51658
-
#48715 7070 a BC2+Vietnam+házhozszállítás.
De úgy gondoltam, megleszek Vietnam nélkül és megveszem a sima BC2-t, aztán leugrok érte az 576ba. Esetleg CDGről megrendelem, 21-ig fél áron van az nagyon jó érte és házhoz is hozzák .:D -
#48714 Neten kapsz 3990-ér eredeti, vietnamos, speckófososat :D igaz használt,de.. a srác nem használja. 7070... nooormálisak? 7900 a BF3..a sd:Dsa: :D -
#48713 Oké! -
rikkcsicsi #48712 sziaszto!Tud valaki segiteni??
Mért nem jönnek be a szerók?? -
#48711 Dobozos verza nem van. -
#48710 Ha itt megveszem a vietnamot origin akkor csak egy key-t kapok e-mailben? -
RAMyMamy #48709 negyed annyit toltam a bc2 vietnammal, mint a bc2-vel, de sokkal jobban bejött. hardcore szervereken játszottam vele, rohadt nehéz, de hangulatosabb szvsz, nincs tele a sok "sallanggal" (ja, és itt is a medic rohadt erős, szinte csak azzal voltam:D) -
#48708 Az elég sok.
Steamen nem régi tök olcsó volt. Fele ennyi. -
#48707 Rendben. Vietnámmal együtt lenne 7070 kiszállítással...kicsit necces szerintem :D meglátjuk :D -
OWEN24 #48706 Szerintem megéri az árát.
Én eddig COD-oztam( még most is sokat tolom) de a COD játék a Battlefield bc2 meg ( a töbiről nem beszélhetek :P ) inkább egy harctér szimulátor.
Nekem ez a véleményem, szerintem vedd meg. -
#48705 Ez rafkós kérdés. Két és fél hónap van a BC3ig... ha találsz olcsón... Vietnamot nem toltam, de állítólag jó, de nem feltétele. -
#48704 Hali!
Most venném meg a játékot, megéri még megvenni vagy már semmiképpen sem? és a Vietnam mennyire létfontosságú a játékhoz? :D -
#48703 Elvileg a konfigfájlban van egy directx sor, ott át lehet írni a 9 est. -
OWEN24 #48702 Amúgy a játékban a DX-et lehet állítani?
Ati HD5670-es Videókártyám van ami támogatja a DX11-et. -
RAMyMamy #48701 nekem úgy nem lett jó -
#48700 Vagy csak egyszerűen "KIJELENTKEZÉS" a jobb oldalon, majd "BELÉPÉS" és megoldódik. -
OWEN24 #48699 okés a 3.-ra működött. Köszi! -
RAMyMamy #48698 lépj ki a játékból és indítsd újra, nekem úgy megoldódott a múltkor a vietman után -
OWEN24 #48697 VALAKI SEGÍTSEN LÉGYSZI!!!!4
Beléptem egy squad tdm-re de szagagtott a játék és kiléptem. Amikor kiléptem és meg akartam nézni melyik fegyverhez még mennyi pont kell egy fegyver se volt meg, csak az alapok és a statom is lenullázódott.
A szintem megmaradt de minden más 0 lett. -
barmi #48696 :-) Nekem ne kempeljen egész meccs alatt ugyanazon a helyen egyik sem! :D legalább így veszik a lapot hogy mozogni kellene és nem csak egyhelyben lapítani! főleg nem támadóként! mert védőként még csak megértem de támadóként nem kegyelmezek a kempereknek :DD -
#48695 Szerethetnek a társaid... -
barmi #48694 :D én a kempekő, bújkáló sniper csapattársakra szoktam rálőni hogy messziről virítsanak . ha elég közel tudom rálőni a szeméhez akkor még villog is az arcába rendesen :DDD -
KaBuTo666 #48693 Én altatópisztolynak hívom. -
OWEN24 #48692 Köszi! :D -
barmi #48691 jaja, az F1,2,3,4-el váltod a járművekben a üléseket :D (ezt jól megfogalmaztam :D ) -
barmi #48690 Ezt a kis dart pisztolyt hívják így :
Ezzel rálövöd a dart-ot a járműre, majd előveszed az RPG-t vagy
CarlGustav-ot (nem tudom melyik követi a dartot mert ritkán tolom
engivel)és a kilőtt rakétád oda fog menni ahova a dartot rálőtted a járműre. -
#48689 Ez:
-
OWEN24 #48688 Köszi!
Amúgy mi is az a Tracker?
(Kezdő vagyok a játékban és csak most lett intenzíven játszani, légyszi ne piszkáljatok az idióta kérdéseim miatt :P) -
#48687 Alapbol,nem tudod beallitani de nyomkod a gombot szal es atul akkor. pl. azt a ket gombot egyszere lenyomva ugy dob be. -
#48686 Tényleg? No, akkor tanultam valamit.
[Lehet, hogy benne van a menüben?] -
#48685 F2,F3,F4 mindig mikor benyomod az E-t rogton nyomd meg azt is... -
#48684 Sehogy. -
OWEN24 #48683 Amúgy ha beszállok egy üres autóba, hogyan lehet beállítani azt h ne én legyek a sofőr, hanem egyből a gépágyúhoz adjon? -
#48682 Most jövök egy Squad Deathmatch-sorozatból. Három körön át, 4 Medic-ből álló osztag ellen kellett harcolnom.
Kétszer nyertünk... Én "Assault" vagyok, platina csillagos SAIGA-val.
Amúgy, rühellem a Medic osztályt.
-
OWEN24 #48681 Végülis igaz, én inkább Engier-el nyomulok mivel sokoldalú és a fegyverei se annyira rosszak. -
Borg #48680 Mert az LMG-ben kurvasok töltény van, nagy sebzéssel, és a szórása sem vészes, és ha dobálja maga alá a medikitet, akkor kurva nehéz kiszedni a kempelésből. Hát még ha egy páran össze is állnak squadba, egymást feléleszteni. Gyalogosként jobban lehet darálni vele, mint bármi mással. Csak tank ellen nem tud mit kezdeni. -
OWEN24 #48679 Mitől túl erős a medic osztály? -
Bhalage #48678 jah eleg komoly cucc -
#48677 Mert ez mai video.
Lesz meg valoszinu tobb info/video a heten GamesCom-rol. -
#48676 Ezt még nem láttam,kb az első videó ami komolyan felkeltette az érdeklődésem és a reményem..:)