Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
am ez a this is spartaaa effektus már nálam is elõfordult (pont az elöbb) sok noob fent kempel a félig kész házban jön a t-90 leszedem nagy nehezen jön a légvédelmi (közben A-t kiszedik) elfgyot az rpg és esélyem nem volt védeni a B-t.... õk meg fentrõl kempelték a A-nak a rommlyait hátha valami hülye arra jár <#wow3>#wow3><#falbav>#falbav>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Énis nagy cod fanatikus voltam/vagyok csak a tököm kivan a sok cheaterrel meg a cod6 nekem alapból csalódás volt mert a 2. dvd-met rosszul írták meg blokk elveszet szal 10k-ért vettem egy cd kulcsot...
most én és szerintem sok mások ebben ajátékban látják a "reményt"
Hát én szurkolok neki !
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Szerinted mé' rühelli mindenki az idióta reconokat?
és ne reménykedj hogy hamarabb kiadja a bolt
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
szerintem már cdgalaxis kifogja adni másodikána gémet. MW 2 is ugy volt hogy nov 13-án jelenik meg hazánkban, erre tessék, ki adta már 10-én, az angolszászi megjelenésével egyidõben.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Tiszta terrorista életérzés volt 😛
Van normális recon játék,csak kevesen használják értelmesen.
Ez a helyes megoldás,amit mondasz azért nem lenne jó mert akkor is csak berohan 2-3 ember eldob 1-1 c4-est és bumm..
Ha viszont legalább 15 C4 kell,akkor ott már a védõk soraiban is van hiba ha ilyen mennyiségû robbanóanyagot le tudnak rakni. Ráadásul állítólag javítható lesz lerakóhely (állítólag) tehát C4-el és tankokkal igen nehéz lesz szétlõni.
Mindenfele elszalltak korbe, ketto pedig uvoltve zuhant elore a szakadekba...kurva jol nezett ki. <#vigyor>#vigyor>
Sajnalom hogy nem vettem fel, utana probaltuk parszor videora venni de mindig kilottek tankkal vagy GL-el sajnos. <#vigyor0>#vigyor0>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
azon meg tenyleg ne akadjatok mar ki hogy van a palyan 8 lada és 3-ra rá lehet robbantani a házat
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Az pedig ha 1-2 tankkal be tudnak menni az ellenség vonalaiba és ostromolni a házat összedõlésig az nem a játék hibája hanem a védekezõk gyengesége. Én amint meglátom hogy egy tank közel jött vonulok a kis C4-esekkel, vagy lövöm egybõl rakétaállomással,esetleg kérek rá bombázást,sosem élnek tovább fél percnél ha jók a csapattársak. A jól elhelyezett jármû elleni aknákról nem beszélve.😊
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Mert egy sokkal intenzívebb játékmód mint a conquest,ahol elmész egy zászlóhoz aztán lehet 10 percig senki nem jön arra mert az ellenfél épp másképp gondolja a támadást.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Hülyeségre nincs orvosság.