszintén, ilyenkor meg is érdemli a csapat, hogy porrá legyen alázva.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

drogosgeci
jah ha nem húzza le a postás, vagy nem törik össze szállítás alatt a szokásos csomagdobálás miatt
én már kaptam behorpadt sarkú cipõt is, dvdt nem bíznék a postára 😄

Prince23
Csipával még sosem voltam igazándiból. Only mûszakis, de néha felcserrel támogatom a csapatot azért aze setek 10-20%-ban😄

kfa
Így jár az aki csak a pontokra megy és medicezik vagy a kezdõn guggol csipával és azon dühöng hogy jönnek a tankok és kikap a csapata.

ENGINEER FTW

Ja és Zeronak igaza van, tök mindegy milyen a rush játékmenet, úgy is conquestel fog játszani mindenki.

dronkZero
Kezdetben mindenki hülye volt hozzá, te is. Meg én is. Most már vannak hatékony módszerek.

Ne rinyálj, védekezz!

FlyHigh
Szerintem a fullban nem rusht fogunk játszani, én nem aggódom.

Thrash \'Till Death

Prince23
Egy játékmódért még nem fogom lemondani. Csak ezek tények, ahogy látom, téged sem érdekelnek😞

dronkZero
Játssz vele, azt' akkor rájössz.

1. Rombolható a terep, a házak összedõlnek.
2. Néhány felrobbantandó cél házban van.

Úgy is meg lehet semmisíteni a célt, hogy rábontod a házat, mondjuk tankkal. Aztán megy ellene a rinyálás ezerrel, számomra érthetetlen okokból.

Meg van a C4, amibõl ha ötöt rápakolsz (kb 8 másodperc) a célra, akkor mindenféle elõjel nélkül megsemmisíthetõ. Nem pittyeg, nem villog, nem dõl a ház, hanem csak eltûnik a célpont. Ez tényleg gáz, de a fullban nem ilyen kevés C4 kell majd hozzá.

SötétBarom
Mondd le. De gyorsan! Én a helyedben MOST AZONNAL lemondanám. Nem viccelek.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Prince23
Játékélmény nagyban befolyásolja ez sajnos😞
Ha quad rushot észre veszel, akkor számíthatsz majd erre a szitura. azonnal nyomjad a Q-t, hogy társak vegyék észre.
Ha perfektül tudnék angolul, most jelezném ezt a marhaságot az EA fórumán, hogy pls szüntessék már meg az A és B planthely felrobbantását a C4-el, mert ez így nem fair. szétbaszsák a játékélményt meg a játékmenetet.
Ennyire ne legyen már reális a fizika... így tényleg egyszerûbb ha ték páncélossal oda állunk a HQ-hoz és esztelenül ostromoljuk, ahelyett, hogy plantolnának.
Vagy lehet h ez ilyen játékmód? Ez a Rush? kezdetben pedig olyan tökéletes volt ez a mód.

Czdano
3:45tõl látni normális recon játékot 😉 Hihetetlen a srác, jól tolja, le a kalappal elõtte.

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

dronkZero
Úgy mondod ezt, mintha nem ez menne a kezdetek óta.

Egyébként meg a tank arra való, hogy szétlõje a házat. A fullban meg 15+ C4 kell majd a felrobbantáshoz.

Egyébként meg amúgy is a konkveszt lesz a lényeg, én õszintén leszarom, hogy milyen a rush játékmenete.

De mondd vissza nyugodtan, ha nem tetszik. Nem erõszak.

Kandurex
Én eddig egyszer játszottam, tulajdonképpen azért, h teszteljem a gépigényt, inkább a fullal nyomulok majd...de annyit írták már...mi a tököm ez a épület robbantgatás? És az miért jó?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Prince23
Bazze, egyre sz*rabb most már ez a játék. Állandóan olyan szerókra lépek be, ahol tankkal meg páncélossal elõrenyomolnak és szét lövik A és B épületét. Vagy rosszabbik esetben Assault vagy recon eloson az épüleltkehez és plantolja c4-gyel. Az egész egy nagy kiba SUCKS az egész. Ez játékmenet?
Vissza fogom mondani az elõrendelésemet, ha ez így fog menni. Kiherélik a játékmenetet!

Kandurex
Megy a faszom, a Royal Mail házhoz hozza.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kár... néztem vidiket bc sp-rõl télleg nem valami hú de nagy szám (nem is az sp-re épít)
de valahogy jó volt az a bf2 féle sp mert pl ott tanultam meg normálisan csipázni....
azét március 4-én megyek sátrazni 576 elé <#zavart1><#banplz>

drogosgeci
annál jobb kell hogy legyen mert nyár óta tolom xboxon és még nem vittem végig 😄
1-2 havonta negyed órát bírom annyira fosi, a legnagyobb baja hogy van 4 jónak tûnõ karakter aztán alig vannak kidolgozva, 1-2 jó szöveg és kész. a gameplay meg lassú és unalmas a nagy pályákon.

SZEG007
PC bétában van ez csak nekem szintén volt hogy két centiröl két lövés kellett sotibol normál szerveren, ezért is tértem át hardcore szerverre.

a single player olyan lesz, mint a BC1ben volt <#smile>
tehát nem a "hagyományos féle(bf2)"

-tRs-Landor

Azt nemtudjátok hogy a single player az olyasmi lesz mint a cod sorozaté
vagy marad a hagyományos battlefield féle ? (bf2)
ma játszottam össze jött egy marha jó attacker csapat csak adefenderek kempeltek benn az a mögötti házban egy idejig szenvedtünk majd széplassan oda lopoztunk aztán rájukdöntöttük a házza kb 5-6 ember volt benn 😄

tobias88
Amúgy láttam egy videót, ahol kis helivel gyilkoltak embereket úgy, hogy ledaráltatták õket a propellerrel! Viszont akárhogy próbálom, nem sikerül!
tobias88
Az a baj, hogy ilyen távolságoknál próbáltam shotival menni, de 2 lövéstõl sem hal meg 1 ember, amit kicsit viccesnek találok...

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Beers
Ha van idõd az elkövetkezõ 4 napban, akkor igen!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Mr Manson
Van értelme jelentkezni még Beta-ra?
(sajnos eddig lemaradtam)

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

FlyHigh
hát nálam semmi javulást sem hozott a dolog.

Thrash \'Till Death

darki81
teccett ez a video XD

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

BiG G
borzasztó egyszerûen ledobsz a valagad alá egy medpakkot és ki-be ugrálsz az állásból, agyfaszt kapnak tõle a sniperek amitõl meg elkezdenek hibázni 😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

FlyHigh
nah ezt kipróbálom és majd írok.

Thrash \'Till Death

mNzJean
Kedvencem ,hogy az AT-ba 2 mp ig nem bírok benn maradni mert 5 gyíkarcú sniper azt lesi mikor száll be valaki . <#nyes>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

kfa
Ugyan már én imádom a snipereket. Észrevettétek, hogy szinte minden movieban csak a snipereket késelik/c4-ezik/gázolják/fúrják? A mortar strike-ot leszámítva szerintem semmire sem jók, csak ingyenfragnek.

Fenti Battlefield 2 zenéket le lehet valahonnan tölteni?

steam, origin: ACE_hun

kfa
Ja és srácok nem tudom tudjátok-e de a patchel együtt kijött egy FPS növelõ parancs is. Nem értem pontosan mit csinál, ez az eredeti szöveg ea fórumból:

"
* Reduced input "lag"
On machines where the CPU would out-run the GPU, sometimes the GPU would queue up several frames' worth of rendering commands.
This could lead to the game having a high framerate, but input still feeling very sluggish.

Now there's a limiter on how many frames the CPU is allowed to be "ahead" of the GPU.
Control this setting via Settings.ini. Default setting: RenderAheadLimit=2
"

Szóval lényeg ami a lényeg nekem +10 FPS-t jelentett, hogy ezt a parancsot nullára állítottam.

documents/bfbc2beta/settings.ini
Adjátok hozzá ezt a sort:
RenderAheadLimit=0

trident
flash tagok közzé kell csak beszúrnod: http://www.youtube.com/v/_Q5T13UWmu8&hl=en_US&fs=1
<#eljen>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

kfa
Bocs az elõzõért... megpróbáltam úgy beszúrni mint az elõttem szóló, de nem sikerült 😞

Bad Company 2 fun movie

CharrDen
Ez mind semmi, velem multkor volt egy 16os szerveren, hogy a 8 fös csapatbol 6 sniper volt (akik természetesen kiültek a sziklára), ketten támadtunk összesen, és nem lett vége a menetnek...

Czdano
<#wow1><#eljen>Ment 5ös

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

AntiHero
Össze ollóztam egy kis trailert:

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

0Fritz0
Rajtaütés fail

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

SZEG007
Ez nem wow hogy enchanted epic sniper rifle of epicnessel lenyomod a kezdöt lol unlockolt fegyver nem juttat akkora elönyhöz mint gondolnád

Fogadjunk ArchAngel is fakenéven tolja a snipát! 😄DD

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

Olyan gondom lenne hogy csütörtökön felpaccsolt a játék és mindjárt 100% kiütötte a procim lett is dupla fps mindjárt.De estére behalt a gép játék közbe kidobott meg kékhalál.Tegnap estére helyrehoztam mondom játszok egyet,erre megint csak 55-60%-ba használja a procit.Valaki megoldást tud-e?

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Skynet
Fordult már elõ valakivel hogy odarohan egy ellenséges tank mellé rácsûr vagy 3-4 C4-est és amikor klikkeli a pukkantót nem történik semmi? Mert nekem egy hete folyamatosan elõfordul hogy "besül" a c4.....
Na számomra vége lesz holnap a BETA-nak :S (francba hogy koleszos vok)
véleményem:
-Marha jó game megéri a pénzét.
-Sajnos sok low sniper van igen énis szoktam csipázni de nem bírok 3 percnél tovább egy helyen lenni 😄 (sztem az hogy meg szoktam hogy rusholok)
-Jármûvek marha jók bááár néha nevetséges dolgokban akadnak el...
-a sebzés sztem teljesen rendben van.
-BETA gépigénye egész jó volt szerintem nekem legalábbis maxon akadás nélkül futott...kíváncsi leszek a teljesre!
-némely ház össze dölését kicsit furán sikerült meganimálni.. pl 2.A bázisét
-remélem a teljes játékban nem az lesz mint itt hogy 3-4 csipás shotival oda rushol az M-COM állomáshoz (tudja valaki hogy ez végülis mi ? 😄) és le c4-ezik...
-red dot sztem nem valami hasznos nem is használtam (ezt csak mellékesen mondom)
-Néha volt olyan gondom red dottal hogy engineerbe
rá raktam xm8-ra majd ha átváltottam reconra halálkor akkor a csipán is az volt és nemtudtam leszedni csak ha új menet jött...
-Kasztrendszer: énis félek tõle hogy csak hétvégén tudok játszani és kb a 3. hétvégén már esélyem se lesz a sok kocka szuperkatona között :S

Egyen lõre enyi lenne 😊
Már számolom az órákat megjelenésig szal nagyon várom további jó gamelést akik otthol maradnak 😉

SötétBarom
A csipának szerintem kizárólag a kikötõnél van értelme támadó oldalon. Ott oda kell figyelni a tetõn a telepített rakétavetõre, meg artiztatni kell a heli spawnját, hogy ne tudjanak felszállni vele. Mindenhol máshol sokkal többet ér egy vegyes medic-assault felállás.

Mondjuk ha van egy, aki a szirten tolja nagyzoomos puskával és ezerrel spottolja az ellent, az hasznos tud lenni. Bár a sok gyökérnek nem szokása spottolni..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Czdano
Majd egyeztetünk nevet és felveszlek friendsbe 😉

Skynet
Ez vagy te. De a BETA-ban játszó csipák jelentõs többsége nemhogy csipával nem tud lõni,de még a feladatra is igen magas ívbõl rottyintanak.😊
tugyiti
te=10000-1 respect,ezesetben remélem sokat leszünk egy oldalon.
Czdano
Furcsa legtöbbször én is mesterlövészként megyek, de képzeld mikor rám rontanak hatan vagy rám jön egy tank nem megint recont választok..és furcsa nem csak távcsövessel tudok lõni hanem ugyanúgy darálok assaultként és enginerként, de nekem az a játékstílus nem jön be, jobban szeretek egyedül kommandózni, bokorról bokorra sunnyogni és az adott pillanatban lecsapni..én pont azt utálom ha valaki ész nélkül csak a pánikgombot tudja nyomni.

Bator92
Ennek a fejlõdéses rendszernek mindenféleképp szívás a vége, mert aki egész nap ezzel játszik, annak megintcsak sokkal több az elõny, mint, aki naponta egy órát.

Forza Ferrari