Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

iceshark
látom nagyon sokan izgulnak a garand-ra, nem rossz csúzli, de azért nem véletlenül nem használják manapság még továbbfejlesztetve sem, teljesen más vonalon van a modern hadviselés kézifegyveres ága...szerintem!

Boron Power
Pedig erre gondoltam 😊

dronkZero
Az érdekes lenne. Sztem most, hogy jön PCre is játék, ami használja ezt a veterán rendszert, így most kicsit átszabják a feltételeket. Gyanús, hogy összevissza írogatja a szintet, nincs összhangban a játékkal a weboldal, meg ilyenek.

Sztem azért kellett eddig két vásárolt játék, mert a híróz ingyenes. Az meg nem veteránság, hogy egy ingyenes játékot letöltesz... 😛

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Boron Power
Arra még kiv. leszek, hogy a Battlefield Heroes és a BC2 együtt már elegendõ veterán szintet jelentene-e a garandhoz.

dronkZero
Van a játékban:
M1A1 Garand
M1A1 Thompson
M1A1 Abrams (Najóó, ez lehet, hogy M1A2)

😛

Boron Power
Ez az M1 ez csak annyi, hogy model1?
Az A1 meg esetleges módosítása?

Boron Power
Bár annak is meg ennek is M1A1 a jelzése, ha rákeresek. Hogy vannak ezek jelölve normálisan?

dronkZero
Azt igen. A Garand, meg a SABOT lõszer a shotgunhoz a veterán-only.

Boron Power
Hopp kevertem a garanddal...

uHs Gerzson
Igen

A veterán ranghoz adják az M1 Garandot.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Boron Power
M1A1-et megkapom akkor is, ha nincs veterán rangom hozzá, de a limited verziót veszem?

KL

AntiHero
Amúgy mit vártál?😊 A Limited Edition nagyon olcsó. Gyakorlatilag egy "sima" játék árán kapod meg.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AntiHero
" Az elõrendelõsök (LE) csak meg kapják õket hamarabb."

stim?

kfa
Avp, SC2 Beta

😊

dronkZero
Van hozzá valami "limited artwork", amirõl fogalmunk sincs, hogy micsoda, de még utalás szinten sem. Lehet, hogy az a csodatank papírból, itt lejjebb.

kfa
Ez nem igaz.

Limited Edition alapból unlockolja az M1A1-et, M1911-et és az elsõ négy tank perket.
Lehet nem tûnik soknak de szerintem ez az elsõ pár napon nagy elõny lesz.

Ugyan annyi, nem kurvára mindegy melyiket veszed meg?

536134
Szóval igazából azon kívül, hogy a dobozon limitált változat van írva semmi sem más? Oké nem mintha baj lenne, sõt, elég szemétség lenne ha csak nekik lenne ilyen de mégis... 😄
Akkor lehet tényleg megvárom a megjelenését és megveszem a simát 😊.

AntiHero
Igen. Az elõrendelõsök (LE) csak meg kapják õket hamarabb.

Bonusz dolgot max. a Veterean oldallal lehet kapni. Pl: M1 Garand-t

Itt nem is a sebzes gaz igazan. En legalabbis hatarozottan ugy vettem eszre, hogy miota erosebb proci ketyeg a gepemben, mintha tobb lovesem "jutna at" a szerverig. Mostanaban legalabbis nem remlik olyan, hogy ket lepesrol daralom a figurat, aztan eszbekap es lelo.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

AntiHero
Hülye Battlefield: Vetereans oldal. Nem igaz, hogy nem tudják megcsinálni😞

536134
Az elõrendelésnél megkapható dolgokat (dart tracer, second vehicle weapon,M1911, stb...) meglehet szerezni játék közben is?

Nem baj,nem kell elolvasni legfeljebb.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Nem várok<#mf2>

[IRAM] leader

KáTéCé
Érdekelne! Hány órától lehet számítani rá?

dronkZero
Fogalmam sincs. Én nem mernék tiszta szívvel tanácsot adni hardvervásárlásra.

Azt tudom mondani, hogy elõször a játékot vedd meg, és próbáld ki.

Sztem a 64bites rendszernek nincs értelme, amíg kevesebb, mint 3.2G memória van a gépedben (RAM+videoRAM _együttvéve_), sõt, talán még ront is, mert el tudom képzelni májkroszoftékról, hogy egy 4G+ memóriára tervezett oprendszernél kissé szabadelvûbben bánnak a memóriakezeléssel(tehát telefossák minden szarral), mint egy olyan rendszernél, ahol 3.2G-be be kell férni mindennek.

:-)
Jól mondja "Zorro" <#mf1> várjál vele, míg megjelenik...
Bár gyanítom, hogy a 7600GT akkor is kevés lesz.
Talán egy 9800GT? Vagy GTS250?

És ha feltenném a 64-bites Win7-et??...most 32-es.??

[IRAM] leader

A helit úgy szét lehet kapni a telepített géppuskákkal mint a sz@art...

Csak azt az egyet nem tudom hogy mit fogok csinálni huszonötödikétõl március négyig ... <#szomoru1><#szomoru1><#rinya>

Kódozzak addig vagy mi a franc??? ^_^

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Neszójjábeilyenközelrõl...igenis vannak elveim
<#boxer>

[IRAM] leader

uHs Gerzson
<#eljen>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

dronkZero
Tekintve hogy a proci a szûk keresztmetszet, és még azt sem tudjuk, hogy az hogyan függ össze a játék "jólmenésével", így fingunk sincsen. Eddig úgy tûnik, hogy tökmindegy milyen videokártyád van, ha a procid jó, a játék jól megy, ha meg szar, akkor lehet benne 4x-es SLId is akár, a játék akkor is szarul fog menni...

Running
Hordások biztos lesznek páran, én ma késõn érek haza sajna.😞

Pedig jobban járnál, az nvidia foshalmaz...

Na figyeljetek csak nagy tudásúak.Melyik az az nVidia kártya,ami nem nagy pézért van és még "elviszi" a játékot??
Az Ati-ból nem kérek...

[IRAM] leader

mNzJean
Holnap lelövik a BETA-t , nem csinálunk este egy utolsó nagy 16v16-os PUB wart ?

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Running
Kibaszott szánalmas ez a vinnyogás.

Running
A sebzés miatt tudtok még zokogni ötödikéig?

Nagyon jó...
Tegnap mintha a MW2-be éreztem volna magam mikor megyek a házfal mellett,kilép a sarok mögül a védõ.Elkezdem löni x..x..x...x..x "nyisz" ,meghaltam... 5-6 assault fegyver találat nem ér annyit mint egy késvágás.
Azt nem tudom persze 360-on milyen,lehet ott jó és azon nem változtatnak,vagy pont olyanra változtatják a pc-t is.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

AntiHero
Vicces. Érdekes Xboxon egy tárral leszed 3 embert is akár. Persze az xbox demo meg a Pc-s beta nem ugyan az. Csak ennek tudatába nem értem minek fognak változtatni a sebzésen. Jó ez így ahogy van.

iceshark
nem<#mf1>, de nem mondtam, hogy minden szar, sõt 5.-én nekem is a kezemben lesz a játék, de ettõl még lehet negatív véleményem is róla, nem csak olyan hú de fasza, meg ennél nincs jobb stb. (pedig van bõven jó dolog benne, nem véletlenül veszem meg!)

iceshark
nem<#mf1>, de nem mondtam, hogy minden szar, sõt 5.-én nekem is a kezemben lesz a játék, de ettõl még lehet negatív véleményem is róla, nem csak olyan hú de fasza, meg ennél nincs jobb stb.stb. (pedig van bõven jó dolog benne, nem véletlenül veszem meg!)

Krinyo
Tehát minden szar. Nem szerepeltél véletlenül a szomszédokban? <#idiota>

mert kurva unalmas 😊

--- Motorola Defy Wiui_2.12.27 --- BFBC2Vietnam hent3s

iceshark
én a bmd 3-mas 30mm gránátvetõjének használhatatlanságát vettem észre, fát vágni lehet vele meg kerítést rombolni, másra nem igazán jó 😞 a 12,7mm nehéz géppuska meg semmire nem jó fõleg nem légvédelemre.

Légvédelem fostalicska.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

iceshark
hát eddig is találkoztam jó pilóta párossal, írtam is itt hogy a f**om ki van velük mert büntetnek ezerrel 😉

Akkor te éppen jó végére kerülték a f@sznak de néha elõfordul a rosszabik eset is. vagyis van amikor rossz végére kerülsz sajnos.

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Lehet elmegyek passziánszozni.<#fejvakaras>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Maak
nem tudom :s, te miert is nem jossz?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774