Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
Annyira nem számít a szkil, az egyéni teljesítmény. Illetve kevesebb emberrel kompenzálható. És ha istenkirály vagy és végigrambózod a pályát 100-as kd-vel, akkor sem biztos a pontelsõséged és a csapatod gyõzelme.
Itt egyedül szart sem érsz. És ez sztem nem is akkora baj. Az ilyen mekkeni féle nyúlbélák elmehetnek a makrós szarjaikkal a picsába, itt nem lesz önjelölt kisjancsi. Ez csapatjáték, mondom ezt úgy, hogy 90%-ban faszcsíra semmirekellõkkel játszom.
Meg azt se feledjük el, hogy ez a rássolós borzalompálya. Lesz ez ennél jobb remélhetõleg.
(remelem tudod miért)
--- Motorola Defy Wiui_2.12.27 --- BFBC2Vietnam hent3s
tegnap volt egy erdekes dolog...tamadokent lespawnolunk, Gero mar anyazik, hogy a buzi csipa c4-es quaddal akart elindulni a pontra de szetlotte...kovetkezot szetlottem en, erre elkezdenek anyazni, meg hogy "mi van, nem akarunk nyerni?" <#wilting>#wilting>
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Ezt ugye nem gondolod komolyan...
Ha egy jó szkvaddal kerülök szembe általában egyedül - mert ugye 4-bõl 2 sznájper, egy meg a helire vár, miközben a "B"-t robbantják mellette - akkor gáz van. Megpróbálom a kiválasztott sunnyogó lídert likvidálni elõször, aztán lesz, ami lesz. Max az idegesít benne, hogy õk tudnak egymásra várni és jól csinálják. Az, hogy 20x lelõnek, miközben 4-en vannak és jól játszanak miért idegesítene? Legalább basztatom õket és nem tudnak egybõl berongyolni robbantani, vagy nem tudnak hátra elsunnyogni, mert spotolom õket...
Ez van, ha az embernek nincs ideje, lehetõsége klánozni, vagy a játéknak megfelelõ mennyiségû idõt szakítani...
Szép költõi nyelvezete van a játéknak 😊
A véglegesben szerintem a nagyobb létszámú klánok bérelnek majd szervert, oda úgyis olyan megy aki tud csapatban játszani, a többi pub meg megmarad többé-kevésbé egyéni játékosoknak.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Sniper tényleg nem mindig öl egyre, de mondjuk az nem is volna jó, tönkrecseszné a játékmenetet. Így is van, hogy 16 fõs csapatból 10 sniper, a dombtetõn, a maradék meg szív a védõk össztüzében.
Az egér érzékenység a többségnél rendben, rajtad kívül idáig egy embertõl hallottam errõl. Gondolom ezt is javítják a véglegesben.
Mivel 4-es squadok vannak, a 4 tag közül bármelyikre spawnolhatsz. Ha abból egy elbújt a csapatod mögé, az összes be tud oda érkezni.
20 golyó? Az endzsi alap pötyögtetõjável is leszedek egy tárral 2 palit, jó szériába akár 3-is.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
De a multi az elég gázos!
Szinte tök mindegy mivel lõsz, így is úgy is kell az ellenbe vagy 20 lõszer tisztán,kajakra, telibe.....nagyon gáz!!Ezektõl függetlenül játszom a bétát de nagyon idegesít!Én lövök elõbb,mégis én halok!
Sniper.......katasztrófa!Lövöm a palit el is találom,gondolom bepirosodik a képernyõje,elbúj,meggyógyul,vissza lõ,én pirosodok,elbújok,gyógyulok........és így megy míg elfogy a lõszer!Gratulálok...(hajámámegasnipertõl)
Az irányítás halál szar!Maximum érzékeny az egér,és még így is negyed fordulatokat lehet csinálni.Persze ha az asztalon akarok maradni!És nehézkes mintha nem reagálna egyszerre(a gép erõs).
Az is probléma, ha meghal az ellen akkor miért nem a kiinduló pontba teszi le õt!Miért a védõ csapat mögé!Oké ez a kezdésnél mûködik de utána már bekáoszosodik.
És csalás gyanús!De nagyon!Már most is vannak páran akik okoskodnak,módosítgatnak.....!
De remélem a fullba javítva lesz pár dolog,és akkor még jó is lehet!Hy
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Scientia potentia est.
Ez valami bug vagy besült a C4?😊
Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard
gondolom lemaradtam a játékról mivel kulcsot kér:S 😊
esetleg nem tud valaki adni?
néztem már mindenhol de nem tudok szerezni..
Positive Mental Attitude
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Per Aspera Ad Inferi.
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
A kés pedig az egérgörgõ lenyomására jön elõ. (hátha ez is jól jön!)
<#wave>#wave>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |