51658
  • szabii98
    7070 a BC2+Vietnam+házhozszállítás.
    De úgy gondoltam, megleszek Vietnam nélkül és megveszem a sima BC2-t, aztán leugrok érte az 576ba. Esetleg CDGről megrendelem, 21-ig fél áron van az nagyon jó érte és házhoz is hozzák .:D
  • V43 1105
    Neten kapsz 3990-ér eredeti, vietnamos, speckófososat :D igaz használt,de.. a srác nem használja. 7070... nooormálisak? 7900 a BF3..a sd:Dsa: :D
  • Ley Roland
    Oké!
  • rikkcsicsi
    sziaszto!Tud valaki segiteni??
    Mért nem jönnek be a szerók??
  • DarkSector
    Dobozos verza nem van.
  • Ley Roland
    Ha itt megveszem a vietnamot origin akkor csak egy key-t kapok e-mailben?
  • RAMyMamy
    negyed annyit toltam a bc2 vietnammal, mint a bc2-vel, de sokkal jobban bejött. hardcore szervereken játszottam vele, rohadt nehéz, de hangulatosabb szvsz, nincs tele a sok "sallanggal" (ja, és itt is a medic rohadt erős, szinte csak azzal voltam:D)
  • Fpocok
    Az elég sok.
    Steamen nem régi tök olcsó volt. Fele ennyi.
  • szabii98
    Rendben. Vietnámmal együtt lenne 7070 kiszállítással...kicsit necces szerintem :D meglátjuk :D
  • OWEN24
    Szerintem megéri az árát.
    Én eddig COD-oztam( még most is sokat tolom) de a COD játék a Battlefield bc2 meg ( a töbiről nem beszélhetek :P ) inkább egy harctér szimulátor.
    Nekem ez a véleményem, szerintem vedd meg.
  • Fpocok
    Ez rafkós kérdés. Két és fél hónap van a BC3ig... ha találsz olcsón... Vietnamot nem toltam, de állítólag jó, de nem feltétele.
  • szabii98
    Hali!
    Most venném meg a játékot, megéri még megvenni vagy már semmiképpen sem? és a Vietnam mennyire létfontosságú a játékhoz? :D
  • Fpocok
    Elvileg a konfigfájlban van egy directx sor, ott át lehet írni a 9 est.
  • OWEN24
    Amúgy a játékban a DX-et lehet állítani?
    Ati HD5670-es Videókártyám van ami támogatja a DX11-et.
  • RAMyMamy
    nekem úgy nem lett jó
  • IMYke2.0.0.0
    Vagy csak egyszerűen "KIJELENTKEZÉS" a jobb oldalon, majd "BELÉPÉS" és megoldódik.
  • OWEN24
    okés a 3.-ra működött. Köszi!
  • RAMyMamy
    lépj ki a játékból és indítsd újra, nekem úgy megoldódott a múltkor a vietman után
  • OWEN24
    VALAKI SEGÍTSEN LÉGYSZI!!!!4
    Beléptem egy squad tdm-re de szagagtott a játék és kiléptem. Amikor kiléptem és meg akartam nézni melyik fegyverhez még mennyi pont kell egy fegyver se volt meg, csak az alapok és a statom is lenullázódott.
    A szintem megmaradt de minden más 0 lett.
  • barmi
    :-) Nekem ne kempeljen egész meccs alatt ugyanazon a helyen egyik sem! :D legalább így veszik a lapot hogy mozogni kellene és nem csak egyhelyben lapítani! főleg nem támadóként! mert védőként még csak megértem de támadóként nem kegyelmezek a kempereknek :DD
  • IMYke2.0.0.0
    Szerethetnek a társaid...
  • barmi
    :D én a kempekő, bújkáló sniper csapattársakra szoktam rálőni hogy messziről virítsanak . ha elég közel tudom rálőni a szeméhez akkor még villog is az arcába rendesen :DDD
  • KaBuTo666
    Én altatópisztolynak hívom.
  • OWEN24
    Köszi! :D
  • barmi
    jaja, az F1,2,3,4-el váltod a járművekben a üléseket :D (ezt jól megfogalmaztam :D )
  • barmi
    Ezt a kis dart pisztolyt hívják így :

Ezzel rálövöd a dart-ot a járműre, majd előveszed az RPG-t vagy
    CarlGustav-ot (nem tudom melyik követi a dartot mert ritkán tolom
    engivel)és a kilőtt rakétád oda fog menni ahova a dartot rálőtted a járműre.
  • IMYke2.0.0.0
    Ez:

• OWEN24
    Köszi!
    Amúgy mi is az a Tracker?
    (Kezdő vagyok a játékban és csak most lett intenzíven játszani, légyszi ne piszkáljatok az idióta kérdéseim miatt :P)
  • nandorb
    Alapbol,nem tudod beallitani de nyomkod a gombot szal es atul akkor. pl. azt a ket gombot egyszere lenyomva ugy dob be.
  • IMYke2.0.0.0
    Tényleg? No, akkor tanultam valamit.
    [Lehet, hogy benne van a menüben?]
  • nandorb
    F2,F3,F4 mindig mikor benyomod az E-t rogton nyomd meg azt is...
  • IMYke2.0.0.0
    Sehogy.
  • OWEN24
    Amúgy ha beszállok egy üres autóba, hogyan lehet beállítani azt h ne én legyek a sofőr, hanem egyből a gépágyúhoz adjon?
  • IMYke2.0.0.0
    Most jövök egy Squad Deathmatch-sorozatból. Három körön át, 4 Medic-ből álló osztag ellen kellett harcolnom.
    Kétszer nyertünk... Én "Assault" vagyok, platina csillagos SAIGA-val.

Amúgy, rühellem a Medic osztályt.
  • OWEN24
    Végülis igaz, én inkább Engier-el nyomulok mivel sokoldalú és a fegyverei se annyira rosszak.
  • Borg
    Mert az LMG-ben kurvasok töltény van, nagy sebzéssel, és a szórása sem vészes, és ha dobálja maga alá a medikitet, akkor kurva nehéz kiszedni a kempelésből. Hát még ha egy páran össze is állnak squadba, egymást feléleszteni. Gyalogosként jobban lehet darálni vele, mint bármi mással. Csak tank ellen nem tud mit kezdeni.
  • OWEN24
    Mitől túl erős a medic osztály?
  • Bhalage
    jah eleg komoly cucc
  • Smithwarden
    Mert ez mai video.
    Lesz meg valoszinu tobb info/video a heten GamesCom-rol.
  • Skynet
    Ezt még nem láttam,kb az első videó ami komolyan felkeltette az érdeklődésem és a reményem..:)