Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rvn
Kezdek belejönni a játékba, egész jó lett. Ha kijön a rendes game akkor a beta serverek el fognak tünni? Tehát mindeképpen meg kell vennem ha játszani akarok? A rangom megmarad utánna?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

iceshark
na már értem miért mondtátok ezt a sniper agyrémet, sikerült nekem is kifogni egy csapatot 70%-ban sniperrel, õk elvoltak a domb tetején én meg döglõdtem odabent 😞 de most a végére még elkezdtem akadozni is, ahogy néztem nem gép ügyileg inkább net, nem lenne elég a 10/1 mb net neki?

Khabbas
Nekem hasonló problémám volt, próbálkoztam viszonylag sok megoldással, ezért a legutoljára alkalmazottakat írom:
- hangkártya driver uninstall, legfrisebb feltétele;
- vgakártya legfrisebb elötti! feltétele;
- vga gpu -100mhz, ram -200mhz;
<#idiota> hogy mi segített azt nem tudom, de most megy <#wow1>

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

Szevasztok!

Amikor kiválasztok egy szervert, és kapcsolódni akarok hozzá, akkor a játék a töltõképernyõn kifagy kapcsolódás után.
A hang "bejön", tehát mennek a robbanások, stb., de a kép a töltõképernyõ marad.

Mi lehet a gond?

Köszi!

iceshark
facebbok-os dologgal szerváltam béta kulcsot, hogy én is kipróbáljam mielõtt megveszem, hát engem megvettek! jó ez a móka, sniperek tényleg lol néha mit mûködnek, ettõl független garantált az élmény!

Na a Limited-del én is így vagyok. Elgondolkodtam, és rájöttem, hogy úgy is megkapom, és sokkal jobb lesz majd késõbb használni. Az olyan fura, hogy már egybõl ott virít.
AntiHero
Hát Limited és Sima verzió közt 400ft különbség van. (xbox360nál)

Edit: Húú de TÉK

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

En precizen egy fillerrel sem vagyok hajlando tobbet fizetni ilyesmiert. Limitedet sem veszek, hogy rogton legyen onvezerlo mega-annihilatorom, pedig az nem is dragabb. A sracok egesz jo jatekot barkacsoltak, megerdemlik a zset, de a marketing trukkokkel szorakoztassak inkabb egymast.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Hát ha idén tényleg kijön PC-re akkor az lenne a legjobb megoldás. Azt amúgy is meg szeretném venni, nem csak azért hogy most nagyobb rangom legyen.
AntiHero
Nekem is a BF Heroest fogadta csak el. Battlefield 1943-t azóta se aktiválták:S Pedig már írtam mindenkinek😞

(x360)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

hehe😊 én még az 1943-on gondolkozom kb 3000 ft körül van asszem... és azzal még játszanék is nem ugy mint a bf2 vagy bfv-al 😄 és akkor elvileg ugy is lvl 2 vagyok😛

Hát figyelj ha nagyon ügyes és szerencsés vagy nincs annyi. A Heroes is beleszámít, mint azt láthatjuk Beers-nél. Regisztrálsz és már van is egy játékod aktiválva. Ez eddig 0 rangot ér, ugyanis én is itt járok és még kellene egy a lvl 1-hez ez lesz a BC2, amit mindketten elõrendeltünk. Innentõl kezdve meg már ha szerencsés vagy és a 890Ft-os 1942 kulcsát elfogadja akkor meg is vagy. Tehát 890+990=1880Ft. Ennyit már szerintem megér, de én még megveszem a BFV, meg a BF2-t is biztos ami biztos.😄
amugy nemtudom megéri-e +3000 ftot a garand :S

oké köszi, nekem nincs ott semmi gondolom azért mert lvl 0 vagyok 😄

A neved, és a játékbeli szinted között van.
jó de én a veterán szintre gondoltam😊) azt hol lehet ? 😄

Egyébként 1000% hogy a garnadhoz lvl2 kell? Mert akkor bebiztosítom magam és rendelem meg a Vietnamot, az 1942, meg a Bf2-t én is.
Közvetlenül a neved elõtt ott van fehér alapon feketével.
játékban hol lehet megnézni hanyas szintu vagY?

Denes888
Persze, mert a játék beleszámolja a BC2-t is 😄

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

De ne legyél már ekkora farok! A Heroes-t nem mondtad, és ha olvasnád a hozzászólásokat amiket korábban írtam, ott látszik hogy Egy kibebaszott játékért nem kapsz rangot, 2-ért egyet, és onnantól már egyesével nõ. Tehát X-1 rangod van ahol X a játékok száma, ami nem kiegészítõ. Világos már. Egyébként meg az utána lévõ hsz-ben is írtam, hogy töltsd le az ingyenes Heroes-t és úgy lvl3 lesz, tehát teljesen korrekt meg segítõkész voltam, te meg mint egy pöcs úgy reagáltál rá. Nem baj jösz te még az én célkeresztem elé farok. Ja és most figyelj, ha a BC2-t aktiválod akkor meg lvl4 leszel. Az elõttem szólóknak meg köszi az infot, hogy lvl2 kell a Garandhoz.😊
Maak
egyebkent a jatekban +1 ponttal tobbet ir mint a veteran oldalon

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Ha elérjük a 2. rangot a Veteran programon, egy szép játékbeli ajándékot kapunk, melynek neve: M1 Garand. Bizony, a világháborús amerikai gyalogsági puska, bajonettel és 8-as tárával visszatér a modern hadmezõkre, hogy gyorsabb késelést és pontos messzi lövéseket vihessünk véghez. nyihááá 😄

Skynet
Tehát az M1 garandhoz 2 veteran pont kell.
Ha nincs semmilyen BF motyim eddig,aktiválok egy Heroes-t és majd a BF Bc2-t az 2-nek fog számítani?😊
nandorb
add kolcson a cd-e kulcsod😊

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Beers
Leszarom, hogy mit hiszel <#lama>!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Nem hiszem. Ezért a háromért 2, de ha a Bad Company 2-t is aktiválod akkor szerintem 3, vagy próbáld meg a Battlefield Heroes-t, ami ingyenes, regisztrálsz, az oldalon, ugyanazt az e-mailt adod meg mint az összes többi BF-hez, és letöltöd a mozzilába a plugin-t, játszol vagy kettõt aztán ennyi.
darki81
mirejók ezek a veterán rangok? mire lehet kapni?

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Beers
Nekem a bf1942,vietnam és a bf2 van meg!
Ezekért 3 veteran rank jár!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

http://www.youtube.com/watch?v=-4eGKTU6Gkc
Paaaaaaaafffff. Bocsi mindenki balfasz voltam. Nagyon benéztem, ezen látszik hogy mindkét shotgun-os cucc ingyen van úgy mond. Jujj mi volt velem akkor, mikor nézegettem ezeket...😄

Hogy hányas? Nagyon remélem hogy lvl1 és akkor a Bad Company 2-t aktviálod, meg még egyet veszel, vagy nem tudom, hogy a Heroes, ami ingyenes a kettõ ér-e egy lvl1-et. Viszont sokan azt mondják hogy lvl3, akkor meg BC2, 1942, BF2, BFV. Ez így a legolcsóbb. Egy srác ezt írta:
I've got all 4 BF2 games, BF Vietnam, BF Heroes, BF1942 and BF2142 registered right now and I have rank 4. We'll see what happens once I dig up my Road to Rome and SW of WWII discs. Also my Northern Strike didn't register for some reason but I've got a support ticket open with EA, hopefully they fix it.

Ezek szerint számít a Heroes, mert az elsõ lvl az a BF2 meg Vietnam után kapta, a másodikat a Heroes után, a Harmadikat a 1942 után, a negyediket meg a 2142 után, de a BF2 kiegészítõk nélkül is elég egynek, mert a szabályzat ezt írja legalábbis, mint azt korábban beidéztem.
és hanyas veteran lvl kell? elég pl a lvl 1 is hogy megadja a garandot? vagy maxolni kell ? :S

Tehát messzebbre, és pontosabban tudsz majd lõni. Azt hiszem ez is veteran-os, nézzétek meg a BETA-nál a specialization-nél.
Azt hiszem ez lesz az:

Wslg-33
Toungston 12 gauge SABOT slug ammunition sacrifices raw power for increased range and accuracy
Van rá esély, hogy megszerezd õket. Csak a rendszer sokszor szarakodik, és sokszor órákig ott kell ülni, és beütni ismét a CD kulcsot vagy Logint, mert van amikor nem fogadja el, van amikor azt írja, hogy már ezt használja valaki, vagy hogy a kulcs nem valós. A Shotgun specialization az azt hiszem, még több golyó talán, meg még valami, egy szóra emlékszem, mert már nincs fent a BETA, a 12 Gauge vagy valami ilyen. Mindenesetre én megvárom még megkapja valaki ezeket, megkérdezem, hogy milyen játékok vannak aktiválva az oldalon neki, és azokat megveszem, és aktiválom én is, ha tudom...
garandot márhogy esély sincs megszerezni? és a Shotgun specialization ez mi lenne?

Úgy látszik 2 játék kell hogy level 1 legyél, és onnantól plusz 1 játék plusz egy szint DE a kiegészítõket nem számolja bele szóval az felesleges.Itt egy kép, nem róla, de hiába van minden BF2 neki baszhatja: http://img193.imageshack.us/img193/3526/47377260.png

How does the Ranking system work?

Only the base Battlefield Games add to your Veteran Rank, expansions, demos and booster packs (BF2 Euro Forces, Northern Strike, Bad Company Demo etc) do not.

You need at least two games to get to Rank one. For example Bad Company + 2142 equals rank 1.

Állítólag csak az összes kiegészítõ ad +1 rankot, az meg nem éri meg.
jaja én most azt gyakorlom hogy engikent gustavval eloszor kikapom az MG-t meg az AT gunt a tornyon ugy azert mar egy B fele indulo tanknak eleg jo eselye van

meg neha probalom meggyozni az arcokat hogy B-t foglaljuk mar be eloszor mer azert A-t sokkal konnyebb de nemnagyon hallgatnak ram hát ez a publik 😄

most kivetelesen egy jo sniperel az oldalamon csak 2-en fedeztuk a dombrol a B-re tamadokat volt 2 medikjuk sajnos mindig feltamasztgattak akiket lelottunk.... amig nem ment rajuk a dupla tuzerseg 😊
Pff, ez max waron lenne jó, ahol rendes a csapat és nem 8 sniper van a hegytetõn 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Egyébként nekem eddig csak a Battlefield Heroes van kirajzolódva, mert hát csak még azzal nyomtam, meg régen PC-ben a többi bf-t, de arra nem adott rangot. Tehát még mindig semmi sincs a nevemnél. Valakinek adott arra? Vagy ott is játszani kell egy bizonyos ideig?
SötétBarom
Pont erre gondoltam én is. Bár én vagyok annyira radikális, hogy a gyõztes csapatban tízszeres szorzóval adná az XP-t, és egy kill 5 pont lenne.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

FlyHigh
Azt a sziklát fedezésre találták ki, mondjuk a 16 támadó fõbõl 2 tisztán tartja az ellenséges lõállásokat stb, hogy utána a harckocsi meg mögötte a gyalogság simán bevehesse a pontokat. De mikor látom, hogy 7-en csak fentrõl lõdöznek az újraszületõ ellenségre akkor kilépek. Remélem majd a magyar szerókon rendet lehet rakni és nem lesz ilyen.

Thrash \'Till Death

Kandurex
Igen, láttam, ez exit dolog nagyon megy,...eredetileg 32 voltunk bent, 16 - 16 fõ, megakadt a támadás, két perc kínlódás után 7 ember kilép, a másik 7 a kibaszott dombtetõn csücsül, hátha megtörténik a csoda, a fennmaradó kettõ meg vért izzad, hogy meglegyen legalább egy nyüves pont....ami persze nem történik meg...:/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Köszi szépen. Okés akkor lehet egy napot rászánok, hogy végigmenjen az összes pálya, vagy majd megnézem neten, hogy melyikhez melyik tartozik. Egyébként tervezem a 1942 Complete-t meg a Vietnam-ot is, de azoknál úgy láttam csak CD kulcs kell. A 2142 Complete, hát azt meg csak akkor venném meg ha az elõbb említett három nem lenne elég, a Garand-hoz meg a Shotgun specialization, de mondjuk úgy lenne teljes a kollekció PC-re.😊 1800Ft a 1942 Complete, 990 a Vietnam, 3000 a BF2 Complete, meg a 2142 is, meg 990 a szállítás. Olcsóbb mint a Bad Company 2.😄
dronkZero
Szerinted tudja, hogy kõ zúmó'ni?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Szerintem publicon ahol random emberkékkel vagy összerakva jó, hogy nem számit, hogy nyersz vagy vesztesz 100 pont tényleg nem sok. Én ha azt látom, hogy a többiek nem akarnak lejönni a kezdõ hegyrõl csak exit és nyomom egy másk szerveren.

TDC Geronimo
<#hehe>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Skynet
Lehet Ngeri is ott lövöldözött valahol a szirten...<#idiota>
Kandurex
Kérdés, õõõ...

bekapcsolva vagyon vertical mouse, de ahogy észrevettem pl. a kis motoron, meg ha jól éreztem a helikopterbe valamiért, nem fordítja meg az egeret, ez egyéni bug vagy valami ismert? (tankokba meg légvédelmi szarokba ect. mindenbe jó)

Kandurex
Nem mondom, jó sniper, mert tényleg fingattak amikor támadtunk, vagyis imitáltuk a támadást, szóval védõknek nagyon jó a sniper, de amikor támadóként is orvlövészkednek a 10 emberbõl 7 -en, az elég bosszantó.

mNzJean
Muhaha.....<#hehe>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info