Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vagyis most már az 1.01 is !! 😄

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Az ígért napra elkészült a Hun-osítás 1.0 !!! :-))
Õszintén gratulálok és KösziKösziKöszi ! ! !!! ! 😄

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

IMYke2.0.0.0
Fpocok:

Íme a javított honosítás, immáron magyar meccsvégi üzenetekkel: Battlefield Bad Company 2 HUN v1.01 by i2k

Az a fránya 1 kilobájtos, néhány soros szöveg...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nagyon jó lett a magyarítás köszi!

|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|

Fpocok
Ja, és hatalmas köszönet.<#worship><#worship>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Így jó? Vagy rakjak bele kis magyaros színeket?
Ha van friss, akkor szólj.

IMYke2.0.0.0
Megvan a hiba! Egy 1 kb-os fájl kimaradt a honosítás anyagából, így az eredeti angolt használja a játék - abban szerepelnek ezek a röbid üzenetek 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
<#eljen><#worship>

csizihungary
Köszi már fel is tettem 😊

Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus

Fpocok
Oké... mindenesetre felrakom a két FTPmre is, biztos ami 3 helyen is megvan 😄

IMYke2.0.0.0
Természetesen, kirakhatod, ha van kedved. A fájl nem kerül törlésre, és ha frissítés lesz - mert lesz - akkor szólok 😊

Fpocok
Kirakjam, kirakhatom banner alá?

IMYke2.0.0.0
Hát, bízom benne.

Korábban, a tesztelésem folyamán így, ez jelent meg vesztéskor: "A CSAPATOD VESTETT...

Mikor megnéztem a szövegben, döbbenten láttam, hogy ott a magyar helyesírás szerint vesztett volt és van.

Tényleg fura.

Bug.
IMYke2.0.0.0
Tök érdekes - most újratettem magamnak a magyarítást.
Elõtte a 'Your Team Win' rendesen magyar volt, most nem az.

Pedig a honosításban, értelemszerûen eddig is, most is benne van.

Ki érti ezt?!

Batistuta007
köszi

Hálás köszönetem érte! <#worship><#worship><#taps><#taps>
IMYke2.0.0.0
A válaszod [<#wink>]:

Battlefield: Bad Company 2 HUN v1.0
=================================
Teljes szöveghonosítás

A honosítást készítette: .:i2k:.
Honlap: http://jatekhonositas.atw.hu
Elérhetõség: ez a topik 😊

A MAGYARÍTÁS TARTALMA
===================
Mérete: ~20 MB

- magyar szöveg,
- videó- és dialógus feliratozás (értelemszerûen: nem renderelt videók).
Magyar szinkron: nincs

Tisztelj meg azzal, hogy legalább egyszer megnézed a honosítás által feltett, egyedileg módosított intro logómat, kérlek! 😊

INFORMÁCIÓK
===========

Egy jó barátom unszolásának engedve megvettem a játékot, 2011. június 28-án. Már aznap nekiálltam a honosításának – szintúgy a haver kérésére – s íme, kicsivel több mint 1 hónap után már kész, és publikusan, ingyen mindenki számára elérhetõ.

A honosítás MINDEN, a játékhoz eddig megjelent javítással (anglo-mániákusoknak: Patch) kompatibilis – tekintve, hogy nem tartalmaz sem indító alkalmazást, sem egyéb, *.dll-t – de mégis, ajánlott a legutolsót feltelepíteni a játékra .

Mérete tekintélyes – többek között a „Vietnam” kiegészítõre való felkészítés miatt is.

TELEPÍTÉS
===========
0. Battlefield: Bad Company 2 telepítése (vagy már a gépeden)

1. Javítás telepítése
Battlefield Bad Company 2 Client Patch R10 - ~ 2,6 GB (!)
- beszerezhetõ: Patches Scrolls

2. A honosítás telepítése – fontos, a játék pontos útvonalát add meg a telepítõnek, mert az nem keresi meg a játékot!

Például:
Ha a játékot ide és így telepítetted a gépeden: D:\Jatekaim\BFBC2\

Akkor a magyarítás telepítõjében az útvonal kiválasztásakor a „Battlefield: Bad Company 2” elérhetõségét add meg/tallózz rá és ott is a „D:\Jatekaim\ BFBC2\” legyen látható!

KÉRDEZZ-FELELEK:

- Miért ezzel a telepítõ-készítõ programmal készült ez a telepítõ?
Mert ezzel tudtam a legjobb tömörítési arányt produkálni záros határidõn belül (NSIS-re most nem volt kedvem várni).

- Mindenképp fel kell telepítenem valamelyik javítást?
Nem kötelezõ, de erõsen ajánlott.

- Hogy távolítható el a magyarítás?
A „start” menüben elhelyezésre került eltávolító parancsikonnal.
Ezután, keres meg ezen az útvonalon az "ANGOL_overlay-00.fbrb" fájlt, és egyszerûen töröld az "ANGOL_"-t:
/...könyvtárszerkezet.../Battlefield Bad Company 2/Dist/win32/
Így már angol nyelven elindul a játék. Ha ezt nem teszed meg, akkor a honosítás eltávolítását követõen problémáid lehetnek a játékkal.

- Szinkron nem készül(t) a játékhoz?
Nem.

Ha bárminemû gond, probléma merülne fel, az elérhetõségemen megtalálsz!

Jó játékot kívánok!

.:i2k:.011

A MAGYARÍTÁS INNEN TÖLTHETÕ LE, EGYELÕRE.

Nem gyõzöm hangsúlyozni - A JÁTÉK FÕKÖNYVTÁRÁNAK ELÉRÉSI ÚTVONALÁT kell megadni a telepítõnek , hogy a szükséges fájl átnevezésre kerüljön és a magyarítás helyesen mûködjön!

Ha nem így teszel, akkor bizony nem lesz magyar semmi a játékban!

Megelõzöm a kérdést:
A magyarítás ONLINE kompatibilis, nem dobnak le a szerverek - és természetesen a Single és Multiplayer is teljesen magyar.

Üdv!
az egyik BFBC2 oldalon,a fegyverlistában láttam,hogy az M1-es Garandon van bajonet.ezt meg lehet valahogy szerezni,és utána használni?

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

hosszú még a nap😄
bajgunar
Kérdezni szeretném.
Elkészültél vele IMYke2.0.0.0. ???
Tudod!:
"Ígéret szép szó!, ..."
Már nagyon várom!
Elõre is köszönöm!!!
<#worship><#worship><#worship><#wink>
nandorb
Ittvan a teljes pb_guidja ezzel lehet bannolni szerokrol:

a6f9ec1b7819fbc967ace72ced0bf61d

Jo mulatast szamurajhax elegge lowcsicska vagy. Csoda hogy rad elegge jol emlkeszunk.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Hagyd, már ide sem jön vissza többet... aszitte már el van felejtve ennyi idõ után

http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe

Czdano
Owned cheater is owned :> <#eljen> Sose értem az aimbotosok mit élveznek a játékban, elárulnád nekünk kedves szamuRAJ? ^^

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Fpocok
Tényleg. Biztos vagyok benne hogy waroztunk anno ellenük.

nandorb
Copy paszt vot vazze...

xXtamasXx
Jah és "a fool" nem pedig "an fool" (aláírásod) 😊

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

xXtamasXx
Tudom, emlékszem...

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

nandorb
Tavaszi Kupa. Tudod o volt a nagy pro JCSR-bol aki vegen kibukott mikor a PB-t bekapcsoltak es befrissitettek😊

Fpocok
Honnan ilyen ismerõs ez a név?

nandorb

xXtamasXx
Valszeg meghaltál és valaki meg leéledt sniperként...

nandorb
Megoldottam hogy a csalo fajtad netudjon tobbet feljonni.

Erre csak azt tudom mondani, hogy Te aztán jóhülyevagy ! ... :-)

nandorb
Huha, a bannolt Csalo megjelent OMG. Inkabb kussban maradnal szerencsetlen low.

bf.hu szerveren kicsit nagyon sötétek az emberek... 2 sniper/team játszom már 20perce erre engem kezd el kinyírni a szerver 2sniper / team üzenettel...

My god is a great big god, KIRA!

Fpocok
Ismered a viccet a vadásszal meg a medvével?

lac coo
az tény hogy niormális bandával élvezet a játék, függetlenül attól, hogy nyerünk-e vagy sem.

hitbox, netkód néha belezavarodik a dologba, de ez nem érdekel annyira.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Bogdogege
az is megvolt , aztán visszavettem .

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Fpocok
Ha nem tetszett már az elején sem, akkor miért nem adtad el?

Bogdogege
Te még jobban jártál neked csak 2db ezresbe került nekem egy tízesbe .

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Bogdogege
Még hogy nincs már jelen ,az elõbb töröltem le megint ezt a szart ezek a szarságok miatt, és úgy van ez nem a cod ez százszorta szarabb egy okádék .

Skynet
Ha meg a támadó tank bent van az ellenfél bázisán akkor gyakorlatilag a csipák jelentik a legkisebb veszélyt rá (és gyalogos csapattársaikra),tehát eleve baromság rájuk lövöldözni...
Ha egy kicsit is jó a védõ csapat és a támadó csapatban a jármûveket baromságra használják akkor eleve bukott a küldetés.
Skynet
Aricán a csipákat szembõl NEM lehet leszedni tankkal,maximum nagy szerencsével ha valamelyik van olyan hülye hogy kiáll a sziklák tetejére.
Egyébként pedig totálisan felesleges a tank tûzerejét erre a feladatra koncentrálni a csipák SEMMIT nem tudnak csinálni a bázisra berontó bombát lerakó ellenféllel,sem hatástalanítani sem teljesen kiírtani...Semmit (feltéve hogy a hagybecsû támadóbanda nem fut nyílt terepre célpontnak)!
lac coo
Nem értek egyet, az simán a stratégia része, hogy a csipákat valahogy leszedjék onnan, addig csak rohangászok .

De azért sok játékkal toltam már, ez a pálya szerkezet lámaság, ha lenne valami kerülõ út akkor könnyen megoldható lenne a küldetés, mint a lentebb említett havas pályán. Ott csúnyán esnek el a kemperek .

Én a régi vágású játékos vagyok, nem is tartom játékosnak aki gubbaszt valami emeleti szobában, körberakva magát medkittel ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Skynet
Ez a játék a csapatmunkáról szól,publikon ha ilyet látsz hogy a tankba ült buzerájok csipára vadásznak komoly feladat helyett vagy ennyire nem megy az egész inkább kikell lépni és másik szeróra menni,egy jó csapat simán viszi azt a pályát támadásból elsõ ponton. Egyébként BÕVEN elég jármû van az elején csak egyes autisták rögtön elvisznek egy hummert vagy quadot EGYMAGUKBAN hogy felrohanjanak vele a csipák alá és ott kempeljenek amíg más "dolgozik"...
Ez nem COD,itt csapatmunka nélkül csekély az esély a sikerre hacsak az ellenfél nem szín autistákból áll...

Imyke amiket leírtál annak jórésze már nincs jelen..
- 2 tár ellenfélbe: nagyon ritkán még elõfordul ugyan hogy szarakodik a hitreg de rendszerint hullik mindenki 1-2 sorozattól/fél tártól vagy kevesebbtõl
- félrehordó csipa...ezt nemigazán értem,sokat csipultam sosem hordott féle,nagy távolságban kicsit fölécélzás és annyi..
- Kanyarodó golyók : ping.
- A lassított rakétavetéssel pedig semi bajom ígyis még mindig egy rakat baromarc bevált engire,rakétavetõvel nekiindul kilõvele 1-2 embert aztán meghal,utálom amikor futom és egy ilyen baromarc szembejön velem és magaalálõ- halunk mindketten...Így legalább kevesebb az esélyük, ugyanakkor totál használható a rakétavetõ jármûvek ellen.

Nincs olyan hogy legjobb. Elõször is el kell döntened, hogy sorozatlövéses fegyverrel akarsz darálni vagy azokkal a fajtákkal amikkel egy gombnyomással 3 golyót lõ ki.
csizihungary
Melyik a legjobb assault fegyver?

Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus

"vízi jármûvek szerepe = 0, zéró"

Ezzel kicsit vitatkoznék! <#ejnye1><#ejnye1>
El lehet játszani bc2ben pl islandon a patrol boattal...hogy is?
2. pont island, "B" - odamentem ezzel a patrol boattal hogy ha majd kell védeni a pontot ott legyek.
Össze is jött a dolog, volt 5 killem vele mert lõttem a "B" pontot miközben próbálta 5 ember disarmingolni. De ezt az "A" ponttal is el lehet játszani. Vietnamban meg pl a Hill 137 pályán az elsõ két pontnál a vízen jobb oldalt kimész és nem kíméled õket a hajóra pakolt géppuskával.
Szóval csak tudni kell megfelelõ helyen használni õket és máris van szerepük.

IMYke2.0.0.0
Hidd el, összeszedettebben, én is hasonlókat tudnék írni...

konkrét tapasztalataim, haverokkal együtt:

* "Kanyarodó" golyók (a program azt a pillanatot számítja a találati idõpontnak, amikor Téged látott - hiába futsz a konténer másik oldalára pl.)

* 15-20 golyó a hasba/fejbe nem elég - s a csúcs, hogy a feléd közeledõ <5-3 méter> ellenfél gond nélkül le tud késelni.

* Nevetséges, hogy a tank csöve felfelé nem úgy mozgatható, mint a valóságban - a sebzésérõl ne is beszéljünk: gyakorlatilag fejlövés kell a találathoz <2 méterre becsapódva tõle csak sebzi az ellenfelet / ugyanez a 40 mm-es gránát esetében> - ellenpélda az, amikor már régen az épület másik sarka közelében vagy, de a gránát robbanása miatt kapod a halál képernyõt

* Sokszor 2 tár kell egy ellenfélbe

* Lassított felvételszerû rakétavetés - Utász .

* Félrézsûkön nem tud a katonád felkaptatni. Ugyanez sokszor igaz a 600-800 LE-s tankra is.

* 100-200 méternél is félrehordó mesterlövész puskák - miközben a leírásaikban néha 400-1000 méteres pontosság is szerepel

* A tankon kívüli 4 kerekûek, vízi jármûvek szerepe = 0, zéró