Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

iceshark
wááá, épp most játszottam egy fél órát, sikerült egy !nagyon! jó pilóta mellé beülni az Ah-64-be, élmény volt a játék, úgy repült mint ha heli szimulátorozna 😊 mikor meglövöldöztek leszálltunk valami kies helyes és gyors repair aztán mentünk tovább...nekem is voltak az utóbbi két napban rossz elõérzeteim de az ilyen nagyon visszahozzák a játékkedvem!

[UNQL]Echo
A kaszt es squadalapu csapatjatekon van a hangsuly.Ez a BF sorozat sikerenek titka.Na meg a jarmuvek <#buck>

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

Igen, pont ezt írtam jópár hsz-el elõrébb...
Annyira nem számít a szkil, az egyéni teljesítmény. Illetve kevesebb emberrel kompenzálható. És ha istenkirály vagy és végigrambózod a pályát 100-as kd-vel, akkor sem biztos a pontelsõséged és a csapatod gyõzelme.
Itt egyedül szart sem érsz. És ez sztem nem is akkora baj. Az ilyen mekkeni féle nyúlbélák elmehetnek a makrós szarjaikkal a picsába, itt nem lesz önjelölt kisjancsi. Ez csapatjáték, mondom ezt úgy, hogy 90%-ban faszcsíra semmirekellõkkel játszom.
Meg azt se feledjük el, hogy ez a rássolós borzalompálya. Lesz ez ennél jobb remélhetõleg.

Running
Ha képtelen vagy feltalálni magad, keress inkább másik játékot, szerintem.

<#mf2>

(remelem tudod miért)

--- Motorola Defy Wiui_2.12.27 --- BFBC2Vietnam hent3s

Maak
na de, mi tart vissza attol, hogy felgyere hunts-re es keress epp jatszo emberkeket? sztem senki nem fog elhajtani 😊

tegnap volt egy erdekes dolog...tamadokent lespawnolunk, Gero mar anyazik, hogy a buzi csipa c4-es quaddal akart elindulni a pontra de szetlotte...kovetkezot szetlottem en, erre elkezdenek anyazni, meg hogy "mi van, nem akarunk nyerni?" <#wilting>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Nem azért de bármelyik bf-ben több esélyem volt mint ebben a játékba még klán nélkül is.Na mindegy biztos bennem van a hiba.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Most ezzel mit is szeretnél mondani? Hogy azok basszák el a játékot, akik szervezettem és jól játszanak? :-)
Ezt ugye nem gondolod komolyan...
Ha egy jó szkvaddal kerülök szembe általában egyedül - mert ugye 4-bõl 2 sznájper, egy meg a helire vár, miközben a "B"-t robbantják mellette - akkor gáz van. Megpróbálom a kiválasztott sunnyogó lídert likvidálni elõször, aztán lesz, ami lesz. Max az idegesít benne, hogy õk tudnak egymásra várni és jól csinálják. Az, hogy 20x lelõnek, miközben 4-en vannak és jól játszanak miért idegesítene? Legalább basztatom õket és nem tudnak egybõl berongyolni robbantani, vagy nem tudnak hátra elsunnyogni, mert spotolom õket...
Ez van, ha az embernek nincs ideje, lehetõsége klánozni, vagy a játéknak megfelelõ mennyiségû idõt szakítani...

kfa
Fuck! Shit! What the fuck are you doing, get back from enemy artillery zone! Fuck! Fuck, i've been hit!

Szép költõi nyelvezete van a játéknak 😊

24en? azt furcsalnam! De azt tudja valaki, hogy lehet bemenni tobb mint 4en egybe?
Hát én nagyon ritkán vagyok ismerõsökkel csapatban. Sõt, igazából nem is játszom sokat. Este, 10 körül egy órát max. Akkor is beesek valamelyik serverre, beállok egy szkvadba, oszt hajrá...Arra szoktam figyelni, hogy lehetõleg klánjelzésesekhez állok. TS-re nincs értelme felmennem, mert "ugatni" nem tudok, alszik a gyerek...Így nekem a friends listának sincs sok értelme, mert beállok haverokhoz, de szólni nem tudok, hogy mögötted vannak, vagy várjá' javítok...Nekem jó, mert végre nem szedettvedett nyomoronc sznájperekkel kell egy szkvadba lennem, de nekik annyira nem poén...

Boron Power
Mi ha többen vagyunk mint 4, általában mindkét oldalra beállunk, úgy az izgalmas.

A véglegesben szerintem a nagyobb létszámú klánok bérelnek majd szervert, oda úgyis olyan megy aki tud csapatban játszani, a többi pub meg megmarad többé-kevésbé egyéni játékosoknak.

Running
Van amikor 12-en is egy squadban vannak, sõt 24-en.

Azt tudja valaki, hogy lehet egy squadban 6 ember, mert mar tobbszor elofordult, hogy tobben voltak, mint 4 !!??
És sajnos az ilyen dolgok megölik a játékot.Többször fordult már elõ ez miatt hogy a pálya harmadik részénél egyszercsak azt vettem észre hogy 16 ember ellen már csak egymagam vagyok mert mindenki kilépett.Szóval attól hogy ti jól szórakoztok másnak veszitek el a kedvét(gondolom te is élvezted mckenny-it sokszor).<#pardon1>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Boron Power
Mondjuk ennek a játéknak pont a csapatmunka a lényege. Ha publicon hülyékkel kerülsz össze, akkor tényleg gáz.

Boron Power
Ahogy jagfater írta, ha pontosan lõsz, a bétában is elég két emberre egy tár, de a véglegesben 25 %-al növelik a sebzést a kézi fegyvereken.

Sniper tényleg nem mindig öl egyre, de mondjuk az nem is volna jó, tönkrecseszné a játékmenetet. Így is van, hogy 16 fõs csapatból 10 sniper, a dombtetõn, a maradék meg szív a védõk össztüzében.

Az egér érzékenység a többségnél rendben, rajtad kívül idáig egy embertõl hallottam errõl. Gondolom ezt is javítják a véglegesben.

Mivel 4-es squadok vannak, a 4 tag közül bármelyikre spawnolhatsz. Ha abból egy elbújt a csapatod mögé, az összes be tud oda érkezni.

Ha hátramaradok még pötyötetõ se kell hozzá,meg persze 4-5 haverral teamspeak kapcsolatba.Ja persze kell hozzá fps is.Menj fel egymagad ismeretlen szerverre haverok nélkül mint én és legyen az ellenfél csapatába minimum 1 squad klános brigád(de volt már szerencsém két 6 fõs klánhoz is szóval nem volt esély mivel igy public szinten ez a játék nem segíti a csapatmunkát)akik úgy nyomják mint te a haverjaiddal akkor nem kell sokat petyegtetned.

Ezek csak nálad problémák, más tud a sznájperrel is lõni, pedig az a legszánalmasabb semmiresemjó kaszt.
20 golyó? Az endzsi alap pötyögtetõjável is leszedek egy tárral 2 palit, jó szériába akár 3-is.

Mr Manson
576 mikor küldheti a cuccot? Nincs infó ?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

m1garand
csatlakozom az elõttem szólóhoz

makett.tk

Hy!A single az jó lesz!
De a multi az elég gázos!

Szinte tök mindegy mivel lõsz, így is úgy is kell az ellenbe vagy 20 lõszer tisztán,kajakra, telibe.....nagyon gáz!!Ezektõl függetlenül játszom a bétát de nagyon idegesít!Én lövök elõbb,mégis én halok!
Sniper.......katasztrófa!Lövöm a palit el is találom,gondolom bepirosodik a képernyõje,elbúj,meggyógyul,vissza lõ,én pirosodok,elbújok,gyógyulok........és így megy míg elfogy a lõszer!Gratulálok...(hajámámegasnipertõl)
Az irányítás halál szar!Maximum érzékeny az egér,és még így is negyed fordulatokat lehet csinálni.Persze ha az asztalon akarok maradni!És nehézkes mintha nem reagálna egyszerre(a gép erõs).

Az is probléma, ha meghal az ellen akkor miért nem a kiinduló pontba teszi le õt!Miért a védõ csapat mögé!Oké ez a kezdésnél mûködik de utána már bekáoszosodik.

És csalás gyanús!De nagyon!Már most is vannak páran akik okoskodnak,módosítgatnak.....!

De remélem a fullba javítva lesz pár dolog,és akkor még jó is lehet!Hy
Prince23
Nézegettem a legfrissebb Cd Galaxis ajánló újságát, és ott vettem észre h szállítás alatt van vagy lesz akkor😄

TDC Geronimo
Pár új Preview

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Nekem se jó.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

iceshark
csak nálam hiányzik egy rakás karakter firefox alatt? néztem ie-el is, de ott is csak a kérdõjelek sokasága van, milyen agyament betûtipussal írnak ezek?

TDC Geronimo
Új videó a Tournamentrõl

Snexi
kell 😄

TDC Geronimo
forrás? Amúgy biztos volt hogy hét elején már megkapjuk 😄

REPS0L
😄

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Prince23
BC2 elõzetes

nagyszerû XD

Prince23
26-án már szállítják lefelé CDGalaxisnak a cuccost <#eljen>

Kly
Még múlt héten teszteltem a bétát és így elsõ körben valahogy nem fogott meg - bár az is igaz, hogy 10 percnél többet nem is nagyon játszottam vele. Aztán most hétvégén újra elõvettem és belekukkantottam picit - ekkor még mindig nem lelkesedtem igazán érte, de másnap elkezdett bennem dolgozni a dolog, most már nagyon várom a megjelenést 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mindenesetre akkor majd biztos jó lesz, amikor nem mûködik éppen az IWnet <#idiota>

Scientia potentia est.

Skynet
Ma megint elõfordult 2-3 alkalommal is,hogy rádobok az ellenséges tankra 2-3 darab C4-est és hiába klikkelem a detonátort nem robban el a c4.
Ez valami bug vagy besült a C4?😊
iceshark
én eddig a pillanatig nem találkoztam fagyással, de most én is kifagytam mint a picsa 😞

ment egy kulcs totti0

Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard

Skynet
Pcguru? Ha találsz még újságot akkor bennevan.
köszönöm az információt
2 nap múlva vége a bétának + elkelt az összes kulcs.....
Hell

gondolom lemaradtam a játékról mivel kulcsot kér:S 😊

esetleg nem tud valaki adni?

néztem már mindenhol de nem tudok szerezni..
Ahhoz képes, ingame elég gyors.

Positive Mental Attitude

iceshark
mai kor adatát nem tudom, de II. vh-s párduc II-es tankok(a mai modern tankok õse) között már volt olyan elektromotoros változat, ami 15mp alatt körbeforgatta a 10-15t-ás tornyot! az alap verzió 1 perc alatt forgott körbe- ha az elmúlt 40-50 évet nézzük szerintem 10m alatt körbefordul 360-ban!

Waczkor
Persze még csak az hiányzik hogy mindenki csillagok háborúja módjára tüzeljen a tankkal😊

XBOX Live Gamertag:Waczkor

RatBaG
az addig oké, de valahogy jobban összehangolhatnák az egérrel. legyen korlátozva a forgás sebessége, de ehhez ne kelljen már az asztal teljes szélességét igénybe venni.

Per Aspera Ad Inferi.

Boron Power
Amióta kijött az utolsó béta patch, sokkal többször fagy a játék. 😞

Denes888
Az oké, hogy maxra tekered, de gondolj bele, hogy a valóságba mennyi idõ mire megfordul egy tank "felsõ" része.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

tobias88
Én beállítottam az iránybillentyûkre is az irányítást, spacere meg a tüzelést! Sokkal jobban vezethetõ mindegyik így!
Space!

A kés pedig az egérgörgõ lenyomására jön elõ. (hátha ez is jól jön!)

<#wave>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

amúgy az ejtõernyõt mivel kell kinyitni,